Tuesday, February 23, 2010

FUUUYOOO... REUNION SEKOLAH LAMA BABAK AKHIR...


untuk babak akhir.. WAN mahu tunjuk sekitar sekolah.. tapi malang sekali tangga naik ke atas untuk melihat kelas, pusat sumber, bilik guru semua telah di kunci .. WAN cuma boleh memabawa anda mengimbu zaman sekolah WAN di...

pintu depan sekolah

di laman.. (da seniorlah berani berdiri atas kerusi ni.. masa sekolah dulu nak buat macam ni nak mati!!! huhu)

lihatlah sekolah!! ceh hehe

makmal yang digunakan oleh WAN suatu ketika dulu... sehingga mendapat A.. agagaga

tapak perhimpunan pada setiap hari Isnin dan acara-acara besar juga di lakukan di sini

teringat zaman dulu-dulu selalu naikan bendera di sekolah masa menjadi PENGAWAS apabila perhimpunan..

SEKOLAH KU.. GEDUNG ILMU KU

OHH YEAH!

amacam leh jadi IKON SEKOLAH tak?? wakaka



antara rakan TEMAN TAPI MESRA..


akhir kata.. TERIMA KASIH, XIE-XIE, ARIGATO OGAZAIMASU, SYUKRAN, Danke Schon buat SEKOLAH MEN. KEB. LEMBAH KERAMAT kerana mendidiKku menjadi insan berguna sehingga ke tahap sekarang ini.. JASAMU AKAN KU KENANG HINGGA AKHIR HAYAT...
SALAM FUUUYOOOO....

Monday, February 22, 2010

FUUUYOOO... REUNION SEKOLAH LAMA BABAK 1..


hari sabtu lepas telah berlangsungnya reunion SEK. MEN. KEB. LEMBAH KERAMAT daripada batch 1980++ hingga 2009.. WAN antara batch 2005..

batch WAN tak ramai datang ada la dalam 7 orang kot.. yang lain entah hidup ke entah apa entah.. haha tak tak tak.. yang lain meka tak tahu.. katanya.. walhal da war-war kat fb.. ceh!! alasan..

permulaan kami kena buat pendaftaran...

lepas sahaja daftar apa lagi terkinja-kinja lah kami mencari cikgu-cikgu yang mengajar kami dahulu kala..

yang penting kebanyakan cikgu yang WAN jumpa semua dialog yang sama kata kata WAN macam ini bunyi dia..

"WAAAA AWAK DA MAKIN HENSEM DAN BERTAMBAH SIHAT, BESAR DAN KEMBANG EK"
aduhhhhhhhh apa maknanya itu??
huhu

antara yang sempat kami jumpa adalah...

cikgu SEJARAH- HAJJAH CIK BAHIYAH (tudung pink), cikgu ADD MATHS-PN. HAMIDAH (tudung putih)

merangkap guru kelas form 5 turut mengajar SAINS-PN AKMAL.. (kesian tengok cikgu.. ketepi je anak murid yang over lak bergambar terutama baju hitam tu) huhu

cikgu AKAUN-PN. WAN ZAWIYAH.. cikgu yang selalu tahan dengan perangai dengan anak-anak muridnya terutama baju hitam tu yang selalu menyakat cikgu.. huhuhu (aku lagi)

cikgu BM-PN.AISHAH.. cikgu 1 geng ngan WAN dalam bab mengomel cikgu-cikgu lain.. opsss..teng3.. yang penting anak murid lagi "BESAR" daripada cikgu.. ish2.. cikgu tak cukup zat ke kami terlebih zat?? huhuhu


Pn. Rozainor.. cikgu ini tak pernah mengajar WAN tapi cikgu selalu tergelak sama-sama bila ke pusat sumber.. ada saja point nak di kutuk, kritik.. ohhhh so sweet.. windu-windu..

cikgu-cikgu jugak ini.. meka masih kenal WAN.. itu yang buat WAN nak guling-guling atas lantai.. gumbira seyh.. haha

PN CHE SHAM.. otai SEK. MEN. KEB. LEMBAH KERAMAT.. hoho

nyanyi lagu sekolah... arhhh 5 tahun tak menyanyikannya rasa terbeliat lidah nak nyanyi..


jangan tak tahu ABBY ABADI pun datang jugak sebagai ex-student batch 1994..
cayalah..


mujur ani mayuni, razlan kristal, ijoy (suami sharifah shahirah) dll tak datang..kalau tak lagi meriah.. ini baru artis ABBY dan artis WAN.. huhu opss tersalah pulak.. artis WAN hanya pada angan dan sedar je.. huhu..


ada cerita lagi pasal reunion ini tak sempat cerita kesemuanya mata sudah kuyu..esok ada kelas pg... huhu..kekal FUUUYOOO.. ngeee

Friday, February 19, 2010

FUUUYOOO... KATANYA JALAN-JALAN CUCI MATA.. TAPI..


cuti-cuti WAN tak sah kalau tak pergi jalan-jalan, makan-makan..


hati tergerak mahu pergi SUNWAY PIRAMID ingatkan mahu beli baju untuk ke kuliah nanti.. al kisahnya tiada yang berkenan di hati.. semuanya design tak cantik.. ada yang ok tapi... KETAT!! OMG!! siot!! WAN da gemuk ka?? tak mungkin kerna gemuk.. huhuhu.. tapi tak apa WAN dalam proses menguruskan badan.. hoho selain itu temanya mahu CUCI MATA bersama teman terulung SYED.. haha.. cuci mata tengok panorama design di sunway piramid laa.. untuk mencari ilham katanya.. ish2..


apa-apa pun layan pic seharian di sunway piramid.. jangan terkejut pic semua sal makanan je.. bukan JALAN-JALAN CUCI MATA.. TAPI CUCI PERUT.. haha


best wo main ni.. leh main gesel-gesel kan kan. haha

di sebabkan diet.. just makan secawan nasi je.. huhu
(ayat propa)


my fav!! KERABU MANGGA!! hoho

perhatian.. ini bukan WAN sorang je pelahap ok.. ini untuk 2 orang makan.. huhu

peace~

dalam makan-makan tu.. si SYED ni beri hadiah la pulak.. al maklum la dia belum langsaikan lagi hutang dia kat WAN sempena my besday.. so time tu jugak dapat hadiah.. YEAH!!!


NICE~ I LIKE...

Wednesday, February 10, 2010

FUUUYOOO... PUTERA GUNUNG LEDANG KEMBALI LAGI


AKU RINDU DENGAN
FUUUYOOOO.... mujur akhirnya dapat jugak update...

minggu lepas WAN pergi GUNUNG LEDANG... ahaa GUNUNG LEDANG lagi.. untuk buat assignment berkenaan dengan MANAGEMENT PLAN untuk pihak GUNUNG LEDANG di bawah subjek studio 2 yang mempunyai 6 jam kredit ... FUUUYOOOO WAN kena buat betul-betul kalau tak mau jatuh CJPA... huhu

so perjalanan WAN dimulakan dengan
...

yang penting 2 kerusi tu WAN bolot sorang.. so memang selasa untuk TIDO... haha

Group WAN ditugaskan membuat interview antara penduduk kampung di sekitar GUNUNG LEDANG seperti KG. MELAYU RAYA, KG HANG TUAH dan KG PARIT 2... Selain itu kena interview manager ladang antaranya ladang SIME DARBY, IOI dan GENTING... Di samping itu, kena jugak interview KG ORG ASLI...

gegeh ini orang baju hitam tu menayakan soalan.. haha

jelas terpancar muka ku yang buntu dan tension tak tau da nak tanya soalan apa..
yang sorang tu dok sibuk nak menchantek je.. huhu

pak cik hensem itu adalah TOK BATIN.. namanya EN MEGEK.. huhu

walaupun WAN tak mendaki gunung.. tapi WAN telah memesan kepada kawan-kawan WAN yang daki gunung untuk mengambil gambar di kaki puncak...

itu adalah menara telekom...

chantek kan kan kan

sambil-sambil menunggu pak cik van UiTM mengambil kite orang dari site sempatlah bergambar.. hehe

di ladang SIME DARBY

kenangan manis bila interview orang ialah dapat makan free, dapat jalan kg org, dapat cari calon isteri.. hahaa dan yg paling penting kite orang dapat interview orang tak betul mentalnya.. huhuhu.. ohhhh tipah tertipu... hahaha..

so gambar seterusnya ialah gambar semasa di tempat tinggal kami saksikan.. ngeee

di waktu malam selepas BBQ.. so no wonder la kelihatan perut muncit.. huhu


bersama rakan-rakan yang gilo berposing.. haha

di apit oleh dayang-dayangku sekalian.. agaga

dekat GUNUNG LEDANG jugak dapat lah bermanja-manjakan kaki ini dengan gigitan ikan di sungai di situ.. yang penting FREE...


kerja-kerja gak tapi gambar pun penting gak kan.. huhu

pose paling chantek.. MENONGGENG.. haha alkisahnya nak cari shot gambar yang chantek katanya...

akhir sekali time to SHOPPING @ TANGKAK!!

GUNUNG LEDANG dekat je dengan TANGKAK so apa lagi shopping toto, cadar, kain..memang berbaloi.. tapi bukan WAN yng shopping.. tu just tolong bawakan je... huhuhu

ok sampai di sini dulu.. later story lagi... salam FUUUYOOO... SELAMAT BERCUTI WAGRA UNIVERSITI... hehehe






Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com