Monday, January 04, 2010

FUUUYOOO... UITM DI HATIKU..

FUUUUYOOOO....SALAM 2010 buat anda... maka sudah tamatlah CUCUK BINTANG MR.WAN sehingga BABAK 8.. ini entri pertama untuk tahun ini.. ahaa sekejap je kan.. untuk bulan JANUARI ini penuh bermakna buat diriku ini 1st sebab MY BIRTHDAY..20 JANUARI ahaa .. ingat jangan tak ingat.. haha.. MY DAD BIRTHDAY 30 JANUARI.. dan banyak lagi...

tapi kali ini mahu cerita mengenai pembukaan sem baru untuk warga UITM.. UITM memang masuk lambat sikit salah satu sebab kami masuk lambat kerna service naib canselor bertukar tangan...

alhamdulilah untuk sem kali ini WAN masih duduk di kolej lagi.. haruslah dapat sudah banyak WAN menyumbangkan tenaga dekat kolej ini kann.. hehehe

"orang kuat KOLEJ MERANTI"

setelah di gelar FINAL SEMESTER dan SENIOR ala-ala diva.. so nya WAN dapat hidu sudah kuliah tidak ada untuk minggu pertama ini..oleh itu WAN mengambil jalan pintar untuk berkurung di rumah di AMPANG je.. untuk MENGURUSKAN BADAN ini.. huahuahua AKU SUDAH BERISI.. tiada lagi 4PAX.. cuma ada 4 LINE je.. arrhhhh... takpa-takpa insyALLAH untuk seminggu ini tidak akan sentuh nasi.. insyALLAH.. huhu (boleh ke??? ) tak pe tak sentuh nasi tapi bergesel dengan nasi ok kot.. huhuhu... teeett...

AZAM WAN 2010 dalam bidang perlajaran ini ialah.. mahu kekalkan pointer dalam 1ST CLASS bila grad nanti.. INSYALLAH.. doakan bersama ya.. amin... SALAM FUUUYOOO SEMUA SAHABAT KU...

14 comments:

DeVoTeD LiLy said...

fuyooooo...
belajar ghajin2 ye incik wan..
lm ta singgah...

Hazzy Ishak said...

ya btul la...dah tak nampak bdan tough kanda tu...hehe

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

selamat bercucuk bintang di UiTM, belajar bek2...and happy advance birthday to u... =D

iyllienaz said...

ohh..fac illi dah start blaja arini..cume illi ada kelas ari rabu n khamis je..haha

Qarl said...

ANTM sgt

ha ha ha ha

mr.syazwan said...

devote

iye.. mekacih..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

iye ke?? aduuhhhh..huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nuar

baik cikgu nuar.. haha
alaa lambat lg xleh wish awal2..
nge3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iylli

iye.. haha teruskan.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
qarl

ANTM?? minatang apa tu?

balqissy said...

good luck ! =D

joegrimjow said...

gambar nak styloje
ni yg jeles ni!

sayalahfaizul said...

wan... gudluck... all the best... nk jemput datang ke UM nanti masa FESTIVAL SENI. datang tau... tapi lambat lagi, dalam bulan 3 nanti

FaizalSulaiman said...

rindu la wan ngn bangunan canseleri tuh.hahahaha

mr.syazwan said...

balqissy

thanks..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

haha jgn gitu..
ngeee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizul

ohh erk... ingatkan nnt k..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

rindu ngan banggunan je ke??
ngan wan??
hahahaha

ann frendly said...

wah.. nanti besay wan gan daddy nak sambut kat mane..... selamat tahun baru ye.......

farish H said...

all da best wan!

Eazy Izzuddin said...

yeah
birthday da dekat
jom pi sambut kat wet world tu
hehe
jom2

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com