Monday, January 04, 2010

FUUUYOOO... UITM DI HATIKU..

FUUUUYOOOO....SALAM 2010 buat anda... maka sudah tamatlah CUCUK BINTANG MR.WAN sehingga BABAK 8.. ini entri pertama untuk tahun ini.. ahaa sekejap je kan.. untuk bulan JANUARI ini penuh bermakna buat diriku ini 1st sebab MY BIRTHDAY..20 JANUARI ahaa .. ingat jangan tak ingat.. haha.. MY DAD BIRTHDAY 30 JANUARI.. dan banyak lagi...

tapi kali ini mahu cerita mengenai pembukaan sem baru untuk warga UITM.. UITM memang masuk lambat sikit salah satu sebab kami masuk lambat kerna service naib canselor bertukar tangan...

alhamdulilah untuk sem kali ini WAN masih duduk di kolej lagi.. haruslah dapat sudah banyak WAN menyumbangkan tenaga dekat kolej ini kann.. hehehe

"orang kuat KOLEJ MERANTI"

setelah di gelar FINAL SEMESTER dan SENIOR ala-ala diva.. so nya WAN dapat hidu sudah kuliah tidak ada untuk minggu pertama ini..oleh itu WAN mengambil jalan pintar untuk berkurung di rumah di AMPANG je.. untuk MENGURUSKAN BADAN ini.. huahuahua AKU SUDAH BERISI.. tiada lagi 4PAX.. cuma ada 4 LINE je.. arrhhhh... takpa-takpa insyALLAH untuk seminggu ini tidak akan sentuh nasi.. insyALLAH.. huhu (boleh ke??? ) tak pe tak sentuh nasi tapi bergesel dengan nasi ok kot.. huhuhu... teeett...

AZAM WAN 2010 dalam bidang perlajaran ini ialah.. mahu kekalkan pointer dalam 1ST CLASS bila grad nanti.. INSYALLAH.. doakan bersama ya.. amin... SALAM FUUUYOOO SEMUA SAHABAT KU...

Comments (14)

On January 4, 2010 at 10:27 AM , DeVoTeD LiLy said... [Reply to comment]

fuyooooo...
belajar ghajin2 ye incik wan..
lm ta singgah...

 
On January 4, 2010 at 10:45 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

ya btul la...dah tak nampak bdan tough kanda tu...hehe

 
On January 4, 2010 at 11:48 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

selamat bercucuk bintang di UiTM, belajar bek2...and happy advance birthday to u... =D

 
On January 4, 2010 at 12:07 PM , iyllienaz said... [Reply to comment]

ohh..fac illi dah start blaja arini..cume illi ada kelas ari rabu n khamis je..haha

 
On January 4, 2010 at 2:15 PM , Qarl said... [Reply to comment]

ANTM sgt

ha ha ha ha

 
On January 4, 2010 at 3:30 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

devote

iye.. mekacih..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

iye ke?? aduuhhhh..huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nuar

baik cikgu nuar.. haha
alaa lambat lg xleh wish awal2..
nge3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iylli

iye.. haha teruskan.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
qarl

ANTM?? minatang apa tu?

 
On January 4, 2010 at 4:17 PM , balqissy said... [Reply to comment]

good luck ! =D

 
On January 4, 2010 at 4:47 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

gambar nak styloje
ni yg jeles ni!

 
On January 4, 2010 at 5:11 PM , sayalahfaizul said... [Reply to comment]

wan... gudluck... all the best... nk jemput datang ke UM nanti masa FESTIVAL SENI. datang tau... tapi lambat lagi, dalam bulan 3 nanti

 
On January 4, 2010 at 8:23 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

rindu la wan ngn bangunan canseleri tuh.hahahaha

 
On January 4, 2010 at 9:46 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

balqissy

thanks..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

haha jgn gitu..
ngeee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizul

ohh erk... ingatkan nnt k..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

rindu ngan banggunan je ke??
ngan wan??
hahahaha

 
On January 5, 2010 at 12:23 PM , ann frendly said... [Reply to comment]

wah.. nanti besay wan gan daddy nak sambut kat mane..... selamat tahun baru ye.......

 
On January 5, 2010 at 2:50 PM , farish H said... [Reply to comment]

all da best wan!

 
On January 6, 2010 at 11:34 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

yeah
birthday da dekat
jom pi sambut kat wet world tu
hehe
jom2