Wednesday, January 06, 2010

FUUUYOOO... BAHANG AJL24 SUDAH TERASA


AJL24
tinggal beberapa hari lagi..agak-agak melatop tak AJL24 kali ini?? rasa-rasanya melatop.. al maklumlah ada DATO SITI, JEFFRYDIN, SEARCH, MUH dan ramai lagi untuk persembahan tambahan...WAIT & SEE ok..


ada 4 keping je... KEDEKUT MAK CIK KAT BALAI PENGAWAL TU... huhu ramai mahu ikut tapi tengoklah den dapat 4 je... huhuhu

so dalam seminggu ini apa kata kita main teka-teka siapa bakal mendapat juara lagu?? tempat ke-2, ke-3, persembahan terbaik dan vokal terbaik.... saja-saja ja mahu bikin kecoh sikit... tak ada hadiah pun.. al maklumlah duit JPA tak masuk lagi.. agagagaga...

bagi kategori......



Get your own Poll!



Get your own Poll!



TOP 3 PILIHAN WAN IALAH..

BUNKFACE (SITUASI)

AIZAT (KAU DAN AKU) walaupun tak minat dia sangat.. huhu

MISHA (CINTA ADAM DAN HAWA)

BAGI KATEGORI...


Get your own Poll!



Get your own Poll!



PILIHAN WAN...


STACY

FAIZAL TAHIR (if dia buat persembahan)

UNTUK KATEGORI


Get your own Poll!



Get your own Poll!



RAMALAN WAN

FAIZAL TAHIR (if dia menanyi)

MISHA OMAR

akhir sekali.. UNTUK FINALIST AJL24... SIAPA ANDA NANTI-NANTIKAN??


Get your own Poll!



Get your own Poll!




MISHA OMAR (of course!!) hehe

STACY

FAIZAL TAHIR (if dia buat persembahan) tak pun..

SHILA (kalau dia ganti F.T)

TOMOK (kot laa haha)

BUNKFACE


22 comments:

Amir Rayyan said...

harap misha ley bolot semua...dia je senior yg ada......:) chaiyok misha.....

Hazzy Ishak said...

dinda harap kanda menang...eh silap silap...

dinda sokong dinda misha.go go dinda misha

eazy said...

im voting for faizal tahir n stacy
chayok :)

Eazy Izzuddin said...

whoa
mai kita teropong wan dalam AJL
=P

kemain dpt bergambar ngn artis
jelez
=P
xD

Qarl said...

rase2nya JUARA milik BUNKFACE @ HUJAN @ MISHA OMAR

tp persembahan yg sgt2 ditunggu MISHA OMAR, STACY, FAIZAL TAHIR (if die perform la)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

i vote for Yuna for all category...lalalala =D

fazemy said...

Vote for Stacy..xoxo

joegrimjow said...

apsal bnyak sangt ngan artis ni??
jelesss

FarhanaDr said...

Alaaaaaaaaaaaaaaa.. Abang black ku.. Wan tak ternantikan ke? Huhuhu.. ;p

~ sokong Black.. aku rindu sayang kamu laaa wan.. ahaks..

||| PöJìé PööH ||| said...

Pojie xdpt tiket!!
*nanges*

FaizalSulaiman said...

misha! cinta adam dan hawa!

mr.syazwan said...

amir

YEAH GO MISHA GO!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

yeah sep2... kanda msk hits 1 je.. hahaha...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

ooo.. wait n see yeah...
teng3..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

aiyoo wan duk atas kot sah2 x nmpk
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
qarl

i like... haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nuar

wuuu yuna.. ok2 wait n see

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fazemy

hohoho ok..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

haha.. xmau jeles2 na..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farhana

FUUUYOOOO abg BLACK gitu kan
haah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poji

xmau nagis tgk kat tb je erk..
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

yeahhhh.... sep2..
haha

iyllienaz said...

nak ikot!! nak ikot!!haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

pejal tahir n staciossssssssssssss !

DeVoTeD LiLy said...

ewah wan...
da mcm PA artis da..
haha

mr.syazwan said...

iyllienaz

aloo wan ada 4 je..
da cukup2..
sowi.. tgk kat tb je erk
lain kali erk insyALLAH..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miss lolly

itu kalau abg pejal kamu perform la kan...
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
devoted

mcm PA artis?? bkn mcm artis ke??
hahaha

[z@ck] said...

aku harap Bunkface boleh menang ..takpun Akim..heehee

mr.syazwan said...

ok kite tgk nnt..

hehe

HIDUP MISHA...

haha

ALYN_C3N1 said...

ala aizat yg juara..huhu..seday bunkface tak menang...;(

farish H said...

haha sonok gak men kuiz ni

Eazy Izzuddin said...

aizat!
hehe
xD

蒜泥白肉Lynn said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com