Wednesday, January 13, 2010

FUUUYOOO.... AJL 24 ADA BAIK ADA BURUKNYA..

aduhh sudah lama memerapkan post ini.. tiada masa untuk di postkan sibuk dengan PROPOSAL THESIS yang mencucuk jiwakan..huhuhu

mesti semua sudah tahu pasal AJL24.. so malas mahu ulas banyak-banyak.. cuma WAN nak kata WAN tak suka bila lagu PERGI menang... tak impress langsung.. ceh..nak sangat konsep 1 MALAYSIA kan.. haaa HAMBIK!!!.. huhu
so ni antara pic yang sempat di ambil...

mujur datang awal.. tengok je la ramai gilo orang.. huhu


dengan member yang MENGHANGATKAN AJL malam itu.. hehe

manusia sedang membanjiri STADIUM BKT JALIL..



antara persembahan yang sempat di snap...

balik-balik kami singgah di MCD sg besi.. mekacih AMIR RAYYAN... hehe


apa WAN nak review tentang AJL 24 ini ialah sambil kite berhibur jangan terlalu taksub sangat budaya barat.. sebab apa WAN kata gitu.. anda perasan tak LOGO KUMPULAN SEARCH?? ada simbol mata di tengah-tengah itu??? apa tandanya itu??? kenapa tangga pentas AJL semestinya 13 anak tangga?? kenapa background persembahan STACY mesti slide itu?? haaa cubalah anda fikir-fikirkan.. inilah adalah apa yang WAN nampak tak tahulah anda semua..

rasanya sampai di sini dulu.. WAN mahu memerah otak untuk PROPOSAL THESIS ini balik.. aduhhh walaupun baru proposal.. tapi rasanya mak ai.... tak dapek den nak kabokan.. huhu

last but not least.. 20 JANUARI SEMAKIN DEKAT.. lagi 7 hari menghampirinya... mengharapkan pada 20 JANUARI nanti kegembiraan daripada biasa akan menghantui diri ini... ceeewahhhh.. hahahahaha


SALAM FUUUYOOOOO KALIAN...






Comments (13)

On January 13, 2010 at 12:23 PM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

apa yang boleh dinda ulaskan kat sini adalah...

kanda dengan makanan tak boleh dipisahkan


hahahaha

 
On January 13, 2010 at 12:24 PM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

oh lupa pulak...

all the best dngn tesis mesis pemesisis kanda ya...huahahahahaha

 
On January 13, 2010 at 2:01 PM , iyllienaz said... [Reply to comment]

haha..ape ada pada 20 januari??betol2 xtau ni..

 
On January 13, 2010 at 2:49 PM , Qarl said... [Reply to comment]

xpaham

salah ke if ada mata?

if tangga ada 13 xleh?

hahahah

cpt wan terangkan

 
On January 13, 2010 at 2:59 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

bang waannnnnnnnnnnn oit.

apaapaun. AJL24 meletopppp ahhhhh !

 
On January 13, 2010 at 3:21 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Kali ni mcm tak banyak gambar jek.. Adakah wan kecewa ngan AJL? Dah tak fuuyoo lagikah? Hahaha.. ;p

Ku sokong lolly.. Best ape.. Tu laa.. Lain kali nengok dpan TV.. Wawawa..

 
On January 13, 2010 at 4:10 PM , ALYN_C3N1 said... [Reply to comment]

mmang tak suka lagu pergi tue dpat..

 
On January 13, 2010 at 6:25 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hazzy

hahaha... mkn mmg tersemat di jiwa ini.. agagaga...
ohh nooo thesis2..
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iyll

lerr 20 JANUARI tak tahu??
aduhhh...
majuk la mcm ni...
huhuhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
qarl

sal mata kat logo search tu...
lerr xkan x tau kot..
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miss lolly

mmg melatop...
tpiiiiii ahaaaa lu pikir la sendiri

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farhana

kite kena tgk betul2..
ada yg x sedap di pandang dlm konsert ajl ni...
uhuhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
alyn

sep2..
haha

 
On January 14, 2010 at 6:58 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

memula prasan part lantai Hujan yg petak2 tuh.yg search perform pon memang jelas perasan.aiyooh

freemason bahaya kan, wan?

 
On January 14, 2010 at 8:47 AM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

lambat sket komen..20 hb jan ni x de pa pe pon akan berlaku..seperti hari2 biasa..hahahhahaha.....:P

 
On January 15, 2010 at 9:52 PM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

ok la tu wan.janji mlm tu enjoy kan!!!jerit2,hehe...

kalo x, leh kita jerit sama2.

 
On January 15, 2010 at 10:39 PM , khaL_eLLa said... [Reply to comment]

AJL best!!

eh.. da final year ek?? gud luck k..~~

 
On January 16, 2010 at 10:45 PM , [z@ck] said... [Reply to comment]

ada unsur fremansory kan..
aku pn baru perasan..
tak taulah kebetulan or disengajakan..