Wednesday, January 27, 2010

FUUUYOOO... DETIK-DETIK MANIS MR.WAN SAMBUT ULANG TAHUN KE 22


salam semua.. FUUUYOOO hampir seminggu tak masuk berblog kan..agak sibuk seketika waktu... sebelum itu WAN nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH buat anda semua yang telah memberikan ucapan selamat ulang tahun dekat WAN.. thank you so much!!
MUUUAHHH!!

ok WAN nak cerita detik-detik manis bila menyambut ulang tahun ke 22 WAN..
pada malam 20 JANUARI.. my family tibebe buat kezutan datang shah alam my kolej tuk sambut my brithday... OMG!!! mmg terkezut tpi best and happy sangat.. (macam budak2 je kan?) huhu.. yang penting budak-budak kolej semua pandang.. arhh malu pun ada... haha


inilah keknya.. YEAH!!! SEDAP2!.. thanks my sis belikan.. hehe

apa lagi.. masa untuk POTONG!! haha

antara makanan yang dibawa.. ada piza domino, kfc n kek.. sudah cukup buat WAN happy pada hari itu...

nak jugek si kecik ini pose... ini anak buah WAN yang turut sama-sama " menyibuk" haha... thanks syg... iskandar namanya...

YEAH!!! I'M 22 YEARS OLD!! tak tua tak muda... yang sedang-sedanga saja... haha


antara rakan-rakan kolej yang turut sama memeriahkan..
(ceewah ayat tak leh blah)..haha


dan akhir sekali kepada ayahanda (AB RAHMAN AB KADIR) dan bonda (LONG SAPIAH MD YUSOP) TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK... MUAAAHHH!!!

ini antara hadiah-hadiah yang diterima daripada rakan-rakan WAN... (wat susah-susah je) hehe thanks pada.. NURUL EZZATEE, HAZIRAH, MOHD FAIZAL, HASLINDA, AMALINA..






Wednesday, January 20, 2010

FUUUYOOO... 20.01.2010= 22 YEARS OLD


versi MELAYU

ALLAH SELAMATKAN AKU...


ALLAH SELAMATKAN AKU...


ALLAH SELAMATKAN SYAZWAN AB RAHMAN...


ALLAH SELAMATKAN AKU...




versi ENGLISH

HAPPY BRITHDAY TO ME...

HAPPY BRITHDAY TO ME...

HAPPY BRITHDAY TO SYAZWAN AB RAHMAN


HAPPY BRITHDAY TO ME...



versi MANDRIN

SHU NI SHENGRI KUAILE..


ZHU NI SHENGRI KUAILE...


ZHU NI SHENGRI KUAILE SYAZWAN AB RAHMAN
...

ZHU NI SHENGRI KUAILE...



versi FRANCH

BONNE FETE A TOI....


BONNE FETE A TOI....

BONNE FETE A TOI A SYAZWAN AB RAHMAN...


BONNE FETE A TOI....


versi ARAB

SANA HELWA YA JAMIL....

SANA HELWA YA JAMIL....


SANA HELWA YA JAMIL SYAZWAN AB RAHMAN...


SANA HELWA YA JAMIL...



ALHAMDULILAH SUDAH GENAP UMUR KU 22 TAHUN...

TIADA APA YANG BERMAKNA BAGI DIRKU HANYALAH BERKATAKAN SYUKUR PADA YANG MAHA ESA KERANA DI PANJANGKAN UMURKU...


SEMOGA 22 TAHUN INI LEBIH FUUUYOOOO DARIPADA BIASA...



(jiwa ku kosong: meraikan ulang tahun ku keseorangan dia kampus ini tanpa ayah dan bonda di sisi
ku yang kini berada di teratak ampang... harus aku memujuk hati ku ini... makkkk... abahhhhh nak kek!!!! nak hadiahhhh!!! huhuhu)


Wednesday, January 13, 2010

FUUUYOOO.... AJL 24 ADA BAIK ADA BURUKNYA..

aduhh sudah lama memerapkan post ini.. tiada masa untuk di postkan sibuk dengan PROPOSAL THESIS yang mencucuk jiwakan..huhuhu

mesti semua sudah tahu pasal AJL24.. so malas mahu ulas banyak-banyak.. cuma WAN nak kata WAN tak suka bila lagu PERGI menang... tak impress langsung.. ceh..nak sangat konsep 1 MALAYSIA kan.. haaa HAMBIK!!!.. huhu
so ni antara pic yang sempat di ambil...

mujur datang awal.. tengok je la ramai gilo orang.. huhu


dengan member yang MENGHANGATKAN AJL malam itu.. hehe

manusia sedang membanjiri STADIUM BKT JALIL..



antara persembahan yang sempat di snap...

balik-balik kami singgah di MCD sg besi.. mekacih AMIR RAYYAN... hehe


apa WAN nak review tentang AJL 24 ini ialah sambil kite berhibur jangan terlalu taksub sangat budaya barat.. sebab apa WAN kata gitu.. anda perasan tak LOGO KUMPULAN SEARCH?? ada simbol mata di tengah-tengah itu??? apa tandanya itu??? kenapa tangga pentas AJL semestinya 13 anak tangga?? kenapa background persembahan STACY mesti slide itu?? haaa cubalah anda fikir-fikirkan.. inilah adalah apa yang WAN nampak tak tahulah anda semua..

rasanya sampai di sini dulu.. WAN mahu memerah otak untuk PROPOSAL THESIS ini balik.. aduhhh walaupun baru proposal.. tapi rasanya mak ai.... tak dapek den nak kabokan.. huhu

last but not least.. 20 JANUARI SEMAKIN DEKAT.. lagi 7 hari menghampirinya... mengharapkan pada 20 JANUARI nanti kegembiraan daripada biasa akan menghantui diri ini... ceeewahhhh.. hahahahaha


SALAM FUUUYOOOOO KALIAN...






Wednesday, January 06, 2010

FUUUYOOO... BAHANG AJL24 SUDAH TERASA


AJL24
tinggal beberapa hari lagi..agak-agak melatop tak AJL24 kali ini?? rasa-rasanya melatop.. al maklumlah ada DATO SITI, JEFFRYDIN, SEARCH, MUH dan ramai lagi untuk persembahan tambahan...WAIT & SEE ok..


ada 4 keping je... KEDEKUT MAK CIK KAT BALAI PENGAWAL TU... huhu ramai mahu ikut tapi tengoklah den dapat 4 je... huhuhu

so dalam seminggu ini apa kata kita main teka-teka siapa bakal mendapat juara lagu?? tempat ke-2, ke-3, persembahan terbaik dan vokal terbaik.... saja-saja ja mahu bikin kecoh sikit... tak ada hadiah pun.. al maklumlah duit JPA tak masuk lagi.. agagagaga...

bagi kategori......



Get your own Poll!



Get your own Poll!



TOP 3 PILIHAN WAN IALAH..

BUNKFACE (SITUASI)

AIZAT (KAU DAN AKU) walaupun tak minat dia sangat.. huhu

MISHA (CINTA ADAM DAN HAWA)

BAGI KATEGORI...


Get your own Poll!



Get your own Poll!



PILIHAN WAN...


STACY

FAIZAL TAHIR (if dia buat persembahan)

UNTUK KATEGORI


Get your own Poll!



Get your own Poll!



RAMALAN WAN

FAIZAL TAHIR (if dia menanyi)

MISHA OMAR

akhir sekali.. UNTUK FINALIST AJL24... SIAPA ANDA NANTI-NANTIKAN??


Get your own Poll!



Get your own Poll!




MISHA OMAR (of course!!) hehe

STACY

FAIZAL TAHIR (if dia buat persembahan) tak pun..

SHILA (kalau dia ganti F.T)

TOMOK (kot laa haha)

BUNKFACE


Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com