Friday, December 31, 2010

FUUUYOOO.. I LIKE!

hai kawan-kawan... anda sekarang bukak Facebook tak??? nak Minta Tolong sikit boleh?? sambil anda bukak facebook tu tak... boleh tak klik LIKE kat pic contest ku??? 2 Cara Mudah!

cara-caranya:

1) mula-mula anda bukak page TV3MALAYSIA anda kena klik LIKE page ini... sudah???

2) lepas anda sudah LIKE page TV3MALAYSIA.. seterusnya anda klik ini Tahniah Black nanti akan keluar gambar Tahniah Black... ku mahu jasa baik rakan-rakan blogger ku klik LIKE lagi sekali lagi dekat gambar Black ini boleh???

ini gambar yang anda akan LIKE nanti..

tu sahaja 2 cara mudah! sekejap je.. boleh tak hanya LIKE je.. perlu di ingatkan:
  • jika anda sudah LIKE TV3MALAYSIA sebelum ini anda terus langkah ke Step 2
  • ini tidak kena mengena anda minat Black or tak.. jika anda LIKE pic Black tu.. Black tidak akan dapat apa-apa pun kalau Menang.. gambar itu hanya sandaran sahaja.. ku saja je letak gambar Black sebab sudah ramai letak gambar Shahir, Faizal Tahir, Stacy dan Adira
  • ini bukan virus or game di facebook ok.. ini hanya Contest Ajl yang di anjurkan oleh TV3 tu sahaja so jangan risau..
antara rakan blogger yang sudah membantu LIKE pic Black itu ialah

ku tidak memaksa ok..terpulanglah nak Like ke tak.. setiap kerja kena ikhlaskan..ceewah!.. apa-apa pun ku nak ucapkan kerjasama anda saya dahuli dengan Terima Kasih, Thank You, Xie-xie, Wuman nanderan, Arigato Ogazaimasu, Syukran Jazilan... hanya LIKE je... Boleh?? hehe

ps: NANTIKAN ROMBAKKAN BESAR-BESARAN DI BLOG FUUUYOOO... MR.WAN MALAM INI!


SALAM FUUUYOOO~






Thursday, December 30, 2010

FUUUYOOO.. JANGAN KELIPKAN MATA ANDA!

FUUUYOOOO TAHNIAH BUAT PEMAIN MALAYSIA DAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA KERANA MENDOAKAN KEJAYAAN MALAYSIA! MALAYSIA MEMANG FUUUYOOOO oleh itu ku bagi anda cuti hari Jumaat je ok! haha

untuk entri kali ini arahannya sila Jangan Kelipkan Mata Anda kalau kelip anda rugi sebab mahu tunjuk Vontot FASHA dan JUE...haha *jahat gila ku..

FUUUYOOO Vontot siapa paling Bulat, Montot dan Tembam??? jawab-jawab.. hahaha

perh! melekat, bergetah, padat, sendat, mampat! haha


Korang Tahu Tak ku terliur tengok Fasha Sandha..tak tahu erk?? memang ler sebab korang tak dapat tengok ku.. haha.. Fasha ni bukan ku tak minat dia.. minat.. dia cantik bergetah tu.. tapi dek kerana peragai syaitan (uh bahasa straight forward) dia tu ku agak loya sikit.. haha tapi kalau dapat sudah tentu ku ramas2, peluk, ikat betul-betul.. haha (mata keranjang)



FUUUYOOO si Jue ini memang bikin ku stim bila tengok dia ok! antara ciri-ciri wanita pilihan ku.. bukan perangainya tapi kemontokan badannya dan keputihan kulitnya.. aaaaaaaaaah seiyes ku suka wanita montok-montok ni tak tipu.. sedap mata memandang dan sedap bila peluk dan gomoh.. opss! lupakan


masih lagi proses mencuci mata! haha.. dulu ku suka Scha cara dia yang kasar tu perh antara ciri wanita pilihan ku (banyaknya ciri pilihan ku erk)... tapi lepas peristiwa Sehati Berdansa final ku agak kureng meminatinya.. emo tak bertempat sekali ko buat peminat dan audience macam tu 1000 kali kita orang buat ko! ah malas da sori~ (tapi tetap ambik jugak gambar dia kan?? sebab masih ada cinta dekat dia kot! haha)

Rozie Rashid kenal tak??? tak kenal?? ermm tak pe lah dia pun suam-suam kuku pun.. tapi dia montok kan?? haha

Tiz Zakiah walaupun lighting hampeh time ini.. peduli apa ku tetap nak tunjukkan.. hehe (kulit dia manyak bintik2..eee)

YES! dapat jugak bergambar dengan Norkhiriah.. very sporting walaupun ramai nak bergambar dengan dia.. siap kata "sorry ye sekejap je" kat ku.. haha why to say sorry akak saya da ambik gambar ok la tuh! hehe.. tahniah Norkhiriah.. saya minat anda tau! (macamlah dia baca blog ku ni)















FUUUUYOOOOO fesyen artis terakhir seorang ini simple tapi sesuai dengan dia yang tak buat persembahan dan tak jadi presenter dan tak duduk kerusi vip.. haha.. dia hanya datang atas tiket jemputan je..inilah dia artis paling FUUUYOOO dia meningkat naik perlahan-lahan tanpa mengejar populariti dan yang paling penting artis FUUUYOOO ini jadi diri sendiri katanya! haha ok lupakan pasal bab itu.. ok sekarang Boleh Kelipkan Mata Anda semula.. (^_^)

SALAM FUUUYOOO~





Tuesday, December 28, 2010

FUUUYOOO.. KORANG TAHU TAK??

FUUUYOOOO...masih lagi cerita di Anugerah Skrin 2010.. korang bohsan ke?? kalau bohsan cepat-cepat klik (X) tu k.. haha..cerita di mulakan dengan pelakon si cantik manis dan pelat R iaitu Lisa Surhani.. betul ke ramai minat dia?? cantik ke dia?? erk? ermmm ok!

Korang Tahu Tak ku dapat ambil sudut ini.. susah kot nak dapatkan shot belakang telinga si Lisa ni.. mujur tak berdaki.. haha.. nyam nyam rasa nak jilat je *tibebe..

antara aksi-aksi Lisa yang sempat ku ambil.. puas?? stim tak?? haha mesti tak sestim macam tengok gambar Ziana Zain kan sebab tu lagi banyak kot gambarnya..

persembahan ini best kan! Korang Tahu Tak sepatutnya Hunny Madu turut serta dalam persembahan ini tetapi akibat kecederaan semasa raptai jatuh tangga katanya terus masuk hospital.. cian...

suka kolaborasi mereka bertiga ini... tak tahulah anda di rumah dengar macam mana sound systemnya... tapi di PWTC meremang bulu ari-ari, bulu tangan, bulu mata, bulu dada dan semua bululah!

cantikkan Hajjah Noryn Aziz.. Korang Tahu Tak sebenarnya Noryn Aziz sudah pergi haji? ku pun baru tahu daripada member ku kata dia baru balik haji.. so no wonderlah dia berpakaian begitu.. alhamdulilah tak terdedah dah.. *tibebe suka pulak dia kaedahnyakan! haha

Faizal Tahir macam biasalah bila dipentas harus bertenaga tapi Korang Tahu Tak macam sekejap je dia perform malam itukan? orang ramai baru nak feel dia sudah kata terima kasih semua penonton terpinga-pinga, terkebil-kebil termasuk ku "erk da habis ke?" (macam gitulah dialognya)..

Korang Tahu Tak masa iklan di rumah, di dewan ada selitkan ratu-ratu rambut cantik yang dibawakan oleh Pantene.. masa ini di umumkan 4 pemenang.. dalam tak sedar Shasha Saidin (anggota elit dan sehati berdansa tu) masuk jugak kelaskan.. dia dapat no 2.. dapat bawa pulang rm500 dan sebuah ipad kot lupa.. napa lelaki tak tercalon erk? lelaki pun shampoo gak rambut.. ermm diskriminasi ni.. haha..

Korang Tahu Tak malam itu my ex girl friend Erra Fazira cantik? geram betul tengok dia.. apa kebenggap Yusri ceraikan dia.. huhu

Korang Tahu Tak semasa Nasha Aziz jadi penyampai anugerah malam tu..dia asyik-asyik tendang, sepak, kibas kain belakang dia.. cara dia buat perh very the pro no wonder dia jadi model melatupkan!

ok ler sampai di sini dulu ye.. Korang Tahu Tak walaupun tak berapa sihat tetap gigih ni update.. huhu.. see you.. (berapa banyak Korang Tahu Tak daaaaa...)

SALAM FUUUYOOO~






Monday, December 27, 2010

FUUUYOOO... FESYEN KE LAUT!

kali ini mahu bogelkan (ini bahasa ku) maksudnya tunjukan gambar-gambar artis catwalk di Anugerah Skrin 2010 Jumaat lalu.. ada yang kata tidak tengok so ku sedikit sebanyak bolehlah kongsikan!

mula-mula ku pergi solat maghrib di PWTC (kinja-kinja jugak solat mesti) lepas tu terus melangkah kaki ke aras 4 tengok artis terkinja-kinja catwalk dulu sebelum masuk dewan..

Mizz Nina suka tengok muka dia rasa nak kemam lama-lama..dah la sweet dan kecil je dia.. kalau nak kis konpem kena dukong dia dulu.. opsss.. lupakan!

Nisdawati ok la yang penting dia kurus! peluk tak sedap! haha

Amber Chia..

bila je tengok baju meka terus dalam kepala tengang ku (kepala atas laa) ini adalah rekaan Jeffriey Ibrahim!

Atilia

kelas mak hayam sorang ni..

Aziz M. Osman dan isteri. seiyes ku tengok isteri dia sebijik! sejibon! setandan! dengan Farah AF2 kan! cuba tengok betul-betul.. cara dia gelak, cara dia cakap, aaaaaaaaaaaa ku suka perempuan macam ni ler! please carikan! kalau jumpe roger-roger ok.. *nada mengharap ^_^

nama fesyen ini Harimau Berkepak! haha (ghimau ada kepak ke? ermm)

Sheila Rusly walaupun simple tapi sesuai dengan image dia kan! suka dia!

Cat bertudung alhamdulilah

Lakon Layar Terbaik! Dia sangat sporting! macam inilah..

Pening, pelik, pitam dengan fesyen dia! suka hatilah kan..

simple!

Abby erm hujung-hujung baju tu bakar erk?? haha teringat masa buat kerja kursus geografi dan sejerah masa sekolah bakar hujung-hujung kertas.. sama la tema dia ni.. opsss! eh korang jangan salah anggap ku hanya cakap pasal fesyen dia tapi dalam lubuk hatiku Abby tetap cantik.. ku minat dia.. dia Senior Sekolah Menangah lama ku kot so kenalah hormat.. kak Abby I love! ^_^

amacam FUUUYOOO tak fesyen meka?? ermm ada yang ok ada yang Ke Laut! apa-apa pun suka Sheila Rusly dan Isteri Aziz M. Osman!

nak sambung lagi tapi tak laratlah sayang.. dari malam tadi sampai sekarang batuk, selsema badan pun panas ni.. masuk jam ini (10.28 p.m) hampir 10 kali PANCUT! eh bukan "benda" tu la.. tapi pancut haler aka alat semput, lelah! adehhh.. esoknye sambung insyALLAH..

" jadi DIRI SENDIRI lagi senang dari JADI DIRI ORANG LAIN tak penat ke?? penatkan nak hidup dengan KEPROPAAN je.. ahh malassss~ "

SALAM FUUUYOOOO~





Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com