Monday, December 28, 2009

FUUUYOOO... CUCUK BINTANG MR.WAN BABAK 8


anda semua pasti sudah tahukan siapa menang SEHATI BERDANSA kan... ahaa betul.. SEIN & NANA dengan BAYU... tahniahlah buat mereka..


Oklah tak mahu cakap panjang-panjang.. jom tengok pose-pose mengancam.. HITAM.PUTIH warna tema gue..

ini sebelum masuk dewan.. WAJIB bergambar sama rakan-rakan taulan... hehe

setelah masuk.. tetap gegeh lagi..haha

YEAH!! habis..

tetap ni.. agaga

ISMA sempat melambai.. yeah!!

SAZZY & NAZRIL.. tak pe lah beb... no 2 pun OK LA TUH!! janji ke final..

LINDA & QUE.. maybe Linda ini masih lagi berpantang kot.. tengok di jalan pun lain macam.. huhu

di luar dewan setelah selesai show...

FAHRIHIN.. sorang-sorang je dia.. cian... meh sini meh..

ISMA lagi sekali... agaga

tukar posisi.. haha

may FAV COUPLE... DIRA & ASH.. walaupun tak ke final.. kamu final di hati gue..

SEIN, NANA & BAYU...

nak jugekk tu.. tak pe biarkan.. haha

with SYED..

lepas itu apa lagi.. berfotoshoot di sekitar PUTRAJAYA lah.. haha.. baru FUUUYOO CUCUK BINTANG.... tak gitu?? haha

BERDANSA!!..

ace-ace..mengada-mengada lak tarik-tarik rantai pulak.. huhu



penat.. so duduk.. haha

aik macam kenal je gambar ni... ooo my new poster... agagaga

ceh bajet comel la tu.. comot adalah.. huhu

coret-coret SEHATI BERDANSA:

1. disebabkan my contac lense hilang sebelah terpaksalah pakai cermin mata..

2. seramai 6 orang, 2 kereta pergi.. tiket di sponser oleh SYED HAFIZUDDIN punya abang.. haha

3. kami sesat bila mahu ke ALAMANDA.. hampir 1 jam pusing tak jumpa-jumpa jalan..

4. penyokong SAZZY & NAZRIL agak "mencapap" di luar dewan bajet boleh menang kot..

5. semasa iklan saudara/adik SAZZY menjerit dalam dewan menyuruh penonton dalam dewan undi Sazzy.. motiff sangat..

6. SCHA AL-YAHYA malam itu memang sombong dan kekwat.. tak mahu senyum, tegur dengan penonton even ada koregrafer usik dia pun still tak layan.. haii bad mood pasal kes disko takkan effect semua orag kot.. naik meluat pulak tengok dia ni..

7. artis yang hadir.. DINA, D, FARHAN, AISHAH SINCLAIR, AMYZA ADNAN..

9. peratusan undi bila di tutup SEIN&NANA 83.66%, SAZZY&NAZRIL16.34%

10. balik itu.. kami mencekik (makan) di NZ CURRY HOUSE, Wangsa MAJU..

*pisst M.U MENANG.. CAYALAH.. barulah FUUYOOOO*

Comments (15)

On December 28, 2009 at 1:24 AM , I am Karl said... [Reply to comment]

ya Allah,,,,

besar sungguh peratusan undi SEIN

karl DANSA5 je

aiyakkkkk

suke sgt2 sein mng

kan karl dh ckp dh

 
On December 28, 2009 at 1:35 AM , Farhana said... [Reply to comment]

Arggghhhh.. Gambar ngade ngade.. Hokey.. I jeles tau.. Dira!!! Nk jugekkk.. ;p

Pape pn, ku tak suke scha.. Hahahaha.. Kesian fahrin.. Ooppsss.. Pminat scha, no offense, bkn tak suke dia stat kes aritu, tp dari awal mmg tak suke dah pun.. Hee..

 
On December 28, 2009 at 1:43 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

karl

tau xpe peratusan beza jauh tu..
apa2 pun ramalan kamu tepat..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farhana

wan start tengok ngan mata kepala wan malam itu punya kekwat langsung tak suka da dia...

 
On December 28, 2009 at 2:51 AM , anN said... [Reply to comment]

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

 
On December 28, 2009 at 7:49 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

yihaaaaa..akhirnya sean ngn nana.lalala..

kita btl2 jeles en wan leh gi.hikhikhik

 
On December 28, 2009 at 10:08 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

ann

uhhh promot pulek dia ni...
huh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

jgn jeles.. meh sini timang meh..
hahaha

 
On December 28, 2009 at 11:59 AM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

wow..hehehehe..ptrajaya....:)

 
On December 28, 2009 at 4:31 PM , balqissy said... [Reply to comment]

posing sakan... btw, nmpak seronok ;)

 
On December 29, 2009 at 12:27 PM , farish H said... [Reply to comment]

syg sazzy xmng ..tp sein best gak lah rezeki ank!

 
On December 30, 2009 at 2:32 AM , beat::the::sky said... [Reply to comment]

pasni aku lak nk masuk sehati berjoget..jgn ko x dtg lak..sila undi aku yang melakukan tarian poco2.. :P

 
On December 30, 2009 at 5:10 AM , iyllienaz said... [Reply to comment]

ok banyak betol gambar wan ni..haha..gambar ngan dira pon ada jugak..best2..

 
On December 30, 2009 at 1:18 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

amir

hehe..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bal

of course seronok.. beronok2..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farish

yo la tuh..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
beat

FUUUYOOO.. ko nak joget ngan sapa??
ada ke psgannya??
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iyll

hehe.. posing selagi boleh..
nge3
h

 
On December 31, 2009 at 6:42 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

six pack kamu kelihatan di dalam gambar2 di atas...ekekeke...seronoknya dier p PICC =D

 
On December 31, 2009 at 4:07 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

best dapat ketemu mereka...
hehe
btw
happy new year...
=D

 
On January 4, 2010 at 12:40 AM , Aie Akaike said... [Reply to comment]

bila kau plak nak masuk bertanding?