Monday, December 28, 2009

FUUUYOOO... CUCUK BINTANG MR.WAN BABAK 8


anda semua pasti sudah tahukan siapa menang SEHATI BERDANSA kan... ahaa betul.. SEIN & NANA dengan BAYU... tahniahlah buat mereka..


Oklah tak mahu cakap panjang-panjang.. jom tengok pose-pose mengancam.. HITAM.PUTIH warna tema gue..

ini sebelum masuk dewan.. WAJIB bergambar sama rakan-rakan taulan... hehe

setelah masuk.. tetap gegeh lagi..haha

YEAH!! habis..

tetap ni.. agaga

ISMA sempat melambai.. yeah!!

SAZZY & NAZRIL.. tak pe lah beb... no 2 pun OK LA TUH!! janji ke final..

LINDA & QUE.. maybe Linda ini masih lagi berpantang kot.. tengok di jalan pun lain macam.. huhu

di luar dewan setelah selesai show...

FAHRIHIN.. sorang-sorang je dia.. cian... meh sini meh..

ISMA lagi sekali... agaga

tukar posisi.. haha

may FAV COUPLE... DIRA & ASH.. walaupun tak ke final.. kamu final di hati gue..

SEIN, NANA & BAYU...

nak jugekk tu.. tak pe biarkan.. haha

with SYED..

lepas itu apa lagi.. berfotoshoot di sekitar PUTRAJAYA lah.. haha.. baru FUUUYOO CUCUK BINTANG.... tak gitu?? haha

BERDANSA!!..

ace-ace..mengada-mengada lak tarik-tarik rantai pulak.. huhu



penat.. so duduk.. haha

aik macam kenal je gambar ni... ooo my new poster... agagaga

ceh bajet comel la tu.. comot adalah.. huhu

coret-coret SEHATI BERDANSA:

1. disebabkan my contac lense hilang sebelah terpaksalah pakai cermin mata..

2. seramai 6 orang, 2 kereta pergi.. tiket di sponser oleh SYED HAFIZUDDIN punya abang.. haha

3. kami sesat bila mahu ke ALAMANDA.. hampir 1 jam pusing tak jumpa-jumpa jalan..

4. penyokong SAZZY & NAZRIL agak "mencapap" di luar dewan bajet boleh menang kot..

5. semasa iklan saudara/adik SAZZY menjerit dalam dewan menyuruh penonton dalam dewan undi Sazzy.. motiff sangat..

6. SCHA AL-YAHYA malam itu memang sombong dan kekwat.. tak mahu senyum, tegur dengan penonton even ada koregrafer usik dia pun still tak layan.. haii bad mood pasal kes disko takkan effect semua orag kot.. naik meluat pulak tengok dia ni..

7. artis yang hadir.. DINA, D, FARHAN, AISHAH SINCLAIR, AMYZA ADNAN..

9. peratusan undi bila di tutup SEIN&NANA 83.66%, SAZZY&NAZRIL16.34%

10. balik itu.. kami mencekik (makan) di NZ CURRY HOUSE, Wangsa MAJU..

*pisst M.U MENANG.. CAYALAH.. barulah FUUYOOOO*

15 comments:

I am Karl said...

ya Allah,,,,

besar sungguh peratusan undi SEIN

karl DANSA5 je

aiyakkkkk

suke sgt2 sein mng

kan karl dh ckp dh

Farhana said...

Arggghhhh.. Gambar ngade ngade.. Hokey.. I jeles tau.. Dira!!! Nk jugekkk.. ;p

Pape pn, ku tak suke scha.. Hahahaha.. Kesian fahrin.. Ooppsss.. Pminat scha, no offense, bkn tak suke dia stat kes aritu, tp dari awal mmg tak suke dah pun.. Hee..

mr.syazwan said...

karl

tau xpe peratusan beza jauh tu..
apa2 pun ramalan kamu tepat..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farhana

wan start tengok ngan mata kepala wan malam itu punya kekwat langsung tak suka da dia...

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

FaizalSulaiman said...

yihaaaaa..akhirnya sean ngn nana.lalala..

kita btl2 jeles en wan leh gi.hikhikhik

mr.syazwan said...

ann

uhhh promot pulek dia ni...
huh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

jgn jeles.. meh sini timang meh..
hahaha

Amir Rayyan said...

wow..hehehehe..ptrajaya....:)

balqissy said...

posing sakan... btw, nmpak seronok ;)

farish H said...

syg sazzy xmng ..tp sein best gak lah rezeki ank!

beat::the::sky said...

pasni aku lak nk masuk sehati berjoget..jgn ko x dtg lak..sila undi aku yang melakukan tarian poco2.. :P

iyllienaz said...

ok banyak betol gambar wan ni..haha..gambar ngan dira pon ada jugak..best2..

mr.syazwan said...

amir

hehe..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bal

of course seronok.. beronok2..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farish

yo la tuh..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
beat

FUUUYOOO.. ko nak joget ngan sapa??
ada ke psgannya??
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iyll

hehe.. posing selagi boleh..
nge3
h

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

six pack kamu kelihatan di dalam gambar2 di atas...ekekeke...seronoknya dier p PICC =D

Eazy Izzuddin said...

best dapat ketemu mereka...
hehe
btw
happy new year...
=D

Aie Akaike said...

bila kau plak nak masuk bertanding?

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com