Friday, December 18, 2009

FUUUYOOO... CUCUK BINTANG MR.WAN BABAK 6

semboyan telah berbunyi... menuju medan bakti... itulah bait-bait lirik yang kerap kedengaran pada hari semalam.. sampai WAN turut menyanyinya dengan penuh rasa semangat dan gembira.. TAHNIAH buat MALAYSIA.. 20 TAHUN penantian meraih pingat emas akhirnya terlebur jua di bumi LAOS.. TAHNIAH.. MALAYSIA BOLEH.. MALAYSIA FUUUYOOOOO... hehehe...

dalam keseronokkan berbola... WAN pun seronok jugak pergi CUCUK BINTANG... kali ini pergi mencekik, melantak, menguyah dan kawasan sewaktu dengannya di....


RESTORAN STEAMBOAT TUPAI-TUPAI , KL...

agak lama tidak rasa makanan seperti ini.. oleh disebabkan ada orang mahu belanja... so apa lagi dengan tidak segan silu WAN gegeh untuk pergi... haha..


nyam-nyam..

disini dia kira kepala.. sorang rm28 boleh makan sebanyak yang mungkin sampai kembung, buncit, tercirit dan sewaktu dengannya asalkan kena habiskan kalau tak kena bayar balik.. lebihan makan yang ingin di tinggalkan tidak boleh lebih 100gram.. kalau tak kena cas lah.. wahh gitu kan.. itu bermaksud konsepnya JGN TAMAK..


aceh-aceh.. dalam gambar tunjuk sikit je.. cuba yang betul-betul.. mahu terbeliak mata tengok.. haha



untuk mengikut konsep JANGAN TAMAK daripada restoran itu.. WAN terpaksalah gegeh menghabiskan kesemua makanan itu kalau tak... ahaa tahulah akibatnya.. mana tak "CUTE" den ni... makan-makan-makan dan terus makan.. huhuhuhu



yang pasti si kecik ini pun join sekali walaupun tak boleh makan lagi.. tak pe.. acu take ur part eh DARWISY.. hahahaha


beginilah kalau sudah ada anak buah.. selalu nak take over acu dia.. tapi tak pe selagi tak cantas acunya sila-silakan berpose ok anak-anak buahku yang di sayangi..


sebelum makan kena ambik gambar.. kalau lepas makan nak ambik gambar alamatnya ke laut laa jawabnya.. huhu


ermmmmmmmmmmmm


akhirnya...setelah selasai dan tamat tugasan yang telah diberikan... yang pasti LICIN!! kalau boleh cili kat meja tu nak di coletnya tapi apakan daya beruk bebeno ghupanya..hahaha...

SALAM FUUUYOO... SALAM MAAL HIJRAH BUAT MUSLIMIN DAN MUSLIMAT YANG DI RAHMATI ALLAH SEKALIAN..


Comments (13)

On December 18, 2009 at 1:56 AM , ChekguSekolah said... [Reply to comment]

cili pun cili la wan..
lantok jer..
hahaha..

FUYOOOO..!!!

MALAYSIA MEMANG SERBA BOLEH

 
On December 18, 2009 at 7:14 AM , iyllienaz said... [Reply to comment]

Tahniah Malaysia..
Salam Awal Muharam..

 
On December 18, 2009 at 8:52 AM , Amir Rayyan said... [Reply to comment]

congrats Malaysia....wah masih byk xtvt cucuk bintang dtmbh dgn cucuk perut ni...hahahaha...

salam 1431H wan...moga lebih berjaya....insyaALLAH>..


jg diri...jg P***t..br la FuYOOOOOOOOOOOOOOOO

 
On December 18, 2009 at 11:00 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

menceceh2 kuah atas meja bagai...ish ish ish...ekekeke...alololo darwisy sgt comey! =D

 
On December 18, 2009 at 1:28 PM , m[i]era said... [Reply to comment]

memang buruk benor upernyer..
hoho..

enjoy je dye eak..

SALAM MAAL HIJRAH!

@)---;---

 
On December 18, 2009 at 2:29 PM , cik EPAL said... [Reply to comment]

salam maal hijrah :)

 
On December 18, 2009 at 4:37 PM , [z@ck] said... [Reply to comment]

ha..mana tak "cute" nya kalau kerja makan ja..

ahahaha

 
On December 18, 2009 at 4:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

congrats Malaysia..
Salam Maal Hijrah..

lame x pi makan2 sebegini..
hehe
xD

 
On December 18, 2009 at 6:55 PM , cik syazni said... [Reply to comment]

lapar trus diriku ini...hoho

 
On December 19, 2009 at 3:26 PM , farish H said... [Reply to comment]

heheh lame siot x lepak kt tupai2;p

 
On December 20, 2009 at 8:41 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

btw
Vote For Me

http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

Thanks so much
hehe
xD

 
On December 21, 2009 at 9:41 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

dessert tu paling best...

 
On December 22, 2009 at 11:50 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

chekgu

bedal je la labu..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
illy

yea2 betul2..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amir

yeaa baru FUUUYOOOOOOOO

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nuar

bkn menceceh tpi itu corak di meja
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miera

yea ENJOY2.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
epal

salam maal hijrah too

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zack

huhu tu la pasal..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

nnt kita g lg nak2..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syazni

sob2.. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farish

apa la moh le g

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

fuuyoooo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

yeah suka erk... suka jugak..
=)