Wednesday, December 16, 2009

FUUUYOOO... CUCUK BINTANG MR.WAN BABAK 5

kali ini WAN mahu cerita petandingan irama asli yang juga di buat di UM... untuk kategori lelaki tidak sempat di tonton kerna dibuat sebelah petang clash dengan pantun.. so dapat tengok kategori perempuan je iaitu sebelah malam pada hari jumaatnya....

untuk kategori lelaki, UITM menghantar bekas JUARA TEMPAT KE-3 IRAMA ASLI @ RTM 2008.. dan untuk kategori wanita, UITM menghantar FIFI OIAM 2.. untuk pengetahuan kamu semua FIFI baru saja daftar belajar di UITM so sekarang baru nak masuk sem 2.. dia ambik DIPLOMA MUZIK...

sebelum pertandingan.. kenalah makeup dulu.. hasil makeup oleh abg naz (pemantun uitm) dia aktif jugak makeup ini.. dia pernah makeup artis-artis masa teater muzikal puteri gunung ledang dulu.. so sapa-sapa nak make up dia call 017-3472786 (wahh promote gitu)

lepas makeup semua bebegai bermula pertandingannya...





antara perserta yang mengambil bahagian...

giliran FIFI membuat persembahan.. lagu NIRMALA menjadi pilihan hati..

yang penting kami beri sokongan padu.. hehe

persembahan jemputan UM bawakan mereka dari ACEH.. memang kelas tarian mereka!!

bersama FIFI.. FIFI telah mendapat pingat perak untuk busana terbaik & pingat emas untuk keseluruhan... TAHNIAH FIFI!!

inilah dia megat pemenang tempat ke 3 irama asli under rtm dulu.. tapi rezeki tidak menyebelahi di FEStKUM.. takpe jangan putus asa ok megat!! thanks jadi roomate ku di UM..

gambar kenang-kenangan di dewan KPS, UM.. bila lagi nak masuk sinikan.. hehe

pada sabtu malam pula.. kami dari UM bergegas ke UITM kerana ada pertandingan MUZIK AKUSTIK...


wakil dari UPSI jadi pembukaan pada malam itu.....

UTEM.. best sangat!! penyanyinya keterunan cina tapi MELATOP!! mereka dapat tempat kedua..

wakil dari UM...


dann tiba giliran UITM buat persembahan.. sekali lagi FIFI jadi vokalist.. dengan berbekalkan lagu dari indonesia (lupa lagunya) dan congga.. UITM menang besar malam itu antaranya muzik terbaik, percussion terbaik dan sekali gus meletakan UITM no 1!! TAHNIAH!!

untuk sesi penyampaian hadiah telah dibuat di dewan KPS, UM..




beberapa pingat emas, perak dan gangsa yang UITM dapat dibawak balik.. TAHNIAH!

setelah hampir 5 hari berkampung di UM.. tiba masanya untuk acara penutupnya yg dibuat di dewan canselor UM..

besar jugak dewan ini...

apa-apa terjadi pose dulu.. haha

untuk malam itu juri telah memilih beberapa peserta untuk membuat persembahan penutup.. dan inilah hasilnya...

tarian zapin, UM

irama asli, UITM

irama asli, UDM

muzik akustik, UTEM

tarian 1 MALAYSIA, UM

tarian india, UPM

tarian CINA..

dikir barat, UKM

boria, USM


majlis bersurai... ramai memang tak terkata..

tetap nak bergambar lagi ni.. haha

akhirnya.. UITM mendapat tempat ke-2 keseluruhan di depan UKM dan dibelakang UPM..

kami memang tidak di buuu ok.. kesian UKM entah apa silapnya.. setiap kali UKM menang.. ramai buu.. ermmm ada ketidakpuasaan la tuh kot... huhu.. jangan lupa UITM, duit tu ingat-ingatlah kat kami ini erk.. hehe

ohnya lupa nak bagi tahu UM.. UM hanya selesa di tempat ke 4...




UITM DI HATI KU...

selesai, tamat dan berakhirnya FEStKUM 2009... banyak kenangan manis tercatit di kotak fikiran ini... rasa rindu, sedih dan gembira sentiasa bermain di hati ini... insyALLAH tahun hadapan akan beraksi lagi... SELAMAT TINGGAL FEStKUM 2009..

22 comments:

fIcK a.k.a kaka said...

UM tetap di hati~

Farhana said...

Uishhhh.. Tak leh jadi ni.. Buat ku lupe pada lelaki korea, lelaki Hindustan dah ni.. Kamuuuuu.. Makin KACAK!!!! Waaaaa.. ;p

~ pssttt.. ape rahsia? ngehehe..

Hazzy Ishak said...

amboi banyaknya pingat.kalah mami jarum you...hahaha

Amir Rayyan said...

meriah.....:)

NICK IRFAN said...

fuyoo!!!

Fatin Aliyya said...

haha.superb kot.hy mr wan.sdh lm ak x sgh sini.ya ampun.;p

mr.syazwan said...

fick

yesss di hati jugak... =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farhana

arhhhh tibebe pipi jd merah pulak ni
rahsia?? ambil wuduk setiap hari kot
nge3..
=)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

yess.. hebat x kanda??
hahah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amir

yes!! haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nik

fuuyoooo!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fatin

enggak apa.. terus2 menyinggah erk
=)

I am Karl said...

nape wan x menyanyi

hohohho

iyllienaz said...

haha..congratz uitm!!uitm di hatiku~

mr.syazwan said...

karl

nak bg peluang kat bdk2 baur meningkat naik.. wahh gitu statement
hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iyll

yess... wawasan setia pelajar..
=)

FaizalSulaiman said...

cayalah wan!!!bangga2!!

Eazy Izzuddin said...

fully of pic
nice
byk pingat dpt..
xD

ChekguSekolah said...

harus gambar sana sini..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

uitm kalu part2 persembahan seni mmg tiada tandingan...tu ramai artis tuh...ekekeke =D

mr.syazwan said...

faizal

yeahhh ceylet2...
hahhaa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

of course..
byk pic byk citenya..
=)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nuar

hahaha no komen bab tu
tpi bab debat pun uitm ok gak
hehe
cukup pangkal usaha..
ceewah

sayalahfaizul said...

wan... xselesa pown tempat ke4 tu... sedih...

Mr NAEmnzr said...

sesungguhnya sgt meriah.nmpak sgt.dgn warna-warni segalanya.hope puas hati dgn layanan dr um yek.hehe...

apa2 pn,thniah kt wan n uitm team k.

um hanya selesa di tangga ke4.owh...sungguh sedih bunyiknya...

fIcK a.k.a kaka said...

ERM, BUKAN SELESA DI TANGGA KE EMPAT, CUMA XDE REZEKI JE.....

NEWAY, KLU TARIAN KREATIF AND ZAPIN, MEMANG UM NO 1..
HEHEHHEHEEH

UM STILL DA 1...

NICK IRFAN said...

eh! nk tnye jab? smua U jer ker? kolej dan poly xde ker? ape2 pun UiTM always the best!!!! ko masuk x mr syazwan dlm pertandingan ni??

m[i]era said...

byk nyer penggat . hoho :p

meriah je bila bace .
hehe

@)---;---

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huhuhu.

I MISS UM damn much. nape la pegi time lolly takde kat Um kalu tak ley kita dating. GAGAGAGAGAG.

mr.syazwan said...

faizal

lagi sedih UNI yang bawah2 tu...
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
naem

thank you..
haha.. sedih ke??
ayat wan tu kasi bdk2 um bakar semangat je tu kot...
hehehe
apa2 pun UM ok what..
=)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
flck

yup.. bab tarian UM mantap!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miera

of course la meriah
siapa repoternya kannn..
hahaha
=P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lolly

tu la masalahnya..
buat masa lolly xde..
klau x da lama kita bercekerama kan
haha

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com