Sunday, December 06, 2009

FUUUYOOO... CUCUK BINTANG MR.WAN BABAK 3

AHLAN WAHSALAN.... yahabibi ya maulana...wasini.. lu dimana?? hehehe..saje je ambik mood malam semalam sebab ana pergi tonton ANUGERAH SKRIN la... ana sempatlah cucuk bintang.. so ana tak mahu cakap banyak-banyak layan pic ini..


pentas yang bertemakan ARAB..

pembukaan oleh 1 nation mc.. ermm kureng sikit.. tak dengar sangat suara meka..


dua pengacara yang best bikin hati ana mengeletek lah.. walaupun kaki FAFAU tak berapa elok lagi.. tapi yang heran jadi pengacara anugerah skrin leh lak walaupun duduk tapi jadi deejay radio kenapa tak boleh?? duduk jugak.. ermmmmmm

misha omar dan bob.. ok laa cuma props dia tuu macam kampung sangat.. ketinggalan zaman.. opss sori.. hope MISHA buat lagi bagus untuk AJL 10 JAN ini ok.. I LOVE U lah!!! hehe

yang ini ermmm ok kot... tiada apa-apa yang suprise yang boleh bikin hati ana cakap FUUUYOOOO... hehehe

persembahan AIZAT ana suka lighting dia je.. lagu dia bohsan buat ana menguap-guap dalam tu.. macam mana boleh masuk AJL ana pun tak tau la.. huhu..

yang ini ana suka sesangat... BEST.. baru FUUUYOOOOOO.... cumeee si lan tak hafal lirik pada mula-mula tu ceh potong stimm je... apa-apa pun ok la tuh!!


yang penting aksi-aksi daripada penari PAT IBRAHIM memang ganas...


akhir sekali persembahan DATO SITI.. best.. ini pun FUUUYOOOO... cuma sekejap sangat dia menyanyi ana tak puas.. tak puas... mujur JOM HEBOH dia ada lagi.. hehehe.. agak-agaknya kalau tok ti tak buat persembahan pun sah-sah dia dapat royalti malam tu kan sebab meka guna mata (cover lantera timur) dia tuk tema arab.. ish3.. kayo-kayo..

ada kata anugerah skrin 2009 ini tak best, boring, pahape entah la apa-apa la.. tapi pada pendapat ana dia tak la suram sangat macam anugerah seri angkasa tu kann.. adatla majlis anugerah drama dan filem bukan anugerah nyanyi-nyanyi... huhuhu yang penting malam tu backdrop layar skrin dia FUUUUYOOOOO CANTIK!! ala-ala tengok teater muzikal je.. tahniah TV3..

malam itu jugak paling menonjol ialah

ROZITA CHE WAN.. FUUUYOOOOO baru balik umrah sudah panas da kaki tu erk..sampai ke lutut seluarnya.. memang tak hingat... apa-apa pun kubur masing-masing... kuikui

ulasan bagi drama terbaik erkk ana tak pernah tengok la cita tu.. al maklum la di rtm.. huhu.. apa-apa pun tahniah kepada Kak Erma Fatimah.. cayalah.... and gud luck for Natrah..

untuk filem.. ana tak puas hati hanya 2 filem je menangnya.. KAMI THE MOVIE and WAYANG.
..kan ke banyak filem best 2009..ermm tak berkualiti ka yang lain sampai tak masuk top 5?? apa-apa pun ana gumbira la filem WAYANG hasil tangan UITM menang.. yeahh!!! (walaupun ana tak tengok lagi..hoho)

ok sekian sahaja la kot.. ahaa apa?? gambar ana?? haha tak sempat nak ambil gambar sendiri.. kuikui... jumpa CUCUK BINTANG di episod yang lain pula..

Comments (20)

On December 6, 2009 at 12:52 AM , ChekguSekolah said... [Reply to comment]

Fuyoo..citer kak Erma memang best la..jalan citer memang menarik..kisah sorang budak yg bercita2 nk bangunkan tempat dia duduk tue..yg sememangnya penuh dengan maksiat..etc...

i like that movie..

 
On December 6, 2009 at 12:58 AM , iyllienaz said... [Reply to comment]

hmm..xtgok pon Anugerah skrin..tapi ramai ckp best..

 
On December 6, 2009 at 1:03 AM , Farhana said... [Reply to comment]

Hamboi.. Meronggeng sajooo.. Tak nengok pun.. Titon.. Hahaha.. ;p

Haah, betoi laa.. Fafau tu sakit kaki ke sakit mulut.. Cuti lama duhhh.. Huhu..

Cantekkk laa lozita che wan.. hehe.. memang fuuyooo laa malam hang ek.. ;)

 
On December 6, 2009 at 1:25 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

chekgu

FUUUYOOOO really... yg penting yg ana tau tmpt di LORONG HJ TAIB.. hehehe..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iylle

mmg best... =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fahana

knp teringin ke nk pakai mcm dia ke?? kuikuikui

 
On December 6, 2009 at 2:02 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

anugerah skrin yg adoooooooooooooooo~!

 
On December 6, 2009 at 2:14 AM , aMir RaYYaN said... [Reply to comment]

Fuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..... g x ajak...lalalalala..tp Dato Siti mmg best..hehehe..:)

 
On December 6, 2009 at 6:03 AM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

FUUUYOOOO...incik wan.ehehe..
mang siti nyanyi siket je kan?hoho

 
On December 6, 2009 at 10:10 AM , [z@ck] said... [Reply to comment]

gmbr mr wan xde ke?
nak tgk baju..
hihihi

 
On December 6, 2009 at 10:56 AM , khaL_eLLa said... [Reply to comment]

fuyooo... gi cucuk bintang tk anugrah skrin rupe nye... huhu...

oh filem WAYANG tu tak sangke leh menang filem terbaek.. best ke?? yg paling tak le blah.. my TAX lecturer Dr. rohaya yg amek anugrah tu... haha... femes tetibe...

 
On December 6, 2009 at 4:17 PM , Mady said... [Reply to comment]

tak sempat tgok anugerah skrin lah wan,
ada kejaaa !
uwaaaaaa ):

 
On December 6, 2009 at 10:51 PM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

naem kembali setelah sekian lama menyepi.
ni check nk komen sikit
check tgok kt rumah rs mcm perjalanan mjlis tu lambat sgt...sedikit meleret kt sana-sini.
penyampai2 anugerah pn mcm kurang serasi bersama..mcm terlalu byk info diorg bg sebelum nk bg anugerah.

tp tema mmg FUUUYYYOOO,best,menyerlah jauh dr biasa.

wan FUUUYYYOOO x mlm tu?
upload nnti ya.

 
On December 6, 2009 at 11:02 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

walaa
mantap2
klu duk tgah pentas tu lg mantap
;)

 
On December 6, 2009 at 11:42 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

lolly

kamu lagi laa nan adoooo....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amir rayyan

yesss TOK TI BEST..
tpi lg best klau bergandingan ngan WAN.. hahahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
faizal

aah bg ana mmg cikit x puassss
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zack

lorh nak gak.. xpe lerr ana malu..
hehehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
khal

oh really wahh melatop da lec..
da fofular la daa..
hahahah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mady

apa lg u tube laa.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
naeem

yup pemyampai ikut skrip sgt
tpi tema dia tetap FUUYOOO kan3..
hehehe

gmbr?? erkk xpe lerr x sempat ambil... hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

klau tgh pentas bkn mantap da
tu da FUUUYOOOO
hahahaa

 
On December 7, 2009 at 12:06 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

yg kater tak best tu majoritinya yang tgk dari tv...tv ngan live aura dia tak sama...sebab tu mgkn dowang kata boring, saper yg tengok live mmg tak kering gusi gelak kan wan kan =D

 
On December 7, 2009 at 12:19 AM , ChekguSekolah said... [Reply to comment]

hahaha..btol2..

 
On December 7, 2009 at 2:21 AM , I am Karl said... [Reply to comment]

suke tgk CT

& paling suke tgk ERMA FATIMA menang besar

ermm,,, msih rasa ralat NABILA HUDA gagal sbgai BEST ACTRESS IN FILM! bgus sgtkah pelakon muda itu???? gagagaga

 
On December 8, 2009 at 3:46 PM , addyaholix said... [Reply to comment]

rozita che wan tak pernah tak cantik!

 
On December 9, 2009 at 12:20 PM , farish H said... [Reply to comment]

wahh cucuk bintang x ajk pon haha

 
On December 14, 2009 at 5:48 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fuyooo
hehe
de tgk gak neh
tp x leh lelame stdy2 time exam mase tu
=P
xD

 
On December 14, 2009 at 11:24 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

nuar

ehmmm betul2.. x sama feel dia kan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekgu

yeah!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
karl

bagus la kot drpd ko mng..
hahhaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
addy

tau xpe.. terliur laju seyh..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farish

tiket bajet sikit je..
so x berani nak ajak
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

xpe tgk kat u tube erk lps ni..
hehe