Thursday, November 26, 2009

FUUUYOOO... CUCUK BINTANG MR.WAN BABAK 2


CUCUK BINTANG
babak 2 adalah... MENUKAR CERMIN MATA... hahaha.. ok what.. bercucuk bintang gak.. menurut kamus WAN... CUCUK BINTANG ialah aktiviti yang di lakukan apabila masa lapang termasuklah jalan-jalan, ucha wayang, shopping, makan-makan dan kawasan sewaktu dengannya...


so kali ini tema CUCUK BINTANG WAN ialah bersopping.. bershopping CERMIN MATA.. hehe..
walaupun pergi jalan-jalan selalunya pakai contact lense.. tapi bila malam, di rumah or jalan dekat still cermin mata di sarungnya... bukan apa sudah hampir 2 tahun tidak tukar bingkai and powernya.. so ada duit lebih sikit apa salahnya kann.. power WAN pun da banyak naik.. tambah lagi silaunya perh naik.. mujur pergi check.. huhuhu sudahkah anda check power mata anda??? jeng jeng jeng...

sudah puas memilih bingkai yang sesuai.. antaranya...


tup tup dapat la satu ini yang memikat hatiku ini untuk membelinya...

TAADAAA!!!

so yang lamanya...

simpan buat kenangan..huhu

sebelum..


selepas..


dari segi design dia.. di bahagian tepi mengikut trend terkini.. di depan still WAN pilih full frame.. yang penting warna hitam.. itu yang penting..hehe

dari jenama REXTON... kini bertukar kepada EMPORIO ARMANI..

agak selasa la gak.. sesuai dengan harganya..huhu mujur ada discount.. thanks to..

A-LOOK..

dan thanks to

anak buah kesayangaku.. amirul & kamilia yang sudi menemani ku.. (teman masa ambil speck je.. masa pilih speck my bonda laa.. hehe)

JUMAAT ini HARI RAYA AIDIL ADHA.. so WAN ingin ucapkan SELAMAT BERHARI RAYA.. SELAMAT BERCUCUK BINTANG lagi.. hehehe.. akhir kata SALAM FUUUYOOO....


Comments (19)

On November 26, 2009 at 2:53 AM , aMir RaYYaN said... [Reply to comment]

wah bershopping sakan..hahahaha...salam eid adha jg....:)

 
On November 26, 2009 at 4:32 AM , I am Karl said... [Reply to comment]

wan

salam eid adha

nice spec

nice

nnt next gathering nk tgk k huhu

 
On November 26, 2009 at 5:07 AM , miya said... [Reply to comment]

nak jugakkkk.
boleh? :P

 
On November 26, 2009 at 8:51 AM , AHMADSUFI6177 REVO said... [Reply to comment]

lebih kurang spek aku jer.. wakakakaka

 
On November 26, 2009 at 9:31 AM , eazy said... [Reply to comment]

wah sakan la spec baru die tu
bikin hati tak bole tido ni.
haha

 
On November 26, 2009 at 10:15 AM , [z@ck] said... [Reply to comment]

fuyyoohhh..
spec baru..selamat hari raya aidil adha too..=)

 
On November 26, 2009 at 11:30 AM , cik EPAL said... [Reply to comment]

specky ;)

 
On November 26, 2009 at 11:36 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

amir

SALAM FUUYOOO RAYA...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
karl

t.q.
bila next gathering??
x sbr2 ni..
huhuhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miya

nak??? boleh bak pipi kamu dulu..
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sufi

iye sama.. sep3...
hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

hahaha..
jgn gitu..
tido2...
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zack

SALAM FUUYOO RAYA...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
epal..

=)

 
On November 26, 2009 at 12:12 PM , Zuewairy said... [Reply to comment]

cantik spec~~

 
On November 26, 2009 at 12:13 PM , ALYN_C3N1 said... [Reply to comment]

cntik jer...;)

 
On November 26, 2009 at 4:44 PM , hans said... [Reply to comment]

power ko skrg brapa?

 
On November 26, 2009 at 11:24 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

kacak sngt2 da
hehe

wan
ku da tuka url blog
huhu

 
On November 27, 2009 at 12:27 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fuhyoo
nice speck
xD

selamat hari raya aidil adha
from
Eazy Izzuddin
;D

 
On November 27, 2009 at 8:59 PM , iyllienaz said... [Reply to comment]

haha..yg new one mmg better laa..sesuai ngan ur face..pandai ur mom tlg pilihkan..

 
On November 29, 2009 at 11:53 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … dengan respond anda….
Kami amat hargai….. salam sebuah persahabatan….

emmmmm cermin mata.... kadang kala kena pandai pilih yang mana yang sesuai.... kena lihat bentuk muka.... tapi kenapa ye aku suka gak gi kedai cermin mata... tapi bukan nak beli tapi nak cuci mata.. amoi promoter tu cun beb...

 
On November 30, 2009 at 5:27 PM , farish H said... [Reply to comment]

fuyoo spek bru cayalah

 
On December 3, 2009 at 7:31 PM , LaDies 09 said... [Reply to comment]

cantik2..

 
On December 7, 2009 at 12:04 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

wah spek baru...pinjam sat na =D

 
On May 6, 2010 at 2:09 PM , 蒜泥白肉Lynn said... [Reply to comment]

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色