Monday, November 09, 2009

FUUUYOOO... 3 in 1


aceh..aceh...aceh.. tekunnya anak bujang tu study.. =p

assalammualaikum kalian semua... FUUHHH... sedar tak sedar da nak dekat habis sem daa.. ermm cepat masa berlalu.. kawan-kawan yang disayangi.. sorry sangat-sangat if tak dapat masuk blog anda and tak tinggalkan comment yang bernas daripada WAN ni (bernas ke??) hahaha

alhamdulilah paper final WAN tinggal lagi 1 iaitu pada hari 12NOV 2009.. lepas tu HEP-HEP HURRY!! boleh la cucuk BINTANG.. huahuahua...sebanyak 4 paper final WAN duduki bermula pada 1,3 and 4 nov yang lepas.. Masa tu tuhan saja yang tahu.. da la paper dekat-dekat.. tak cover semua bab lagi.. PADAN MUKA AKU!! huh! ok tak pe yang berlalu biarkan ianya berlalu.. apa yang penting berdoa & bertawakal.. moga-moga mengekekalkan pointer yang terbaik.. amin amin amin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok kite tutup cita sekejap pasal exam.. now WAN mahu cite pasal TEATER CUCI THE MUZIKAL... FUUUYOOOO BEST GILER... LAWAK SEYH.. dari mula sampai la ke penutup sarat dengan adegan-adegan yang mengeletek bulu ketiak ini tuk gelak.. hahahaha...
sapa-sapa yang tak pergi tu ada sedikit kerugian disitu.. lagipun cite tu pun da habis da semalam last.. apa yang hendak dikatakan ialah BEST, MANTAP & FUUUYOOOOO...


antara pic yang sempat ditangkap..

selepas ini WAN mahu tonton filem pulok.. antara filem yang tertanam dalam kepala otak ini PISAU CUKUR & 2012.. dua cite ini membuatkan jus pankreans WAN terkinja-kinja nak pergi tonton.. jommm sertai sama... hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

seperti yang WAN katakan sebelum ini.. WAN akan paparkan pic BUDAK BOTAK aka DARWISY SILMI selepas bercukur jambul.. inilah dia..

TAAADAAA!!!!


17 comments:

aMir RaYYaN said...

comelnye,....pa pon all the best tuk ur final.....:) take care...

Hazzy Ishak said...

tgh sibuk2 exam pun boleh pegi tgk cuci lagi....
aiyakkk!!

joegrimjow said...

baru nak bekenalan ngn gambar atas
upe2nye laki da
hoho

gud luk!!

green said...

hee..sy dah lama mencucuk bintang

x pernah tgok teater, huhu..

bdak itu sungguh comel..

lalala~

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

budak botak sangat comel
budak pakai spek tu pura2 comel je kan?
kehkehkeh =D

cik syazni said...

comeynye si botak itu!

mr.syazwan said...

amir

thanks yeah... muaahh.. =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

biasa lah.. nak tenangkan fikiran sat
hehehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

hahaha siot ja...
=P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
green

tunggu la 12 ni KONPEM CUCUK BINTANG.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nuar

bdk pakai speck tu mmg pura2 comel
tpi dia BETUL2 HENCEM kan kan kan
hahuahau =P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syazni

macam acu dia kan kan kan =p

ALYN_C3N1 said...

comel nyer...gud luck 4 final exam..cayuk2...

I am Karl said...

wan x nk botak

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gud luck wan :)


12 nov jangan dilupa !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gud luck wan :)


12 nov jangan dilupa !

farish H said...

gud luck wan

mr.syazwan said...

alyn

thanks yeah...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
karl

da botak da dulu2...
ang bila lg??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lolly

okies.. mst ingat punya..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farish

thanks

iyllienaz said...

good luck last paper..

aMir RaYYaN said...

wat btol2 tau...pastu MERDEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lalink7 said...

alahai..
rugi plak xg tgk teater muzikal tue..

ChekguSekolah said...

Cuci The Muzikal memang lawak..terkekek-kekek aku gelak dalam IB...hahaha...credit to production..!!!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com