Monday, November 09, 2009

FUUUYOOO... 3 in 1


aceh..aceh...aceh.. tekunnya anak bujang tu study.. =p

assalammualaikum kalian semua... FUUHHH... sedar tak sedar da nak dekat habis sem daa.. ermm cepat masa berlalu.. kawan-kawan yang disayangi.. sorry sangat-sangat if tak dapat masuk blog anda and tak tinggalkan comment yang bernas daripada WAN ni (bernas ke??) hahaha

alhamdulilah paper final WAN tinggal lagi 1 iaitu pada hari 12NOV 2009.. lepas tu HEP-HEP HURRY!! boleh la cucuk BINTANG.. huahuahua...sebanyak 4 paper final WAN duduki bermula pada 1,3 and 4 nov yang lepas.. Masa tu tuhan saja yang tahu.. da la paper dekat-dekat.. tak cover semua bab lagi.. PADAN MUKA AKU!! huh! ok tak pe yang berlalu biarkan ianya berlalu.. apa yang penting berdoa & bertawakal.. moga-moga mengekekalkan pointer yang terbaik.. amin amin amin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok kite tutup cita sekejap pasal exam.. now WAN mahu cite pasal TEATER CUCI THE MUZIKAL... FUUUYOOOO BEST GILER... LAWAK SEYH.. dari mula sampai la ke penutup sarat dengan adegan-adegan yang mengeletek bulu ketiak ini tuk gelak.. hahahaha...
sapa-sapa yang tak pergi tu ada sedikit kerugian disitu.. lagipun cite tu pun da habis da semalam last.. apa yang hendak dikatakan ialah BEST, MANTAP & FUUUYOOOOO...


antara pic yang sempat ditangkap..

selepas ini WAN mahu tonton filem pulok.. antara filem yang tertanam dalam kepala otak ini PISAU CUKUR & 2012.. dua cite ini membuatkan jus pankreans WAN terkinja-kinja nak pergi tonton.. jommm sertai sama... hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

seperti yang WAN katakan sebelum ini.. WAN akan paparkan pic BUDAK BOTAK aka DARWISY SILMI selepas bercukur jambul.. inilah dia..

TAAADAAA!!!!


Comments (17)

On November 9, 2009 at 7:59 AM , aMir RaYYaN said... [Reply to comment]

comelnye,....pa pon all the best tuk ur final.....:) take care...

 
On November 9, 2009 at 8:04 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

tgh sibuk2 exam pun boleh pegi tgk cuci lagi....
aiyakkk!!

 
On November 9, 2009 at 9:27 AM , joegrimjow said... [Reply to comment]

baru nak bekenalan ngn gambar atas
upe2nye laki da
hoho

gud luk!!

 
On November 9, 2009 at 10:23 AM , green said... [Reply to comment]

hee..sy dah lama mencucuk bintang

x pernah tgok teater, huhu..

bdak itu sungguh comel..

lalala~

 
On November 9, 2009 at 10:55 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

budak botak sangat comel
budak pakai spek tu pura2 comel je kan?
kehkehkeh =D

 
On November 9, 2009 at 10:55 AM , cik syazni said... [Reply to comment]

comeynye si botak itu!

 
On November 9, 2009 at 12:27 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

amir

thanks yeah... muaahh.. =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

biasa lah.. nak tenangkan fikiran sat
hehehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

hahaha siot ja...
=P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
green

tunggu la 12 ni KONPEM CUCUK BINTANG.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nuar

bdk pakai speck tu mmg pura2 comel
tpi dia BETUL2 HENCEM kan kan kan
hahuahau =P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syazni

macam acu dia kan kan kan =p

 
On November 9, 2009 at 3:32 PM , ALYN_C3N1 said... [Reply to comment]

comel nyer...gud luck 4 final exam..cayuk2...

 
On November 9, 2009 at 5:43 PM , I am Karl said... [Reply to comment]

wan x nk botak

 
On November 9, 2009 at 7:37 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

gud luck wan :)


12 nov jangan dilupa !

 
On November 9, 2009 at 7:37 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

gud luck wan :)


12 nov jangan dilupa !

 
On November 9, 2009 at 8:46 PM , farish H said... [Reply to comment]

gud luck wan

 
On November 9, 2009 at 9:38 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

alyn

thanks yeah...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
karl

da botak da dulu2...
ang bila lg??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lolly

okies.. mst ingat punya..
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farish

thanks

 
On November 10, 2009 at 2:42 AM , iyllienaz said... [Reply to comment]

good luck last paper..

 
On November 10, 2009 at 11:15 AM , aMir RaYYaN said... [Reply to comment]

wat btol2 tau...pastu MERDEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
On November 10, 2009 at 2:46 PM , lalink7 said... [Reply to comment]

alahai..
rugi plak xg tgk teater muzikal tue..

 
On November 14, 2009 at 2:40 AM , ChekguSekolah said... [Reply to comment]

Cuci The Muzikal memang lawak..terkekek-kekek aku gelak dalam IB...hahaha...credit to production..!!!