Thursday, November 26, 2009

FUUUYOOO... CUCUK BINTANG MR.WAN BABAK 2


CUCUK BINTANG
babak 2 adalah... MENUKAR CERMIN MATA... hahaha.. ok what.. bercucuk bintang gak.. menurut kamus WAN... CUCUK BINTANG ialah aktiviti yang di lakukan apabila masa lapang termasuklah jalan-jalan, ucha wayang, shopping, makan-makan dan kawasan sewaktu dengannya...


so kali ini tema CUCUK BINTANG WAN ialah bersopping.. bershopping CERMIN MATA.. hehe..
walaupun pergi jalan-jalan selalunya pakai contact lense.. tapi bila malam, di rumah or jalan dekat still cermin mata di sarungnya... bukan apa sudah hampir 2 tahun tidak tukar bingkai and powernya.. so ada duit lebih sikit apa salahnya kann.. power WAN pun da banyak naik.. tambah lagi silaunya perh naik.. mujur pergi check.. huhuhu sudahkah anda check power mata anda??? jeng jeng jeng...

sudah puas memilih bingkai yang sesuai.. antaranya...


tup tup dapat la satu ini yang memikat hatiku ini untuk membelinya...

TAADAAA!!!

so yang lamanya...

simpan buat kenangan..huhu

sebelum..


selepas..


dari segi design dia.. di bahagian tepi mengikut trend terkini.. di depan still WAN pilih full frame.. yang penting warna hitam.. itu yang penting..hehe

dari jenama REXTON... kini bertukar kepada EMPORIO ARMANI..

agak selasa la gak.. sesuai dengan harganya..huhu mujur ada discount.. thanks to..

A-LOOK..

dan thanks to

anak buah kesayangaku.. amirul & kamilia yang sudi menemani ku.. (teman masa ambil speck je.. masa pilih speck my bonda laa.. hehe)

JUMAAT ini HARI RAYA AIDIL ADHA.. so WAN ingin ucapkan SELAMAT BERHARI RAYA.. SELAMAT BERCUCUK BINTANG lagi.. hehehe.. akhir kata SALAM FUUUYOOO....


Monday, November 23, 2009

FUUUYOOO...MR.WAN CUCUK BINTANG BABAK 1


FUUUYOOO cuti-cuti ini apa lagikan kalau tak pergi CUCUK BINTANG.. ahahaha.. so antara aktiviti CUCUK BINTANG
minggu lepas WAN ialah tonton, ucha, intai, jengguk, tengok (semualah words sewaktu dengannya) filem-filem yang terhangat dipasaran.. antaranya..

1st.. PISAU CUKUR

filem ini WAN leh bagi 3.5 bintang!! menarik di tonton dengan member..

2cd.. 2012




4.5 BINTANG untuk cerita ini.. memang berbaloi-baloi..

3rd.. PLANET 51

3.5 BINTANG.. OK LA TUH!! kann..

daannn akan datang FILEM DUHAI SI PARI-PARI... lihat promo ini...




hahahahaha.. LAWAK-LAWAK... paling tak leh blah lawak SALIM BACHIK.. waduh-waduh.. dia bikin bulu hidung WAN mengeletek.. wakakaka..

MESTI TONTON..
DUHAI SI PARI-PARI "CERITA CINTA BIASA TAPI LUAR BIASA"

Wednesday, November 18, 2009

FUUUYOOO... YABEDABEDUUU....

YABEDABEDU.....


YEAH... YEAH...YEAH...YEAH...

MERDEKA... YABEDABEDU...

EXAM DA HABIS...PART 4 SUDAH TAMAT...CUTI SUDAH BERMULA..

APA LAGI KITA ENJOY!!!...

TAPI BONDA ADA BERKATA.. ENJOY-ENJOY JUGAK RESULT TAK KELUAR LAGI..

SAYA MENGOMEL... TAK PE BONDA.. KITA SUDAH BERUSAHA SEKARANGA HANYA BERSERAH & BERTAWAKAL JEW...

BONDA KATA... YO LA TUH!!!

SAYA CAKAP... OK LA TUH!!!



JOMM CUCUK BINTANG!!!

Tuesday, November 10, 2009

FUUUYOOO... ZHU NI SHENGRI KUAILE MR.WAN

ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN KAMU

ALLAH SELAMATKAN FUUUYOOO MR.WAN...

ALLAH SELAMATKAN KAMU...


HAPPY BRITHDAY TO YOU..
HAPPY BRITHDAY TO YOU..

HAPPY BIRHTDAY TO FUUYOOO MR.WAN...

HAPPY BRITHDAY TO YOU...



ZHU NI SHENGRI KUAILE..
ZHU NI SHENGRI KUAILE..

ZHU NI SHENGRI KUAILE FUUUYOO MR.WAN..

ZHU NI SHENGRI KUAILE..


YABEDABEDU.... ALHAMDULILAH AKHIRNYA GENAP SUDAH UMUR BLOG FUUUYOOO.. MR.WAN 1 TAHUN pada tanggal 10 NOVAMBER 2009.. YEAHHH.. TEPUK3X... hahaha

dikesempatan ini WAN ingin ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada follower yang tak henti-henti menghantarkan pandangan, komen, kritkian kat blog FUUUYOOO..MR.WAN.. (ceewahh ayat propa sesangat) hahaha..


terkini seramai 216 follower, 9247 total view, 105 post blog.. ALHAMDULILAH.. TERIMA KASIH SEMUA.. apa yang WAN harapkan sentiasalah memberi pandangan, teguran dan kritikan yang membina kat WAN k.. almaklum la masih kecil lagi.. baru pandai bertatih.. kalau WAN reti lari nanti leh la kita main pecut-pecut pulak.. ahaa pecut-pecut ok jangan pancut-pancut lak tak baik amalan SYAITAN... wakakakakakaka...


oklah rasanya sampai disini dulu coretan WAN kali ini..jika bahasa WAN membuatkan sesiapa tak senang duduk ala2 kena buasir tu mintak ampun la erk.. WAN memang gini kadang-kadang ting tong sikit.. sapa-sapa yang tahan tuk meh la jeguk lagi sapa tak tahan tu tak dapek den nak nolong.. hehe..


akhir kata TERIMA KASIH, THANK YOU, SYUKRAN, WUMAN NANDERAN, ARIGATO OGAZAIMASU, XIE- XIE ( 1 MALAYSIA sangat) KEPADA ANDA SEMUA...


SELAMAT BERBLOG... SALAM FUUUYOOO.. MR.WAN.....


Monday, November 09, 2009

FUUUYOOO... 3 in 1


aceh..aceh...aceh.. tekunnya anak bujang tu study.. =p

assalammualaikum kalian semua... FUUHHH... sedar tak sedar da nak dekat habis sem daa.. ermm cepat masa berlalu.. kawan-kawan yang disayangi.. sorry sangat-sangat if tak dapat masuk blog anda and tak tinggalkan comment yang bernas daripada WAN ni (bernas ke??) hahaha

alhamdulilah paper final WAN tinggal lagi 1 iaitu pada hari 12NOV 2009.. lepas tu HEP-HEP HURRY!! boleh la cucuk BINTANG.. huahuahua...sebanyak 4 paper final WAN duduki bermula pada 1,3 and 4 nov yang lepas.. Masa tu tuhan saja yang tahu.. da la paper dekat-dekat.. tak cover semua bab lagi.. PADAN MUKA AKU!! huh! ok tak pe yang berlalu biarkan ianya berlalu.. apa yang penting berdoa & bertawakal.. moga-moga mengekekalkan pointer yang terbaik.. amin amin amin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok kite tutup cita sekejap pasal exam.. now WAN mahu cite pasal TEATER CUCI THE MUZIKAL... FUUUYOOOO BEST GILER... LAWAK SEYH.. dari mula sampai la ke penutup sarat dengan adegan-adegan yang mengeletek bulu ketiak ini tuk gelak.. hahahaha...
sapa-sapa yang tak pergi tu ada sedikit kerugian disitu.. lagipun cite tu pun da habis da semalam last.. apa yang hendak dikatakan ialah BEST, MANTAP & FUUUYOOOOO...


antara pic yang sempat ditangkap..

selepas ini WAN mahu tonton filem pulok.. antara filem yang tertanam dalam kepala otak ini PISAU CUKUR & 2012.. dua cite ini membuatkan jus pankreans WAN terkinja-kinja nak pergi tonton.. jommm sertai sama... hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

seperti yang WAN katakan sebelum ini.. WAN akan paparkan pic BUDAK BOTAK aka DARWISY SILMI selepas bercukur jambul.. inilah dia..

TAAADAAA!!!!


Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com