Friday, September 18, 2009

SALAM FUUUYOOO RAYA......

assalammualaikum.... salam ramadhan... hehe.. fuh... hampir sebulan WAN tak update blog kan?? ermm bukan saja kita berpuasa.. blog ni pun berpuasa jugak.. tu tak leh post tu.. kot-kot terleser.. hahaha...

chopp!!!! maybe sok kita last kita berpuasa untuk tahun ni kann?? ahad da nak GHAYER.... YEAHHH!!!!! walaupun WAN setiap tahun akan beraya kat KUALA LUMPUR yang tercinta ni tak de kampung kan... WAN tetap happy.. huhuhu...

so amacam persiapan raya ok da??? tema tahun ni apa?? kalau WAN insyALLAH KUNING!!! kuning melambangkan kedaulatan kan kan kan??? hehe

raya, syawal, lebaran, aidilfitri.. semua dalam 1 kemeriahan..

entri kali ini WAN just nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada anda semua yang membaca blog FUUUYOOO..MR.WAN.. kot2 la ada terasa hati dengan WAN ke, mintak ampun bebanyak erk... 0-0 k??


akhir kata..



Hot Graphics Icons, Comments and Layouts @ hotfriendsterlayouts.com



pesanan penaja:

* raya ini kalau makan tu control2 sikit takut 6 line muncul..
* raya ini kalau buat open house tu tak reti-reti jemput WAN..

* raya ini kalau ada masa lapang mai la umah erk.
.


SALAM FUUUYOOOOOOOOOO RAYA.....


DARIPADA SYAZWAN SEKELUARGA...

Comments (16)

On September 18, 2009 at 9:41 PM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

salam berlebaran utk wan & keluarga =) kurang2kan makan tu =D

 
On September 18, 2009 at 10:22 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

salam lebaran....
selamat aidil fitri....
maaf zahir batin....
=D

 
On September 18, 2009 at 11:59 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

slamat berayaa
hehe

kuning?\
ku itam
kekeke

 
On September 19, 2009 at 1:35 AM , aMir RaYYaN said... [Reply to comment]

salam eid mubarak en wan....ti dtg open house ktorang k...take care...

 
On September 19, 2009 at 1:35 AM , aMir RaYYaN said... [Reply to comment]

salam eid mubarak en wan....ti dtg open house ktorang k...take care...

 
On September 19, 2009 at 2:07 AM , sayalahfaizul said... [Reply to comment]

selamat ari raye wan... warna kuning ke? zul warne peach... hak hak hak

 
On September 19, 2009 at 9:27 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

selamat hali laya aidilfitri. maaf zahir n batin bang wan.

syawal ini jgn sombong2 yea? muhaha.


0-0 oke?

 
On September 19, 2009 at 12:29 PM , amirul said... [Reply to comment]

Salam Wan...

Selamat menyambut hari raya Aidilfitri.... Maaf zahir & Batin... 0~0 erk? Berhati2 diatas jalanraya.... :)

 
On September 19, 2009 at 3:41 PM , fq said... [Reply to comment]

haaaaa?
yeke wan?
sm la plak ke?
hahahahah....
kbtln la plak...
bgus2..
ley la kte raya sm2...
slmat hari rya wan...
maaf dihululur, duit raya dipinta...
hahaha...

 
On September 20, 2009 at 12:56 AM , iyllienaz said... [Reply to comment]

slamat hari raya!!

 
On September 22, 2009 at 1:25 AM , green said... [Reply to comment]

salam fuuuyoo raya juge utk kamu~

 
On September 26, 2009 at 2:10 PM , azli said... [Reply to comment]

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…
Sorry masih dalam mood raaya.. aku saja melawat blog korang ni dah 25hb ni naik kerja tengah gian baalik untuk mem bloggin member2 wah..waah.. aku sedang boring mana korang semua ni masih bercuti lagi ke

 
On September 28, 2009 at 11:59 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

selamat hari raya kanda...
dinda mintak ampun tau..

 
On November 10, 2009 at 11:18 AM , aMir RaYYaN said... [Reply to comment]

selamat ari raya,,,,,maaf zahir batin

 
On November 10, 2009 at 11:18 AM , aMir RaYYaN said... [Reply to comment]

raya lg ke???

 
On May 6, 2010 at 2:09 PM , 蒜泥白肉Lynn said... [Reply to comment]

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛