Tuesday, September 29, 2009

FUUUYOOO RAYA WAN BHG 1...

Salam raya semua.. amacam raya ok tak?? amcam duit raya banyak tak??leh lawan WAN ke?? belagak tu.. hahaha...


Ok2 WAN mahu share detik-detik raya pertama WAN... kan WAN dah habaq sebelum ini yang WAN mahu pakai baju MELAYU warna KUNING sebab KUNING ITU BERDAULAT.. katanya.. walaupun... hahaha

So jeng jeng jeng ni lah baju melayu tu… chantek ke tak ke APA YANG PENTING BERAYA.. itu TEMA DAN PERSOALAN nye kan kan kan…

amacam ada gaya PAHLAWAN MELAYU dolu2 tak?? haha

orang selalu cakap.. " cermin muka tu dulu" so bila dicermin ternyata eden ni ENCEM + MACHO = SMART.. wakakaka

ternyata aku seorang yang SEMPOI.. (",)

mai ler jamah kuih ini.. semua daripada air tgn kaki mak den tau.. haha

gaya seorang lelaki yg sedang sanggap duit raya... huhuhu

OHHH BONDA KU..... tetap MELATOP kan kan kan.. hehe

buat kali pertama DARWISY SELMI beraya.. YEAH!!!
ok sampai disini dahulu kisah FUUUYOOO RAYA WAN BHG 1.....

NAZAM LEBARAN DI HARI RAYA
HARI RAYA BERSAMA KELUARGA
KELUARGA TERCINTA DI HARI BAHAGIA
MARILAH KITA BERSUKA RIA..


Friday, September 18, 2009

SALAM FUUUYOOO RAYA......

assalammualaikum.... salam ramadhan... hehe.. fuh... hampir sebulan WAN tak update blog kan?? ermm bukan saja kita berpuasa.. blog ni pun berpuasa jugak.. tu tak leh post tu.. kot-kot terleser.. hahaha...

chopp!!!! maybe sok kita last kita berpuasa untuk tahun ni kann?? ahad da nak GHAYER.... YEAHHH!!!!! walaupun WAN setiap tahun akan beraya kat KUALA LUMPUR yang tercinta ni tak de kampung kan... WAN tetap happy.. huhuhu...

so amacam persiapan raya ok da??? tema tahun ni apa?? kalau WAN insyALLAH KUNING!!! kuning melambangkan kedaulatan kan kan kan??? hehe

raya, syawal, lebaran, aidilfitri.. semua dalam 1 kemeriahan..

entri kali ini WAN just nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada anda semua yang membaca blog FUUUYOOO..MR.WAN.. kot2 la ada terasa hati dengan WAN ke, mintak ampun bebanyak erk... 0-0 k??


akhir kata..



Hot Graphics Icons, Comments and Layouts @ hotfriendsterlayouts.com



pesanan penaja:

* raya ini kalau makan tu control2 sikit takut 6 line muncul..
* raya ini kalau buat open house tu tak reti-reti jemput WAN..

* raya ini kalau ada masa lapang mai la umah erk.
.


SALAM FUUUYOOOOOOOOOO RAYA.....


DARIPADA SYAZWAN SEKELUARGA...

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com