Tuesday, August 11, 2009

FUUUYOOOO... GAMBAR HARI BERONOK-RONOK..

Waduh-waduh lama banggat seyh tak update blog FUUUYOOOO ku ini... tahap kesibukan membuak-buak selepas cuti H1N1.. nak buat macam mana sentiasa ada assingment, meeting dan berdating.. teeett... hahahaha... ok nak di pendekan cerita WAN akan gabungkan gambar-gambar gathering blogger... tak mau cita panjang-panjang layang jer na...

Barisan-barisan blogger yang hadir pada hari itu...
memang supporting kamu semua.. cayalah!!

Boldsesi bertukar-tukar hadiah...

sesi main-main..hehe

last sekali kami pergi tengok filem SETEM.. memang BEST!!!

Kesimpulannya.. gathering ini memang best.. hope next diadakan lagi dan lebih ramai yang datang.. ura-ura mengatakan nak buat dalam bulan puasa ini.. kita berbuka puasa ramai-ramai katanya lah kan.. entah jadi atau tidak kita nantikannya..


Comments (18)

On August 11, 2009 at 11:27 PM , penjenayah merah jambu. said... [Reply to comment]

beronok-ronok aku tengok pic gathering tu..



beronok-ronok;comel je rosakkan bahasa mcam ni,it reminds me of tragedi merosakkan bahasa di padang netball a long time ago."sepit"-->"berpit","sengal"-->"berengal-rengal".. :D

*kdg2 idea org ni pelik2,cuma mampu ketawa dalam amusement.

 
On August 12, 2009 at 12:08 AM , I am Karl said... [Reply to comment]

busy eh wan?

baru update

ok la tu!

sape kat nk buka bersama? haha

maybe wat gatheirng aidilfitri kot

berbuka puasa ni cm susah.. i nk focus ibadah ramadhan ni. InsyaAllah

 
On August 12, 2009 at 12:12 AM , aMir RaYYaN said... [Reply to comment]

update jg mr wan..hehehe...insyaALLAh kalu raya bole la join..puasa ni kena fokus btol2...cam kata karl...huhuhu...

 
On August 12, 2009 at 12:48 AM , ChekguSekolah said... [Reply to comment]

hurm..

rugi x dapat attend..

vavie punya pasal la neh

 
On August 12, 2009 at 12:53 AM , khaL_eLLa said... [Reply to comment]

at last update jugak ye...

 
On August 12, 2009 at 7:55 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

dinda je tak update lagi...hehe
sibuk update menda lain dlu...;)

btw, nice meeting u kanda

 
On August 12, 2009 at 8:24 AM , eazy said... [Reply to comment]

akhirnye.
update jugak.
i miss u olrdy.hehe

*wan-raye nnti harus ade gathering kat melaka.hik

 
On August 12, 2009 at 9:41 AM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

huh, baru update ker??
lampi tol la..
**sambil mengetuk paler sendirik..
hahaha..

 
On August 12, 2009 at 11:18 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

wah3
happynya...
rugi x join...
xD

 
On August 12, 2009 at 1:02 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

so.. msti bang wan jerawatnya maha banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk antara yg teramai2 tuh.agagag:):)

 
On August 12, 2009 at 1:23 PM , Elle JmDean said... [Reply to comment]

manyak syokkkk...
lenakli jempot la skali..
elle bwk org kg ekk.. heheheh

 
On August 12, 2009 at 1:52 PM , Jard The Great said... [Reply to comment]

peh.. kagum tinguk header blog neh.. singgah jap ye... ;p

 
On August 12, 2009 at 1:52 PM , Jard The Great said... [Reply to comment]

peh.. kagum tinguk header blog neh.. singgah jap ye... ;p

 
On August 12, 2009 at 2:40 PM , khaLifah feDi said... [Reply to comment]

waaaaaaaa.............hapenning gilos !!!!

 
On August 12, 2009 at 5:00 PM , rizz said... [Reply to comment]

i'm missing thz moment warghh hahahha

 
On August 13, 2009 at 6:47 PM , addyaholix said... [Reply to comment]

tak ajak!

 
On August 14, 2009 at 9:56 AM , Dba Ghani said... [Reply to comment]

haaaaa....wan3~~~ kau siht?!!
aiseh!kalu aku dtg,pasti lagi hapening!!
heeeee

 
On August 14, 2009 at 11:23 AM , miss emyliza said... [Reply to comment]

wei tak tau pon al maklumlah lama tak melihat blog kan... nanti ade bg tau lagi noh... leh ce' mai sana...