Tuesday, August 11, 2009

FUUUYOOOO... GAMBAR HARI BERONOK-RONOK..

Waduh-waduh lama banggat seyh tak update blog FUUUYOOOO ku ini... tahap kesibukan membuak-buak selepas cuti H1N1.. nak buat macam mana sentiasa ada assingment, meeting dan berdating.. teeett... hahahaha... ok nak di pendekan cerita WAN akan gabungkan gambar-gambar gathering blogger... tak mau cita panjang-panjang layang jer na...

Barisan-barisan blogger yang hadir pada hari itu...
memang supporting kamu semua.. cayalah!!

Boldsesi bertukar-tukar hadiah...

sesi main-main..hehe

last sekali kami pergi tengok filem SETEM.. memang BEST!!!

Kesimpulannya.. gathering ini memang best.. hope next diadakan lagi dan lebih ramai yang datang.. ura-ura mengatakan nak buat dalam bulan puasa ini.. kita berbuka puasa ramai-ramai katanya lah kan.. entah jadi atau tidak kita nantikannya..


18 comments:

penjenayah merah jambu. said...

beronok-ronok aku tengok pic gathering tu..



beronok-ronok;comel je rosakkan bahasa mcam ni,it reminds me of tragedi merosakkan bahasa di padang netball a long time ago."sepit"-->"berpit","sengal"-->"berengal-rengal".. :D

*kdg2 idea org ni pelik2,cuma mampu ketawa dalam amusement.

I am Karl said...

busy eh wan?

baru update

ok la tu!

sape kat nk buka bersama? haha

maybe wat gatheirng aidilfitri kot

berbuka puasa ni cm susah.. i nk focus ibadah ramadhan ni. InsyaAllah

aMir RaYYaN said...

update jg mr wan..hehehe...insyaALLAh kalu raya bole la join..puasa ni kena fokus btol2...cam kata karl...huhuhu...

ChekguSekolah said...

hurm..

rugi x dapat attend..

vavie punya pasal la neh

khaL_eLLa said...

at last update jugak ye...

Hazzy Ishak said...

dinda je tak update lagi...hehe
sibuk update menda lain dlu...;)

btw, nice meeting u kanda

eazy said...

akhirnye.
update jugak.
i miss u olrdy.hehe

*wan-raye nnti harus ade gathering kat melaka.hik

||| PöJìé PööH ||| said...

huh, baru update ker??
lampi tol la..
**sambil mengetuk paler sendirik..
hahaha..

Eazy Izzuddin said...

wah3
happynya...
rugi x join...
xD

miss lolly a.k.a luvfareda said...

so.. msti bang wan jerawatnya maha banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk antara yg teramai2 tuh.agagag:):)

Elle JmDean said...

manyak syokkkk...
lenakli jempot la skali..
elle bwk org kg ekk.. heheheh

Jard The Great said...

peh.. kagum tinguk header blog neh.. singgah jap ye... ;p

Jard The Great said...

peh.. kagum tinguk header blog neh.. singgah jap ye... ;p

khaLifah feDi said...

waaaaaaaa.............hapenning gilos !!!!

rizz said...

i'm missing thz moment warghh hahahha

addyaholix said...

tak ajak!

Dba Ghani said...

haaaaa....wan3~~~ kau siht?!!
aiseh!kalu aku dtg,pasti lagi hapening!!
heeeee

miss emyliza said...

wei tak tau pon al maklumlah lama tak melihat blog kan... nanti ade bg tau lagi noh... leh ce' mai sana...

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com