Monday, August 24, 2009

FUUUYOOO... OBJEKTIF RAMADHAN MR.WAN...

salam ramadhan kepada semua.. amacam puasa?? ada yang da tinggal da ke?? ermm kalau pompuan tu den faham la kan datang "purnama merindu" dia.. tapi kalau jantan2 ni ada yang tinggal tanpa uzur.. hai memang nak kena sunat lagi sekali ni..nak??nak?? nak??? hahahaha

salam ramdhan.. JOM PERGI TERAWIH??

WAN pasti setiap kamu semua ada OBJEKTIF masing-masing sempena ramadhan kali ini kan kan kan?? sama macam WAN gak....

untuk ramadhan kali ini OBJEKTIF WAN adalah untuk:
  1. MENGUMPUL PAHALA BANYAK-BANYAK (insyAllah.. amin..amin)
  2. INSYALLAH AKAN KATAM AL-QURAN (baru nak mula sempat ke habis??)
  3. AKAN KERAP PERGI MENUNUAIKAN TARAWIH (baru mula semalam..huhu)
  4. TAK MAHU TINGGAL PUASA (da lama da tak tinggal puasa tau)
  5. MAHU KURUS!!! KURUS!!!! DAN KURUS!!!! (INI PENTING!! ku da TEMBAM!! huhu)
InsyALLAH.. mulai sekarang WAN akan BERPENGANG pada PRINSIP OBJEKTIF WAN ini...kalau tak berpegang, BERPIMPIM pun ok la kot.. huhu.. kalau tak harus RAYA kali ini tak FUUUYOOOO...

akhir sekali, WAN nak ucapkan:

SELAMAT BERPUASA, BERSAHUR, BERBUKA, BERTERAWIH, BERTADARUS, BERSHOPPING RAYA dan ber lain2 kepada ANDA SEMUA...

SALAM FUUUYOOO RAMADHAN... (^_~)


35 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

yeaay. 1st

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selamat bposheeeeeeeee bang wan shayang.

duet ghaye?

Hazzy Ishak said...

selamat menguruskan badan kanda... ;))

eazy said...

jelez kowt hazzy bace komen org atas tu,haha

-kurus kew?
amboi amboi amboi!

putra said...

selamat berpuasa wan..semoga dapat menguruskan badan..tapi masalahnya ko dh kurus ah..kang cekeding plak..

penjenayah merah jambu. said...

pergi terawih macho cemtu?
hep wan,tu nak pegi kawen hokeyh!hahaha..
btw,selamat berpuasa wan,jgn berbuka sebelum waktu ye..hehe

mr.syazwan said...

miss lol

suke dpt no 1 erk.. hehe
duwet ghayer?? nak mai la uma..
jumpe bakal mak n bapak mentua dulu ok??hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

hoho.. moga2 leh kurus..
xmau join ke?? hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

hazzy x jeles.. dia just sentap je kot..hahahah

iye lerr kurus..awat nak join ke??
haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
putra

thanks putra.. mana ada kurus..
tu gmbr lama lerr.. huhu
klau gmbr baru konpem ko pengsan tgk..haha

mr.syazwan said...

penjenayah...

apa slhnye berpakain mcm gitu..
kita kan nk menghadap Allah..
huhu

MuMMy 2 Haqq said...

semoga objektif tercapai..

I am Karl said...

wan

apsal nmpk gmbr tu lain mcm je

mcm membesar

haha

||| PöJìé PööH ||| said...

selamat bpuasa yer..
jgn puasa yang2 yok..
pagi2 bukak periuk, babab kang!

P/S: tkujat bukak2 blog kamu ada monster gigir besor tgh tsenyum manja..
**larekk!

joegrimjow said...

slamat berpuasa penuh
klu xpenuh takyah selanmat

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wah kemain poster...malatop =D

selamat mencapai objektif ramadhan wan yer...weeeee! =D

khaLifah feDi said...

ala x kurus2 arr..hee~

oh mak aii bersegak ko pi terawih ?

aMir RaYYaN said...

hahaha..nak sunat ke??hihihih..Jom bbuka sesama wan..hahahahha....Tepung Pelita yg sedap...yummy....

farish sinclair said...

segak bgya nihh

eazy said...

sentap tak menahan =)
boleh jugak join program diet ni
jom lawan sape paling byk turun
sape mng dpt adiah

PeQ GaRaGe said...

bagus2..

keep it up Wan..

mr.syazwan said...

mummy

insyAllah... amin.. =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
karl

cino beng ko karl..
tunggu la nnt ku kurus..
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poji

ceh monter dia habak..
ni gigi cari mkn ok..
hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

moga2 selamat segalanye..
=)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
anuar

insyALLAH... =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kf

haruslah segak.. x kn nk comot2 hadap pada-NYA.. hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amir

jommm ko belanja boleh?? hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
farish

mekasih.. huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

jom2 layan..
iyak2.. hahaha
sapa mng dpt atif aka mr rabbit ok??
hahahahahahhahahahahahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
peq

thanks =)

boboiz said...

salam ramadan untuk wan jugak..moga ramadan pada tahun nie memberi sijuta erti buat kita...

khaL_eLLa said...

wah... byk btol objektif nye..
moge tercapai la yerr... huhu..

anyway selamat berpuasa jugak...
namo ponteng2.. haha

khaL_eLLa said...

wah... byk btol objektif nye..
moge tercapai la yerr... huhu..

anyway selamat berpuasa jugak...
namo ponteng2.. haha

m[i]era said...

hi kekanda
lame tul x jenguk sini
hehe

Selamat Menyambut Bulan Raamadhan

moge2 tercapai la objektif nyer
hehe

KhairiL's said...

semoga matlamat tercapai utk puasa thun ni :)

addyaholix said...

ramadhan al-mubarak wan.
puasa make sure penuh!

Eazy Izzuddin said...

yeah
semoga tercapai objektif..
mahu kurus juga...
xD
selamat bepuasa

ChekguSekolah said...

Kurus..kurus..dan kurus..

kalau tak tinggal puasa dan bersederhana masa bukak puasa, InsyaAllah wan...

tercapai cita-cita tue...

lain la kalau tak puasa kan..hahaha

aie akaike said...

eleh wan.. ko takkan kurus punya... hahah.

░♥si lampu neon♥░ said...

aku hrp objektif ko tercapai!

[z@ck] said...

selamat berdiet!!!
hehehe

Dba Ghani said...

selamt brpuasaaaaa!!!!!!!!

boboiz said...

selamat hari raya kat kau gak bro...ops..buka raya,,selamat berpuasa yek..huhu

Ad Rifza said...

Lama tak berfuuyyyooo...hehe...bizi study kah?..
Selamat bersoping raya yang akan datang...Raya Fuuyooo tak tahun nie?..hehe

Hazzy Ishak said...

kanda,

dinda mohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki jika ada kesalahan dan kesilapan sepanjang pengenalan kita yg sengaja & yg tak disengajakan...

SELAMAT HARI RAYA

蒜泥白肉Lynn said...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com