Friday, July 31, 2009

FUUUYOOO... JOM KITA BERONOK-RONOK ESOK...


ahaa... pasti sudah ada yang baca pasal gathering ni kan kan kan??? tapi ada aku kesah?? WAN tetap nak cakap sal gathering ni jugak... hehe bermula 10 pagi -1 petang esok (SABTU) bertempat di TASIK PERDANA, KL (dekat-dekat area Taman Rama-rama) akan berlangsungnya satu perjumpaan beramai-ramai antara para blogger yag tidak pernah berjumpa sebelum ini akan berjumpa pada esok hari..

YEAHH!!!
selalunya tengok gambar depa ja dekat blogkan... esok haa baru kita tahu sapa yang muka banyak jerawat, sapa banyak cakap, sapa yang malu-malu kambing, sapa yang chantek sesangat.. haa esok kita dapat saksikan.. hahaha.. (matilah aku esok mana nak letak 6 line ku ni??) huhu


Gathering sweet & simply
ini... apa yang kami buat ialah.. kami bawak makanan sendiri and mencekik sendiri makan yang di bawa tu.. hahahaha tak3 guwau je.. kami bawak makanan masing-masing and than tukar-tukar laa kan...
so dapat tahu la sapa tak reti masak, sapa yang makanan dia hangus ka, tawar ka apa-apa la kan.. so esok WAN akan dapat detec la kan.. hohoho

mujurlah
WAN kena bawak air gas & snack je.. aleeehhh sungguh mudah kentut je beli kat giant da.. hahahaha... yang peliknya tuan pengarah majlis kata jangan bawak air gas yang berwarna.. dah tu den nak bawak air gas apa??? semua berwarna rasanya... tak kan nak bawak air gas wan yang suci berserih tu lak kan... agagagagaggaga (jangan pikir kotor na)

bak kata mak WAN... kalau orang da bagi makan or minum tu jangan demand sangat...ceewah... hahaha.. so hangpa bedal je air apa yang WAN bawak na.. janji WAN akan memelahap makanan korang terutama SPAGHETTI made from DINDA EAZY & HAZZY... KONPEM FUUYOOO SPAGHETTI depa tu... (cewaahh puji lebih-lebih rasanya idak lagi) hahaha


kepada raz, peq, naeem dll and of course la kan TOK KETUA, KARL... jumpa esok naa.. kepada yang rase-rase nak join lagi tu boleh kot.. apa salahnya kan.. nah ambik no ini and call or mesej KARL bagi information
0176909345.

mai laa.. boleh kita borak, bergambar, berguling-guling atas rumput esok..hehe.. yang best.. lepas tu maybe kita orang akan ucha movie SETEM / MAIN BOLING.. tengok yang mana paling afdal and FUUUYOOO.. so apa tunggu lagi call KARL sekarang bagi confrimation ka..

JUMPA DI SANA.... DI SANA.... DI SANAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!.....

18 comments:

Hazzy Ishak said...

t dinda jampi2 dlu na, pastu baru bagi kt kanda...haha

teh tarik tade ke kanda? juice apple ke? nak jugak merasa penangan kanda...lalalalala

DeVoTeD LiLy said...

fuyooooo..
nak ikotttt!!

eazy said...

wakakaka.
guling guling bace esok sape ade jerawat?
dahla eazy mengalami masalah jerawat ni
mane nk letak muke ni.
adoila.

CikYana(",) said...

beshnye de gathering
ckyana sah2 la xle join
jauh sgt..hahahah

btw..enjoy ur gathering okey

Dba Ghani said...

weh..aku boleh ke join ni?!!
jom gi konvoi wan

miss lolly a.k.a luvfareda said...

adessss. lol sok padat ngan xtvt faks.

menchiiwww.

rizz said...

wah pack xtvt =p

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

enjoy kowangzzz! =D

tgkp gbr byk2 tau =)

joegrimjow said...

mr wan
ku xtau lagi ley ke tak
klu ley ku bgtau
tp xtau jalan
malam ni btolak ke seremban
msg no ni ek
xtau jalan
hhu
0126965508

♥♥me ~ cik sara said...

hehe..esok dptla jupe incik fuuiyyooo ni ek..berjalan2 ni ke blog mreka yg nk join esok..mostly penah dtg jenguk2 jek..huhu..

cik sara nk amek yg terlebih pemalu tuh..tp malu2 kucim ye bukan kambeng..kikiki~

tok ketua tak bwk ape2 ek? haiqal tak ci..~

PeQ GaRaGe said...

wah.. begitu gumbira skali encik Wan ni.. da x sabau ek.. ilek2..
hehehe..

Eazy Izzuddin said...

alo....
x dpt pi...
huk3
de xtvt len
babysitter
haha

||| PöJìé PööH ||| said...

guling² atas rumput??
cam idea i jer..

khaLifah feDi said...

huahuahua..kf jeles owh huhuhu.....

well slmt kembung perut mr.syazwan..!!!

opss mari join contest

Weblog Popular 1 Malaysia

klik sini:-

http://tuanuruchimaru.blogspot.com/2009/07/weblog-bagi-anda-rm-5000.html

ChekguSekolah said...

Sori..xdpt attend td..

bdn x sihat..

isk..isk..

Ad Rifza said...

Beshnyeeee kannn...Bila laa abg ad bley join xtvt seumpama ini...hehe

Corey said...

alamak..lmbat dpt news.. terlepas nak foya2 :(

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

sdihnya...aq x dpt pi...buat lagi la time cuti midsem ni...aq nak gi jgk!!huhuhuhu:( x ingat dah kat aq hencik syzwan??:)

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com