ahaa... pasti sudah ada yang baca pasal gathering ni kan kan kan??? tapi ada aku kesah?? WAN tetap nak cakap sal gathering ni jugak... hehe bermula 10 pagi -1 petang esok (SABTU) bertempat di TASIK PERDANA, KL (dekat-dekat area Taman Rama-rama) akan berlangsungnya satu perjumpaan beramai-ramai antara para blogger yag tidak pernah berjumpa sebelum ini akan berjumpa pada esok hari..

YEAHH!!!
selalunya tengok gambar depa ja dekat blogkan... esok haa baru kita tahu sapa yang muka banyak jerawat, sapa banyak cakap, sapa yang malu-malu kambing, sapa yang chantek sesangat.. haa esok kita dapat saksikan.. hahaha.. (matilah aku esok mana nak letak 6 line ku ni??) huhu


Gathering sweet & simply
ini... apa yang kami buat ialah.. kami bawak makanan sendiri and mencekik sendiri makan yang di bawa tu.. hahahaha tak3 guwau je.. kami bawak makanan masing-masing and than tukar-tukar laa kan...
so dapat tahu la sapa tak reti masak, sapa yang makanan dia hangus ka, tawar ka apa-apa la kan.. so esok WAN akan dapat detec la kan.. hohoho

mujurlah
WAN kena bawak air gas & snack je.. aleeehhh sungguh mudah kentut je beli kat giant da.. hahahaha... yang peliknya tuan pengarah majlis kata jangan bawak air gas yang berwarna.. dah tu den nak bawak air gas apa??? semua berwarna rasanya... tak kan nak bawak air gas wan yang suci berserih tu lak kan... agagagagaggaga (jangan pikir kotor na)

bak kata mak WAN... kalau orang da bagi makan or minum tu jangan demand sangat...ceewah... hahaha.. so hangpa bedal je air apa yang WAN bawak na.. janji WAN akan memelahap makanan korang terutama SPAGHETTI made from DINDA EAZY & HAZZY... KONPEM FUUYOOO SPAGHETTI depa tu... (cewaahh puji lebih-lebih rasanya idak lagi) hahaha


kepada raz, peq, naeem dll and of course la kan TOK KETUA, KARL... jumpa esok naa.. kepada yang rase-rase nak join lagi tu boleh kot.. apa salahnya kan.. nah ambik no ini and call or mesej KARL bagi information
0176909345.

mai laa.. boleh kita borak, bergambar, berguling-guling atas rumput esok..hehe.. yang best.. lepas tu maybe kita orang akan ucha movie SETEM / MAIN BOLING.. tengok yang mana paling afdal and FUUUYOOO.. so apa tunggu lagi call KARL sekarang bagi confrimation ka..

JUMPA DI SANA.... DI SANA.... DI SANAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!.....

Comments (18)

On July 31, 2009 at 11:41 AM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

t dinda jampi2 dlu na, pastu baru bagi kt kanda...haha

teh tarik tade ke kanda? juice apple ke? nak jugak merasa penangan kanda...lalalalala

 
On July 31, 2009 at 11:45 AM , DeVoTeD LiLy said... [Reply to comment]

fuyooooo..
nak ikotttt!!

 
On July 31, 2009 at 11:47 AM , eazy said... [Reply to comment]

wakakaka.
guling guling bace esok sape ade jerawat?
dahla eazy mengalami masalah jerawat ni
mane nk letak muke ni.
adoila.

 
On July 31, 2009 at 11:54 AM , CikYana(",) said... [Reply to comment]

beshnye de gathering
ckyana sah2 la xle join
jauh sgt..hahahah

btw..enjoy ur gathering okey

 
On July 31, 2009 at 1:23 PM , Dba Ghani said... [Reply to comment]

weh..aku boleh ke join ni?!!
jom gi konvoi wan

 
On July 31, 2009 at 2:00 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

adessss. lol sok padat ngan xtvt faks.

menchiiwww.

 
On July 31, 2009 at 4:03 PM , rizz said... [Reply to comment]

wah pack xtvt =p

 
On July 31, 2009 at 4:34 PM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

enjoy kowangzzz! =D

tgkp gbr byk2 tau =)

 
On July 31, 2009 at 5:22 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

mr wan
ku xtau lagi ley ke tak
klu ley ku bgtau
tp xtau jalan
malam ni btolak ke seremban
msg no ni ek
xtau jalan
hhu
0126965508

 
On July 31, 2009 at 6:00 PM , ♥♥me ~ cik sara said... [Reply to comment]

hehe..esok dptla jupe incik fuuiyyooo ni ek..berjalan2 ni ke blog mreka yg nk join esok..mostly penah dtg jenguk2 jek..huhu..

cik sara nk amek yg terlebih pemalu tuh..tp malu2 kucim ye bukan kambeng..kikiki~

tok ketua tak bwk ape2 ek? haiqal tak ci..~

 
On July 31, 2009 at 7:55 PM , PeQ GaRaGe said... [Reply to comment]

wah.. begitu gumbira skali encik Wan ni.. da x sabau ek.. ilek2..
hehehe..

 
On July 31, 2009 at 8:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

alo....
x dpt pi...
huk3
de xtvt len
babysitter
haha

 
On August 1, 2009 at 12:25 AM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

guling² atas rumput??
cam idea i jer..

 
On August 1, 2009 at 2:32 PM , khaLifah feDi said... [Reply to comment]

huahuahua..kf jeles owh huhuhu.....

well slmt kembung perut mr.syazwan..!!!

opss mari join contest

Weblog Popular 1 Malaysia

klik sini:-

http://tuanuruchimaru.blogspot.com/2009/07/weblog-bagi-anda-rm-5000.html

 
On August 1, 2009 at 9:18 PM , ChekguSekolah said... [Reply to comment]

Sori..xdpt attend td..

bdn x sihat..

isk..isk..

 
On August 1, 2009 at 10:08 PM , Ad Rifza said... [Reply to comment]

Beshnyeeee kannn...Bila laa abg ad bley join xtvt seumpama ini...hehe

 
On August 10, 2009 at 8:03 AM , Corey said... [Reply to comment]

alamak..lmbat dpt news.. terlepas nak foya2 :(

 
On August 10, 2009 at 12:29 PM , ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said... [Reply to comment]

sdihnya...aq x dpt pi...buat lagi la time cuti midsem ni...aq nak gi jgk!!huhuhuhu:( x ingat dah kat aq hencik syzwan??:)