Thursday, June 18, 2009

FUUUYOOO.. SURAT KU UNTUK MU...

Niat dia hati tidak mahu omong apa-apa pasal berita ini tapi tak sampai hati rasanya.. oleh itu sudah sampai waktu is time nya untuk WAN katakan yang WAN akan BEREHAT is REST buat sementara waktu daripada berblog n comment entri-entri anda yang best-best tu.. sebab...

SURATKU UNTUK MU...

ahaaa ni.. WAN dapat surat daripada UITM untuk terlibat secara langsung dalam MINGGU MESRA SISWA (MMS).. (mesra ke ku ni?? ) so WAN ditugsakan membantu dalam proses pendaftaran pelajar-pelajar baru.. tapi bukannya WAN ni orang kuat dalam MMS ini.. WAN sekadar di pinggiran je.. hanya bikin kecoh je.. kha3..

so mulai sok tanggal 19 JUN 2009 (3 p.m) - 2 JULAI 2009.. WAN tiada dalam talian hayat... so jangan guna PELAMPUNG WAN k... kha3...

so kesempatan ini.. WAN doakan kalian BERGUMBIRA, JAGA DIRI BEST-BEST, POST ENTRI SYOK-SYOK.. nanti INSYALLAH WAN akan mengomel bila sudah selasai daripada MMS itu k..


bukan niat hati tak mahu bawak broadband and note book den ini.. tapi takut tak tercapai akal ku nak on9 je nanti.. takut busy or buat-buat busy ke kan.. haha.. so enggak apa la.. kasi note book bermaharajalela tido selama 2 minggu.. hak3..


kepada yang pergi KONSERT INSPIRASI TV3- selamat berhibur, KONSERT MALAM PESTA INDONESIA- selamat berpesta INDON, KONSERT MINI ROSA- selamat mengalunkan lagu ayat-ayat cinta, KONSERT 1 DATO CT- arhhhhhhhh tidakk TAK DAPAT G.. ermm selamat2 jangan lupa diri naa.. huk3, KONSERT ANUAR ZAIN- pun sama la.. selamat bergumbira.. huhu.


ahaa jangan dok pikir konsert jew.. ingat ini pesan USTAZ WAN.. inikan bulan REJAB kan?? so SELAMAT BERPUASA sunat gak k..hehe..

ok semoga kite berjumpa lagi.. TERUSKAN BERBLOG OK..
SALAM FUUUYOOO
... CYEA!!! CEYLET SIKIT??? hak3

(pissst tolong ambik tisu plz.. mata kawey sudah berkaca huk2..)

30 comments:

Farhana said...

Uhukz uhukz.. Wannnnnnnnn.. Bawalh daku pergi.. Uwaaa.. Emo lak tetiba.. Ahakz..

Smpai ketemu lagi.. Jaga diri leklok yerk.. Snyum selalu.. Fuuuuyyyyoooo.. =)

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

okey boleh jer...
tapi blog tarikh 4 julai k..
sebab per...
heeeeeeeee
jeng3x....
sek sy ader kn family day kat tasik titiwangsa...terbuka utk org luar
sekali...
mane lah tau kehadiran kamooo
memeriahkan lagi majlis gituuuu....

Cik AniS GalaXy said...

uwaawaaaa
jgn tggl daku
oh wan
oh kasih..
tibe nk sedey plak kan....

Ad Rifza said...

Fuuyooo mms tu...ehhe..cukupke ilmu tu nak train junior tu..hehehe..
Nak ambik tisu jugaks..uhukk..
Fuuyoooo...:-)

mr.syazwan said...

farhana

nk bawak g mana??
g jumpe tok kadi ka??? hak3
anyways thanks yeah..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mahirah

fuuyooo da ada jemputan dr cikcu ni
hehe
insyALLAH.. masa lapang leh jumpe
hehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cik anis

aloooo jgn ler cedih
nnt WAN nagis ni..
nge3...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ad rifza

x breapa cukup
sekadar cukup rase je
kha3..
ambik tisu nk wat pe??
lap higus ke lap......
ermm xpe la
fuuuyoooo
^_~

░♥si lampu neon♥░ said...

best ke mesra siswa?

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

rmi lah yang bermesra dgn chef wan nnt

wakakakaka :p

KhairiL's said...

FUUUYOOOO

ptt la wan slalu mesra =)

Dba Ghani said...

smpai hati kau nk menigglkan aku!!!
hummmmm..tcareeee

PeQ GaRaGe said...

cam penah tgk stail gambo camni.. tp kat mane ye..
ekekekeke....

wah.. sunyi la ble ko xder.. cepat2 balik ye.. jgn lame2..
hehehehe

Hazzy Ishak said...

kanda mmg suka bikin kecoh..hahaha!
lepas ni dinda mesti rindu kanda sgt...huhu

eazy said...

ala.
i will miss u so much le wan.
da takde kawan nk ceylet lagi.
jgn lupe login blek taw.


take care senior!haha

rizz said...

raja konsert sgtzz taw wan ni hahaa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

shayangQuh.

napain kamoo mahu tinggalkan dinda.. temauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

t siapa lagik nak komen entri2 lol. uhuks.

sob2.

||| PöJìé PööH ||| said...

Fuyoooo!!
Jadi abg facy la Wan!!
Mesti kiter jumpa nti sbb Pojie bakal masuk UiTM..
wahhh berangan muda laa!!
Hahaha!

Dba Ghani said...

kau kot yg x click

addyaholix said...

jangan ko ngajo benda-benda ngarut sudah. haha!

azahzotas said...

selamat raging-meraging..wahaha...mesra katanya...

miss emyliza said...

oh abg wan... amy pasti rindu kamuk... kwg3...

Mr NAEmnzr said...

selat bertugas.
pastikan 'mersa'[ala2 bob]
haha...

Razi said...

ko ragging jek bebudak bru tuh..
hahaha..

p/s - setan dah mula tunjuk taring..

Corey said...

selamat beramas mesra!

jgn leka smpai lupa berblongging lagi :D

nnt share pics k

wénkt said...

wan, nama kita sama
ngee

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhu...bestnye...;p

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

wah mr wan:)sama la tugas kita...skg ni aq dah kat uum dah...

esok ada kursus induksi u fasi n ajk orientasi nanti..hehehe...orientasi u bdak2 baru nanti 28...tapi ni bwa skali lappy ni..hahaha...

selamat btugas fren:)

hehehehehe.

Eazy Izzuddin said...

wow!
beshnye
bawalah ku
xD

Ted Baker said...

percuma ke berbayor ni ? hehe

boboiz said...

minggu mesra siswa yek...
pada boboiz minggu haluan siswa..kita sama menjayakan minggu siswa siswi nie

Razi said...

Hupdate2..
mana gmbr ko ragging diorang?

n a r d indie winkie said...

wah.aktif jugak wan ni. jadi fasilitator ye?

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com