Saturday, June 13, 2009

FUUUYOOO.. MR.WAN MINTA PERTOLONGAN ANDA, KAMU DAN KALIAN..


kawan-kawan yang di hormati, di sayangi, di manjakan dan lain-lain.. WAN tahu anda semua seorang kreatif,inovatif and FUUUYOOOOO kan kan?? oleh itu, WAN nak mintak jasa baik anda semua ini... pasangan romantik dalam gambar ini nak mintak pertolongan anda semua...


ahaaa pertolongan mudah je kot.. macam ini.. akak WAN akan MELATOP perutnya tu beberapa hari lagi.... tapi nama bakal anak yang akan di lahirkan itu tidak ada lagi nama baby itu dalam kepala benak fikiran meka.. oleh itu, dia mintak jasa baik dan idea kreatif anda semua supaya dermakan nama-nama yang BEST, MELATOP, UNIK dan FUUUYOOOOO...

mana la tahukan anda ada terdengar nama adik ke, kazen ke, kawan, teman ke, gf/bf ke apa-apa lah yang best dan unik boleh la sharekan erk..



syarat-syarat yang akak WAN perlukan cuma

*dia nak nama belakang dia SALMI (kedamaian).
contohnya
AZFAR SALMI, ALKID SALMI...
so anda leh bagi apa sahaja nama yang penting BELAKANG ITU NAMA SALMI ek..

*kalau boleh bagilah 1 nama LELAKI, 1 nama PEREMPUAN..


*kalau boleh masa bagi nama itu sertakan maksud nama itu sekali la erk supaya dapat tahu makna dia.


hope anda boleh membantu WAN dan akak WAN.. setakat follower WAN yang 176 ini kan... WAN rase takde masalah kot.. mana tahu nama anda melekat di hati sanubari pasangan bakal bapa dan ibu ini boleh la dapat cenderahati daripada meka kan... hehe.. so WAN mahu anda untuk mendapatkan nama-nama yang best!!

WAN tunggu nama anda~




30 comments:

CikYana(",) said...

Ni nama yg cikyana pilih

hikhik..berkenan ngan nama nie

Nama Lelaki
Aiman-Berkat,Yang bertuah,kanan

Nama perempuan
Afifah-berbudi bahasa,punya harga diri,bermartabat tinggi

p/s:-so sori coz cikyana xtau mksd nama SALMI..hehehe

Nur Farhana said...

Hoho.. Ku suke bab2 bg nama nih.. Wan, ltak namaku je laa snang, prempuan farhana salmi, lelaki farhan salmi.. Heehee..

Baby gegurl.. Najwa Syahirah Salmi
Najwa tu maknanya bisikan.. Syahirah maknanya terkenal..

Baby boboy.. Naufal Syahiran Salmi..
Naufal tu maknanya tenang.. Syahiran sama makna dengan syahirah..

Fuuyoo.. Giler panjang.. Kalo nk pendek, blh potong satu.. Wah.. Diriku mmg sungguh effisyen.. =p

addyaholix said...

hazri salmi. yang ni reka-reka.

salmi syakila. ini nama sepupu aku. dia cun gila. baru kawen!

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhh!!!
Nih lom lagi Syazwan nak dapat anak nih dah beriya cari nama utk bakal anak buah..
Klo dia xtau la cene kalutnyer..
Hhehehe..

Btw nih cadangan Pojie:

For baby boy;
-Muhamad Khairi Salmi - kebaikan kedamaian... molek tuh..

For baby girl;
-Nurwanie Salmi - mutiara kedamaian.. wahhh!!

ok x??

m[i]era said...

wah wah wah...

idea x brape ade lorh

dpt fkr yg prempuan je

Nur Jannah Salmi > Cahaya Syurda Kedamaian..

Jannah tu salah satu nama syurga

hehe

m[i]era said...

bukan Syurda tp *Syurga

Azly_Zackry said...

Syaqir Salmi-boy

Syafni Salmi-gurl

gonna be handsome o beautiful...hehe

serious!!

juz opinion...

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

tengah memikiaq2 ni...sambil2 cari buku nama2 baby...ngee~
jap2 ye...

sayalahfaizul said...

zul suke nama KHADEEJAH MAISARAH... indah sangat...

tapi xde salmi... *abesla kene reject

Cik AniS GalaXy said...

anak lelaki

1) Rafiqin = pendamping
Salmi = kedamaian
Rafiqin Salmi

3) Zulfan = Taman
Salmi = kedamaian
Zulfan Salmi

***********************************
anak perempuan

1) insyirah = kegembiraan
salmi = kedamaian
insyirah salmi

2) Alya = ketinggian
Salmi = kedamaian
Alya Salmi

**********************************

so selamat memilih...hehehe
byk betul nama nk bg. tp anis plg suke yg nie.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

Dato' Siti Nursalmiza...

lalalalala :p

ngeee...

Ad Rifza said...

Nurfarhana Salmi
Nurhidayah Salmi
Siti Salmi
Syazwani Salmi

Muhammad Syazwan Salmi
Muhammad Salmizan
Khairul Salmizan

Makna cari sendirik k...kih3x... Fuuyooo ada syazwan tuuu..ahaks

DeVoTeD LiLy said...

el-zehra salmi untuk utk bby gurl
mohd airil salmi utk bby boy...

hope akak wan suke name neh..
heheh..
t da dpt bby uat n3 tao..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

lelaki - shafique salmi

perempuan - putri salmi mysara
atau salmi qhaisara


jap2 kalu ade name beshh lol bg lagik.

KhairiL's said...

laki = muhd haziq salmi

pompuan = maisarah salmi aleesya


#kalu ada nama yg best2 nnt komen lg

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhu..mcm best je bg2 nama...
= Erina Salmi
hiks...;p

n salam kenal...ngee~...;D

una210 said...

ohh,,
untuk baby girl-nur munirah salmi,,
aku x tau ape maksud munirah,rasanye maksudnya cahaya,,tapi,lectureku cakap,ramai dah student nama munirah yang die jumpe dan semuanya cun melecun,,,rasanya maksudnya akan jadik cahaya kedamainku

baby boy,..
muhd tajuddin salmi,,,maksudnyer mahkota agama,,,tapi,aku rasa tajuddin ni nama cam agak retro plak,,hmm~~~

MsRahah said...

baby boy:-

Harith Salmi


baby Girl:-

Eryanti Mawar Salmi

Dba RafiQ said...

haa..
no idea la..
hehee/.

hai wan~~rindu~~

boboiz said...

kalau susah sgt lelaki letak nama
ahmad salmi
kalau perempuan puteri SALMIAH

hehe..boboiz dulu nak cari nama anak pon macam nie gak..beli buku panduan..

Miss Hazzy said...

kanda, nama anak kita cm mana pulak?? heeee

rizz said...

Khairil Firus salmi - boy

umie salmi - girl

ok ke haha

eQueen said...

whoaa..... da bnyk cadangan nieh....
nie, beta nk bg idea jgk...

utk ppuan: Jasmin Salmi

Lelaki pulak: Muhd. Nur Ikram Salmi
ikram tu mksudnya mulia.. jasmin tu nama bunga... hehe

penjenayah merah jambu. said...

*muhammad irfan izsalmi (haha,bleh pulak cantum ngan iz tu)

*muhammad izaidy salmi

*nur qistina salmi

*charmine nashirah nursalmi

haha,siyes aku men taram je ni..tatao pe maksud dia.. :P

MH said...

Fuyooooooo Salmi...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aeh hazzy? bilaa lak wan tuh suami kamoo. aku jeles nih?

fq said...

wan....
asl nm ad salmi je ok x?
ko letk salmiah pn ok....
kot x pn,
ahmad salmi je...
mohd salmi ke....
alaaaa....
xbes r salmi2....
bg xda salmi xley ke?
hheeheheh

eazy said...

ala.eazy lambat bagi name eh?
erm.okay my suggestion is:


AUNI INSYIRAH SALMI:
ketenanganku kelapangan(kegembiraan,ketenangan) kedamaian.

MUHAMMAD HARIZ SALMI:
pemelihara kedamaian.

hehe.itu name pilihan saye.sile ambil perhatian yerp!

tintaku said...

nur hanani salmi

muhd asyriq salmi

haslina razali said...

i suka nama
sofea natasha
sofea - beautiful
natasha - strong

sofian - devoted
nabeel - org beriman

good luck...sib baik aku tak boleh beranak dah kalau tak mmg aku taruh nama di atas itu....

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com