assalammualaikum semua.. rasa-rasanya sudah lama WAN tak comment ur blogkan?? and da lama WAN tak up date my blog... mintak ampun.. sebab 1st laptop WAN p anta operate.. ada bengong sikit.. 2cd WAN tak berapa sihat beberapa hari ini.. badan nak demam je maybe gadak durian banyak sangat kot.. huhu

sehingga kini alhamdulilah WAN leh gelak, menyanyi, solat, mencekik and on9 lagi cume kadang2 kureng sikit mood ini.. bukan datang bulan ok.. cuma datang bintang...hak3...


ni WAN mau tanya. hangpa pernah wat treatment kaki dok?? treatment kaki ni bagus untuk perjalanan darah kite tau..for example macam ikan tu ka, urut kaki ka?? nah?? ahaaa ni WAN nak cite pasal member WAN sorang ni cite dia bermula bergini...

(perbualan telifon)
adinda : beb.. lu nak wat treatment kaki tak FREE gune air garam tak??

kekanda : oh iye.. SEIYES FREE ke beb?? FUUYOOO best tul.. ok2 ku and member ku akan datang jap lagi lepas Asar ok..

adinda ku : ok2.. datang tau beb jangan tak datang.. FREE ini beb untuk ko jew..

kekanda : ok2 pasti datang sebab FREE.. haha

so sesampai di kedai dia apa lagi wat la treament kaki ini...

psttt.. jangan tengok bulu kaki den erk.. tengok kaki dalam besen tu jo.. hak3

dalam air ini hanya ada garam special, kapur and ais... FUUUYOOO nak TERANGKAT PUNGGONG ni wat minatang ni.. bukan sakit.. tapi tak tahan sejuk.. mana taknye dia p letak ais.. dalam anggaran 10 minit memang menanah lah duduk situ TAK TAHAN.. tpi selepas itu..

OK LA TUH!!

Itulah ungkapan bila WAN buat treatment ni..sebab kaki kita akan jadi ringgan, bandan jadi sedap, kaki jadi bersih.. kadang-kadang kaki ni rase ringan je nak sepak apa benda..hehe.. tapi seiyes memang ok!! kalau guna ikan tu bukan tak baik.. baik tapi ada kesan sampingan dia sikit.. better WAN tak yah cite la kesan apa.. so sapa-sapa nak cube meh lerr.. pergi MELAWATI, KL.. tau?? tak tau buat-buat tahu je.. kha3..

rase sampai di sini dulu la erk...nanti kite share lagi kisah dairi hidup WAN ini ok... (ceewah poyo je ayat tu).. apa2 pun ceylet sikit??? hak3..ok remember keep FUUUYOOOO.... ^_~

Comments (34)

On June 9, 2009 at 12:48 AM , ::::LAdY FAFA:::: said... [Reply to comment]

n satu lagi kelebihannya..
dpt ilangkan bau kaki...kekekkeke ;p

 
On June 9, 2009 at 1:47 AM , ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said... [Reply to comment]

wah...ya ka??nak jgak2...nak kaki ni lagi putih...hahahaha:)sihat kn?

 
On June 9, 2009 at 4:19 AM , joegrimjow said... [Reply to comment]

bestnyeee kaki boleh camtu

bnyak bulu

 
On June 9, 2009 at 8:09 AM , Miss Hazzy said... [Reply to comment]

syioknye kanda....nak join

 
On June 9, 2009 at 8:24 AM , eazy said... [Reply to comment]

ceylet cket.okayla tuuu.huhu

klu wat treatment gune ikan,nk terkencing2 rasenye sbb geli.haha

jgn makan ubat dong!biar hilang bintang2 tu

 
On June 9, 2009 at 9:40 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

lady fafa

ermm betul gak tu kan..
hak3..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

pisstt diam bulu2 ni sensitip
hak3..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

ahaa jom3.. =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

oh kalau ngan ikan nk terkencing2 erk.. buat ngan ni rase nk terkincit2 la pulak rasenye.. he3

jgn mkn ubat ek.. habis nak mkn apa ilangkan bintang2 tu??

 
On June 9, 2009 at 10:05 AM , rizz said... [Reply to comment]

wah2 wann rendam2 kaki bgai hahaha

 
On June 9, 2009 at 10:24 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

demam gak yer...musim betol...i rendam kepala dalam besen jer demam2 nih wan ;D

 
On June 9, 2009 at 10:28 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

huiii..

nnt laling ubatkan ye yayang? demam ye..olololo..ciannn..

 
On June 9, 2009 at 10:28 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

huiii..

nnt laling ubatkan ye yayang? demam ye..olololo..ciannn..

 
On June 9, 2009 at 10:47 AM , fq said... [Reply to comment]

laaaaa....
lptop ko x sht,
ko pn ikt sme x sht aa?
asal ko pn x g operate cm lptop ko gak?
hehehehe....

 
On June 9, 2009 at 10:48 AM , KhairiL's said... [Reply to comment]

yg terbaru aku tgk treatment kaki ada anak2 ikan kecil yg gigit kaki kita
(harap ko paham apa yg aku kata)

ko penah tgk x mcm tu wan

 
On June 9, 2009 at 12:45 PM , DeVoTeD LiLy said... [Reply to comment]

fuyoooo...
treatment kaki tu...
ceylet ckettt...

 
On June 9, 2009 at 3:35 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

uits
hik3
cam penah treatment
itu
xD

 
On June 9, 2009 at 5:23 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

rizz

da tu niat hati nk rendam badan tpi malu so kuku kaki kakak ku je la
hak3..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
anuar

ni rendam kepala apa??
kepala lutut ke.. kepala??? ermmmm
=p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lol

aah lol.. kanda demam.. huk
meh la sini tuamkan kanda..
huk3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fq

ang sudi operatekan ku dok??
hak3
kemain lg erk...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
khairil

aha kawey pahey2..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
devoted

ahhaaa ceylet2.. hak2

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

ang nah treatment kaki ke benda lain ni haa?? kha3

 
On June 9, 2009 at 5:36 PM , PeQ GaRaGe said... [Reply to comment]

berdasar cerite2 di ats.. besh aje.. bleh torai ni.. hehehe

demam sembuh x lpas wat treatment tu?

 
On June 9, 2009 at 6:51 PM , aie akaike said... [Reply to comment]

elok la tu, pasni bole jemur dah kaki ko. Buat 'kaki masin'.

 
On June 9, 2009 at 8:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

rase mcm pernah
tp die ade ikan lorh
hahah
geli
hik3
nk try cam wan nih
hik3
xD

 
On June 10, 2009 at 11:21 AM , m[i]era said... [Reply to comment]

wah!
dah x berbau kaki wan
hehe

sowei kekanda lame x jenguk sini
:)

 
On June 10, 2009 at 11:41 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

peq

ermm sembuh la gak...
so cube try..
=)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aie

oh "kaki masin" erk..
so nnt nk beli kew kalau jual??
hak3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

knp eazy x suke geli2 ke??
hak3..
ahhh cuba try ngan air garam besh!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miera

ahaa mmg x berbau..
meh la cium baru tau
kha3

 
On June 10, 2009 at 3:06 PM , Razi said... [Reply to comment]

singgah kojap..
haha..
mcm2 ko neh wan..
lepas nie bawak aku g wat treatment jugak..
nk jugak jadik sihat..
muahahaha

 
On June 10, 2009 at 5:08 PM , Miss Hazzy said... [Reply to comment]

harus bg award kt dinda...hehe

 
On June 10, 2009 at 8:34 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

geli 2 bole la tahan skit
nnti cube la air garam pule
=D
joms
xD

 
On June 11, 2009 at 12:20 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

razi

oit lama menyepi
apa cite?? da la ambik email
lps tu diam je.. huk3...
ahaaa buat laa treament ko perlukan treament ni
hak3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

x yah bg awrd la bg kanda kat dinda boleh.. kha3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

ahaa jom3.. =)

 
On June 11, 2009 at 12:32 PM , addyaholix said... [Reply to comment]

ceh tak ajak!

 
On June 11, 2009 at 10:51 PM , Razi said... [Reply to comment]

hish..
aku dah invite ko dat day..
xde respons apa pun..
huhuhu

 
On June 12, 2009 at 12:36 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

tuamkan? cessss.

akan ku rendamkan dirimu di dalam air terus. suh ilang copat2.

romantikkan dinda?

 
On June 12, 2009 at 12:37 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

cop2x.

ada lagi.

bang wan bila nak masok minang lolly?

ekekekeke.

 
On June 12, 2009 at 12:38 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

eyh2.

tercakap bab2 minang2 kat sini lak.. t ade owg SHEMBURUUUUUUUUUUU.

 
On June 12, 2009 at 12:47 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

addy

jom3 =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
razi

bile masa??
lain kali bg la hint
kate itu ko..
huk3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lol

hak3.. itu bkn romantik
itu da fanatik da tu
samapi nk rendam terus
kha3

FUUUYOOO meminang katanye
x yah pinang2 la
nikah terus ok??
kha3

haa tau xpe
mst la da yg cumbugu
sapa lg x bukan
BONDA KANDA laa
nnt mst dia babap kanda
cos gatai ngan ank dara org..
huk3

^_~

 
On June 12, 2009 at 1:01 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

yo ko? kim salam kat bonda kita aeh?

mak tgk ke nih belog wan.

ASSALAMUALAIKUM MAKKKKKKKKKKK... (ngeee)

 
On June 12, 2009 at 2:10 AM , arsyad said... [Reply to comment]

lolly main kayu tiga ye..tu yg kawe mnduda je lanih..


hai adik wan yg hensem.. :)

 
On June 12, 2009 at 3:34 PM , Razi said... [Reply to comment]

haish..keciwa btol aku..

 
On June 12, 2009 at 7:00 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

miss lol

fuuyoooooooooo

konpem bonda wan pilih lol jd CALON menantu ni

hak3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
arsyad

jgn lerr puji lebih2
ku ni kuat malu lerr
kha3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
razi

alerr seiyes lerr
so cpt2 bg blk link ang tu cpt!!