Monday, May 04, 2009

FUUUUYOO.. MALAM WAN DI FINAL OIAM 3..

Assalammualaikum semua... amacam sihat?? moga2 sihat la hendaknya.. ok seperti dijanjikan WAN nak cite pasal final OIAM 3 yang baru berlangsung AHAD lepas..

alhamdulilah ke 10 tiket habis WAN bagi kat kawan2 semua.. ada yang tak tahu EAZY tidak dapat datang pada malam tu sebab ada sebab2 tidak dapat di elakkan.. so WAN gantikan tempat dengan orang lainla kang membazir buang tiket macam tu je kan..


ok tak mau ngomog panjang2 nah tgk pic2 yang sempat di snap..


mula2 datang je FUUUYOOO baju kuning melimpah ruah kemana sahaja.. ni sebahagian sepupu sepapat, jiran, mak cik, pok cik, tok lang, tok ngah semua ada tuk fanc TOMOK.. huhu


den pun pakai baju KUNING!! haha mujur la TOMOK menangkan.. kalau kalah mau WAN bukak je baju masa keluar stadium cos malu.. hehehe... amcm WAN next OIAM 4 ada gaya tak?? hahahaha.. HAKTUIH!!!

fanc ESTHER... yang ramai semua mata2 sepet je.. huhu .. for me ESHTER BAGUS, CEMERLANG bila dia nyanyi lagu ENGLISH.. tapi kalau MALAY song... ermm lu pikirla sendiri..

mat2 moto penyokong TOMOK!! WAHLAWEY!!.. bangga seyh masa tu.. hehe


lepas WAN da edarkan tiket kat member2 apa lg beratur laa untuk serbu masuk.. hehe..kalau la semua orang berperangai macam ni serbu masjid kan bagus kan?? huhu alamak terlebih sudah.. ni just pesanan utk diri WAN je bukan tuk korang la..... korang baik2 aja...nge3..

YESS!! akhirnya lepas daripada sesakan itu.. hehehe

nak gak pose tu.. haha sambil tunggu show mule apa lg henjut laa berposing.. itu meka laa nak WAN tak nak sebenarya bergambar2 ni.. ceewaah!

me with ekin NGOKNGEK!! haha.. yang penting TOMOK!! nasib baik spelling betul kalau MOTOK??? mau menanah mata ni.. hohoho

ini lah pentas OIAM 3.. nmpk mcm jauh je kan?? tapi sebenarnya dekat je.. leh nmpk jawat TOMOK and dada ESTHER.. huhuhu

kite org duduk tmpt begitu stategik.. "membontotkan" paul and syafinaz.. lagi best bawah kite org band BUNKFACE buat persembahan.. hehehe

yeahh show da start!! itu dia marion and awal.. (sori kabur skit)

meka yang sudah terkeluar pun buat persembahan gak.. tapi amylea nyanyi skit je.. ceh!!

kesemua peserta OIAM 3.. memang happening masa ni..

semasa marion kata TOMOK tersingkir... ADUHYAI!! gue da kaku kejap.. tapi mujurlah diserap balik.. lepas dapat tahu je TOMOK paling bawah undian dia WAN apa lagi VOTE laa.. nge3.. excuse me.. WAN baru first time vote OIAM ok.. itu pun 2 kali je.. dengan vote 2 kali itu la buatkan TOMOK jadi JUARA.. hahaha

AWEERA and ESTHER pada malam itu tidak memukau sangat tambah2 lagi lagu baru mereka.. AWEERA dengan lagu madley dia yang ke 3 MEMEKIKAN telinga gua je... tibebe jd pekak kejap.. huhu

ESHTER lak lagu english dia leh NGAP!! tpi lagu english dia jd NGEP!! haha.. dia kena banyakkan lagi nyanyi lagu2 malay..


TOMOK pulak.. ahaaa tok sah citala kan.. MEMUKAU, MELATOP, GEDEBABOMM!!! haha
.. lagu HANYA KAU MAMPU and lagu baru RINDU TERHENTI pun BEST!! memang happening kat stadium malam tu.. maybe tv tak tunjuk betapa meriahnye penyokong TOMOK.. orang dalam stadium je tahu..

pic2 yang sempat di snap selepas show habis.. hehe.. layan je la k




yang penting......
nakkk jugakkk... hahahhaha... sebelum mulut singki korang keluar.. baik gua cakap dolu.. "suke ati den la blog den" hahahahaha..

ok maybe itu je WAN nak share ngan korang semua k.. next blog WAN nak cite pasal AIM 16 mahu satu page depan ni penuh ngan gambar...hahaha tunggu k...
FUUUYOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

29 comments:

Nur Farhana Abdullah said...

Wan.. Fuiyoooo.. Mmg fuiyooo laa.. Btol ke kalo tomok kalah nk bkk bju tuh? Haha... =p

Amboi.. Enjoy sakan yerk.. Alah.. Lupa nk soh kirim kan salam kat abg paul moss.. Hak hak hak..

*Anyway, wan ade gaye da tu.. Tp not OIAM 4.. Maybe OIAM 10 nti kot.. Coz season 4 it'll be me.. Heehee..*

joegrimjow said...

tetibe muncul iklan
mau kurus??
jumpe saye
lalala


xtgok pon...
sedeyy

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

wa...mseti best kn??kuning warna diraja...hehehehe...kan best klu q pgi...bleh gak release tnsion u paper2 aq yang lum abis agi....hu....:)

mr.syazwan said...

nur farhana

FUUUYOOO... da pandai la da.. hahaha
betui laa bukak baju kalau kalah.. knp nk tgk ke?? hahaha

kemain nk kim salam.. nnt dia nk jawab apa?? toce2 ke?? hahaha

kemain OIAM 10.. huhu xpe yg penting akademi alquran di hati ku...
ceewaah!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

wah2 kemain promote kat sni erk
apakes?? hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ejan

aloo ciannye dia....
ermm xpe2 fokus study dulu k..
nnt kite ramai2 g tgk akademi alquran.. huhu

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

hahah...ada org bjanji...kan q tuntut janji itu...hehehehe:)(takut sdha ncik wan:))ngee...

Razi said...

hahaha..
mmg xdpt disangkal lagi kepoyoon ko..
teruskan poyo..
sebab tue aset paling penting..
hehehe

Miss Hazzy said...

tak smpt tgk oiam live kt tv sbb pegi kenduri arwah malam tu...

dh tu takde spe pun rply msg pemenang malam tu...cuak gilak takot tomok kalah...

smlm tgk ulangan oiam pun rasa cuak jugak masa nak umum pemenang.padahal dah tawu sapa...hahahah.

eazy said...

sangat sedey okay tak dpt pg
n sedey tak dpt jumpe wan.
uwaaaa!

tension mek!
erm,tape tape.,
ade rezeky kite jumpe ey.

mr.syazwan said...

ejan

huhuhu
janji itu di tarik blk
nge3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
razi

kemain ko erk
siap nnt!!
haha

ps:/razi apasat wan xleh bukak ur page??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

laa x tgk ke...
tpi tgk ulangankan ok la tuh
hehe

tau xpe berdebar gilo bila umumkan top 2 tu.. huhu
tpi lg berdebar bila umum juara..
dan BERTAMBAH BERDEBAR BILA WAN BALIK KL TGH MLM... huhuhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eazy

ermm tu laa
tpi eazykan ada majlis nk wat mcm mana...

tak dapek den nk nolong..
hehehe

maybe next time ok?? hehehe

Kay Faizal said...

salam!
wah bestnye dok dalam stadium!

HIDUP SHAH INRAWAN! =D

aloy_paradoks said...

tak sie sie lu pegi mlm tu.

Dia.Honey said...

tahniah!

Razi said...

sabau2..
stop blogging 4 a while..

tggu la bila mood dtg kembali..

rizz said...

ah hah yg pting wan tetaps ntprem kan hah bju kuning bgaii:p

mr.syazwan said...

kay faizal

yeah HIDUP INDERAWAN..
HIDUP SYAZWAN... huhuhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aloy

iye x sia2...
x sia2 jugak duit den..
huhuhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dia

knp tahniah??
bkn ku yg dpt 1 juta pun...
huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
razi

ceewahh..
gitu ke.. ok2 ku pasti tunggu
x sbr tgn ku nk mengomel ni
hehehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
rizz

yesss itu sudah pasti..
hahahahah

miss lolly a.k.a luvfareda said...

~~~~~~~~~~~~

waaaaa!

xdak pic lol pom kat sni..

xhaciii..

lol pom p gak oiam3 tu.

sampai ati uncle wan xmasokkan gambar kt.

waaaa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Putera Arjuna said...

wan..aku tengok sumenya hebat2 la..
kalu aku jd juri aku pening nk pilih sapa pemenang

tp tomok menang
syukur alhamdulillah

x sia2 hang jd cheer leader malam tu..
x sia2 hang pakai baju kuning.

tapi kalau kalah hang ckp nak bukak baju ek?

huhuhu..berani mati tu wan!
terkejut org nanti!

hahahhaa...

wan..b4 hang masuk oiam 4..meh sini gua uji u dulu..
biar gua jd paul moss dulu..

konfirm hang kena reject nanti

wakakakakh

m[i]era said...

wahh!!

cam meriah jew..

ceh bangga pakai bju kaler kuning..

ngee..

nasib menang..

ye kew klu kalah bukak baju??

xkan nyer kn..

huhu

aurat..

ngee

MH said...

Bergambaq sakan no...
next year jgn lupa g audition, nnt MH vote...Dapat sejuta tu, kongsi ek!!!

Razi said...

Sabau2..
xtau la bila..
memang xde mood untk skunk..
aku dah remove blog aku..
ntah la..
aku sayang blog tue..

mr.syazwan said...

miss lol

miss lolnye pic ada
tpi cik wan xnk tygkan...
just tunjuk kat nenek je
hahahahahah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
putera

iye ke semua hebat?? hehe
iye2.. wan lg hebat tau..
hahahah

iye x sia2 gue kai baju kuning
sokong bg nk rak...
hehehe

wan bukak baju dorang terkejut sbb
bdn wan begitu taff tu dorg terkejut tu..
khaaakhaaa

ceh nk uji wan erk
ok2 tgk nnt tkt mu je menanah telinga dgr cos TERLAMPAU SEDAP
hehehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miera

apasat lak aurat
lelaki tutup pusat sampai ke lutut je kan.. so OK LA TUH!
hahahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MH

wokeh... mu akan jd president fanc wan ok.. mng 1 juta mu dpt 50000 ok?? wahhh gitu!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
razi

laa iye ke..
ermm mst ada sbb2 ni erk
ermm xpe2 kalau da ada blog baru roger2 ok bro!!
d^_^b

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aiihh?

tunjuk kat nenek wat ape?

nak jdik menantu cucunya ka?

hahahhaaa.

mr.syazwan said...

miss lol

ish idak lerr

nk tunjuk bakal bibik...

kuang kuang kuang

ahaaa jgn marah cubit jawat kang...

=P

Putera Arjuna said...

ye la tu wan...

meh sini cuba...
ntah2 pengsan aku dengar suara ko..
sedap sgt..

nge3

wow..badan taff ek?
weeeekkk!
apa rahsia?

share la..

mr.syazwan said...

putera

kemain lg erk..
kalau nk pengsan tu tulis wasiat dulu
tkt kang terus gedababom x bgn ssh kang.. hahahaha

rahsia bdn taff erk
kne sentiasa ckp...
FUUUYOOOOOOOOOOO
hahaha

joegrimjow said...

haha
artis malaysiaaaa

mr.syazwan said...

joe

ko gelak mcm terpaksa je..
haha!

Razi said...

haha..
nk kena komen ker idak?

no comment je la...
(perasaan masa nie mcm artis yg menang banyak award masa AIM)

蒜泥白肉Lynn said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com