Thursday, May 28, 2009

FUUUYOOO... HARI-HARI MR. WAN @ KOTA METROPOLITAN..

Selasa lepas WAN habiskan masa WAN di KOTA METROPOLITAN ceewah.. da lama banggat seyh tidak pergi ke JALAN TUNKU ABD RAHMAN.. so sekali sekala mau "henjut" gak jalan-jalan di situ... haha

kalau pergi time keje best sikit lorh...sebab kurang orang, nak pilih baju pun senang and yang penting boleh jalan-jalan tanpa BERGESEL-GESEL dengan orang lain.. sabab bonda WAN kata tak baik gesel-gesel ini.. takut nanti anak dia STIM... khaakhaaa... (aku telah merepek macam kerepek da ni)

mule-mule destinasi WAN sama rakan WAN pergi melantak di RESTORAN INSAF pe kena nasi briyani.. FUUUUYOOOO SEDAP.. sudah lama tidak merasa air tangan mamak yg BERBULU-BULU itu.. so pergi la lepaskan gian.. sori la masa makan tidak diambil picnya al-maklum laa nafsu makan memang membuak2 dalam diriku ini.. hoho..

thanks kepada BONDA SYED HAFIZUDDIN yang sudi taja lunch kami.. ceewah!!di sini kami terserempak dengan orang gila mintak duit.. ceit! nak mintak duit sesenang hati je.. dengan aku JANGAN HARAP DAPAT! huh


selepas puas melantak di RESTORAN INSAF.. (memang betul2 insaf lepas kena bayar masa tu) khaakhaaa.. kita orang pergi serbu MAJU JUCTION MALL.. ok gak.. banyak gak pilihan baju di situ yg TERTARIK, MENARIK & DA BOMM


setelah beberapa jam di MAJU JUCTION.. kite orang pergi pulak SOGO pulak.. hoho.. best2..

ku mencari.. ku mecari apakah salah ku... ko buat ku bergini ke seorangan.. ceh tibebe lagu SHADE (betul ke tak ku eja ni) keluar pulak.. haha

ini SOGO kepada yang tak tahu.. huhu SOGO seerti dengan SUGUS (mmg tak kena mengena..heh)

dalam SOGO ini boleh tahan gak la baju-baju kat situ.. walaupun tidak ada sale sangatkan.. huhu..yang penting kite orang terjumpa lagi seorang manusia yang amat "SOPAN".. mana taknya.. dalam kita orang belek-belek baju.. tibebe bunyi KENTUT CIRIT keluar drpd seorang pakcik sengal! ceh!! bunyi dia memang FUUUYOOOO!! WAN rase nak duku, nak mencarut dll je.. tapi mujur hati ini baik.. yang penting pokcik tu buat muke selamba jew.. memang hangin tul laa... huh.. yang penting perut kami bertambah kenyang dapat sedut gas karbon dioksida itu..khaaakhaaakhaaa

ok ni WAN mau tunjuk antara baju-baju yang TERTARIK, MENARIK dan TERTAWAN di hati ini.. ceewah.. jom layan...


t-shirt ini WAN dapatkan di F.O.S... senang nanti nak masuk pertandingan.. da ada baju sendiri.. VOTE WAN.. FUUUYOOOO.. khaakhaakhaa...


ini pulak kemeja NICOL.. FUUYOOO WAN suka banggat seyh kemeja ini.. huhu



yang ini pula t-shirt kelabu.. jarang WAN ada baju warna ini.. hehe


next kemeja.. I LOVE this design.. WARNA-WARNI itulah kehidupan ku.. hehe



last but not least.. t-shirt BLACK.. my fav colour.. agagaga

so amacam ok dok?? tibebe tengok.. WAN ni macam model pakaian la pulak buat macam ni.. khaakhaaa.. arhhh persetankan soal itu janji AKU PUAS!! agagagaga

ok lah cukuplah untuk cerita dairi WAN kali ini.. tak de mood nak cakap lagi sebab M.U kalah.. huhu.. cino beng tul..wat spoilkan mood gua je..huh.. ok salam buat semua.. hepi-hepi selalu.. JAGA DIRI HIASI PERIBADI.. FUUUYOOOOOOOOO...

Monday, May 25, 2009

FUUUYOOO.. CORETAN LAKARAN KEHIDUPAN..

hembusan angin berderu kencang
tat kala bintang tersenyum riang

tat kala matahari menari-menari

tapi awan tetap masih menagis


demi cinta yang celaru
tat kala hati terhibur girang

tat kala jiwa tertawa riang

tapi rintik-rintik air jernih tetap menurjah ke pipi


kau muzik di hatiku
tat kala lirik binggung

tat kala nota-nota musik bercelaru

tapi instrument tetap menghayunkan irama


lautan gelora memukul ombak
tat kala sungai berdiam

tat kala pantai membisu

tapi tasik tetap berpimpin tangan bergaul mesra

bila minyak disambar api
tat kala air haus kekeringan

tat kala angin tiada di sisi

tapi tanah tetap sujud simpati


bila manis sepah di buang

tat kala masin menjadi pengubat

tat kala tawar menjadi pedoman

tapi pahit tetap menjadi ingatkan



termenung ku biarkan ku bersendiri


Wednesday, May 20, 2009

FUUUYOOO.... LAYOUT BARU KATANYA... WALAUPUN...

FUUUYOOOOOOOOOOOOOOO..... PAGE BARU!!! KATANYA...WALAUPUN.. hehehe.. rasanya sudah lama tak tukar layout.. so ingin nampak FUUUYOOOOO!!! and ubah selera... WAN pun godek-godek tenet tadi dapat la layout ini.. huhu..

so kalau bolehlakan nak tahu pandangan korang semua..
ini untuk kebaikan kite bersama gak kan.. dan untuk WAN memperbaiki mutu blog FUUUYOOOO... MR WAN ini.. ceewahh.. poyo je.. hahaha


Get your own Poll!

Get your own Poll!

ok kite tinggalkan bab layout baru tu.. ni haa petang tadi WAN sudah ambil mykad baru.. ingin melihatnya?? ahaa ok layan...

before...

masa ini umur 18 tahun kot... huhu..

after...

ahaa ni umur 21 tahun... cube tengok.. tak ke lain tu.. makin omey kan?? wakakaka.. makin omey apanye makin gebu adalah.. huhu

ok kepada yg belum buat or renew mykad baru itu sila2kan la ke JPN ok.. ia penting kerana wajah kita sentiasa berubah.. ahaa tak percaya ke?? tengok je la muka WAN ni dolu2 kurus sekarang?? FUUUYOOOOO tuttt...dolu2 rambut macam berus dawai... sekarang guna jari pun boleh.. hahahahaha... so buat la ok....murah je sekali buat cuma RM10 jew..

kite leh renew mykad kite sebanyak 3 kali sahaja (rasenya la kot) iaitu umur 12, 18 and 25...so renew jangan tak renew..

ok lah WAN permisi dulu yeah... jumpe next entri.. take care... assalammualaikum..

Sunday, May 17, 2009

FUUUYOOO... CERITA AF 7 & M.U

akhirnya... AKADEMI FANTASIA 7 sudah melabuhkan tirainye SABTU lepas..

apa yg WAN akan paparkan ini adalah sebahagian perjalanan di STADIUM PUTRA, BUKIT JALIL.. Jom layan...


gerai ISMA... siap jual baju TOMOK.. haha..

JIMMY tgh interview parents ISMA tu..

suasana pada jam 7.15 p.m

awal gilo dorang da stand by depan pintu.. huhu al maklum la free seating.. so kne cr pot besh2.. KATANTNYA.. WALAUPUN..

tengah observe human behavior.. hehe

mik ko!! kemain berduyun2 org nak g menonton.. huhu

pintu lum bukak tapi semua bagai nak rak da.. 1 JAM BERATUR.. ada yg pengsan.. ada yg berkipas.. yg penting semua kat situ ketiak meka "MENAGIS" termsk den.. mujur ada NIVIEA FOR MEN.. haha


akhirnya... masuk gak.. FARATIK malam itu hampeh!! diam je..
baik bagi ku je jd..
KONPEM KECOH!! haha


HAFIZ menang KATANYA.. WALAUPUN..

artis2 GEMPAK SELEBRITI ASTRO..

rumusan apa yang leh WAN cakap malam konsert final AF 7 yg sama2 merasakan kemeriahannya di stadium.. ermmm BIASA2 JE.. TAK MELATOP SGT... X BORING SGT.. SUAM2 KUKU JE... huhu..tak tau kenapa leh jadi begitu.. maybe pemilihan lagu para pelajar terutama lagu baru yg ala tangkap muat je kot..




taken from mstar..

untuk HAFIZ.. lagu pertamanya mula2 WAN ingat sound system kureng sbb tu tak dengar..tapi bila tengok kat tv tadi.. ghupa2nya si HAFIZ tak hafal lirik lagu KAU BUNGA CINTA KU tu.. ceh hampeh tul.. untuk lgu baru dia.. erm ok laa.. tapi tak macam lagu baru juara af tahun2 lepas yg menarik di dengar bila pertama kali dinyanyikan...

AKIM.. lgu baru dia.. SEDAP DI DENGAR.. maybe kalau radio putar banyak kali akan jadi hit but be4 that, AKIM kena record balik lagu itu supaya lebih smooth sikit bunyinya.. lagu BENCITA..hoho BEST!!!

YAZID.. ermm no komen ngan mamat ini.. macam mana leh sampai final pun tak tahu la.. tapi lagu baru dia agak best JIKA di record balik semula.. apa2 pun ALL THE BEST YAZID...

ISMA.. HOT MAMA!! entah kenapa entah penyokong ISMA dalam stadium seperti kureng je..pelik bebeno.. takkan 8 minggu undian paling tinggi tapi bile time final langsung hilang peminatnya. mujur WAN ada datang memberi sokongan.. ceewah... hehe.. untuk lagu baru ISMA sedap di dengar.. lagu ISMA seperti mana lagu AKIM kena kerap putar lagunya di radio sure akan top!! lagu CINTA ADAM DAN HAWA.. penyampaian ISMA biasa je mungkin jika di beri inject sedikit emosi SURE GEMPAK!! apa2 pun I LOVE U ISMA!!

ARILL..yg penting WAN duduk dengan fanc ARIL.. wakakakaka.. klau korang dengar n tengok kat tv yg bunyi ala2 hon kuat mcm stadium bola tu.. ahaaa itu la geng kite orang... and yg BANNER PLG BESAR dalam stadium sampai tak leh gantung takut orang bawah x nampak tu ahaaaa itu la pot WAN duduk.. mmg meriah walaupun lagu baru ARIL ala2 "buasir" je.. mana taknye tibebe mcm nak klimaks tibebe da habis... kite orang kat situ terdiam.. rase macam terkedu.. terkedu bukan lagu dia tak best tpi AIKKKKKK DA HABIS DA??? huhu maybe itu lah gamaknye ARIIL tak nak sangat lagu ini kot.. tapi lagu PADI BEST!!




inilah tempat pot WAN duduk.. mmg HAPPENING GILO!! BANNER PLG BESAU dalam STADIUM.. AMEK KO!!! thanks JOE

untuk penampilan artis seperti DEN RAMBOI and LISA (gf FARID KAMIL). ermm pahape entah.. tak de motif langsung.. tambah lagi DEN RAMBOI.. LAWAK SENGAL namanye tu.. lebih baik buat slot bual bicara dengan ANJELINA je lagi happening..

untuk perlajar top 20 pulak.. ermm apa leh WAN cakap.. OK... memang patutlah meka tidak menjadi pelajar af7 kot..

apa2 pun persembahan STACY SGT2 MELATOP!! sayang seribu kali sayang kalau STACY bawak lagu AKU STACY dalam medleynya KONPEM LAGI GEDABABOM!!

ok la tak mau kutuk banyak sangat sbb WAN pun bukan la ariff bab ni kan.. so korang tgk pun da boleh nilai sapa leh g jauh sapa akan duduk uma buat bisness kedai runcit ke kan.. huhu


so WAN da penat membebel.. so WAN nak tau pendapat korang...

Get your own Poll!



" lihatlah DUNIA!!! terima kasih mak, abah, nenek"
maybe itu yg ingin diperkatakan

apa2 pun masa di dalam stadium.. WAN mendapat mesej mengatakan M.U menang walaupun seri.. hahahah LANTAK LAH.. JANJI JUARA BEB!!! CAYALAH M.U...

ingat sentiasa cakap FUUUYOOOOO semoga anda lebih bersemangat melakukan kehidupan ini WALAUPUN.. haha.. SALAM MANIS DARIPADA WAN...

Saturday, May 16, 2009

FUUUYOOO... AF7 vs M.U ???

FUUUYOOOOOOOO... lagi beberapa jam KONSERT FINAL AF7 akan berlangsung.. insyALLAH WAN akan memberi sokongan dekat STADIUM PUTRA BUKIT JALIL jap lagi..

WAN akan sokong SEMUA PELAJAR AKHIR KECUALI YAZID!! hohoho plz laa AFUNDI YANG BETUL2 BERBAKAT DAN MEMPUNYAI KESUNGGUHAN!!


*sejenak...

AF 1 : JUARA SEORANG BERBANGSA CINA
AF 2: JUARA SEORANG VERSATILE

AF 3: JUARA SEORANG ANAK FELDA

AF 4: JUARA SEORANG ANAK PANTAI TIMUR & BLUR

AF 5: JUARA SEORANG WANITA BERBAKAT
AF 6: JUARA SEORANG PENYANYI TIADA SPM
AF7: JUARA SEORANG?????? ( DARI SARAWAK and BELAGAK?? @ DISERAP MASUK?? @ GAGAP??? @ IBU KEPADA 5 ORANG ANAK YANG POWER?? @ JEJAKA MUDA MASIH MENTAH LAGI??)

apa2 pun kita lihat TRANSFORMASI malam ini... sesiapa yang nak AFUNDI itu.. AFUNDI LAH YANG BETUL2 BERBAKAT AND MELATOP PERFOMANCE nye MALAM INI OK!!..

kepada penggemar bola sepak.. especially M.U.. KONPEM M.U JUARA MALAM NI!!
hahaha...walaupun tidak kesempatan untuk menonton perlawanan sekejap lagi..tapi WAN YAKIN SUNGGUH2 M.U PASTI DAPAT 1 MATA UNTUK MELETAKKAN M.U JUARA!!!

Wednesday, May 13, 2009

FUUYOOOO.. LAI LAI LAI...AWARD UNTUK ANDA ..

Award ni dianugerahkan oleh CIK HAZZY a.k.a adinda..FUUYOOOO adinda ke?? agagaga... meh den bagi 1 pantun.. degaq baik2..

kalau ada sumur di ladang

boleh kanda menumpang mandi

kalau ada award akan datang

apa x reti2 bagi lagi..

haa ini lah award cik hazzy itu bg... meh tgk meh..

Photobucket

1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda.

OK.. LANGKAH SATU GUA DA BERJAYA!!


2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini.
*Walaupun gua baru kenal ngan dia x sampai beberapa bulan..
tpi borak mcm da knl sethn lbh.. haha.. she very sporting..
*Gue selalu cakap dia ADINDA.. salah ke?? ada aku kisah?? cak cak cak.. hehe
*Dia sudah bekerja.. katanye.. tpi xnah nk pelawa belanja mkn.. hoho
*Dia boleh tahan gak layan lawak ngan dia ni.. maybe dia sorang kaki selamber,kaki borak2, kaki tak leh blah.. janji gue suke borak2 ngan dia.. hehe
*yang penting dia "SUKA" gue.. suke mcm mana?? ahaaa LU PIKIR LA SENDIRI.. ahaa no2 gosip2.. kang pokul punggong kang.. nak?? khaakhaaakhaaa

3- Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih

* Gue suke gelak..da la gelak lps tu KUAT2 lak tu..khaakhaa.. nk tau mai kemari meh..(fakta)
* Den suka jalan2.. tpi kena ada geng.. xde geng yg adoo.. dok uma on9.. haha (hobi)
* Kawey anak BONGSU aha manja?? semua ank nk manje ngan ibu n bapanye kan..
ngan sapa lagi nk mengesel.. nge3.. (fakta)
* Teman seorang suka hiburan.. HIBURAN.AKU.SUKA. ( hobi)
* KAMEK mempunyai berat 67 kg (maybe da turun kot..hoho) n tinggi 177cm.. amcm leh jd model tak?? haha.. (fakta)
* ANA suka membaca benda2 berkenan FESYEN, PETUA, KESIHATAN and manyak lg (hobi)
* I still study @ UTIM.. UITM DI HATI KU.. hehe (fakta)
* WATASHI (means saya in Jepun) suka MELALAK.. MELALAK buatkan diri ini PUAS!! (hobi)
* SAYA suka berkawan dengan orang yg JUJUR, CERIA, BOLEH BUAT LAWAK.. agaga (fakta)
* AKU suka KAMU (hobi) hobi ke?? haha layan jew..

4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka.

AIE - kekandaku yg SMART..hoho
MIERA - adindaku yg dengar cakap.. nge3..
RIZZ - kekandaku yg happening.. yeah!!
EKIN - adindaku yg ku hormati.. hehe
KARL -kandaku yg OK LA TUH... kuikui
EJAN - adindaku yang SLAMBER.. kihkih
AMIRUL - kandaku yang sporting.. lalala
MISS LOLLY - adindaku yang omey lotey.. haha
ADDY - kekandaku yang sempoi.. ahaaa
CIK YANA - adindaku yg suka berceloteh.. agaga

dan pada semua blogger yg tersinggah kt blog ni sila amek ye. maafla tak dpt menyebut suma nama sorry sgt.. kuota bagi 10 org je. huhu...ambik jgn x ambik and lekat kat blog k.. kang kne pukul punggong kang.. hehe


(pissssssttt... kwn2 JANGAN LUPA AFUNDI ISMA AND AKIM erk.. hehe)

Saturday, May 09, 2009

FUUUYOOOOO.... OHHH IBUUUUU...

BUAT PN. LONG SAPIAH BT MD YUSOOP
dan semua ibu2 di dunia..
SELAMAT HARI IBU / HAPPY MOTHER'S DAY


Bonda bergenang air mataku
Terbayang wajahmu yang redup sayu
Kudusnya kasih yang engkau hamparkan
Bagaikan laut yang tak bertepian

Biarpun kepahitan telah engkau rasakan
Tak pula kau merasa jemu
Mengasuh dan mendidik kami semua anakmu
Dari kecil hingga dewasa

Hidupmu kau korbankan
Biarpun dirimu yang telah terkorban
Tak dapat kubalasi akan semua ini
Semoga Tuhan memberkati kehidupanmu bonda

Bonda kau ampunilah dosaku
Andainya pernah menghiris hatimu
Restumu yang amatlah aku harapkan
Kerana disitu letak syurgaku

Tabahnya melayani kenakalan anakmu
Mengajarku erti kesabaran
Kau bagai pelita di kala aku kegelapan
Menyuluh jalan kehidupan

Kasihanilah Tuhan bonda yang telah melahirkan diriku
Bagaikan kasih bonda sewaktu kecilku
Moga bahgia bonda di dunia dan di akhirat sana...

Kasih sayangmu sungguh bernilai
Itulah harta yang engkau berikan
Bonda... dengarlah rintih hatiku untukmu bonda


Tuesday, May 05, 2009

FUUUYOOOO... TAG!!

tag ni di beri oleh MISS EJAN.. dia nak check.. itu yg ku chuak tu.. haha... ok ejan utang da langsai k.. ku da jawab... nge3..


1)Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda
2)Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini

  • diberi oleh MR. SHARI
  • ku sukakannye ala2 awrad berprestij.. walaupun.. huhu
  • first award from MR. SHARI to me..
  • smart
  • cool
3)Setiap blogger perlu menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
  • suka gelak..
  • suka bercakap (tapi tgk tmpt laa)
  • suka bergurau
  • suka on9
  • suka jln2
  • suka hiburan
  • suka membaca benda2 fakta
  • suka melihat keajaiban ciptaan-NYA
  • suka makan.. hoho
  • suka KAMU!

4)anda perlu memilih penerima award seterusnya dan describe tentang mereka oK..
  • ekin yang poyo... haha
  • cik yana yang suka memasak.. hehe
  • miera yang suka berscandal.. hoho
  • rizz yang sempoi... kuikui
  • hazzy yang selamba.. kihkih
ok buat naaa x buat kena babap punggong.. khaakhaaa...

FUUYOOOO.... MALAM WAN DI AIM 16

ok tak mau intro panjang2 sebab banyak gambar nak di persembahkan kepada warga blog FUUUYOOOO... MR.WAN... so kita mulakan dengan....

trofi AIM..hai bilalah leh dapat simpan trofi ni kan.. hehe

ini pulak buku aim 16 yg di beri sebelum masuk ke dalam dewan

dengan tema BLACK TIE (poyo je tema dia) WAN pun ikut la tema dengan memakai pakaian ini.

huhu

sebelum melangkah kaki masuk ke dalam dewan PWTC.. WAN sempat jugak mengambil gambar artis2 di blue carpet.. jom layan...

dimulakan dengan ATILIA & SAMIHA HASSAN.. yang penting mak lagi seksi drpd anak.. sapa nak jawab?? mentang2 dapat suami baru anak ikan katanya.. kemain lagi


ATILIA nampak anggun pada malam itu..maybe sambil jadi penyampaian anugerah sambil mencari psgn baru ke kan.. hehe

Daniel VE..uh apa yg "tersembul" di gf dia tu?? teett.. next..

BOB MESRAA... tahniah BOB dapat wakil MALAYSIA ke HOLLYWOOD dalam kategori VOKAL..

CAMELIA nampak sungguh chantek seyh.. geram lak tengok dia.. haha


NIKKI..biasa2 aje..kalau leh blah dia tu blah lg sikit baru leh ckp TAK LEH BLAH.. kuikui

DR. FAZLEY.. smart

TOMOK!! kemain jaket hitam dia pakai masa oiam di bawa ke aim jugak.. save budjet.. haha. apa2 pun TOMOK tidak sombong.. ceewah!

HAZIQ...


SHILA!! scandal den ni.. haha I LOVE U SHILA.. nge3..

ESTRANGE simple2 aje..

AYU.. pun nak tunjuk "tersembul" jugak.. huhu

YUNI SAHARA.. kakak KRISDAYANTI...chantek banggat seyh dia ni..

ROSA... perh comel banggat cewek ini..

AIZAT

DAFI.. ermm baju besau nak mampush

RASH

AJAI & MARSHA.. kemain MARSHA rambut mcm baru bangun tido je.. huhu

SAIDA.. OK LA TUH!

JAC!! ala2 perempuan INDIA terakhir je.. hehe

ALIFF AZIZ with JAC

pentas AIM 16.. biasa2 je..

pembukaan persembahan oleh M.NASIR..

3 pengacara dalam persembahan meka amat2 "TERCIRIT" dibuatnya.. hahah
LAWAK GILO!


antara pakaian meka pd malam itu...

persembahan MISHA sungguh mengagumkan.. terkesima sekejap..TAHNIAH MISHA 4 award lg.. I LOVE U MISHA!!! (mcm la dia baca) nge3

gandingan yg mantap FAIZAL TAHIR with ROSA dengan lagu
TERLANJUR CINTA and CUBA


persembahan NIKKI, DINA, AYU, ALYAH and SHILA lagu TERASING..

persembahan DATO SHIELA MAJID amat mengagumkan.. terpesona melihat wajahnya.. patutlah ACIS sayang banggat kat DATO.. haha

penyokong SITI ZONE.. kemain lg sorak walaupun DATO SITI tak datang.. cayalah..

waktu time break apa lg snap la.. haha.. me with my cousin..

me with DR. FAZLEY after end the show...ambik berkat..
mana tau nnt DR. SYAZWAN pulak.. amin.. hehe

me with AFDLIN SHAUKI..

me with SAZZY.. kemain nak suruh cepat2 ambik gambar..
ghupa2nya nak g berronggeng kat ZOUK.. ceh!! x ajak..


me with KENCHANA DEWI.. amak! apak! sapdek ane soru! tibebe je.. haha

WAN tak kesempatan bertemu artis2 lain sebab gue and my cousin sudah kelaparan so gue blah begitu je.. biar artis lak cari gue tuk bergambar.. hahaha..

so perut da berbunyi ala2 dangdut and hip hop.. so p kena NASI LEMAK KG BARU @ NASI LEMAK ANTARABANGSA..hoho.. walaupun den duduk BUKIT ANTABANGSA tapi NASI LEMAK ini hanya ada kat KG BARU je.. apekes?? haha lu pikir la sendiri
..

2 bungkus sekali gue pelahap.. haha alaa bukan byk pun nasi dia seciput je mana leh tahan meh.. huhu

PERHHH... akhirnya siap gak entri ini.. so puas tgk?? naik kematu jari ni upload.. huhu.. ok la see u'll next entri ok.. jaga diri baik2 k.. terima kasih, arigato ogazaimasu, syukuran jazilan, xie xie, thank you, wuman nanderan kepada kamu semua... JGN LUPE TGK MU vs ARS mlm ini ok.. konpem MU menang...
FUUUYOOOO
!!!

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com