Sunday, April 12, 2009

FUUYOOOO.. FARATIK AF KE??? LU PIKIRLAH SENDIRI.. NABIL BINTANG PALING POPULAR..

FUUYOOOOO... itulah ungkapan WAN bila dapat g tengok sendiri KONSERT AKADEMI FANTASIA MINGGU KE-5.. tak pernah WAN g tgk konsert AF drpd AF1-AF6, tibebe AF 7 ni WAN g itu pun sbb FREE!! hahahaha...

tapi yg lagi best tibebe WAN sibuk2 duduk tempat faratik tepi stage tu.. huahuahua..(aku ni mmg poyo and gilo2 sikit) tpi mmg enjoy duduk kat depan itu.. selain MENCAPAP.. dpt tengok ISMA, AKIM, ARILL, HAFIZ dengan lebih dekat lg.. ada gak benda2 yg korang tak dpt tengok dengan mata kasar tpi WAN dpt tgk.. ITU YG BEST tu.. hahaha eh apa?? jgn pikir lain ok.. no3x...


apa pun konsert ke-5 kali ini antara konsert AF 7 yg best and enjoy sbb apa?? laa korang tak tahu kew?? sbb WAN ada kat situ laaa itu yg jd BEST tu.. nge3...

akhirnya....SIDI keluar..YEAHH.. hehehe

on this concert...i very enjoy with ISMA, ARILL, AKIM HAFIZ performance....




mula2 den duduk kat sni..tpi bila di pelawa oleh org astro utk duduk depan.. haaa apa lg HENJUT la.. khaakhaa =p



sebahagian penonton yg hadir...

ok tutup story pasal AF ni... kita bukak pasal ABPBH.. korang da vote kat blog FUUUYOOO.. MR.WAN kan?? TERIMA KASIH BEBANYAK... walaupun tak dapat apa2 pun ok la tuh.. al maklum la ekonomi gawat so kite kena "PLAY SAVE" hahahaha...

walau apa pun.. lebih kurang semua tekaan anda dalam blog WAN semua menepati.. FUUUYOOO..... cume kategori artis lelaki tv popular, artis wanita tv popular and artis komedi wanita popular je yg tersasar sikit.. hehe..


TAHNIAH BUAT NABIL!! RAMAI DA AGAK DA LU MENANG PUNYA!! Amboi ekau Nabil....Sampai peluk IRMA erk.. belum halal lg tu so jaga2 sikit.. huahua..

Nabil meraih 127,524 undi, Mawi yang menerima 55,080 undi, Datuk Siti Nurhaliza (29,676), Aznil Nawawi (18,864) dan kumpulan Meet Uncle Hussain (11,784).

ok kite jumpe next entri ok... FUUUYOOOO... wasalam..

19 comments:

my name is KARL said...

hye

tp dlm sejarah abp

kire mawi paling tinggi

370000 dulu

papepun ttp sayang mawi & tokti

Miss Hazzy said...

nabil sdar atau pura2 tidak sedar peluk irma ya??

Miss Hazzy said...

nabil sdar atau pura2 tidak sedar peluk irma ya??

mr.syazwan said...

karl...
iye MAWI masih pengang sejarah jumlah undian ABP..
yg penting mak et mlm tu CUN!!
(^_^)




hazzy..
ermm sedar dlm igauan kot nabil tu.. hehe..

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

upz....akibat kemalasan u naik ke tingkat atas di blik tv...aku x taupun y nabil peluk irma...hahaha...btw...congratz:)

m[i]era said...

yeah! Nabil menang tp..
terkejut gak tibe2 peluk irma..
ish3..

yeah Sidi kuar..

addyaholix said...

hafiz selalu bagus. aku harap dia terus bagus. dia kecil. tapi bakatnya besar amat.

dan malam tadi aril juga kelihatan bagus. minggu sebelum-sebelumnya dia langsung tak punya kelebihan. maaf itu cuma sekadar pendapat kosong aku.

mr.syazwan said...

nurfarizan...
lorh x tgk ke??
nnt tgk la best..
hehehehe


miera
terkejut kew??
itu kita tgk depan tv klau blkg tv
ahaaaaaaaaaaa LU PIKIR LA SENDIRI..
huahuahua



bro addy..
FUUUUYOOO minat hafiz erk...
yup hafiz ada bakat..
hope he go to final..
arill pun best pd mlm tu..
sampai dia dpt pelajar terbaik..

Mr.shari said...

agk dh nabil yg amek anugerah tu,klh mentor die,hehe,lagi stu,Nabil peluk irma!,gosip2.haha

tpi..dlu je ak rajin tgok AF ni..pas je AF4, jrg dh tngok,bz je.hehe

mr.syazwan said...

hahaha...
gosip2 erk.. jum bg tahu gadis gebu azwan ali.. huahuahua

oh ye da jarang tgk??
amboi bz mengalahkan PM erk..
kuikuikui

eazy said...

mr wan.
fuyooo.
i tinx i nmpak u malam af tu.
pkay baju puteh kowt.
dlm tv tu.
gile popular gitu!haha

mr.syazwan said...

eazy..
hahahaha
mana ade pelanduk 2 serupa kot..
nge3..
=p

only me ^erien'z^ said...

bukan baju itam ker dek?nampak sebjik cam u...hohoho!

eQueen said...

elehh... pelanduk 2 serupa konon...
dia dok terlompat2 mcm org gila... mana org xnmpak diaa... ramai ckp kai i dorg nmpak u yg terlompat2 bagai x ingat dunia... haaa..... apa nk jawap....

mr.syazwan said...

erien..
iye nmpk sebijik mcm i??
hahahaha
hensem x org tu kalau hensem iye
kalau x bukan..
khaaakhaaa
=p


ekin..
FUUUYOOOOOOOOOO
sapa yg ckp gitu tu???
hoho
mati laaa aku....
huhu

only me ^erien'z^ said...

huhuhuhu....mmg u ler..i tau bangat!hehe!

khairul akmal bin azman said...

i like aryll


the suffler

mr.syazwan said...

erien

huhuhu... (tutup muke malu)



khairil

owh minat arill erk sbb dia seret kaki.. hehehe

wan lak... isma minat wan.. eh slh wan minat isma.. hahaha sbb dia besttt

Saidatul Nadila said...

ho3 xsyak lg da..ptt pun cam prnh nmpk.. td tngk vdeo aril n marsha pas2 tba2 trpndg people kt stage 2..duk pk2 ase mcm prnh nmpk je sowg dak ni..u yg pkai bju itam 2 eh?ho3..bla bca entry bru yakin..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com