Wednesday, April 29, 2009

FUUUYOOOOOO... MAHU TIKET OIAM 3?? JOMM

seperti yang diperkatakan entri WAN sebelum ini... WAN nak cite pasal OIAM 3.. finalnya JUMAAT ini JAM 8.30 malam @ 8TV...

di kesempatan ini WAN telah mendapat beberapa keping tiket FINAL OIAM 3.. so apa salahnye untuk WAN berikan sebahagian tiket ini kepada anda... sebab anda semua kawan WAN jugakan.. so sambil kite berhibur boleh la kite bersuai kenal gamaknye.. ceeewaaah!! hahahaha..

OIAM 3 berlangsung di STADIUM MELAWATI, SHAH ALAM
1 MEI (HARI PEKERJA), JUMAAT
mesti ada di sana sebelum jam 7

KITA SOLAT MAGHRIB BERSAMA2 DI SANA OK!
insyALLAH


kalau ikutkan hati WAN nak bagi je kat korang tapi masalahnye korang ramai and tiket ada 10 keping je.. so WAN punya pikir punya pikir WAN buat peraduan ok kan baru adil dan saksama..nanti tak la bertarik rambut pulak (da la rambut ku chantek ni) teeeettt!!

2 keping tiket OIAM3 akan diberi kepada setiap pemenang!!

setiap pemenang WAN akan bagi 2 KEPING TIKET supaya senang korang bawak teman, bf, gf, mak, abah, adik, mak cik, jiran, scandal atau kws sewaktu dengannye.. hehehe...

soalan WAN tak la semudah yang disangka.. soalan WAN tahap SUSAH!! menguji jus pankreas korang semua tau.. kalah soalan SPM, UNIVERSITY @pun soalan ujian NAIK PANGKAT.. haaa so korang kena study soalan WAN betul2 k.. jgn pulak stress tengok soalan WAN nnt...yg penting JANGAN TIRU!! khaaakhaaa teeeettttttt!!

ok soalannya:

BAHAGIAN A: OBJEKTIF:

1) SIAPAKAH NAMA SEBENAR TUAN PUNYA BLOG INI??

(A) SYAZWAN BIN AB RAHMAN

(B) SYAZWAN BINTI AB RAHMAN

(C) SYAZWAN ANAK LELAKI AB RAHMAN

(D) AB RAHMAN SYAZWAN


2) APAKAH NAMA BLOG INI??

(A) FUUUUYOOOOOOOO... MAGIK

(B) POOOYOOOOOOOOO... MR. WAN

(C) FUUUUYOOOOOOOO... SYAZWAN

(D) FUUUUYOOOOOOOO.. MR.WAN


BAHAGIAN B STRUKTUR:

RUKUN ISLAM ADA BERAPA??

BAHAGIAN C ESEI:

SAYA SUKA BLOG FUUUUYOOOO.. MR. WAN KERANA ...................................... (tidak melebihi 15 patah perkataan)

ahaaaaaaa da baca da soalan2 WAN susahkan?? SOALAN MENCABAR MINDA!! boleh BERPELUH JUS PANKREAS korang.. tambah2 lagi soalan objektif tu.. hahahaha..

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:
Alamat blog anda (URL):
Nombor telefon: (tidak akan di publish.. ini hanya mudah untuk di hubungi)

Hantarkan jawapan anda kepada: ice_blanded88@yahoo.com

Tarikh tutup peraduan : 30 april 2009 (jam 3 pm)

Tajuk email : FUUYOOOO.. MR.WAN SAYA NAK TIKET OIAM3..

pemenang di kira berdasarkan CEPAT, TEPAT DAN KREATIF..SELAMAT MENCUBA!!


28 comments:

Miss Hazzy said...

kemain buat praduan eh...

kasi tiket pree tak ley kew...
kanda pliz la kanda...

mr.syazwan said...

hazzy

of course lerr
kang kate x adil pulak...
kang mau tarik2 rambut
da la rambut den ni...... teeett
hahaha

cpt lerr jwb nnt dpt lerr..
anta kat email k..

rizz said...

wah kemain wat contest g ahahk clust!!

mr.syazwan said...

rizz

agagagagagaga...
kate FUUUYOOOOOO.. hahaha
idak lerr ada tiket lebih ni
so mau bg2 lerr..
xnak makan sorang...
hehehehe

khaLifah feDi said...

wah........fuhyoooooooo..de contes tue!!!

wan gud luck!!!

psst: ko ngan hazzy ade ape2 ker? so sweets go ahead..i wish gud luck ok!!!

hahaha.....

mr.syazwan said...

kf

FUUUYOOOOOOOOOOOO.. iye lerr.. hekhek

thanks bro!

haa ku ngan hazzy ada apa ke?? apa2 aje.. hahaha kite org kwn laa tidak lebih daripada itu... seperti ku kwn ngan ko n lain2..

(ceewah ayat ku mmg xleh blah)

Miss Hazzy said...

to kf:

lawak la kf ni, kenai pun tak, jumpa apatah lagi

takkan tetiba je.btol tak wan? mesti keliru sbb panggilan kanda dinda neyh...

kalau ada jodoh ada la (ececeh jawapan artis)

apa apa aje...

MH said...

bukan xnk jwab, tp soklan exam td pn x smpat jwab, frust lg, tggu dateline nnt la jawab gamaknyer...hua3

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

hahaha...gue d sintok n tgh exam...dengan persaan rndah diri ku bgi peluang ngan yang lain sbb klu aq jwb pasti betui punya...hehehhe...(pdhl x minat sagt tgk...hehehentah:))pendapat peribadiqu yang bebas...hihi...jgn mrh fren..

I am Karl said...

malaszzzzzzzzzz (terus teringat kak g) hehe

karl xnk g

nk tgk dr rumah je

hehe

yg penting

TOMOK harus JUARA!!! kene undi ni byk2

nseb bek ARIL dhxde kt af, so budget for ARIL berpindah ke TOMOK

hidup ARIL!!! tetibe kan??
haha

go ARIL go TOMOK

m[i]era said...

wah..de contest..

klu kite try kompem dpt nyer..
hahaha

tp masalah nyer..
kompem mak x bagi g..

so dgn rela hati suci..
kite x sertai contest nie..

wuaaaaaaa... :(

mr.syazwan said...

hazzy

hahahaha entri ni da jd tmpt bergosip pulak erk... huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mh

oh kalau gamaknye gitu
nk tunggu dateline
markah PB sikit la gamaknye
hahahahahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ejan

xpe dr sintok ke kl
kentut je da sampai
agagagaga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
karl

ADA AKU KISAH? (azwan ali)
hahahahaha....
ok fine x nk g pun...
tibebe2 arill
apake hey ye yob??
ku x suke org yg da keluar awal..
ku sukje yg bakal juara je agagagaga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miera

FUUUYOOOOOO
baiknyee nk bg kat org erk..
hehe...
kim salam mak erk..

Putera Arjuna said...

bro...
bagi free sudah..haish!

aku vote for tomok n aweera!!

hahahaha

Miss Hazzy said...

nth pape kan...hehe

joegrimjow said...

waa
adew contest

mr.syazwan said...

putera arjuna

hahaha
free??
kalau peraduan ni x menggalakan
den bg kat ko ke..
hehehe

apakes awerra beb rock x kemana pun nnt.. hehehe
TOMOK laa.. BARU BEST!!
^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hazzy

haaa tau xpe...
hehehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joe

fuuuyoooo
aah lerr... jom cube nasib..
nge3...

Putera Arjuna said...

kecil tapak tangan nyiru aku tadahkan..
hehehhe.

attention sume!
wan nak bagi tiket oiam free kat aku..
jgn jeles sume ek..
hahahaha

sekian terima kasih!

cik syazni said...

lawak la wan ni..hehehe

mOhD^.^rAz said...

aku pun ada timet...
mcm mana nie?
so xpayah la masuk peraduan nie..
hehehe

addyaholix said...

fuyoooo siap buat peraduan!
aku tak payah masuklah. aku dapat tiga tiket free. tapi aku bagi kawan. ada hal yang lebih penting malam tu.

pening fikir nak pakai baju apa. haha!

mr.syazwan said...

putera

huhu.. bro x tau lg...
tibebe mcm da dpt je..
hahaha.. releks2 k
apa2 pun ko kne send kat email ku k

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
syazni

wan nk msk RAJA LAWAK ni
so nk test bakat kat blog dolu..
agagagagagga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mohd raz

ada aku kisah ko dpt tiket free ke?
cak cak cak..
hahaha
apa2 jumpe di sana ok...
nge3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
addy

hahaha
kemain pening baju apa nk pakai...
eddy pakai skrit mak addy la
baru FUUUYOOOOOOOO nnt kat stadium
agagagagagaga

eQueen said...

bukak lg x contest nie... atau da ader pemenang... nk jugak, nk jugak.... tunggu jap, i email kat u..

aie akaike said...

ala wan. ngan aku pun nak berkira.

mr.syazwan said...

equeen

ok selamat... nge3...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aie

eh ngan mu gua da asingkan siap2 da
aie dpt tiket blkg pentas lg tau
cos aie kne makupkan tomok..
agagagaga
laaarikkk!!!

Cik Wanie said...

alamak,
ada contest tue,
hik hik hik,
nasib baik akak jauh,
kalau x mau akak masuk gak nie,
hik hik hik..

psssstttt,
gambar2 yg adk nak tgk tue akak dah masukkan dalam blog,:)

aie akaike said...

cis. tapi bole la. i laik tomok! wee.

emmy said...

uikss.. betol ke praduan awk ni.. ngeh3.. dh lpas da..

mr.syazwan said...

cik wanie

hahaha
owh dok jauh erk
al gamaknye xde rezeki akak laa kot
hehehe

ok2 jap lg wan tgk erk...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aie

hahahaha
uhhhh u like girl2 meh
agagagaga
aie anta laa butiran peribadi kat my email dolu maaa
pat2

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
emmy

ish betul lerr
cube tgk muke wan ni muke penipu ka
nge3...
pat2 anta2 masih terbuka lg ni
pat2..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com