Tuesday, April 21, 2009

FUUUYOOOO.. BUAT APA DI JPN??

semalam(isnin) tergerak hati untuk 'me-renew' my ic.. al maklum laa teman da umo SWEET 21 kan kena buat ic baru cos wajah da berubah makin HENSEM, makin OMEY, makin KACAK dan RAMBUT PUN MAKIN CHANTEK.. (itu bukan teman yg cakap tapi mak teman yg ckp ok.. nge3) kebetulan lak tu ic teman ada rosak sikit tu yg buat tu...

JPN @ cawangan TMN MELAWATI..

giliran teman 1106 masa tu baru 1095.. jam menunjukkan pukul 2.35pm.. FUUHH nasib baik la ada apek cilalongkong dok bersembang ngan teman ni..mula2 teman ingat dia melayu bila dia speaking sekali cino daa.. hahaha.. tpi borak punya borak dia out keluar gasak isap rokok.. tpi teman gasak isap lolipop je.. khaakhaaa..


tepat kul 3.15 no dipanggil.. perh loga rasenye... bukan nk cakap apa la kan.. teman di kaunter tu ambil masa tak sampai 5 minit je berurusan dgn akak chantek tu tapi yg lain2 teman tengok mak ai lama bebeno!! YO POH BEDOH OI!! teman tak tipu sama koma semua.. apa problem dorang tak tahu la.. teman and apek tu sekejap je.. kalau laa semua mcm teman dlm berurusan tak de la org lain merugutkan and naik kematu punggong tunggu je kan?? hurmm


so lps tu snap pic and than blah dlm kul 3.20 da solesai da.. see sekejap je.. kepada yg lain tu jgn laa nak mengesel2 and nak mengada2 sangat kat kaunter tu buat orang
"berbulu" mata melihatnya.. bak kata org Perak APA KEHEY NYE YOP!!

kepada korang semua yg belum renew ur ic g la buat erk.. kepada nk renew ur ic just pay for them only rm10 jew... so next month siap la ic baru teman.. BERWAJAH BARU KATANYA.. WALAUPUN.. hahaha...


opss baru teman perasan teman cakap perak pulak.. huahua.. al maklum la bonda teman org Perak tu la reti sikit2 cakap tu.. tapi kalau salah tulun jolokan erk?? tulun ajarkan laa maksudnya tu....kuikui... iyee POH BEDOH OI!! khaakhaa..

mcm buruk bebeno je teman cakap Perak kan.. haha

Comments (25)

On April 21, 2009 at 2:29 PM , Fareast said... [Reply to comment]

"tapi kalau salah tulun jolokan erk?? tulun ajarkan laa maksudnya tu....kuikui... "

huhuu.. lawakz betoii..

msti gmbar dkm Ic nanti Fuuuyoooo

 
On April 21, 2009 at 2:37 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

fareast...
iye lerr kalau teman salah koma la tulun jolokan.. khaaakhaa..

lawak2 gak jgn pikir lain sudah ler erk..

of course pic nnt FUUYOOO yee..
hahaha.. (entah jd x ke x gmbr ku tu tibebe nnt hodoh semcm jew..)huahua

 
On April 21, 2009 at 2:43 PM , Miss Hazzy said... [Reply to comment]

bila nk tunjuk gmbar terbaru neyh...

 
On April 21, 2009 at 2:52 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hazzy..
gmbr terbaru??
huhu
xpe lerr bukan ok pun...
kuikui

 
On April 21, 2009 at 4:21 PM , my name is KARL said... [Reply to comment]

wan

post ni cm berbaur lucah

hahahaha

 
On April 21, 2009 at 6:24 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

karl..

FUUUYOOOO

lucah kew?? teman x perasan lak tang mana yg lucahnye tu...

ish idak la lucah.. koma mmg gitu suka pikir bukan2....

kuikuikui

 
On April 21, 2009 at 7:17 PM , m[i]era said... [Reply to comment]

x buruk la..
loghat dah memang nak cam tuh..

kehkehkeh..

lirik lagu buah cempedak..??
hehe

 
On April 21, 2009 at 9:54 PM , ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said... [Reply to comment]

gueblom renew lagi...i/c time form 1 ag...aduh...buat kat mana2 jPn pun bleh kan??:)hehehhe...

 
On April 21, 2009 at 10:36 PM , amirul said... [Reply to comment]

Salam,
Fuiyoooooooooooooo... Nanti postkan IC baru no... hehe

 
On April 21, 2009 at 11:02 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

miera..
owh mmg mcm tu erk lohgat dia??
hahaha
ok la tuh
teman ckp kn??
hahaha



ejan..
lorh lu belum buat lg meh??
buat cpt selagi stok masih ada..
hahaha
yup kat mana2 pun boleh..
tpi tmpt situ lu buat tmpt situ gak la kne ambik nnt..




bro amirul...
FUUUYOOOOOOO da reti ckp fuuyoo erk.. hahahaha..
ok2 insyAllah kalau chantek gmbr tu leh la tunjukkan kalau BURUK BEBONO teman idak la tunjuk nyer..
hehehe

 
On April 22, 2009 at 7:58 AM , boboiz said... [Reply to comment]

kalau tak gunting rambut mesti tak gi renew ic kan..huhu

 
On April 22, 2009 at 8:33 AM , eazy said... [Reply to comment]

wan..
lambatnye ic kamu siap.
di JPN melaka.
mykad anda akan siap dalam tempoh 3 jam(nada iklan ok)
ez suke rambut baru wan.suke suke!

 
On April 22, 2009 at 10:49 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

boboiz

FUUUYOOOOOOOO.. pandai pun...

sbb rambut da chantek

itu yg g buat ic baru tu...

hahahahahaha =p




eazy

aah mmg lmbtkan

wan dulu pun ada dgr gak

dlm 3jam da siap.. tpi ENTAH lah..

apa leh buat terima je laa.. hehe

ez suke rmbut baru wan??

aik bila masa ez tgk rmbut baru wan ni??

hahaha kantoi.... =D

 
On April 22, 2009 at 5:32 PM , mOhD^.^rAz said... [Reply to comment]

memang buruk..
baru nak cakap..
tapi nasib baik dah cakap..
hahaha..

 
On April 22, 2009 at 7:36 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

raz...

kemain erk...

xpe teman sdar diri teman

ate koma reti ke ckp PERAK??

kuikui

 
On April 22, 2009 at 7:42 PM , WeBViDeOKLiP said... [Reply to comment]

aku pon nak renew ic la
dah buruk giler

 
On April 22, 2009 at 8:00 PM , mOhD^.^rAz said... [Reply to comment]

maunye xreti..
teman pown nk jadik org perak...
memang teman pande la ngomel perak..

 
On April 22, 2009 at 8:34 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

webvideoklip

apa yg buruk?? muke ke ic??

hahaha

ok2 tukar la erk..

=)




raz

haa ate moh lerr kite jd org PERAK

KEJO YO KEJO..

d^_^b

 
On April 23, 2009 at 9:43 AM , eazy said... [Reply to comment]

tu.yang amoi tu tgh pegang tu.
suke cam ade bangs kat depan.
hehe.
ingat ez pakay tulis jew eh?

 
On April 23, 2009 at 10:11 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

eazy...
suke mcm ada beg kat depan??
hahahaha...
tu rmbut lama lerrr...
rambut baru belum di paparkan lg..
nge3...

 
On April 23, 2009 at 12:26 PM , aie akaike said... [Reply to comment]

yob, bole la kome bawak teman makan dughian yek!

 
On April 23, 2009 at 12:44 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

aie...

boleh je yob teman bwkan..

ate koma byr la nnt erk..

hahahaha

 
On April 24, 2009 at 8:57 AM , eazy said... [Reply to comment]

ouh.
i c.
akan ku tunggu mu.
eh slh,akan ku tunggu rambutmu

 
On April 24, 2009 at 11:14 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

eazy

hahahaha
tungguuuu... kihkih
kalah ft.. hahaha
alerr x yah tunggu2 lerr
xdemaknanye...
=p

 
On May 6, 2010 at 2:09 PM , 蒜泥白肉Lynn said... [Reply to comment]

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍