FUUUUYOOOO konsert af minggu lepas mcm berdebat da rasenya... BARU BEST.. kalau WAN ada dlm dewan tu mau tercirit pengkritik dgr WAN melaha (komen) khaakhaaa...

mmg betul pengkritik dtg utk kritik TPI ada certain2 pengkritik mmg tak reti nak kritik mcm benggap je... nama ahli pemuzik tpi yang adoo je.. ishh..

WAN mmg daripada konsert 1 lagi meluat tgk si EDRIE HASHIM itu kritik.. tak ada apa yg boleh di ambil iktibar pun dgn kritik dia.. mcm mana lah astro boleh ambil dia jd pengkritik.. ramai lg yg lebih bgs drpd dia..

tpi WAN beri pujian melambung dekat ADLIN AMAN RAMLIE apa yg dia ckp mmg betul. dia menekankan soal first verse and 2cd verse must hv different.. THAT'S TRUE!!! barulah penonton rase lebih terhibur and baru tahu penyanyi itu benar2 mempunyai kretiviti or tidak.. SO PLZZ TAK PAYAH LAH JEMPUT ADRIE LG.. BIAR JE LAH DIA DUDUK DI BELAKANG TABIR GESEL GITAR.. huahua..


samada korang perasan atau tidak musim ini ramai pelajar2 af da mule 'MENJAWAB' semasa kritikan di beri.. VERY THE kan.. adakah ini dikatakan TRANSFORMASI?? renung2kan ...

minggu ini sekali lagi 2 org terkeluar.. yg penting kedua-duanya wanita.. haii pening aden.. RUBISA boleh keluar dlm masa yg singkat?? ermm maybe sbb dia byk cenggeng dlm akademi itu yg buat dia keluar rasenye.. ZIZI pulak WAN x tahu kenapa dia boleh terkeluar nak kate dia buat persembahan last tak xde masa nk mengundi mustahil sebab lps ZIZI nyanyi ada persembahan lagi. MAYBE tak ramai undi dia..


TAPI PLZZ ASTRO JGN LA BUAT AFUNDI MASUK.. ini akan jejaskan undi pelajar2 yang masih tinggal nanti tgk je lah masa LINDA and LOTTER dulu.. jgnlah ulang kembali peristiwa ngeri itu...

ini adalah serba sedikit latar belakang pelajar tersinggkir minggu lps.. jom tgk..

Nama Penuh: Nur Fazelah @ Zizie Binti Mohd Tahil

Asal: Semporna, Sabah

Tarikh Lahir: 23/01/85

Bangsa: Bajau

Status: Bujang

Agama: Islam

Pekerjaan: Penyanyi



Nama Penuh: Rubisa Binti Tiasin

Asal: Kota Marudu, Sabah

Tarikh Lahir: 18/07/86

Bangsa: Bajau & Banjar

Status: Berkahwin (Anak 1)

Agama: Islam

Pekerjaan: Pelajar


konsert lepas apa WAN leh ckp ada peningkatan tpi tidak tahap outstanding lagi.. sekarang WAN sudah mule meminati lagu2 yg dinyanyikan oleh AKIM... khaakhaakha.. entah la baru nmpk yg bdk ini betul2 fokus dlm nyanyian dia.. lepas itu dgn penampilan rambut dia mcm gitu mmg akan ramai undi dia.. hahahahaha


(see style rambut AKIM.. FUUUYOOO smart tu..
WAN pun nk style rambut mcm gini lah beb boleh?? hehehe..
ehsan drpd KLUBBKIDD.COM.. JOE LEE..GO JOE !! )


last week concert WAN nk bg kredit dekat ISMA (OF COURSE TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN LGSG SEPANJANG KONSERT), AKIM, RUBISA, HAFIZ and CLAUDIA.. kpd ARILL, WAN rase ada sesuatu dlm nyanyian dia masa itu nmpk mcm boring and just suam2 kuku je.. hope this konsert he can improve it..

apa2 pun PLZZ laa KNP SIDI TAK KELUAR2 LAGI?? ADAKAH DIA RAMAI PEMINAT?? atau hanya keluarga dia and rakan2 dia je undi dia?? dari minggu ke minggu wan target dia keluar tak keluar2 jugak mamat ni.. kebal sungguh..jgn sampai dia msk final sudah la.. HOPE MINGGU DEPAN DIA KELUAR.. minggu lepas dia adalah 3rd bottom.. haii sipi je lg tu.. kite tgk je minggu depan ok.. wasalam...

Comments (9)

On April 6, 2009 at 10:48 AM , my name is KARL said... [Reply to comment]

wan

maap

karl mmg dh xjawab tagged since january

karl dh buat statement kat my blog dh..

masuk wan ni, dh lebih 20 tagged karl kecewakan..

maap yerrr

ape2pun go AKIM, ARIL, ISMA,AISHAH!

 
On April 6, 2009 at 11:00 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

karl...
owh iye ke??
huahuahua..
kalau gitu enggak apa laa..
sje je gatai2 bg tag..
hehe...

 
On April 6, 2009 at 6:26 PM , cik syazni said... [Reply to comment]

kay malaysia ni mmg cmtu.. org yg terkeluar tu la nnti yg pemes..tgk la.. haha!

 
On April 6, 2009 at 6:43 PM , m[i]era said... [Reply to comment]

x stuju zizi keluar..
klu rubisah sorang x kisah sgt..
kekekek

smart habis rambut akim..
tergoda jap..
huahahahaha..

:p

minggu depan SIDI keluar!!

 
On April 6, 2009 at 7:12 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

cik syazni...
FUUUYOOO tahu erk org Malaysia mcm tu erk.. hahahaha memandai je wat statment mcm tu.. hehehe




miera
wan ok je zizi keluar..jgn bg principal tiara keluar sudah la.
khaaakhaaa

owh rmbut akim tergoda erk.
habish ramabut wan x tergoda kew?
nge3...

 
On April 6, 2009 at 11:19 PM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

naem suka hafiz n akim mgu lepas.: )

 
On April 7, 2009 at 11:11 AM , only me ^erien'z^ said... [Reply to comment]

yup!sidi tak bley blah lar!qhaud pon!leh tak undi kelaur drg2 tue?zizi tue ok wut~?isk3!

 
On April 7, 2009 at 1:40 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

Mr naeem...
ok la tuh suka dorang..
dorang pun HEBAT mlm tu..
jgn sokong sidi sudah.. hehehe



sycogurlz...
Ahaaa tahu xpe kan.. yg peliknya undi dia tinggi je si sidi tu.. pelik bebeno... ishh.. apa2 pun AFUNDI ISMA.. hehe

 
On May 13, 2009 at 3:26 PM , GitaLaraPencinta said... [Reply to comment]

maaf bertanya. apa kelebihan isma eh? :)