Monday, April 20, 2009

FUUUYOOO.... RAMBUTKU & HADIAH UNTUK ANDA SEMUA...

SALAM SEMUA... FUUYOOOO.... ALHAMDULILAH tak sampai setengah tahun WAN dalam blog ini da ada hampir 100 follower.. bukan nk berlagak ke apa ke.. cume terharu dan nk ucap terima kasih kepada yg sudi follow my blog yg tak seberapa ini.. TERIMA KASIH SEMUA... MUAAHH!! hehe

ok kali ini WAN ni cite sikit apa yg wan buat pd khamis lepas.. al maklum la tgh free2 ni sje2 laa manja2kan rambut den ni dengan tangan amoi.. hahahaha..

so WAN 4 jam (lama gak naik kematu punggung ni duduk) si amoi tu buat rambut WAN..
apa yg amoi tu buat ialah cuci, treatment my hair and tuuuuttttttttt (xleh bg tahu yg 1 ni den malu nk kobar kan lerr.. huhuhu) tpi den bukan color my hair ok.. mau mengamuk mak den nanti and mau meroyan DATO SERI ABU SHAH (canselor uitm) hahaha...

sebahagian proses masa treatment my hair.. huhu

ok tutup cite pasal rambut tu k.. ok sebagai tanda kasih sayang WAN kat korang (ceewah ayat poyo nak mampush) haha.. WAN nk bagi AWARD kepada anda semua...

FUUYOOO ... AWAD FROM MR. SHARI
award ini di beri kepada dba, karl, eazy, naeem, miera, hazzy,
nurfarizan, sycogurlz, syazni and aie akaike..

(ini kepada blogger yg rajin mengomel di blog wan t.q) hehe


FUUUYOO... AWARD FROM MR.SHARI
FUUUYOO.. AWARD FROM MR.SHARI

ini pulak kepada miss lolly, kak ima, ekin dll
(yg tak di sebut nama pun boleh ambik k)

FUUUYOO... AWARD FROM MR. SHARIFUUUYOO.. AWARD FROM MR.SHARI
FUUUYOO... AWARD FROM MR. SHARI FUUUYOO... AWARD FROM MR. SHARI
ini pula kepada SEMUA FOLLOWER BLOG WAN..
jgn malu2 ambik je ok..tak nak ambik sudah.. kuikui
(kpd yg tidak disebut jgn berkecil hatila erk ambik tau k)

dikesempatan ini WAN nk ucapkan terima kasih kepada MR. SHARI yg sudi bg award2 ini.. hehe terima kasih bro!! ada lagi bg lagi ok bro.. hahaha

ok semua masa da time WAN permisi dulu ya.. tata.. take care~

18 comments:

eazy said...

wan.tenkiu.tenkiu.
terharu la rasenye =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

tenkayu!

tenkayu!

tenkayu!

mr.syazwan said...

eazy
FUUYOO..
terharu katanya..
kihkih
okies..
tenkiu di terima..
=D



miss lolly
tenkayu
asal x gentayu jew??
hahahaha
okes gentayu..
=p

addyaholix said...

kau buat rebonding?

pakai jari pon boleh. haha!

mr.syazwan said...

addy..
hahahha
rebonding ke..
teet..
xyah gune jari
gune molot pun boleh..
haha
=D

m[i]era said...

wan!!!!

thanx bro..

nanti kite ambik keyh..

THANx A LoT!!!!

mr.syazwan said...

miera..
ok2..
thanks di terima..
=D

aie akaike said...

wan, untuk award 1st tu, adakah aie yang dimaksudkan adalah aku?

huh. kalau tiak, malu je. hakhak.

mr.syazwan said...

aie..
iye laa pok cik aie oi..
ang punya la tuh
sapa lg..
malu2 kambing lak..
haha

rAzLin a.k.a aLyn said...

4jam?
lamanya!!..
abis klu tak buat rebndg, wat rmbut yg "dendan2" tw kew lama sngat tw..
klu stakat potng cuci, stim rmbut bru sejam..
3 jam agi ngorat amOi tw kot??..
jeng3..

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

wuiz...askum:)wa...makasih ya wan:)hehehe...btw...pjg gak ea rmbut ko..:)kol me ejan jak..hehehe..pjg sangat nama gue..skg musim exam kan??x exam ka??klu exam..gud luck:)

Miss Hazzy said...

hazzy pun dapat ke?

Tenkiu2...luv u mwah mwah!!

Miss Hazzy said...

nak amek suma boleh??

tamak2

mr.syazwan said...

razlin
lebih kureng 4 jam gak la..
ish berdandan?? hahaha no3.
mmg btl cuci and treatment x sampai 4 jam tpi selebih itu...
wan tlg cuci rmbut amoi tu pulak la..
khaaakhaaa
=p



ejan..
kasih di terima.. =)
pjg kew?? tpi x spjg rmbut ejan kan? (eh mana ku thau ni??) matilahh.. hahaha.. yup sikalang musim exam..huhu ok thanks gud luck to u also.. =D




Miss hazzya
ah lerr hazzy pun dpt..
hehe
ok tenkiu di terima..
=)
love u too
muaahx!!
=D

mr.syazwan said...

miss hazzy...
gelojohnye..
hahahaa
ahhh AMBIK SEMUA laa..
mmg nk bg pun...
xpe AMBIK!! SAYA BYR..
hehehe

only me ^erien'z^ said...

wah...!akk sukerzz sgt!!

mr.syazwan said...

erien
FUUUYOOOOOOOOO.... suke erk

alhamdulilah... bgs2... hehe

(^_^)

Kay Faizal said...

hihihi meroyan ke kaedahnye si Dato Seri tu deknon? muke ni lagi la selalu rambut karat. ala-ala sebab air hostel byk zat la kan. Muke ni selalu je selamba jalan-jalan depan pak guard la depan TNC la. tak pernah la pulak diorang tahan. hihihi. yang kena tahan sebab kesalahan tak pakai kad matrik. boleh? hihi

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com