SALAM SEMUA... FUUYOOOO.... ALHAMDULILAH tak sampai setengah tahun WAN dalam blog ini da ada hampir 100 follower.. bukan nk berlagak ke apa ke.. cume terharu dan nk ucap terima kasih kepada yg sudi follow my blog yg tak seberapa ini.. TERIMA KASIH SEMUA... MUAAHH!! hehe

ok kali ini WAN ni cite sikit apa yg wan buat pd khamis lepas.. al maklum la tgh free2 ni sje2 laa manja2kan rambut den ni dengan tangan amoi.. hahahaha..

so WAN 4 jam (lama gak naik kematu punggung ni duduk) si amoi tu buat rambut WAN..
apa yg amoi tu buat ialah cuci, treatment my hair and tuuuuttttttttt (xleh bg tahu yg 1 ni den malu nk kobar kan lerr.. huhuhu) tpi den bukan color my hair ok.. mau mengamuk mak den nanti and mau meroyan DATO SERI ABU SHAH (canselor uitm) hahaha...

sebahagian proses masa treatment my hair.. huhu

ok tutup cite pasal rambut tu k.. ok sebagai tanda kasih sayang WAN kat korang (ceewah ayat poyo nak mampush) haha.. WAN nk bagi AWARD kepada anda semua...

FUUYOOO ... AWAD FROM MR. SHARI
award ini di beri kepada dba, karl, eazy, naeem, miera, hazzy,
nurfarizan, sycogurlz, syazni and aie akaike..

(ini kepada blogger yg rajin mengomel di blog wan t.q) hehe


FUUUYOO... AWARD FROM MR.SHARI
FUUUYOO.. AWARD FROM MR.SHARI

ini pulak kepada miss lolly, kak ima, ekin dll
(yg tak di sebut nama pun boleh ambik k)

FUUUYOO... AWARD FROM MR. SHARIFUUUYOO.. AWARD FROM MR.SHARI
FUUUYOO... AWARD FROM MR. SHARI FUUUYOO... AWARD FROM MR. SHARI
ini pula kepada SEMUA FOLLOWER BLOG WAN..
jgn malu2 ambik je ok..tak nak ambik sudah.. kuikui
(kpd yg tidak disebut jgn berkecil hatila erk ambik tau k)

dikesempatan ini WAN nk ucapkan terima kasih kepada MR. SHARI yg sudi bg award2 ini.. hehe terima kasih bro!! ada lagi bg lagi ok bro.. hahaha

ok semua masa da time WAN permisi dulu ya.. tata.. take care~

Comments (18)

On April 20, 2009 at 2:08 PM , eazy said... [Reply to comment]

wan.tenkiu.tenkiu.
terharu la rasenye =)

 
On April 20, 2009 at 3:33 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

tenkayu!

tenkayu!

tenkayu!

 
On April 20, 2009 at 3:38 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

eazy
FUUYOO..
terharu katanya..
kihkih
okies..
tenkiu di terima..
=D



miss lolly
tenkayu
asal x gentayu jew??
hahahaha
okes gentayu..
=p

 
On April 20, 2009 at 4:21 PM , addyaholix said... [Reply to comment]

kau buat rebonding?

pakai jari pon boleh. haha!

 
On April 20, 2009 at 4:26 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

addy..
hahahha
rebonding ke..
teet..
xyah gune jari
gune molot pun boleh..
haha
=D

 
On April 20, 2009 at 5:40 PM , m[i]era said... [Reply to comment]

wan!!!!

thanx bro..

nanti kite ambik keyh..

THANx A LoT!!!!

 
On April 20, 2009 at 6:56 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

miera..
ok2..
thanks di terima..
=D

 
On April 20, 2009 at 7:30 PM , aie akaike said... [Reply to comment]

wan, untuk award 1st tu, adakah aie yang dimaksudkan adalah aku?

huh. kalau tiak, malu je. hakhak.

 
On April 20, 2009 at 11:43 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

aie..
iye laa pok cik aie oi..
ang punya la tuh
sapa lg..
malu2 kambing lak..
haha

 
On April 21, 2009 at 1:31 AM , rAzLin a.k.a aLyn said... [Reply to comment]

4jam?
lamanya!!..
abis klu tak buat rebndg, wat rmbut yg "dendan2" tw kew lama sngat tw..
klu stakat potng cuci, stim rmbut bru sejam..
3 jam agi ngorat amOi tw kot??..
jeng3..

 
On April 21, 2009 at 1:43 AM , ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said... [Reply to comment]

wuiz...askum:)wa...makasih ya wan:)hehehe...btw...pjg gak ea rmbut ko..:)kol me ejan jak..hehehe..pjg sangat nama gue..skg musim exam kan??x exam ka??klu exam..gud luck:)

 
On April 21, 2009 at 10:43 AM , Miss Hazzy said... [Reply to comment]

hazzy pun dapat ke?

Tenkiu2...luv u mwah mwah!!

 
On April 21, 2009 at 10:44 AM , Miss Hazzy said... [Reply to comment]

nak amek suma boleh??

tamak2

 
On April 21, 2009 at 10:52 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

razlin
lebih kureng 4 jam gak la..
ish berdandan?? hahaha no3.
mmg btl cuci and treatment x sampai 4 jam tpi selebih itu...
wan tlg cuci rmbut amoi tu pulak la..
khaaakhaaa
=p



ejan..
kasih di terima.. =)
pjg kew?? tpi x spjg rmbut ejan kan? (eh mana ku thau ni??) matilahh.. hahaha.. yup sikalang musim exam..huhu ok thanks gud luck to u also.. =D




Miss hazzya
ah lerr hazzy pun dpt..
hehe
ok tenkiu di terima..
=)
love u too
muaahx!!
=D

 
On April 21, 2009 at 11:12 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

miss hazzy...
gelojohnye..
hahahaa
ahhh AMBIK SEMUA laa..
mmg nk bg pun...
xpe AMBIK!! SAYA BYR..
hehehe

 
On April 22, 2009 at 2:00 AM , only me ^erien'z^ said... [Reply to comment]

wah...!akk sukerzz sgt!!

 
On April 22, 2009 at 10:28 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

erien
FUUUYOOOOOOOOO.... suke erk

alhamdulilah... bgs2... hehe

(^_^)

 
On May 4, 2009 at 12:45 PM , Kay Faizal said... [Reply to comment]

hihihi meroyan ke kaedahnye si Dato Seri tu deknon? muke ni lagi la selalu rambut karat. ala-ala sebab air hostel byk zat la kan. Muke ni selalu je selamba jalan-jalan depan pak guard la depan TNC la. tak pernah la pulak diorang tahan. hihihi. yang kena tahan sebab kesalahan tak pakai kad matrik. boleh? hihi