Sunday, April 05, 2009

FUUUUYOOOO.... EKIN.. X LAOP X.. FIRDAUS.. SYAZNI.. NARD.. HYSMAN.. ANDA KENA TAG BAIK PUNYA...

1.Bekas kekasih saya adalah :
uhh MANA ADA.. berkasih pun elek napuringgek..BEKAS xde tpi TAPAUWEY ade.. khaakhaa


2.Saya sedang mendengar :

sekarang tgh sunyi sepi cos semua da tido.. cumeee dgr suara cicak je ni.. boleh??


3.Mungkin saya patut
TIDO jew cos mata da berat.. bak kata org BERAT MATA MEMANDANG BERAT LAGI AKU NK PIKUL NI.. haha

4.Saya suka :
MELALAK... BERGAYA kerana GAYA MUTU KEUNGGULAN.. hehehe

5.Sahabat-sahabat baik saya :
semuanya sahabat gua tak terkira oleh bulu hidung gua ini...

I LOVE U ALL!! nk kiss x?? nge3..

6.Saya tak paham :
KENAPA AKU SUKA GELAK KUAT2 and SUKA KUTUK ORG?? anyone can explain to me?? huahua

7.Saya kehilangan :
BOXER..kena gigit tikus... konpem kena beli baru..kalau x beli?? ermm fhm2 je la apa akan berlaku. khaakhaaa


8.Ramai yang berkata :
KENAPA AKU HENSEM, CUTE, SEGAK, GELAK KUAT?? boleh caya ke ni?? nge3...

9.Makna nama saya :
SYAZWAN (HARUM KASTURI) so AKU SEORG YG WANGI K... sapa nk bau?? kebil2 mata cpt!! haha


10.Cinta itu adalah:
uhh susah den nak koba kan dgn kata2.. biarlah rahsia.. yang penting DALAM HATI ADA CINTA.. hehehe


11.Di suatu tempat, seseorang sedang :

mengingati gua.. walaupun dia bz.. gua pasti dia mengingati gua di sini. cewahh apa hal gua jiwang lak ni.. nextt!!.


12.Saya akan cuba :
BERJAYA DLM HIDUP, HEPIKAN MY FAMILY, LEBIH SETIA AND MEMAHAMI..ceewahh.. hahaha
.

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
LONGTERM... (ceh mcm treadmark YAZID af7 je.. khaakhaa)


14.Telefon bimbit saya :
ok jew BERSYUKUR ada nokia ini.. walaupun battery sekarang da mcm siot je... ada ke patut dia main acah2 ngan gua kejap low kejap full.. nk je duku hp ni.. boleh?? khaakhaa


15.Bila saya terjaga dari tidur :
gua tgk adik bgn ke x... kalau bgn gua tepuk kasi tidurkan blk..haha teett


16.Saya paling meluat apabila :
betino isap rokok.. perhh byk benda lg dorang leh isap.. ade ke rokok di isapnye.. ish2..isap la benda lain gula2 ke kan!!


17.Pesta/Parti adalah :
FUUYOOO gua suke berpesta2 ni.. konpem gua jd JAHAT jap.. SEKEJAP je ok.. lps tu taubat blk.. huhu


18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :

bab2 haiwan ini gua kureng sikit cos mmg geli ngan binatang ni.. tmbh lg minatang yg berbulu.. TAUBAT nak pengang...huhu xde kot yg plg comel.. yg comel di mata gua hanya org istimewa jew.. khaakhaaa


19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
Masa gua sekolah rendah.. PERH.. masa tu gua x fikir pun nk bercinta, bergaya, myspace,hp,blog kejadah ini semua..apa yg penting pau abah @ mak nk MENAN.. da dpt menan KONPEM gua HEPI GILO... hahaha


20.Hari ini :
pg2 lagi gua da bgn g taglin melantak ketiauw kari lps tu g taman, ptg g jaya jusco,mlm on9 and jwb tag ini..haha


21.Malam ini saya akan :
JAWAB TAG INI... lps tu tido kot.. sapa nk ikut?? jom... nge3..


22.Esok pula saya akan :

niat hati nk g jiran kenduri kahwin tpi tgk dulu mood..selain itu on9 la beb.. hahahaha


23.Saya betul2 inginkan :
KEJAYAAN DLM HIDUP, MURAH REZEKI & KEBAHAGIAAN... agak2 boleh x??


24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
FUUUYOOO awat MACHO and HENSEM mamat ni?? hahaha tibebe je

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
shopping complex la.... permainan ini utk org yg belum baligh lg je.. hahaha..


26.Makanan Barat atau Jepun :
asal makanan timur xde?? ish xnk jwb la.. hahaha.. BARAT kot..


27.Bilik yang terang atau gelap :
GELAP.. baru romantic and stimm.. khaakhaaakhaaa


28.Makanan segera adalah :
SEMUA GUA SEBAT AND LIPAT!! janji perut KOYANG.. betulakan.. x memilih tu..


29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
I LOVE U!! nge3..


30.Siapa yang anda nak Tag?

::EKIN::
::X LAOP X:: ::FIRDAUS::
::SYAZNI::
::NARD:: ::HYSMAN::

#tag ini WAN dapat drpd cik nurul time kaseh nurul d^_^b #

13 comments:

amirul said...

Salam,
Fuuuuuuuuuyoooooooooooooo... no15&16 cam sensored jerk? hihihi

mr.syazwan said...

salam amirul....
knp ngan no 15n16??
biasa2 jew...
ooooo fikir lain ni...
ish2..
xbaik tul..
nge3..

cik syazni said...

huuuu~~~ ok2 akan dibuat segera!

:)

mr.syazwan said...

syazni..
hehehe..
TIME ACEH...
(^_^)

e l d y said...

haha, bilik gelap romantik ?! Tak seram ke ?! pasang mini-light baru cun ..

mr.syazwan said...

eldy..
ishh x seram laa..
besh apa..
light2 ni panas..
and nk jimat elektrik..
khaakhaaa
=p

hysMan.. said...

alamak gwa kena tag daa..
aiyoo...
bro gwa skrg bz skit..
akan ku cuba try test buat tag nih paling kureng sepurnama nanti yo..
juz wait n see..
:)

haslina razali said...

wan akak ambik tag ni eh? mekasih.....

mr.syazwan said...

hysman..
ok2 bro xpe.. janji buat la erk..
baru DEKAT DI HATI..
hahahahaha..



haslina razali...
ahaa AKAK ambik je..
mst akak suke soalan2 dia ni erk.
hehehehe ambik je k..
kasih di terima...

Hazwan Hassan said...

yg ewan nk golak ni pasal no 18 tu...
geli ngan yg berbulu eh??
huhuhu.....tak pe2, nnti suruh ur "syg" shave k...wakakaka
(mati la aku kene lipat ngan wan nie)...:P

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOOO... sapa laa 'syg' den tu kan?? huhuhu... mmg den goli ngan minatang berbulu ni... org berbulu xpe.. khaakhaaa =p

Mr NAEmnzr said...

kim slam kat adiok wan k.

p/s:think positive,sb naem sgt innocent!ok.

mr.syazwan said...

mr naeem...
hahahaha
wan xde adik..
itu adik jiran kot..
nge3..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com