ADUHHYAI... malam tadi mmg TENSION SIOT.. mana taknye tibebe nak mesej dengan seseorg... tak leh nk anta mesej.. aik masa tu mmg pelik bebeno la kan.. lps tu try mesej ngan member lain poun still sama FAIL!!

OMG!! APAKESS??? CALL poun HAMPEH DISCONNET memanjang.. ARRRHHH mmg buntu malam td.. apa lg call la mxs centre dorang kate line area AMPANG ok.. si apek mxs tu boleh lak kata hp WAN rosak.. HOK LU!! hp ok SI APEK tu yg ROSAK.. khaakhaa.. mule2 WAN risau gak ingat HP rosak ke kan tukar la hp lain pun sama gak.. KONPEM sim card yg HAMPEH..

SI CINO APEK tu ajar suruh bersihkan sim card yg berwarna emas tu dgn pemadam... OK2 FINE.. wan ikut... tpi poun HAMPEH.. nk je duku kepala cino apek tu.. hahaha.. dia kate kalau xleh jugak kena pergi mxs centre.. alahai... menyampah tul!! huhu...
yg penting sblm ltk telefon mst dorang nk kite bg BINTANG dekat dorang ADUHH YAI... mule2 WAN bg 3.5 bintang cino apek tu HOT lak dia siap tanye kenapa en bg saya 3.5 bintang?? wan kate SUKE HATI AKU LA.. hahaha tpi dgr suara cino tu mcm da nk cenggeng da WAN x sampai hati bg la 4 BINTANG kat cino APEK tu.. GEMBIRA KATAK dia dpt 4 BINTANG.. khaaakhaaa

So tadi pagi pergilah mxs centre dekat ampang point.. so cino apek jugek belek2 dia poun kate kena tukar sim card so tukar la.. AKHIRNYA.... YEAHHH BERJAYA AKHIRNYAA... KOPAK RM10!! huahuahua...

Lepas tu WAN poun install la balik mms,3G semua tu ok da.. sapa2 yg dpt mms drpd WAN tu TAHNIAH la erk.. kihkih.. =D

Tapi apa yg bestnye dalam jam kul 1.20ptg gitu kot WAN dpt mesej drpd mxs yg WAN kini berada dlm HOTLINK Youth Club specially for students!!! (hoho sapa2 bkn student tu harap maklum je la erk MELELEH la korang) hehehe.. ini bermakna WAN dapat ENJOY LOWEST RATE for CALL only 12sen/min NATIONWIDE and 1 sen/sms..

Hotlink by Awiesong.


FUUUUUYOOOOOOOOOOOO BAGUIH latuh.. celcome poun 15 sen je kan.. hehe.. tpi minatang promosi ini will terminated 25.05.09 jew.. hahaha.. xpe la ok la tuh.. (nk sedapkan hati sendiri)

so sapa2 yg berada zone WAN leh la WAN menyentel call or mesej korang beb.. tpi tgk keadaan la k...hohoho..

ok2 so moral value dlm entri ni korang poun kena tukar sim card gak la dpt special promosi mcm ni.. hahahaha... wasalam kwn2...

Comments (18)

On April 1, 2009 at 2:43 PM , penjenayah.merah.jambu. said... [Reply to comment]

ha?bagi bintang?
dah macam tanda buku latihan budak skolah rendah da...
hahahahaha
bagi je die 1 bintang,biar die nanges!hahahaha

 
On April 1, 2009 at 5:17 PM , m[i]era said... [Reply to comment]

bintang??
hahakS!!

de kew bagi moral value cam tuh??
x stuju!!
ekekekek

klu tukar sim card skali pown x
mungkin dpt promosi cam tuh

manelah tahu bad luck..
huhu

 
On April 1, 2009 at 5:30 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

to penjenayah...
betul beb x caya call la mxs centre last2 nnt dia suruh bg bintang antara 1-4... niat hati masa dia ckp nk bg bintang tu mau je nk ltk terus tel tpi tkt CENGGENG report mak lak.. hahahhaha

 
On April 1, 2009 at 5:32 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

miss miera...
ia bintang bukan bulan..
hehehe..
alaa mcm bg markah laa..
gedixkan mxs..

betui laa moral value tu..
kihkih... klau x dpt.. cenggeng ala2 kat mxs tu dpt nye.. nge3
=P

 
On April 1, 2009 at 6:29 PM , cik syazni said... [Reply to comment]

gedik tol nak bintang2...x bg trus baru tau...hahaha!!

=P

 
On April 1, 2009 at 6:34 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hahaha mmg GEDIX kan... nk bg bulan xleh cos belum dtg bulan lg.. so bg bintang je la.. khaaakhaaa

=p

 
On April 1, 2009 at 10:16 PM , lillies said... [Reply to comment]

salam..
bukan awak je, saya pun kena gak semalam...nasib x lempar hp neh....x sume kawasan....padahal saya kat penang....

maxis hampeh tul la...ntah pape...kot ye pun nk upgrade system bagitaula...ni x..alih2 trus xleh msg n call...tapi anta mms leh plak...

nasib dak ni sabar menanti, x yah tukar simcard pun....dlm time lunch hour tadi dah bole gune...selamat RM10 den...!!! hehehe... n 1 more, saya pun dpt gak tawaran youth club tu..tapi, saya bukan student tau...hehehe....

 
On April 1, 2009 at 10:44 PM , ~Cinta Cukulet~ said... [Reply to comment]

salam kenal..

huhu saya pun tak bleh hantar msg semalam..saya kat ganu..check kredit byk lagi..so dah agak line maxis bengong haha..dpt gak youth club tu..valid for 4 yrs la..yg akan diterminate tu hotlink zone service huhuhu

 
On April 1, 2009 at 11:11 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

miss lillies...

FUUUUYOOOO sama gak kene ke kak?? ingat td wan sorang je kene.. ghupanya aka yg duduk kat peneng pun sama gak erk..

ish apa laa mxs ni kan.. tpi akak bernasib baik da ok blk.. wan MMG X BOLEH da cube byk kali siang td pun still sama itu yg kena tukar sim card tu.. mmg KOPAK LA RM 10.. huahuahua...


FUUUYOOO akak pun dpt YOUTH CLUB tu erk CAYALAH.. hahaha.. 4 TAHUN tu.. hehehe leh la beronggeng lps ni call and sms org.. hehe

 
On April 1, 2009 at 11:13 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

cinta cukelet..

FUUUYOOO sama gak kena?? huhu mmg NGOKNGEK la mxs ni kan.. sama la mcm wan ade kreadit tpi mmg xleh nk sms and call tpi x tahu lak leh mms cos x try poun.. huhuhu

aha.. yup2 4 thn yg 25 ni just hotlink zone je.. cos baru dpt mesej tu lps tulis kat dlm blog.. huhu

 
On April 2, 2009 at 11:38 AM , -x la0p x- said... [Reply to comment]

hehe bintang?hehe better makan cekelat..hehe 5star..
lah..syazwan nyer page pon gempak gak!hehe pictures pon banyak..ade mase follow la blog saya yer?

 
On April 2, 2009 at 1:07 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

x laop x..
hahaha... mkn cekelat erk?? alahai manje nyee bunyi tu.. huahua.. xpe wan bg 4 bintang je kat cino apek tu konpem lps ni kena buang keje.. huahua =p

 
On April 2, 2009 at 3:24 PM , ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said... [Reply to comment]

eh wan...mg maxis cntre kena bagi bintang ek??x tau pown hik3...gue pgguna maxis yang masih ijau lagi...x to apa2...hehehehe...

 
On April 3, 2009 at 11:14 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

nurrarizan...
aah x caya?? call la...huhuhu owh masih hijau lg erkk.. tunngu laa nnt.. konpem jd oren lps tu terus merah.. kihkih.. =p

 
On April 3, 2009 at 6:59 PM , ayin jemin a.k.a ain said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
 
On April 3, 2009 at 7:00 PM , ayin jemin a.k.a ain said... [Reply to comment]

saya pguna hotlink.
vote for hotlink!!
hehehe

anyway,best baca blog kmu.

 
On April 8, 2009 at 12:43 PM , aLis Qay said... [Reply to comment]

haha..kite pon kne mse tu x pat nk msg..ngah guling2 syok msg tbe2 failed..

tp actly..maxis yg prob mse tu.. alis da cll mxs centre..siap g phak atsan ag die bwak..cewahh... 2 ari pas tu dah ok..

huhu..alis pon dpt youth club tu..weee~~ 'we proud 2 be a student'

tp x pat lwan u-pack ar.. 1sen p/mnt call and 0.5sen p/msg...

wee~~

 
On April 8, 2009 at 12:43 PM , aLis Qay said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.