Thursday, April 30, 2009

FUUUYOOOOOO.....OIAM LAGI....

FUUUUYOOOOOOOOOOOOOO.... of course kena cakap minatang ni.. hahaha.. ok WAN nak umumkan pemenang TIKET OIAM 3.. pemenangnya adalah:
1)Nurul Asyikin
2)
Firdaus Abd Rani
3) Izzati Insyirah bt. Rosli

4) Mohd Haziq


TAHNIAH!!! terharu pulak WAN ada gak orang sudi masuk peraduan ni.. macam2 slogan WAN terima nak tercirit dibuatnya.. hahaha

apa2 pun pada meka ini WAN akan bagi setiap sorang 2 keping tiket ok... WAN akan tunggu kamu semua di DEPAN PINTU MASUK STADIUM MELAWATI, SHAH ALAM... SEBELUM PUKUL 6.30 OK.. JANGAN LAMBAT OK.. nnt kite leh duduk tempat yang strategik sikit.. hehe
..pintu akan ditutup pada pukul 7.30..

siaran akan berlangsung pada pukul 8.30 malam..
so kita solat beramai2 dekat dalam stadium ok ada tmpt solat disediakan jangan wisau...

OK HOPEFULLY KORANG PAKAI BAJU KUNING ler erk.. SOKONG SAMA TOMOK.. iye TOMOK bukan MOTOK @ MOMOK hahaha... tapi kalau tak kai warna kuning pun tak pe.. JANJI BERBAJU.. agagaga

selain berhibur dengan persembahan AWEERA, ESTHER and TOMOK kite juga akan dihiburkan dengan persembahan kumpulan BUNKFACE & AYU OIAM 2..

ok itu sahaja.. KITA JUMPA ESOK YEAHH!! jangan lupa taip kan
(YA atau TIDAK) / (YES or NO) > dan hantar ke 33399.

FUUUYOOOOOOOOOOOO... MANU 1 - O ARS.. CAYALAH!!

FUUUYOOOOOOOOOOO.... mata gua sudah bengkak da ni.. mana taknya gua pergi memburu jam (2.30 a.m)... memburu apa?? memburu bola.. agagagaga... gua tgk pemain kelab tercinta gua ler.. MU... MANU vs ARS semi final da ni beb... walaupun mata gua ala2 bagai ombak di pukul bayu.. gua tetap gagahkan diri untuk melihat M.U.. hohoho


walaupun perut gua dekat pukul 2.15 am da bernyanyi keroncong, dangdut, hip hop, etnik kreatif... gua merelakan hati melantak @ mencekik MAGGIE LAKSA.. hoho da lama banggat seyh gua tak p kena maggie rase sedap lak tadi.. haha.. tapi lepas makan gua punya kepala jadi biul.. so kalau gua tulis merapu2 harap maklum la erk sebab masa gua tulis ni masa perlawanan sedang berlangsung pada jam 3 am.. nge3...

inilah dia O' SHEA..

ok2 berbalik kita pada topic yg asal...gua bukan apa... gua gerun, kecut, takut, gementar semualah dekat M.U takut2 kalah ngan ARSENAL.. gua tak leh terima kalau meka ni kalah.. huhu so gua kena saksikan dengan mata kepala lutut gua gak.. hehe..ishh DIAM3....

YEAHHHHHHHHHHHH!!! GOLLLLLLL (jam 3.03 am) M.U mendahului.. FUUH melegakan jus pankreas gua da ni... M.U 1 jaringan oleh O'SHEA minit ke-17..ahaa gua da habaq da MU hebat.. tuk masa pertama M.U mendahului 1- 0.. FUHH loga..

antara shot2 menarik M.U vs ARS

pada minit kedua nampak pemain ARSENAL ala benggap and biul sikit.. kena teckle skit daa terlepas bola.. mcm mana laa nak jaga bola sendiri ni.. bola tu pun tak leh jaga.. khaakhaa... opssss.... im sorry... gua tengok MU banyak menyerang ARS hanya bertahan je.. maybe ARS da terkincit and menanah kot.. agagagagaga

SIR ALEX sambil menyanyi lagu joget berhibur
" bertepuk2 tgn, bertepuk jgn segan,
mengikut rentah riang, berjoget dgn riang"
gamaknya kot tuk meraikan kemenangan.. heh

so kesimpulannya MANU 1 - 0 ARS.... YEAAHHHHHHHH!!! BOLEH GUA TIDO da.. sekian sahaja gua nak tido.. hohoho.. jangan lupa peraduan gua tu masih lagi berlangsung ok.. daaaa...


Wednesday, April 29, 2009

FUUUYOOOOOO... MAHU TIKET OIAM 3?? JOMM

seperti yang diperkatakan entri WAN sebelum ini... WAN nak cite pasal OIAM 3.. finalnya JUMAAT ini JAM 8.30 malam @ 8TV...

di kesempatan ini WAN telah mendapat beberapa keping tiket FINAL OIAM 3.. so apa salahnye untuk WAN berikan sebahagian tiket ini kepada anda... sebab anda semua kawan WAN jugakan.. so sambil kite berhibur boleh la kite bersuai kenal gamaknye.. ceeewaaah!! hahahaha..

OIAM 3 berlangsung di STADIUM MELAWATI, SHAH ALAM
1 MEI (HARI PEKERJA), JUMAAT
mesti ada di sana sebelum jam 7

KITA SOLAT MAGHRIB BERSAMA2 DI SANA OK!
insyALLAH


kalau ikutkan hati WAN nak bagi je kat korang tapi masalahnye korang ramai and tiket ada 10 keping je.. so WAN punya pikir punya pikir WAN buat peraduan ok kan baru adil dan saksama..nanti tak la bertarik rambut pulak (da la rambut ku chantek ni) teeeettt!!

2 keping tiket OIAM3 akan diberi kepada setiap pemenang!!

setiap pemenang WAN akan bagi 2 KEPING TIKET supaya senang korang bawak teman, bf, gf, mak, abah, adik, mak cik, jiran, scandal atau kws sewaktu dengannye.. hehehe...

soalan WAN tak la semudah yang disangka.. soalan WAN tahap SUSAH!! menguji jus pankreas korang semua tau.. kalah soalan SPM, UNIVERSITY @pun soalan ujian NAIK PANGKAT.. haaa so korang kena study soalan WAN betul2 k.. jgn pulak stress tengok soalan WAN nnt...yg penting JANGAN TIRU!! khaaakhaaa teeeettttttt!!

ok soalannya:

BAHAGIAN A: OBJEKTIF:

1) SIAPAKAH NAMA SEBENAR TUAN PUNYA BLOG INI??

(A) SYAZWAN BIN AB RAHMAN

(B) SYAZWAN BINTI AB RAHMAN

(C) SYAZWAN ANAK LELAKI AB RAHMAN

(D) AB RAHMAN SYAZWAN


2) APAKAH NAMA BLOG INI??

(A) FUUUUYOOOOOOOO... MAGIK

(B) POOOYOOOOOOOOO... MR. WAN

(C) FUUUUYOOOOOOOO... SYAZWAN

(D) FUUUUYOOOOOOOO.. MR.WAN


BAHAGIAN B STRUKTUR:

RUKUN ISLAM ADA BERAPA??

BAHAGIAN C ESEI:

SAYA SUKA BLOG FUUUUYOOOO.. MR. WAN KERANA ...................................... (tidak melebihi 15 patah perkataan)

ahaaaaaaa da baca da soalan2 WAN susahkan?? SOALAN MENCABAR MINDA!! boleh BERPELUH JUS PANKREAS korang.. tambah2 lagi soalan objektif tu.. hahahaha..

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:
Alamat blog anda (URL):
Nombor telefon: (tidak akan di publish.. ini hanya mudah untuk di hubungi)

Hantarkan jawapan anda kepada: ice_blanded88@yahoo.com

Tarikh tutup peraduan : 30 april 2009 (jam 3 pm)

Tajuk email : FUUYOOOO.. MR.WAN SAYA NAK TIKET OIAM3..

pemenang di kira berdasarkan CEPAT, TEPAT DAN KREATIF..SELAMAT MENCUBA!!


Tuesday, April 28, 2009

FUUYOOOOOOOOOO... WAJAH-WAJAH RAHSIA HATI WAN...

seperti yang dijanjikan WAN nak berkongsi satu "transfomasi" pada diri WAN.. ceewahh poyo je kan bunyi dia.. haha.. inilah antara WAJAH-WAJAH RAHSIA HATI WAN... hakktuih!! =D

DOLU-DOLU....



:: mr wan beberapa bulan yang lepas ::


:: rambut ala2 skema je.. heh ::

:: rambut ku yg paling ku x suke.. huh! ::

:: amcm boleh kalahkan mawi tak? =p ::

:: mr wan dolu2.. huhu masih TERPACAK?? =P ::

KINI...

:: mandi peluh KATANYA.. ::


:: aku tengah kusut ::

:: style fringe KATANYA.. WALAUPUN =P ::

:: ermm ::

:: gune jari pun boleh.. haha.. =p ::


:: inilah MR. WAN.. nge3 ::

::so boleh terima?? heh ::

:: me without my contact lense.. ala2 skema jew.. haha :

ok sudah tengokan so amcm?? haa apa2 je la erk.. heheh.. motif WAN tunjuk pic2 ni ialah sebab ingin berkongsi pandangan dengan korang je.. tidak lebih daripada itu ok..lagi pun sebelum ini ada kawan2 WAN daripada ym, myspace, blog and kawan comolot pun ingin tengok pic terbaru WAN.. so untuk itu WAN tunjukan lerr.. hehe.. jangan nanti kata WAN mengelabah tanyang2 pic mcm la bagus kann.... haaa kalau WAN dengar mulut2 LONGKANG tu nahas WAN nak TIMUN MULUT DIA.. khaaakhaaa

ada yang BOTAK, RAMBUT SKEMA, TERPACAK, apa2 lagi.. cume TAK WARNA je.. insyALLAH WAN tak suke nak warna2 rambut ini.. huhu..so sekarang WAN inginkan kelainan dengan berambut panjang.. tpii korang kena ingat rambut WAN ni tak la panjang mana pun.. dalam pic ni maybe korang tengok mcm panjang tapi kalau tengok betul2 tak pun.. kamera trick je tu.. nge3...

so inilah WAN yang sekarang.. ok ke tak ke ADA AKU KISAH (ayat artis gebu azwan ali) haha..yang penting WAN tahu apa yang WAN buat and family sokong itu yang penting.. ceewah!

ok la we see next blog ok.. WAN nak cite pasal OIAM.. hoho tunggu ada benda WAN nak bagi kat korang... tunggguuuu..
FUUUYOOOOOOOOOO!!

Sunday, April 26, 2009

FUUUYOOOO.... malam minggu WAN ada DUKA ada SUKA...

TIADA LAGI WOK DI AF!!

Malam minggu WAN di mulakan dengan rase DUKA.. tapi bukan la duka sangat pun.. cume terkezut je si ARILL keluar AF.. makna taknya dia antara pelajar yang bagus dalam AF7..Arill memiliki pakej yang hampir lengkap sebagai seorang artis.. setiap persembahan ARILL amat teruja untuk ditonton tapi apakan daya undian tidak menyebelahi ARILL.. anda rase...


Get your own Poll!


ARILL mendendangkan lagu NAKAL.

bila tengok persembahan ARILL sejak kebelakangn ini.. WAN teringat persembahan FAIZAL TAHIR dalam OIAM 1.. Faizal Tahir setiap kali persembahan konsert dalam OIAM pasti ada aksi2 yang spontan dan bertenaga.. Arill memilikinya..

aksi ARILL peluk tenaga pengajar ada kontroversi.
(all pic i taken from mstar)

pada konsert ke yang lepas apa WAN boleh cakap pelajar lelaki lebih menonjol daripada pelajar perempuan.. pelajar perempuan seolah-olah hilang arah.. WAN tak nak komen lebih2 sebab WAN bukanlah ariff dalam soal ini tapi tahu jugakla sikit2 kan..

bagi WAN BEST PERFOMANCE pada malam itu ialah ARILL... anda???


Get your own Poll!


AKIM hangat dengan persembahan SITUASI

banyak cakap2 mulut mengatakan ada AFMASUK.. PERLU KE?? pada WAN TIDAK PERLU sebab ia akan menjejaskan pelajar yang masih tinggal dan its not fair to all voters yang mengundi bagai nak rak kepada pelajar2 yang masih ada lagi.. tapi ASTRO mempunyai jawapannya..tapi kalau anda???


Get your own Poll!



CAYALAH SELANGOR!! HIDUP SELANGOR!!
SELANGOR 4 - KELANTAN 1

ok kita tutup cerita duka.. bukak cerita SUKA.. ahaaaaaa lepas je habis konsert AF.. apa lagi WAN kelam kabut bukak TV1 tengok bola SELANGOR vs KELANTAN.. seperti yang dijanjikan SELANGOR MENANG YEAHHHHHHHHH!!! KELANTAN??? YANG ADOO.. DEMO BALIK KELATEY G MAKAN BUDU LAGI BANYAK2 DEH.. hehehe... walaupun sepakan penalti ADA AKU KISAH??? yang penting JUARA.... hahahahah

kegembiraan WAN tidak berhenti di situ sahaja.. pukul 12.30am WAN tukar channnel untuk melihat perlawanan EPL.. M.U vs TOT.. sekali lagi jus pankreans WAN mengelitik gumbira sebab M.U menang 5 (dijaringkan oleh Ronaldo, Rooney dan Berbatov) - 2 ( dijaringkan oleh Bent, Modric)...

FUUYOOOOOOOOOOOOO!!!! mujurlah menang... WAN ingat da kalah da M.U ialah mana taknye pada minit pertama TOT bentai M.U 2-0 perhh menanah mata tengok tapi minit kedua ahaaaaaa "TERCIRIT" dorang.. hahahaha...WAN da cakap da M.U power.. penyokong2 LIVERPOOL, CHELSEA , ARSENAL gigit kepala lutut je la erk.. sebab M.U pasti JUARA!! (matilah akuuuuu)

nak gak encang!!.. nge3...

walaupun malam tadi LIVERPOOL menang 3-1 ke atas HULL CITY dan mendapat 74 mata sekaligus meletakan di tanga keatas dalam liga di belakang M.U..tapi itu hanyalah SEMENTARA SAHAJA... Tengoklah Khamis ini... M.U HENTAM ARSENAL pulak...KONPEM ARSENAL MENANAH.. hahahahaha...

photo2 yang FUUUYOOOOOOOOOOO....

Thursday, April 23, 2009

FUUUYOOOO... BOHSIA : JANGAN PILIH JALAN HITAM


Pelakon
Nabila : Tasha
Syamsul Yusof : Muz
Salina Saibi : Amy
Shaheizy Sam : Acai
Aaron Aziz : Azam
Diana Danielle : Aishah
Lando : Lan
Nasir Bilal Khan : Salleh
Adam Corrie Lee : John


Tadi gua g ucha movie BOHSIA: JANGAN PILIH JALAN HITAM...FUUUYOOOO best gak beb.. Ok gua cite sikit je la kat lu orang kalau gua cite panjang2 apa barang beb.. g laa tengok sendiri.. haha

Bohsia mengisahkan Amy dan Tasya dua remaja yang menjadi mangsa kerakusan dan kekejaman. Tanpa pendidikan dan latar belakang keluarga yang sempurna, mereka memilih jalan hitam untuk menjalani hidup masing-masing..full stop!

Gua bukan nak cakap apa lakan watak TASYA and AMY FUUYOOO.. memeleh gua tengok beb.. CAYALAH NABILA and SALINA!! tambah2 lagi aksi2 "PANAS" dorang.. SENDIRI MAU INGAT LAA BEB.. hahaha.. watak ACAI pun not bad.. gua still ingat lagi dialog dia "kepala adik" wakakakaka.. sapa2 faham, faham la.. sapa2 tak faham buat2 faham la erk..



tapi apa yg gua rase kureng sikit ending filem BOHSIA ini... mcm "buasir" je.. sebab apa gua cakap macam tu iye la ending dia macam nak tak nak bagi je.. gua terpikir gak apa terjadi pada TASYA?? AZAM?? dan ACAI?? adakah ACAI mati?? AZAM kena tangkap ke?? TASYA dan AMY pulak apa cite???

Perlu ke SYAMSUL buat BOHSIA 2? OHHHH NOOO!!! cukup2 laa cite mat2 rempit dan gejala sosial begini da banyak da filem2 begini di siarkan... WALAUPUN jalan ceritanya berlainan tapi pi mai pi mai tang tu gak kan...so tak payah laa erk...

untuk filem ini gua boleh bagi 3.5 bintang.. OK LA TUH kan... apa2 pun lu orang g la tengok and than kite leh share2 wokeh?? tapi bagi gua SEIYES GUA CAKAP TIDAK MEMBOHSANKAN.. padat dengan "aksi" yang FUUUYOOO...

eh apasat gua cakap ala2 sleng dalam filem BOHSIA lak ni?? da "MEMBAWA" daa la ni.. hahaha

ok next filem gua tunggu2 kan adalah filem ini.......

Perhhh gua tengok triller ini tadi sebelum filem BOHSIA strat... FUUYOOOO.. gua naik "ghairah" da... belum lagi tengok betul2 beb.. so nantikan kemunculan filem TERMINATOR SALVATION ini.. maybe this MAY 27...


FUUYOOOO.. EKIN, EAZY, HAZZY, MIERA, SYCOGURLZ, MR SHARI, AZLY, MOHD RAZ DLL ANDA KENA TAG!!


tibebe sje je nk promote ank buah.. haha
MOHD ARIF ISKANDAR namanya.. sudah ada aweks da..

kecik2 da gatal da kan.. kalah pak cik dia.. huhu

* ok soalan tag...

1. nama timangan.
~ WAN ( geng bas sek den), ABG CIK (my cousin), ACU (ank buah kesygan den), SYAZWAN ( my lecturer, and family)


2. anda seorg yg

~ SUKA BERCAKAP... SUKA BUAT LAWAK LEPAS TU GELAK TERBAHAK2.. khaakhaa...
ROMANTIK (of course), MANJA (pd org tersyg je.. nge3..) SUKA BERSOSIAL (tapi tahu batas2 nye..)

3. insan istimewa dan teramat istimewa.
~ of course my FAMILY (mak abah abg, abg ipar, kakak, kakak ipar, ank buah, nenek, pak merakan semua la), my CIKGU2 dulu2 dan kini yg byk mengajar den sampai ke tahap ini, my FRIENDS yg selalu support me dan kpd KWS SEWAKTU DGNNYA.. kuikui

4. lagu kesukaan sekarang.

~ FUUUYOOOOOOO... BYK LORH... tpi selalu den nyanyi lagu MAHA KARYA CINTA.. tak tahu knp.. lgu lain CINTA SEMPURNA...


5. benda yg wajib dalam hand bag.

~ NEXT.. mana den ada hand beg!! posh beg (perut) je den ada.. hahahahaha


6. kali terakhir nangis.

~ FUUYOOOO... sensitip soalan ni.. yg betul2 den nagis tahun lepas TAK HINGGAT DUNIA TU... TUHAN SAJA YG TAHU.. huhu
..tpi sekarang nagis dalam hati je (nk cover macho lerr) huhu

7. tag ramai2 rakan kamu.
~ :: ekin:: ::eazy:: ::hazzy:: ::miera:: ::sycogurl:: ::mr shari:: :: azly:: ::mohd raz:: dan kpd yg berkenan ambik laa BALUN je... hehehe

::TAG INI DI TERIMA DRPD MISS EJAN.. THANKS MISS EJAN...::


Tuesday, April 21, 2009

FUUUYOOOO.. BUAT APA DI JPN??

semalam(isnin) tergerak hati untuk 'me-renew' my ic.. al maklum laa teman da umo SWEET 21 kan kena buat ic baru cos wajah da berubah makin HENSEM, makin OMEY, makin KACAK dan RAMBUT PUN MAKIN CHANTEK.. (itu bukan teman yg cakap tapi mak teman yg ckp ok.. nge3) kebetulan lak tu ic teman ada rosak sikit tu yg buat tu...

JPN @ cawangan TMN MELAWATI..

giliran teman 1106 masa tu baru 1095.. jam menunjukkan pukul 2.35pm.. FUUHH nasib baik la ada apek cilalongkong dok bersembang ngan teman ni..mula2 teman ingat dia melayu bila dia speaking sekali cino daa.. hahaha.. tpi borak punya borak dia out keluar gasak isap rokok.. tpi teman gasak isap lolipop je.. khaakhaaa..


tepat kul 3.15 no dipanggil.. perh loga rasenye... bukan nk cakap apa la kan.. teman di kaunter tu ambil masa tak sampai 5 minit je berurusan dgn akak chantek tu tapi yg lain2 teman tengok mak ai lama bebeno!! YO POH BEDOH OI!! teman tak tipu sama koma semua.. apa problem dorang tak tahu la.. teman and apek tu sekejap je.. kalau laa semua mcm teman dlm berurusan tak de la org lain merugutkan and naik kematu punggong tunggu je kan?? hurmm


so lps tu snap pic and than blah dlm kul 3.20 da solesai da.. see sekejap je.. kepada yg lain tu jgn laa nak mengesel2 and nak mengada2 sangat kat kaunter tu buat orang
"berbulu" mata melihatnya.. bak kata org Perak APA KEHEY NYE YOP!!

kepada korang semua yg belum renew ur ic g la buat erk.. kepada nk renew ur ic just pay for them only rm10 jew... so next month siap la ic baru teman.. BERWAJAH BARU KATANYA.. WALAUPUN.. hahaha...


opss baru teman perasan teman cakap perak pulak.. huahua.. al maklum la bonda teman org Perak tu la reti sikit2 cakap tu.. tapi kalau salah tulun jolokan erk?? tulun ajarkan laa maksudnya tu....kuikui... iyee POH BEDOH OI!! khaakhaa..

mcm buruk bebeno je teman cakap Perak kan.. haha

Monday, April 20, 2009

FUUUYOOO.... RAMBUTKU & HADIAH UNTUK ANDA SEMUA...

SALAM SEMUA... FUUYOOOO.... ALHAMDULILAH tak sampai setengah tahun WAN dalam blog ini da ada hampir 100 follower.. bukan nk berlagak ke apa ke.. cume terharu dan nk ucap terima kasih kepada yg sudi follow my blog yg tak seberapa ini.. TERIMA KASIH SEMUA... MUAAHH!! hehe

ok kali ini WAN ni cite sikit apa yg wan buat pd khamis lepas.. al maklum la tgh free2 ni sje2 laa manja2kan rambut den ni dengan tangan amoi.. hahahaha..

so WAN 4 jam (lama gak naik kematu punggung ni duduk) si amoi tu buat rambut WAN..
apa yg amoi tu buat ialah cuci, treatment my hair and tuuuuttttttttt (xleh bg tahu yg 1 ni den malu nk kobar kan lerr.. huhuhu) tpi den bukan color my hair ok.. mau mengamuk mak den nanti and mau meroyan DATO SERI ABU SHAH (canselor uitm) hahaha...

sebahagian proses masa treatment my hair.. huhu

ok tutup cite pasal rambut tu k.. ok sebagai tanda kasih sayang WAN kat korang (ceewah ayat poyo nak mampush) haha.. WAN nk bagi AWARD kepada anda semua...

FUUYOOO ... AWAD FROM MR. SHARI
award ini di beri kepada dba, karl, eazy, naeem, miera, hazzy,
nurfarizan, sycogurlz, syazni and aie akaike..

(ini kepada blogger yg rajin mengomel di blog wan t.q) hehe


FUUUYOO... AWARD FROM MR.SHARI
FUUUYOO.. AWARD FROM MR.SHARI

ini pulak kepada miss lolly, kak ima, ekin dll
(yg tak di sebut nama pun boleh ambik k)

FUUUYOO... AWARD FROM MR. SHARIFUUUYOO.. AWARD FROM MR.SHARI
FUUUYOO... AWARD FROM MR. SHARI FUUUYOO... AWARD FROM MR. SHARI
ini pula kepada SEMUA FOLLOWER BLOG WAN..
jgn malu2 ambik je ok..tak nak ambik sudah.. kuikui
(kpd yg tidak disebut jgn berkecil hatila erk ambik tau k)

dikesempatan ini WAN nk ucapkan terima kasih kepada MR. SHARI yg sudi bg award2 ini.. hehe terima kasih bro!! ada lagi bg lagi ok bro.. hahaha

ok semua masa da time WAN permisi dulu ya.. tata.. take care~

Tuesday, April 14, 2009

FUUUYOOO... kisah CINTA dan HATI

CINTA sayang pada HATI
CINTA rindu pada HATI
CINTA setia pada HATI
CINTA menghormati HATI
CINTA hanya ada HATI
CINTA mintak maaf jika ada mengguris perasan HATI
CINTA selalu mendoa kesejahteraan HATI


HATI... berilah peluang untuk CINTA mencintai HATI
HATI... berilah ruang untuk CINTA melepaskan rindu & sayang pada HATI
HATI... berilah sedikit waktu untuk CINTA berbicara dengan HATI
HATI
...berilah kekuatan pada CINTA

Hanya 1 saat kita terpikat pada seseorang,
1 minit utk jatuh hati ,
1 jam utk menyukai,
1 hari utk minyintai,
tapi ia mengambil masa seumur hidup utk melupakanya

CINTA dan HATI tidak boleh dipisahkan
kerana dalam HATI masih ada CINTA
dalam HATI dan CINTA masih ada sayang...
View Image

~hanya sekadar coretan kisah CINTA & HATI~

Sunday, April 12, 2009

FUUYOOOO.. FARATIK AF KE??? LU PIKIRLAH SENDIRI.. NABIL BINTANG PALING POPULAR..

FUUYOOOOO... itulah ungkapan WAN bila dapat g tengok sendiri KONSERT AKADEMI FANTASIA MINGGU KE-5.. tak pernah WAN g tgk konsert AF drpd AF1-AF6, tibebe AF 7 ni WAN g itu pun sbb FREE!! hahahaha...

tapi yg lagi best tibebe WAN sibuk2 duduk tempat faratik tepi stage tu.. huahuahua..(aku ni mmg poyo and gilo2 sikit) tpi mmg enjoy duduk kat depan itu.. selain MENCAPAP.. dpt tengok ISMA, AKIM, ARILL, HAFIZ dengan lebih dekat lg.. ada gak benda2 yg korang tak dpt tengok dengan mata kasar tpi WAN dpt tgk.. ITU YG BEST tu.. hahaha eh apa?? jgn pikir lain ok.. no3x...


apa pun konsert ke-5 kali ini antara konsert AF 7 yg best and enjoy sbb apa?? laa korang tak tahu kew?? sbb WAN ada kat situ laaa itu yg jd BEST tu.. nge3...

akhirnya....SIDI keluar..YEAHH.. hehehe

on this concert...i very enjoy with ISMA, ARILL, AKIM HAFIZ performance....




mula2 den duduk kat sni..tpi bila di pelawa oleh org astro utk duduk depan.. haaa apa lg HENJUT la.. khaakhaa =p



sebahagian penonton yg hadir...

ok tutup story pasal AF ni... kita bukak pasal ABPBH.. korang da vote kat blog FUUUYOOO.. MR.WAN kan?? TERIMA KASIH BEBANYAK... walaupun tak dapat apa2 pun ok la tuh.. al maklum la ekonomi gawat so kite kena "PLAY SAVE" hahahaha...

walau apa pun.. lebih kurang semua tekaan anda dalam blog WAN semua menepati.. FUUUYOOO..... cume kategori artis lelaki tv popular, artis wanita tv popular and artis komedi wanita popular je yg tersasar sikit.. hehe..


TAHNIAH BUAT NABIL!! RAMAI DA AGAK DA LU MENANG PUNYA!! Amboi ekau Nabil....Sampai peluk IRMA erk.. belum halal lg tu so jaga2 sikit.. huahua..

Nabil meraih 127,524 undi, Mawi yang menerima 55,080 undi, Datuk Siti Nurhaliza (29,676), Aznil Nawawi (18,864) dan kumpulan Meet Uncle Hussain (11,784).

ok kite jumpe next entri ok... FUUUYOOOO... wasalam..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com