Wednesday, March 18, 2009

FUUUYOOOOOO.... KENA VIRUS APA PULAK NI??

HAAAAAAAAAAAAAAAAAASHIMMMMMMMMMMM!!! opss sori bukan sebut nama hashim tapi terbersin je.. so sapa2 nama HASHIM jgn terasa pulek... hahahaha =p

haii sejak dua tiga hari ini dengan cuaca tak menentu WAN kena serang VIRUS lorh.. VIRUS SELSEMA (bukan selsema burung wokeh) & SAKIT TEKAK (aduhyai tak leh la g uji bakat mentor ni) hahahaha....

selsema ni da 'SEBATI' da dalam hidup WAN almaklum laa xreti2 baca blog WAN sebelum ini.. bulan 1 mmg mcm ni katanya SENANG KENA SERANG SELSEMA... huhu.. tapi sakit tekak kali ni.. PERHHH PERITTTTTT!! tpi bgs gak sakit tekak ni sekali sekala.. cos dlm masa yg sama WAN leh laa KURUSKAN BDN ni sikit.. hehee tpi korang JGN RISAU ... WAN OK... (",)


sok lusa ok la tuh... biasa laa tu kan.. DUGAAN DALAM HIDUP INI.. dah masak da.. huhu
ok lah sampai disini dulu.. WAN nk tido dulu tak larat sgt ni.. nnt WAN da sihat sikit WAN msk blog u'll and comment byk2 k.. hehehe..

Pesan WAN.. JGN RAWAN2 SGT.. JALANI HIDUP ANDA DGN SERIBU SATU KEGEMBIRAAN DAN BERHATI-HATI.. INGAT BERDOA, BERUSAHA, BERTAWAKAL.. wahh da mcm kaunselor la pulak rasenye.. khaakhaakhaa =p

sejenak bersama laskar pelangi...

"menarilah dan terus tertawa
walau dunia tak seindah syurga
bersyukurlah pada Yang Kuasa
cinta kita di dunia selamanya
"


renung2kan selamat beramal..

JGN LUPA UNDI PELAJAR AF YG ANDA MINAT. BOLEH VOTE LBH DRPD 1 OK..

FUUUYOOOOO MR.WAN...

Comments (15)

On March 18, 2009 at 4:35 PM , eazy said... [Reply to comment]

menarilah dan terus tertawa
walau dunia tak seindah syurga
bersyukurlah pada Yang Kuasa
cinta kita di dunia selamanya

*best lagu ni kan?nidji plak sume nye chumil aje.

wan jgan lupe amek ubat.nnty lagi truk flu nye.ez afundi qhaudddd!

 
On March 18, 2009 at 6:21 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

oiittt.. pak sedara angkat i namae hasyim.. die trasa taw!! ekekekekeee..

 
On March 18, 2009 at 10:26 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

eazy..
owh suke erk lgu ni bgs laa..
hehehehe..
anyways thanks wish me..
terharu lak rasenye..
(",)

miss lolly...
owh iye kee ur uncle??
hahahaha..
kim slm kat die erk..
huhuhu
=p

 
On March 18, 2009 at 11:51 PM , dBa said... [Reply to comment]

makn cepat ubat
!

 
On March 18, 2009 at 11:54 PM , hysMan.. said... [Reply to comment]

Oraitt..aku da berbahasa da nih..
hahaakkk..
thanx sudi jenguk blog aku..
weh,gi ar makn ubat bro..baru bape hengget kalu ko nak banding gi ujibakat mentor tu..hahaaa..
aku pilih isma....2nd aku pilih akim tapi sebab atitude die down..aku cancel..hahaaaa...
:p
cheers..!!!

 
On March 19, 2009 at 12:12 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

dba...
time aceh..
(",)

 
On March 19, 2009 at 12:14 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

bro man...
ok no problem bro..
lg pun ku bkn jengguk laa ku intai2 je sampai mata ku naik bisul ni..
hahaha..

ok2 wan baru je mkn ubat ni.. hehe
thanks prihatin.. terharu lak rasenye
huhuhu...

perh!! sama la kite minat sama si isteri org tu isma. hehe.. tpi ku x minat akim.. hanya obri je sbb die cool.. haha

 
On March 19, 2009 at 12:44 AM , hysMan.. said... [Reply to comment]

obri org johor right??
sekapal ler..heheee..

 
On March 19, 2009 at 7:49 AM , AHMADSUFI6177 said... [Reply to comment]

apa nie wan.. ayat atas suruh beramal.. ayat bawah suruh vote ntah apa2??? pelik la.. hhmm... hehe

makan ubat bro.. xnak pon xpe.. hehe

 
On March 19, 2009 at 9:44 AM , eazy said... [Reply to comment]

la nape nk terharu wan?as a fwen kite mesty la ingatkan kawan kan?

so?hows ur flu?da ok tak?
skunk ni cuace brubah2.kjp panas terik pstu hujan lebat.huhu

*banyakkan minum air kosong.bagus utk kesihatan

RENUNG RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL

 
On March 19, 2009 at 9:50 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

bro man...
ahaha OBRI org JOHOR..
tpi OBRI hensem..
man hensim...
hahahahahahha
=p



ahmad sufi..
mmg lerr sambil2 renung2 and beramalkan tazkirah ku itu..
sambil2 tu undi ler.. hehe
anyways thanks..
ku xnk mkn ubat nk mkn ko!
hahaha

 
On March 19, 2009 at 9:53 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

miss eazy...
aah kite as a friends but
bukan semua kwn2 ni mcm take care
mcm eazy ni.. ada tu bila senang je nk mengetel kat kite kan.. huhuhu
itu yg TERHARU tu.. hehe

ahaha sekarang cuaca mmg x menentu sapa antibody lemah mcm wan ni mmg konpem sng kena serang VIRUS.. huhu

tpi sekarang da ok sikit da.. hehe..

iya.. RENUNG2KAN SELAMAT BERAMAL..
(",)

 
On March 20, 2009 at 1:31 AM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

AFUNDI QHAUD.

yeay!!!

 
On March 20, 2009 at 1:31 AM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

AFUNDI QHAUD.

yeay!!!

 
On March 23, 2009 at 5:26 PM , -x la0p x- said... [Reply to comment]

bestnyer..weee..nak join hot fm jam tu...