ADUHHH LETIH nyeee... huhu tu laaa padahnye bersuka2 sgt kat jb kan.. terima padahnya... hey!! ASSALAMMUALAIKUM SEMUA.... amcm sihat?? windu tak WAN tak de baru2 ni?? (poyo je) hahaha releks2 k...

haaa tak mau buang masa WAN nk share ngan U'll semua apa yg ada di HOT FM BIG JAM @ DANGA BAY, JB.. but first of all apa yg leh ckp MMG BEST, HAPPENING, ENJOY..krew2 HOT FM pun carrying2 belaka... mana tak nye daripada krew viva zoomers, penyampai hot fm dan yg lbh penting BIG BOSS SEELAN PAUL pun turut sama2 ngan kite org beramah mesra tanye ok ke x apa2 semua... CAYALAH!! ni yg CAYANG lebih kat HOT FM ni.. hehehe...

ok korang layan k gmbr2 WAN yg x seberapa ni...

pagi2 berkumpul kat sri pentas.. semua muke kegirangan nk ke jb tu..

inilah bas kite org.. tpi bas lg 1 tu masa nk balik die demam pulek kejap2 air cond xde.. perh menagis ketiak kite org.. huhu

Dalam pukul 1 lebih kite org sampai DANGA BAY.. HUREY!!! tpi g check in lu... masa nk check in tu haiii mule2 da terjumpe artis da.. nasib baik die da kahwin kalau tak da lama kena sebat.. haha...

sapa lagi klau bukan isteri mawi ekin.. die ttp dgn speck die tu..

lps tu msk hotel laa tukar pakaian lmbt kang kne tinggal.. nk tgk bilik erk ok nah...

FUUYOOO tu laa words bila msk bilik HOTEL GRAND PARAGON..


ni adalah pemandangan dari bilik hotel.. VERY NICE!! FUUYOOO

dalam kul 3 turun lobi hotel.. snap lg gmbr.. haha


dalam dok sibuk ambik gmbr FUUYOOO terserempak dgn FAIZAL TAHIR & MISHA OMAR MY FAV SINGER!!! hehe

pemandangan dekat2 dgn DANGA BAY.. dorang kata ni laut yg memisahkan M'sia dgn S'pore pasan tak hujung tu haaa tu laa S'pore (dorang ckp laa kan) kalau dorang tipu korang pun kena tipu gak.. hahahaha tpi BETUL3

inilah situasi bila mula2 sampai di tapak konsert.. PERHH RAMAI SEYH!

para penyampai HOT FM.. tpi KIERAN and TINI tak dpt join al maklum la sorang tu baru dpt baby and lg sorang bertandang rumah pengantin lelaki lak kat Kota Tinggi.. tapi apa2 pun TETAP MERIAH!

pembukaan show bagi sesi 1. ONE NATION EMCEES.. mmg MANTAP persembahan mrk

haa masa ni kite org sudah "di kurung" dlm khemah VVIP so kite org duduk dlm ni je la.. hehe

IMRAN AJMAIN.. lagu my fav SELAMAT ULANG TAHUN SYG berkumandang.. YEAH!!

MISHA OMAR.. CINTA ADAN & HAWA.. tapi 1 lagu je dia nyanyi.. sedih giler.. huhu

persembahan JINBARA mmg MANTAP! LAYAN TU....

ptg tu hari da nak ujan tpi bila SUKI OIAM nyanyi.. DUMM!! hujan turun dgn lebatnya.. haaa korang pikir la sendiri la erk.. hahaha

yang BESTnya dlm hujan2 tu FAFAU turun tmpt kite org beramah mesra..
CAYALAHH FARA.. I LOVE U.. VERY SUPPORTING..MUAAH!!


WAN dpt snap peminat kecil yang WAN jumpe. walaupun dlm hujan ttp menyokong HOT FM.. adik lain kali ckp ngan mak n ayah sediakan payung sebelum hujan.. =p

Dalam pukul 8.30 konsert bersmbg balik. kali ini konsert sesi ke 2 lebih happening tu..dorang pun da tukar baju la da..

STACY pembuka tirai konsert utk sesi ke 2 pd malam tu.. STACY U ROCK BEB!! =p

tengah2 menikmati persembahan 30 artis.. kami tetamu VIP diberi peluang utk masuk backstage.. FUUUYOOOOO BEST BANGGAT TU... so kite org takan lpskan peluang.. so masuk laa.. nak tau dgn sapa WAN jumpe jomm tgk..

TADAAA!!! lg sekali FAIZAL TAHIR.. masuk2 je jumpe die dulu so snap! haha

ANDY ESTRANGED.. hoho tinggi MAK DATUK mkn apa laa dia ni kan.. huhu

STACY & LOTTER!!! VERY SUPPORTING...

ADI 6ixth Sense.. U ROCK.. I SENTIMENTEL tu yg mata ala2 stim je tu.. hahaha

ELYANA!!! YEAHHH I KALIS RINDU NAK JUMPE U.. =p

BUNKFACE!! malam tu ramai peminat dia.. semua tunggu2 persembahan mrk... tpi yg sakit hati sikit bila semua budak2 nak ambik gmbr dgn dia KONPEM BUAT MUKE2 mcm kat atas tu.. naik meluat lak tgk nye.. huhu

Dekat backstage ingatkan dpt jumpe MAWI ke, MUH ke, AZHARINA ke tpi yg ado mana dorang menyorok tak tau la.. huhu..

Lepas puassss bergambar dgn sebahagian artis2 yg ada dekat backstage.. haa sekarang giliran kite org melaram dekat dalam khemah.. jommm layan..

latar belakang stage HOT FM BIG JAM.. walaupun muke perhh berkilat.. PANASSS... tetap melemparkan senyuman.. hahaha



haaa tgk la tu BERTAPA GUMBIRANYA KAMI.. haha

kalau u all nak tau mas BUNKFACE & MEET UNCLE HUSSEIN buat show.. PERHH!!! walaupun kita org duduk dalam khemah tpi kite org TTP ENJOY... tuuu bagai nak roboh khemah kite org buat.. hahaha... nk tau knp?? ish tak payah laa tau.. nge3..

lautan manusia pada sebelah malam..

Tepat jam 12 a.m maka berakhirlah konsert HOT FM BIG JAM... fuuhh!! lega.. haha.. tpi apa yg WAN nk share gmbr seterusnya ni haiiii mmg sedih sikit.. haa tgk laa sendiri

tadi lautan manusia sekarang lautan SAMPAH!!! perhh tak tau la sikap dorang ni semua kan.
u all JGN SESEKALI BUAT BEGINI K..

dekat lobi hotel WAN just snap gmbr ANNE je.. yg lain x mau laa penat.. huhu

sok pagi pergi2 breakfirst kat CAFE PARA-PARA.. jumpe pulek dgn MISHA OMAR, ADAM, FABULOS CAT, BUNKFACE.. rupa2 nya dorang tak balik lagi.. kalau tau leh tumpang bilik dorang.. hahaha.. tpi sorry WAN tak xde hati nak ambik gmbr dorang mase tu cos muke dorang pun mcm bgn tido so memburukan je nnt.. tmbh lg muke WAN konpem2 lg buruk drpd dorang =p

sebelum balik KL tinggal dulu kenangan bersama mrk.. YEAHHH!! SYG HOT FM.. itu yg kami ucapkan =p

kenalan plg 1 kepala di JB.. alamak nama die da lupe cos kite org panggil adik ikhwan hot fm je
cos muke die mcm ikhwan.. haha tpi tgk balik tak de la pulek mcm HARUAN ada la.. opsss =p

kalau u all nk tau bus kite org la plg sikit org time balik.. cos yg lain naik bus lg 1 so bus ni ala2 ROMANTIC gitu.. semua melayan perasaan..
mencari "ILHAM" kot.. kuikui


CEH!! sapa la ambik gmbr ku.. tpi ttp MACHO.. haha.. tgh penat tu... huhu

dari kiri zack, wan, izad, am n farah.. dorang buat WAN gelak tanpa henti dlm bus tmbh2 lg si zack.. zack nnt ku BANK IN gmbr k.. khaakhaa =p

melayan perasaan sorang2 mencari "ILHAM" yg tak dtg2..huhu

OK HABIS... itu la KENANGAN MANIS WAN bersama PEMENANG HOT FM & KREW HOT FM..

WAN nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kpd warga HOT FM krn sudi bwk kami FREE ke JB.. KITE ORG AKAN SOKONG HOT FM!! YEAH!! kalau ade lagi program mcm ni call2 la k.. hehe..

kpd kwn2 pemenang telematch yg dpt g JB... U ROCK beb!! very SUPPORTING.. CAYALAH!! JGN LUPE CONTACT2 EACH OTHERS K... sapa2 nk gmbr nnt WAN BANK IN k.. (pinjam ayat ZACK) hahahahahaha

sekian dulu catatan utk HOT FM BIG JAM... INGAT SENTISA
FUUUYOOO MR.WAN.....


Comments (12)

On March 4, 2009 at 10:01 PM , KhairiL's said... [Reply to comment]

huhu
style la ko wan
jeless la aku mcm ni...


apsl hot fm x nk bt kt utara plk
kalu x, boley akuu join

 
On March 4, 2009 at 10:08 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

huhu
STYLO ke..
time aceh..
(^_^)

jgn la jeles..
ni time rejeki wan nnt rejeki khairil lak

ermm xpe2 nnt HOT FM buat la tu kat utara
JGN LUPE DTG..
SURE HANGAT..
hehe

 
On March 5, 2009 at 8:33 AM , Aida Arisya said... [Reply to comment]

fuyoooo dah upload..cepatnyaa...nk jugak gambr2 tu..kata org sharing is caring..hikhikhik..apa2 pun mmg best kn..korng semua mmg sporting giler....alahaii sikitnyaa bus korng tu...bus kitorg penuh walaupun drebar demam..kitaorg duk menghavokkn kedaan dlm bus smpi ke KL..x tdo pun..temankn drebar..hahhahaa

 
On March 5, 2009 at 10:45 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hahaha.. biase laaa wan kan advance... hehe.. lg pun ni just gmbr from my camera je.. gmbr kat dorang x ambik lg lorh.. nnt ade gmbr yg best2 post lg x gitu?? hahaha

iye tau xpe bus kite org sikit giler bygkan laa tmpt duduk 30 lbh yg ada dlm tu cume 11 org je kot.. hahahaha aman giler... mcm ANK DATO lak naik bus sikit org.. hahahaha...

tpi yg penting KORANG SEMUA MMG BEST, SUPPOORTING, AND VERY ENJOY kan3?? hehe

haiiii bila la boleh dpt mcm ni lg.. ermmm..

apa2 pun jgn lupekan wan ok.. take care
(^_^)

 
On March 5, 2009 at 6:52 PM , Miss Atie said... [Reply to comment]

hahahah haiyo wan
atie xbyk gambar pon
sentap oke
welk2
wkakakaka

 
On March 5, 2009 at 8:32 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

haaaaaaaaaa SNETAP???
knp??? huhu
patut laa diam jeee...
marah kat wan ke suruh ambik byk gmbr?
hahahahaha
=p

 
On March 6, 2009 at 8:58 AM , iejaZin said... [Reply to comment]

huahuahua .. cpt btul update blog nih .. haha .. masa kat sana kan .. wa mcm segan2 je mau bergmbr dgn ko wan ... taktau nape .. anyway mmg korang best giler .. layan konsert gile2 babeng nye melompat2 .. lenkali ada event hotfm lagi .. kita join .. kita have fun sama2 k .. ;D

- a'a la .. share2 la gmbr dgn kitorg .. especially gmbr ramai2 tu ... heheh

 
On March 8, 2009 at 11:54 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hahaha biase la iejat ada free post laa... advance gitu.. hahahahahaha..

lorh knp malu2 lak nk bergmbr ngan wan ni?? wan bkn mkn org lorh.. just gigit org je.. hahahahaha

haaa sapa erk yg melompat2 tu??? kuikui
hehehe... biase la ijad da jumpe 1 kepala yg gilo2 ni haaa mau haruk x ingat dunia.. tpi kejep je x ingat dunia lps tu bertuabat blk.. hehehehe


ok lain kali ada event apa2 kite calling2 k..

p/s: gmbr da send da.. t.q

 
On March 8, 2009 at 11:08 PM , HURT said... [Reply to comment]

wan...tk leh nk tulis kat ur shoutbox la..tp comment kat sini je la yek..heheheh

wah..best nya dia gi danga bay..jeles ni..hehehehe..tp tk apa la...fara sentiasa di hatiku..ehehehe

hah??awk minat misha??Uuhhuhuhu...Tiidaaakkk..wakakakakak

oh ya...forum zf tu ada lagi la yg memeriahkan nya..eheheh..cam la aku tkde tk meriah...apo la..wakkkakakaak

 
On March 9, 2009 at 12:52 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hyee kak ina.....

tau akak pun minat si fafau tu kan.. hehehe...

aikkkkkkkk knp?? minat misha jugak ke??
kuang3...

iyo lorh xde akak mcm x meriah jee...
tetttttttt....

=p

 
On March 12, 2009 at 12:59 PM , ImaDean said... [Reply to comment]

wan...tau tak katner nk dpt tiket abp thn ni?? akk try cari takde pun!!

 
On March 13, 2009 at 7:00 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

kak ima... tiket abp erk?? ermm tiket tu ssh sikit nk dpt lorh.. die ekslusif sikit..huhuhu tpi klau wan tahu wan bg tau k.. kite g sama2.. hahaha