Tuesday, March 24, 2009

SAPA SUKA MAIN BOLING??? FUUUYOOOO KITA SAMA LAH..

Bersukan mmg baik untuk kita supaya kita lebih cergas, sihat dan bertenaga..
cewahh poyo pulak rasenya.. khaakhaa..


sabtu lepas kwn2 hot fm big jam ajak jumpa kononya nk buat perjumpaan la selepas last jumpa di JB dulu.. so jumpa la di PUSAT BOLING, TIMES SQUARE...

lebih kurang dalam 20 org yg dapat dtg masa itu yg lain maybe busy or tak tau berita ini al maklum la just send by email je kan..


walaupun tak sampai 20 org yg datang tapi TETAP MERIAH.. mana tak meriahnya dalam pusat boling tu kan ramai org so jd MERIAH lah.. hahahahah...


tips sebelum main TENUNG betul2 pin itu baru dtg aura kemenangan..
tak caya tgk nnt... hehe


girl ni la "musuh" wan.. ahaha HANDAL TU MAK CIK INI..
tpi handal2 pun x juara.. teeet... =p


yg baju putih (Am) itu pun 'MUSUH' wan..
baju merah itu geng hot fm zaki nama dia

tpi main line lain.. cos dorang dtg awl..


hai tgk result ke?? ahaha da kalah buat cara kalah la.. teet.. =p

FUUYOOOO.. releks je jejak ini main kan.. (walaupun teknik main dia slh)
PEDULI APA DUIT AKU.. haha =p


U'll nak tau sapa menang kan?? haaa malas nk ckp la kan u'll tgk sendiri je la..

yg W itu lah WAN.. amcm x caya?? 133 tu tanpa teknik yg btl
kalau betul gamaknya MENAGIS ZUL (pemain boling kebangsaan) =p

tapi ini utk game ke-2 game pertama KALAH.. hahaha.. al maklum laa warming up katanya..lambat panas.. hahahaha =p

so lepas tgk ini, amcm ada sapa2 nak lawan ngan WAN x?? JOM??? hehehe.. pasti korang ckp
FUUUYOOOOOOOOOOOOOOOO...
khaakhaaa


24 comments:

my name is KARL said...

nih x lawan ngn karl lagi

hahahahaa

mr.syazwan said...

hahaha

klau gitu jom laa lawan??

konpem nagis nnt...

khaaakhaaa

Kaka' said...

jom ar
ade bran?

mr.syazwan said...

ahah..
JOM...
BERANI KERANA BENAR..
khaakhaaa

dBa said...

ahhaha..

terror..
aku pun dpt tmpt ke 3 je msa family day dlu..hhe

cik syazni said...

nak men boling gak tp xde duit...uwaaa~~~

mr.syazwan said...

dba...
iye ke beb..
ahaha... maybe tgn ko masa kecik x bedung kot.. tu baling x lurus tu..
ahahahaha
=p


cik syazni..
laa xde duit nk main mcm mana???
apa kata nnt awk mengorat pekerja kat situ mana tau free 8 gama ke..
hehehe. gurau je jgn mara naa.
=p

amirul said...

Salam Wan,
Fuiyooooooooooooooooooo.... boleh tahan... :)

only me ^erien'z^ said...

adeh!terrer nyer...lom lwn ngan kak syco g ooo wan..menangis wan t..hik3!

-x la0p x- said...

hum..asal sunyi je bowl tu?
lah..tempat je besar..orang tak ramai..asal tak maen kat sunway?
or kat usj?

mr.syazwan said...

bro mirul...
FUUUUUYOOOOOOOOO.. boleh tahan ke?? ahaha... poyo je tu.. hehe


miss syco..
FUUUYOOOOOOOOO.. kiranya syco lg POWER la ni??? huhuhu.. xpe2 kita tgk nnt.. ahahaha...


x laop x..
SUNYI ke?? x laa...
actually kite org ambik line plg tepi sekali itu nmpk x rmai org kot
tpi sebenarnya MMG RAMAI org semua line penuh!!

eazy said...

133 points jew?


ez dulu maen mesty cecah 2ratus punye.

*hahaha.ade hati.padahal angkat bola saiz 6 aje dak ez ni.

hysMan.. said...

ko sama dgn aku..
poyo..
hahaa..
:)

yok lawan aku...
ade bran??
133 je???
aku dpt 331..hahaa..
poyo ler aku nih..
haha..

penjenayah.merah.jambu. said...

suke men boling tp lem tak g men..
eleyh..kereklah tu terer..
takpe2,bg aku mse setahun nk bertapa..nnt kite lawan aa..
tgok spe lagi terer..






terer masukkn bola dlm longkang..
ekekekeke

aie akaike said...

boling bosan ar wan..

mr.syazwan said...

eazy...
FUUUYOOOO mencecah 200 PINS TU...
ermm wan tau mst eazy main yg ada penghadang lokang tu mcm bdk2 tu erk.. hahahahahaha



bro man...
FUUUYOOOO
331 erk?? org pemain handal pun x sampai mcm tu sgt..
ni mst gune penghadang kat longkang tu kan?? tu yg HEBAT tu.. hahahahahah.. KONTOI!!

mr.syazwan said...

penjenayah...
ahahahah
sbb selalu minum karek susu itu jd mcm ni.. ahahahaha...
ok2 wan bg can g la bertapa k..
BEDUNG TGN tu btl2 k.. hehe
da BERSEDIA BG TAU... =p



bro aie...
habis nk main apa aie??
yg tu je yg wan rase reti main..
xkan nk main mengundang kuda kot..
ahahahahha
=p

Mr NAEmnzr said...

wah,teror la wan.
hmm..nnti ajar la naim main bowling nih.
naem main bowling asik ke longkang jek:p

mr.syazwan said...

Mr naeem..
khaakhaaakhaaa
boleh je ajar..
tpi jgn laa ajar kosong je...
hahahahahaha...
tpi yg peliknya bila wan ajar org
KONPEM lps tu wan akan kalah..
sapa nk jawab??
huhuhu

eazy said...

bahaha.mane tawu ni.bocor rasie.
lane yang last skali taw.
fuyoooo.ez terer gile maen boling tanpa masok longkang.hehe

Mr NAEmnzr said...

"tpi jgn laa ajar kosong je...
hahahahahaha..."-expalin cikit statement nih wan?kompius sket:p
[p/s:kn naem dh ckp,naem nih innocent!]


"tpi yg peliknya bila wan ajar org
KONPEM lps tu wan akan kalah..
sapa nk jawab??"
-mungkin kebetulan ja wan,yg penting bg la naem pandai sket dulu,ok: )

mr.syazwan said...

mr naeem...
khaakhaaakhaaa...
jgn pikir lain sudah..
maksud wan.. belanja laa mkn ke.. apa2 laa.. huhuhu hep! wan gurau je la sal nk mintak balasan ni... aduuhhyaii dont take it in seriously ok.. hehee

ahaha
ok2 wan akan ajar..
petua first.. tiap2 malam
bedung tgn tu k spy lurus..
hahahahahaha
(^_^)

beat::the::sky said...

alaa..boling mane kuwa peloh..bak datang futsal la..ada bran? :D

mr.syazwan said...

bro..
keluar apa peluh..
tpi bkn peluh bdn laa
peluh tgn and peluh hati..
khaaakhaaa

futsal?? lorh x biasa sepak bola sepak org biasa laa... =D

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com