Bersukan mmg baik untuk kita supaya kita lebih cergas, sihat dan bertenaga..
cewahh poyo pulak rasenya.. khaakhaa..


sabtu lepas kwn2 hot fm big jam ajak jumpa kononya nk buat perjumpaan la selepas last jumpa di JB dulu.. so jumpa la di PUSAT BOLING, TIMES SQUARE...

lebih kurang dalam 20 org yg dapat dtg masa itu yg lain maybe busy or tak tau berita ini al maklum la just send by email je kan..


walaupun tak sampai 20 org yg datang tapi TETAP MERIAH.. mana tak meriahnya dalam pusat boling tu kan ramai org so jd MERIAH lah.. hahahahah...


tips sebelum main TENUNG betul2 pin itu baru dtg aura kemenangan..
tak caya tgk nnt... hehe


girl ni la "musuh" wan.. ahaha HANDAL TU MAK CIK INI..
tpi handal2 pun x juara.. teeet... =p


yg baju putih (Am) itu pun 'MUSUH' wan..
baju merah itu geng hot fm zaki nama dia

tpi main line lain.. cos dorang dtg awl..


hai tgk result ke?? ahaha da kalah buat cara kalah la.. teet.. =p

FUUYOOOO.. releks je jejak ini main kan.. (walaupun teknik main dia slh)
PEDULI APA DUIT AKU.. haha =p


U'll nak tau sapa menang kan?? haaa malas nk ckp la kan u'll tgk sendiri je la..

yg W itu lah WAN.. amcm x caya?? 133 tu tanpa teknik yg btl
kalau betul gamaknya MENAGIS ZUL (pemain boling kebangsaan) =p

tapi ini utk game ke-2 game pertama KALAH.. hahaha.. al maklum laa warming up katanya..lambat panas.. hahahaha =p

so lepas tgk ini, amcm ada sapa2 nak lawan ngan WAN x?? JOM??? hehehe.. pasti korang ckp
FUUUYOOOOOOOOOOOOOOOO...
khaakhaaa


Comments (24)

On March 24, 2009 at 8:47 PM , my name is KARL said... [Reply to comment]

nih x lawan ngn karl lagi

hahahahaa

 
On March 24, 2009 at 8:53 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hahaha

klau gitu jom laa lawan??

konpem nagis nnt...

khaaakhaaa

 
On March 24, 2009 at 9:41 PM , Kaka' said... [Reply to comment]

jom ar
ade bran?

 
On March 24, 2009 at 9:58 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

ahah..
JOM...
BERANI KERANA BENAR..
khaakhaaa

 
On March 24, 2009 at 10:00 PM , dBa said... [Reply to comment]

ahhaha..

terror..
aku pun dpt tmpt ke 3 je msa family day dlu..hhe

 
On March 24, 2009 at 10:25 PM , cik syazni said... [Reply to comment]

nak men boling gak tp xde duit...uwaaa~~~

 
On March 24, 2009 at 10:44 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

dba...
iye ke beb..
ahaha... maybe tgn ko masa kecik x bedung kot.. tu baling x lurus tu..
ahahahaha
=p


cik syazni..
laa xde duit nk main mcm mana???
apa kata nnt awk mengorat pekerja kat situ mana tau free 8 gama ke..
hehehe. gurau je jgn mara naa.
=p

 
On March 25, 2009 at 2:19 AM , amirul said... [Reply to comment]

Salam Wan,
Fuiyooooooooooooooooooo.... boleh tahan... :)

 
On March 25, 2009 at 11:28 AM , only me ^erien'z^ said... [Reply to comment]

adeh!terrer nyer...lom lwn ngan kak syco g ooo wan..menangis wan t..hik3!

 
On March 25, 2009 at 11:54 AM , -x la0p x- said... [Reply to comment]

hum..asal sunyi je bowl tu?
lah..tempat je besar..orang tak ramai..asal tak maen kat sunway?
or kat usj?

 
On March 25, 2009 at 12:29 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

bro mirul...
FUUUUUYOOOOOOOOO.. boleh tahan ke?? ahaha... poyo je tu.. hehe


miss syco..
FUUUYOOOOOOOOO.. kiranya syco lg POWER la ni??? huhuhu.. xpe2 kita tgk nnt.. ahahaha...


x laop x..
SUNYI ke?? x laa...
actually kite org ambik line plg tepi sekali itu nmpk x rmai org kot
tpi sebenarnya MMG RAMAI org semua line penuh!!

 
On March 25, 2009 at 1:50 PM , eazy said... [Reply to comment]

133 points jew?


ez dulu maen mesty cecah 2ratus punye.

*hahaha.ade hati.padahal angkat bola saiz 6 aje dak ez ni.

 
On March 25, 2009 at 3:38 PM , hysMan.. said... [Reply to comment]

ko sama dgn aku..
poyo..
hahaa..
:)

yok lawan aku...
ade bran??
133 je???
aku dpt 331..hahaa..
poyo ler aku nih..
haha..

 
On March 26, 2009 at 4:08 AM , penjenayah.merah.jambu. said... [Reply to comment]

suke men boling tp lem tak g men..
eleyh..kereklah tu terer..
takpe2,bg aku mse setahun nk bertapa..nnt kite lawan aa..
tgok spe lagi terer..






terer masukkn bola dlm longkang..
ekekekeke

 
On March 26, 2009 at 4:24 AM , aie akaike said... [Reply to comment]

boling bosan ar wan..

 
On March 26, 2009 at 12:02 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

eazy...
FUUUYOOOO mencecah 200 PINS TU...
ermm wan tau mst eazy main yg ada penghadang lokang tu mcm bdk2 tu erk.. hahahahahaha



bro man...
FUUUYOOOO
331 erk?? org pemain handal pun x sampai mcm tu sgt..
ni mst gune penghadang kat longkang tu kan?? tu yg HEBAT tu.. hahahahahah.. KONTOI!!

 
On March 26, 2009 at 12:05 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

penjenayah...
ahahahah
sbb selalu minum karek susu itu jd mcm ni.. ahahahaha...
ok2 wan bg can g la bertapa k..
BEDUNG TGN tu btl2 k.. hehe
da BERSEDIA BG TAU... =p



bro aie...
habis nk main apa aie??
yg tu je yg wan rase reti main..
xkan nk main mengundang kuda kot..
ahahahahha
=p

 
On March 27, 2009 at 11:20 AM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

wah,teror la wan.
hmm..nnti ajar la naim main bowling nih.
naem main bowling asik ke longkang jek:p

 
On March 27, 2009 at 11:25 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

Mr naeem..
khaakhaaakhaaa
boleh je ajar..
tpi jgn laa ajar kosong je...
hahahahahaha...
tpi yg peliknya bila wan ajar org
KONPEM lps tu wan akan kalah..
sapa nk jawab??
huhuhu

 
On March 27, 2009 at 11:40 AM , eazy said... [Reply to comment]

bahaha.mane tawu ni.bocor rasie.
lane yang last skali taw.
fuyoooo.ez terer gile maen boling tanpa masok longkang.hehe

 
On March 27, 2009 at 2:32 PM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

"tpi jgn laa ajar kosong je...
hahahahahaha..."-expalin cikit statement nih wan?kompius sket:p
[p/s:kn naem dh ckp,naem nih innocent!]


"tpi yg peliknya bila wan ajar org
KONPEM lps tu wan akan kalah..
sapa nk jawab??"
-mungkin kebetulan ja wan,yg penting bg la naem pandai sket dulu,ok: )

 
On March 27, 2009 at 2:47 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

mr naeem...
khaakhaaakhaaa...
jgn pikir lain sudah..
maksud wan.. belanja laa mkn ke.. apa2 laa.. huhuhu hep! wan gurau je la sal nk mintak balasan ni... aduuhhyaii dont take it in seriously ok.. hehee

ahaha
ok2 wan akan ajar..
petua first.. tiap2 malam
bedung tgn tu k spy lurus..
hahahahahaha
(^_^)

 
On March 29, 2009 at 10:55 PM , beat::the::sky said... [Reply to comment]

alaa..boling mane kuwa peloh..bak datang futsal la..ada bran? :D

 
On March 29, 2009 at 11:23 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

bro..
keluar apa peluh..
tpi bkn peluh bdn laa
peluh tgn and peluh hati..
khaaakhaaa

futsal?? lorh x biasa sepak bola sepak org biasa laa... =D