Nama Penuh: Nas Adila Binti Mohd Dan

Asal: Johor Bahru

Tarikh Lahir: 20/09/86

Bangsa: Melayu

Status: Bujang

Agama: Islam

Pekerjaan: Penyanyi


Masih lg mengekalkan tradisi AF seperti musim-musim lalu.. first konsert mesti WANITA yg jd mangsa penyingkiran.. nk buat macam mana ramai pengundi wanita yg mengundi.. yg lelaki ini just MENONTON je.. BETUL kan?? hehehe

so korang boleh terima tak ADILA keluar di minggu pertama?? mmg korang target die keluar ke?? tpi dlm survey WAN tu just 2% je undi adila.. haii mmg x ramai gamaknye minat dia... APA2 pun ALL THE BEST ADILA!! PERJUANGAN BELUM SELESAI.

kalau WAN target si SIDI @ RINI tu keluar cos tiada apa2 yg boleh dibanggakan pun dengan mereka berdua tu..tambah lg RINI.. masa dia nyanyi lagu cinderela tibebe2 WAN BERGULING2 GELAK tgk dia nyanyi.. mcm bdk2 SEK. je.. haii... adakah ini SATU TRANSFORMASI?? LU PIKIR LA SENDIRI.

tapi konsert kedua ni bg WAN TAK DA SORANG PUN yg boleh diberi pujian.. SEMUA HANCO! adakah disebabkan masalah sound system?? ke mmg suara dorang yg bermasalah?? ermmmm renung2kan..

Kepada HAFIZ, ISMA and CLAUDIA je la yg boleh di banggakan.. itu pun ala2 je laa.. tak lagi tahap membanggakan.. kalau korang sapa pulak???

tapi dalam sibuk org ckp2 pasal KONSERT AF yg **** ini.. WAN belek2 ada laa sorang mamat/ minah (tak tau nk ckp dia apa) hahahaha.. die VERY THE MELATOP..

akak ziana zain versi ke-2 (ehsan drpd web klubbkidd.com)

haa knl tak??? hahaha... muka femes mcm ni xkan x knl kan??? yg penting baju tetap sama masa uji bakat af, konsert and zoom in misha omar... haha... layan je la k...

so untuk konsert ke 3 minggu ni yg bakal tersinggkir WAN target SIDI or RINI... korang???? kuikuikui...



Comments (11)

On March 23, 2009 at 6:14 PM , my name is KARL said... [Reply to comment]

rini
obri
qhaud kottt

ape2pun.. my votes still for AKIM, ARIL, ISMA & AISHAH

 
On March 23, 2009 at 9:05 PM , oryza sativa said... [Reply to comment]

sian Adila... dia best jugak malam tu... kenape org x suka Rini?
dia gedik ke?
aku suka je dia...
aku kat sini x leh la nak tgk AF mcm masa aku kat Malaysia... youtube je... xsyok sgt.. x rasa debarannya.. aku rindu nak tgk AF lagi... sblm ni x pernah miss pun..

 
On March 23, 2009 at 10:01 PM , eazy said... [Reply to comment]

karl.i love my abg qhaud so much le
rasenye minggu ni,

rini
obri

*hehe

 
On March 23, 2009 at 10:30 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

KARL...
hoho..
JGN target OBRI kew???
jgn2.. biaq kasi dia duduk dlm akademi lama sikit laa.. nge2..


oryza
wan bkn x suka rini pun..
cuma dia x layak duduk kat akademi lg
bdk2 lain lg bgs rase nye..
alaa xpe x dpt tgk af..
ku ada membuatliputan kat blog ni dr masa ke semasa k..
hehehe

 
On March 23, 2009 at 10:30 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

eazy...
aduuhyai...
lg sorang target obri..
jgn ler..
kite kasi keluar rini or sidi laa erk
hehe

 
On March 24, 2009 at 9:34 AM , my name is KARL said... [Reply to comment]

wan..

dua2 movie tu rasanya best kot

tp confession tu sgt2 suke.. dh baca pun novelnya

talentime... ok kot.. ilike pamela chonG!

 
On March 24, 2009 at 2:05 PM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

hmmm...
adila best,cuma mayb kurg peminat kot
or org nk org baru yg jd bintang.
btw,mgu ni mungkin sidi kot kuar,
entah la...
tp lagu yg dia dpt ok la...penah dgr.
entah la...

 
On March 24, 2009 at 2:05 PM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

hmmm...
adila best,cuma mayb kurg peminat kot
or org nk org baru yg jd bintang.
btw,mgu ni mungkin sidi kot kuar,
entah la...
tp lagu yg dia dpt ok la...penah dgr.
entah la...

 
On March 24, 2009 at 2:05 PM , Mr NAEmnzr said... [Reply to comment]

hmmm...
adila best,cuma mayb kurg peminat kot
or org nk org baru yg jd bintang.
btw,mgu ni mungkin sidi kot kuar,
entah la...
tp lagu yg dia dpt ok la...penah dgr.
entah la...

 
On March 24, 2009 at 10:41 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hmm
tu laa..
tpi harapan tipis dekat rini..
perasan tak af 7 sekarang
walaupun sebelum konsert adila kat plg bwh.. masa lps konsert pun still di bwh.. bkn mcm af dulu2 lg kan??
ahaha
so wan target RINI...
huhu

 
On March 27, 2009 at 11:42 AM , eazy said... [Reply to comment]

ok.kite bagy kuaw rini.
tapy kan wan.
qhaud da semaken jatuh.
uwaaaaa.tamo tamo.
tapy kan wan.teringat plak akak ziana tuh.

mase trek selbriti af.
fuyooooooooooo,dye nnyi kuaw sore jantan.haha