minggu ini 2 orang sekali keluar iaitu OBRI and RINI.. alahai OBRI sudah keluar... huahua tak dapek den nak tengok dia dalam akademi lagi..huhu.. tapi apa boleh buat JARI JADI JURI.. so terima jelah..

lagi pun ok la.. OBRI yg TAK PERNAH menyanyi di mana-mana tempat (masuk pertandingan) alih2 dapat jd pelajar AF7 antara 9000 org yang hadir uji bakat OBRI terpilih. Kira ok la tu kan..


ini ada sedikit latar belakang profile OBRI dan RINI..

Nama Penuh: Ahmad Sobri Bin Hasmuni

Asal: Johor Bahru

Tarikh Lahir: 08/05/85

Bangsa: Melayu

Status: Bujang

Agama: Islam

Pekerjaan: Pegawai Kanan Bank




( gmbr ehsan drpd klubbkid.com)

Nama Penuh: Zuzafrini Binti Zulkifli

Asal: Kajang

Tarikh Lahir: 11 Jun 1984

Status: Bujang

Agama: Islam

Pekerjaan: Eksekutif Pemasaran


pada konsert lepas apa WAN leh katakan. BIASA sahaja walaupun ada peningkatan dari aspek vokal sikit tapi masih di tahap kecil.. so kali ini WAN nk bg bintang kepada para pelajar AF pd konsert lepas tapi tak komen k.. ini hanyalah daripada pendapat WAN je ok..
  • YAZID - 2.5 Star
  • ARILL - 3.5 Star
  • CLAUDIA - 2.5 Star
  • RINI - 2.5 Star
  • QHAUD - 2 Star
  • AKIM - 3.5 Star
  • RUBISA - 4 Star
  • ZIZI - 3 Star
  • SIDI - 1 Star
  • OBRI - 2.5 Star
  • AISHAH - 2 Star
  • ISMA - 4 Star
  • HAFIZ - 4 Star
Bermakna malam itu yang bagus bagi WAN ialah RUBISA, ISMA and HAFIZ. Arill and AKIM pun ok gak cuma ada kekurangan sedikit je daripada mata kaca WAN..

BEST STUDENT pd konsert 3 adalah ISMA so ganjaran dia dapat berjumpa dengan anak-anaknya.. korang tengok malam ini ok.. hehe


Sekali lagi DIVA celup ZIANA ZAIN memeriahkan KONSERT KE 3 kali ini.. kali ini penampilan berbaju ala2 biru.. layan je la ok..


VERY THE!!
(ehsan drpd klubbkid.com abg joe wan promosi ni)
hehe


untuk minggu depan WAN target SIDI akan OUT!! huahua.. korang nak sapa keluar lak??

Comments (15)

On March 30, 2009 at 3:05 PM , my name is KARL said... [Reply to comment]

yeah

obri dh kuar! layak!


karl ttp support...

akim, aril,isma, aishah

 
On March 30, 2009 at 3:50 PM , cik syazni said... [Reply to comment]

huhu..x suke tgk yg mate kuyu kulit putih tu..apetah namenye.. hua hua..

mamat tu nmpak macam sakit je.. bajet hensem lak tu~

 
On March 30, 2009 at 10:51 PM , m[i]era said... [Reply to comment]

asal OBRI kuar??
huh?

nak wat camne nasib..
kihkihkih..

yes! SiDI kuar minggu depan!!!

 
On March 30, 2009 at 11:07 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

karl...

amboi suke erk obri keluar.. huhu

xpe2... isma ada lg.. =p



cik syazni

ermmm sapa la mamat tu kan..

bg tahu sikit.. hehehe




miera...

tu la da nasib.. lantak p la..

hahahaha

 
On March 31, 2009 at 9:04 AM , eazy said... [Reply to comment]

qhaud ade lagy yeye.
takpe.klu qhaud out, aril n akim ttp dihati ku.
kuang kuang.

mr wan.
fuyooooo.
minat kew kat akk ziana kite?
haha

 
On March 31, 2009 at 11:28 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

eazy...
ahaha..
qhaud tu nnt keluar la tuh..
nge3...

oit.. mana minat sama akak zz yg celup tu.. huhu tu just info je..
aduuhhyaiii da silap tanggapan da ni.. =(

 
On March 31, 2009 at 1:10 PM , beat::the::sky said... [Reply to comment]

yang ngaku ziana zain tu laki ke pompuan?mcm pelik je aku tgk..

 
On March 31, 2009 at 1:17 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hahahaha...
entah laa...
nnt kite sama2 check dlm dia ada apa erk.. khaaakhaaakhaaa =D

 
On March 31, 2009 at 6:38 PM , m[i]era said... [Reply to comment]

wan nak copy pics obri tuh ley??
ekekek..

 
On March 31, 2009 at 10:38 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hahahhaha
COPY JEWW...
nk copy pic wan poun BOLEH..
tpi yg pic WAN kne ada upah laa..
hehehe

 
On April 1, 2009 at 7:44 AM , dBa said... [Reply to comment]

wan~~ heee...
aku suke obri..tapi ..erm..
hehehe...sedeh aku~~

***
[copy dari POSTING GILER]
wan; org yg lama dah..b4 aku kenal EX aku tu,aku dah kenal die...
cume bile die tau aku dah ada couple,die still contct aku,tapi slow la..

bile die tau aku single dah lama,
aku pun x tau dari mana die tau..
die aktif plak care pasl aku..

upenye,die Ada hati ngn aku..adeh

 
On April 1, 2009 at 2:05 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

dba..
iye minat OBRI.. hahaha..
awat sedeh lak.. huhu

 
On April 1, 2009 at 5:41 PM , m[i]era said... [Reply to comment]

gambar wan + upah ??
abaikan saje..

hehehe

 
On April 1, 2009 at 11:42 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

huhu
ok2.. xpe laa..
sapa la kite kan..
hahaha
=p

 
On April 5, 2009 at 5:15 PM , Azly_Zackry said... [Reply to comment]

hi wan...
im new here... :)

neway,cool gak ada review AF...
leh xchange opinion...

c ya!!