Monday, March 30, 2009

ALAHAIII OBRI SUDAH KELUAR... FUUYOOOO AKAK ZIANA DATANG LAGI..

minggu ini 2 orang sekali keluar iaitu OBRI and RINI.. alahai OBRI sudah keluar... huahua tak dapek den nak tengok dia dalam akademi lagi..huhu.. tapi apa boleh buat JARI JADI JURI.. so terima jelah..

lagi pun ok la.. OBRI yg TAK PERNAH menyanyi di mana-mana tempat (masuk pertandingan) alih2 dapat jd pelajar AF7 antara 9000 org yang hadir uji bakat OBRI terpilih. Kira ok la tu kan..


ini ada sedikit latar belakang profile OBRI dan RINI..

Nama Penuh: Ahmad Sobri Bin Hasmuni

Asal: Johor Bahru

Tarikh Lahir: 08/05/85

Bangsa: Melayu

Status: Bujang

Agama: Islam

Pekerjaan: Pegawai Kanan Bank




( gmbr ehsan drpd klubbkid.com)

Nama Penuh: Zuzafrini Binti Zulkifli

Asal: Kajang

Tarikh Lahir: 11 Jun 1984

Status: Bujang

Agama: Islam

Pekerjaan: Eksekutif Pemasaran


pada konsert lepas apa WAN leh katakan. BIASA sahaja walaupun ada peningkatan dari aspek vokal sikit tapi masih di tahap kecil.. so kali ini WAN nk bg bintang kepada para pelajar AF pd konsert lepas tapi tak komen k.. ini hanyalah daripada pendapat WAN je ok..
  • YAZID - 2.5 Star
  • ARILL - 3.5 Star
  • CLAUDIA - 2.5 Star
  • RINI - 2.5 Star
  • QHAUD - 2 Star
  • AKIM - 3.5 Star
  • RUBISA - 4 Star
  • ZIZI - 3 Star
  • SIDI - 1 Star
  • OBRI - 2.5 Star
  • AISHAH - 2 Star
  • ISMA - 4 Star
  • HAFIZ - 4 Star
Bermakna malam itu yang bagus bagi WAN ialah RUBISA, ISMA and HAFIZ. Arill and AKIM pun ok gak cuma ada kekurangan sedikit je daripada mata kaca WAN..

BEST STUDENT pd konsert 3 adalah ISMA so ganjaran dia dapat berjumpa dengan anak-anaknya.. korang tengok malam ini ok.. hehe


Sekali lagi DIVA celup ZIANA ZAIN memeriahkan KONSERT KE 3 kali ini.. kali ini penampilan berbaju ala2 biru.. layan je la ok..


VERY THE!!
(ehsan drpd klubbkid.com abg joe wan promosi ni)
hehe


untuk minggu depan WAN target SIDI akan OUT!! huahua.. korang nak sapa keluar lak??

Tuesday, March 24, 2009

SAPA SUKA MAIN BOLING??? FUUUYOOOO KITA SAMA LAH..

Bersukan mmg baik untuk kita supaya kita lebih cergas, sihat dan bertenaga..
cewahh poyo pulak rasenya.. khaakhaa..


sabtu lepas kwn2 hot fm big jam ajak jumpa kononya nk buat perjumpaan la selepas last jumpa di JB dulu.. so jumpa la di PUSAT BOLING, TIMES SQUARE...

lebih kurang dalam 20 org yg dapat dtg masa itu yg lain maybe busy or tak tau berita ini al maklum la just send by email je kan..


walaupun tak sampai 20 org yg datang tapi TETAP MERIAH.. mana tak meriahnya dalam pusat boling tu kan ramai org so jd MERIAH lah.. hahahahah...


tips sebelum main TENUNG betul2 pin itu baru dtg aura kemenangan..
tak caya tgk nnt... hehe


girl ni la "musuh" wan.. ahaha HANDAL TU MAK CIK INI..
tpi handal2 pun x juara.. teeet... =p


yg baju putih (Am) itu pun 'MUSUH' wan..
baju merah itu geng hot fm zaki nama dia

tpi main line lain.. cos dorang dtg awl..


hai tgk result ke?? ahaha da kalah buat cara kalah la.. teet.. =p

FUUYOOOO.. releks je jejak ini main kan.. (walaupun teknik main dia slh)
PEDULI APA DUIT AKU.. haha =p


U'll nak tau sapa menang kan?? haaa malas nk ckp la kan u'll tgk sendiri je la..

yg W itu lah WAN.. amcm x caya?? 133 tu tanpa teknik yg btl
kalau betul gamaknya MENAGIS ZUL (pemain boling kebangsaan) =p

tapi ini utk game ke-2 game pertama KALAH.. hahaha.. al maklum laa warming up katanya..lambat panas.. hahahaha =p

so lepas tgk ini, amcm ada sapa2 nak lawan ngan WAN x?? JOM??? hehehe.. pasti korang ckp
FUUUYOOOOOOOOOOOOOOOO...
khaakhaaa


Monday, March 23, 2009

AMCM SUKA ADILA KELUAR?? FUUUYOOOO.... AKAK ZIANA ZAIN VERSI KE-2 ...

Nama Penuh: Nas Adila Binti Mohd Dan

Asal: Johor Bahru

Tarikh Lahir: 20/09/86

Bangsa: Melayu

Status: Bujang

Agama: Islam

Pekerjaan: Penyanyi


Masih lg mengekalkan tradisi AF seperti musim-musim lalu.. first konsert mesti WANITA yg jd mangsa penyingkiran.. nk buat macam mana ramai pengundi wanita yg mengundi.. yg lelaki ini just MENONTON je.. BETUL kan?? hehehe

so korang boleh terima tak ADILA keluar di minggu pertama?? mmg korang target die keluar ke?? tpi dlm survey WAN tu just 2% je undi adila.. haii mmg x ramai gamaknye minat dia... APA2 pun ALL THE BEST ADILA!! PERJUANGAN BELUM SELESAI.

kalau WAN target si SIDI @ RINI tu keluar cos tiada apa2 yg boleh dibanggakan pun dengan mereka berdua tu..tambah lg RINI.. masa dia nyanyi lagu cinderela tibebe2 WAN BERGULING2 GELAK tgk dia nyanyi.. mcm bdk2 SEK. je.. haii... adakah ini SATU TRANSFORMASI?? LU PIKIR LA SENDIRI.

tapi konsert kedua ni bg WAN TAK DA SORANG PUN yg boleh diberi pujian.. SEMUA HANCO! adakah disebabkan masalah sound system?? ke mmg suara dorang yg bermasalah?? ermmmm renung2kan..

Kepada HAFIZ, ISMA and CLAUDIA je la yg boleh di banggakan.. itu pun ala2 je laa.. tak lagi tahap membanggakan.. kalau korang sapa pulak???

tapi dalam sibuk org ckp2 pasal KONSERT AF yg **** ini.. WAN belek2 ada laa sorang mamat/ minah (tak tau nk ckp dia apa) hahahaha.. die VERY THE MELATOP..

akak ziana zain versi ke-2 (ehsan drpd web klubbkidd.com)

haa knl tak??? hahaha... muka femes mcm ni xkan x knl kan??? yg penting baju tetap sama masa uji bakat af, konsert and zoom in misha omar... haha... layan je la k...

so untuk konsert ke 3 minggu ni yg bakal tersinggkir WAN target SIDI or RINI... korang???? kuikuikui...



Wednesday, March 18, 2009

FUUUYOOOOOO.... KENA VIRUS APA PULAK NI??

HAAAAAAAAAAAAAAAAAASHIMMMMMMMMMMM!!! opss sori bukan sebut nama hashim tapi terbersin je.. so sapa2 nama HASHIM jgn terasa pulek... hahahaha =p

haii sejak dua tiga hari ini dengan cuaca tak menentu WAN kena serang VIRUS lorh.. VIRUS SELSEMA (bukan selsema burung wokeh) & SAKIT TEKAK (aduhyai tak leh la g uji bakat mentor ni) hahahaha....

selsema ni da 'SEBATI' da dalam hidup WAN almaklum laa xreti2 baca blog WAN sebelum ini.. bulan 1 mmg mcm ni katanya SENANG KENA SERANG SELSEMA... huhu.. tapi sakit tekak kali ni.. PERHHH PERITTTTTT!! tpi bgs gak sakit tekak ni sekali sekala.. cos dlm masa yg sama WAN leh laa KURUSKAN BDN ni sikit.. hehee tpi korang JGN RISAU ... WAN OK... (",)


sok lusa ok la tuh... biasa laa tu kan.. DUGAAN DALAM HIDUP INI.. dah masak da.. huhu
ok lah sampai disini dulu.. WAN nk tido dulu tak larat sgt ni.. nnt WAN da sihat sikit WAN msk blog u'll and comment byk2 k.. hehehe..

Pesan WAN.. JGN RAWAN2 SGT.. JALANI HIDUP ANDA DGN SERIBU SATU KEGEMBIRAAN DAN BERHATI-HATI.. INGAT BERDOA, BERUSAHA, BERTAWAKAL.. wahh da mcm kaunselor la pulak rasenye.. khaakhaakhaa =p

sejenak bersama laskar pelangi...

"menarilah dan terus tertawa
walau dunia tak seindah syurga
bersyukurlah pada Yang Kuasa
cinta kita di dunia selamanya
"


renung2kan selamat beramal..

JGN LUPA UNDI PELAJAR AF YG ANDA MINAT. BOLEH VOTE LBH DRPD 1 OK..

FUUUYOOOOO MR.WAN...

Friday, March 13, 2009

FUUYOOOO... SIRAH JUNJUNGAN II- TAHJUD CINTA MESTI TONTON.. BEEESSSTT!!

Hari rabu lepas WAN, BONDA TERCINTA and my cousin terpanggil untuk menonton teater SIRAH JUNJUNGAN II- TAHAJUD CINTA arahan ERMA FATIMAH di ISTANA BUDAYA..

Julung-julung kalinya WAN menonton teater!! aha tak percaya?? PERCAYALAH!! haha.. tibebe teater erma fatimah ini telah membuatkan hati WAN tertarik untuk pergi tidak tahu kenapa.. DA SAMPAI SERU ke??? tetttt...
Bukan apa sbb FREE!! itu yg pergi.. hahahaha =p

Teater ini ternyata meninggalkan kesan mendalam kepada penonton hingga ada yg menitiskan air mata.. WAN menitis ke?? teeettt rahsia =p Tambah syahdu lagi apabila mendengar lagu arab disampaikan Raja Pop, Jamal Abdilah, Salleh (Brothers).. FUUYOOO naik bulu roma...

Mesej yg disampaikan cukup jelas dan kualiti persembahan memuaskan. Set kaabah, patung Lata dan Uzza, rumah Muhammad dan Khadijah, kota Makkah dan Madinah, set perang Abrahah, Badar dan Uhud, mimbar serta tempat perbincangan orang Muslim, membawa WAN dan para penonton seolah-olah berada di kota Makkah pada zaman silam..


Antara barisan pelakon yg turut menjayakan teater ini ialah Vanida Imran (Khadijah) yg hanya bercakap dibelakang tabir tanpa melihat raut wajahnya, Ahmad Yatim (Abu Talib), Mazlan Tahir ( pencerita dan suara Muhammad). Di samping itu, turut serta pelakon bukan Islam seperti Wong Sip Nen (Umaiyah Khalaf)
para pelakon yg menjayakan teater ini.

disaat akhir persembahan teater sempat gak WAN snap.. hehe

Keseluruhan cerita ini amat bermakna bagi umat Islam.. Oleh itu sesiapa yg duduk di lembah klang amnya, pergilah menonton teater ini.. Teater ini dipentaskan sehingga 22 Mac. Selain Jamal (9-14 Mac), Siti Nurhaliza (18-20 Mac) turut menampilkan Mawi (21 Mac) dan Amy Search (22 Mac)

Jamal Abdilah menganggotai berselawat secara beramai-ramai pada akhir persembahan teater ini.

nak jugak pose tu.. =p

pemandangan setelah tamat persembahan teater ini

sebahagian penonton yg hadir pada hari Rabu..

bersama Pn. Long Sapiah BT. Md Yusop.. peace.. =p

tetap nak pose WALAUPUN.. hehe lukisan abstrak ini chantek itu yg pose tu.. haha

Akhir kata Teater Sirah Junjugan II- Tahjud Cinta MEST TONTON.. SBB IA BESSSTTT!!

Tuesday, March 10, 2009

FUUUYOOO.. RAMALAN BULAN JANUARI VS OKTOBER!!

kebetulan masa tu dok sibuk RONDA2 blog kawan.. terjumpa laa pasal perangai orang yg lahir setiap bulan ni.. so WAN pun copy la.. tapi just 2 bulan je JANUARI and OKTOBER je. haa knp?? saje je.. hehe.. agak bermakna la kot 2 bulan kot.. teett... ok jom tgk mana tau kena mcm korang ke.. oh ye nk di ingatkan dlm (.......) tu just tanggapan WAN je ok.. hehe
ok layan..

JANUARI

* Bercita-cita tinggi dan orangnya serius, suka mendidik dan dididik.( BETUL3X)
* Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik
. (TAHU TAK PE)

* Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.( SGT SETUJU!!)
* Suka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
( SETUJU SGT2.. hehe)

* Bersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
(uhhhhh KONPEM TEPAT!! hehe)

* Pandai mengambil hati orang lain.
(BETUL!! org je tak pandai ambil hatiku..huhu)

* Pendiam kecuali telah dirangsang.
( YESS!! )

* Agak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
(AGAK BETUL)

* Mudah mendisiplinkan diri sendiri. ( ERMMM TAK PASTI)
* Badannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
( AHA MMG BENAR...huhu)

* Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
(SGT BETUL!!)

* Cukup sayang pada kanak-kanak
. (EH! MANA TAHU NI?? hehe)

* Suka duduk di rumah.
( TEPAT SEKALI.. ON9 JE KAT UMA LG BESH! )

* Setia pada segala-galanya. ( KONPEM YG INI BENAR!! SETIA WOKEH! hehe)

* Perlu belajar kemahiran bersosial
. ( SAPA NAK AJAR?? huhu)

* Sifat cemburu yang sangat tinggi.
( AHAHA... TIBEBE TERASA PULAK.. TPI CEMBURU TANDANYA SAYANGGGG.. hahaha)


OKTOBER

* Suka berbual. (BETUL KALAU KENA PD WAKTUNYA..huhu)
* Suka orang yang sayang padanya. ( ahaha TAU XPE... hehe =p )
* Suka ambil jln tengah. (asal dia tak ambik jln belakang?? huhu)
* Sangat menawan & sopan santun. (sopan la sgt tpi MMG MENAWAN..hehe)
* Kecantikan luar & dalam. (mmg chantek tambah lagi TANG KENING..teeettt.)
* Tidak pandai berbohong & berpura-pura. ( YESS!! TEPAT da di uji da.. hehe)
* Mudah rasa simpati, baik dan mementingkan kawan. ( NO KOMEN)
* Sentiasa berkawan. ( kawan je jgn lebih2..)
* Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama. ( YES THATS TRUE!)
* Cepat marah. ( UHHH BETUL..BETUL.. BETUL.. SELALU KENA MARAH)
* Macam pentingkan diri sendiri. ( NO KOMEN )
* Tidak menolong orang kecuali diminta. (ADA LA SIKIT2 KOT..kuikui)
* Suka melihat dari perspektifnya sendiri.( TEPAT SEKALI )
* Tidak suka terima pandangan orang lain. (IYEE KE?? huhu)
* Emosi yang mudah terusik. (TERUSIK SAMPAI JADI RAWAN.. teett)
* Suka berangan & pandai bercakap. (AHA BETUL!)
* Emosi yang kelam kabut. ( UHH IYE KE?? huhu)
* Daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan). (no komen)
* Suka melancong, bidang sastera & seni.
(aha bakal jd cikgu kot..huhu)
* Pengasih, penyayang & lemah lembut. ( BETUL..BETUL..BETUL.. (^_^)
* Romantik dalam percintaan. (uhhh ROMANTIK ke?? teettt.. haha)
* Mudah terusik hati & cemburu. (KONPEM BETUL.. cemburu.. haha)
* Ambil berat tentang orang lain. (SANGAT SETUJU.. hehe)
* Suka kegiatan luar. ( KONPEM SAMA.. huhu)
* orang yang adil. (NO KOMEN)
* Boros & mudah dipengaruhi persekitaran. ( ahaha MAYBE2.. huhu)
* Mudah patah semangat. (IYE KE?? ermm)

MIGRAIN BUKAN PENYAKIT REMEH!! FUUYOOOO...

Assalammualaikum semua... haa sapa2 yg masuk blog WAN tu ambik laa tag yg kat bawah tu ok..hehehe..

haa korang pernah kena sakit migrain tak?? haa apa pernah?? haa sama la kite gamaknye..huhu.. bila dtg sakit ini MAKKKAIII mahu DI HENTAK2 KEPALA KAT DINGDING kan?? huhu


tahukah anda penyakit migrain ini diambil dd perkataan Greek, hemikrania, yg bermaksud sebelah tengkorak, migrain juga dikenali sbg Vascular Headache..

Tanda-tanda migrain:

1) sakit kepala
(sudah pasti berlaku dekat ku)
2) tidak suka melihat cahaya dan berhadapan bunyi bising
3) kadang kala akan merasa loya, muntah dan cirit-birit (aik mcm nah terjadi kat ku je..huhu)
4) pandangan mata akan berbalam-balam
5) kebas sebelah tangan, lemah anggota badan terutamanya kaki (ermm pernah terjadi gak ni)
6) bercakap dgn nada perlahan serta kemerahan terutama pd dahi dan keliling mata.

Fakta Migrain:

ciri-ciri sakit : SAKIT YG AMAT SGT, menumbuk, berdenyut sehingga tidak dapat meneruskan kerja.

tempat sakit : Sebelah behagian kepala atau keseluruhan bahagian kepala

Faktor penyebab:


1) TEKANAN MENTAL DAN FIZIKAL ( hahaha KONPEM SELALU TERJADI pd diri ku)
2) SIMPTOM :RASA MUAL, MUNTAH & CEPAT MARAH (ADAKAH TERJADI PD KU?kui3)
3) bau yg tidak biasa dan tidak menyenangkan
4) perubahan persekitaran

5) melakukan aktiviti fizikal yg berat

6) perubahan pola tidur spt tidur berlebihan @ tak cukup tidur
( ermm ku yg mana 1 erk? rase2 TERLEBIH KOT..teeett)
7) cahaya silau dan pancaran matahari
8) pemakanan yg tak seimbang
(haa itu laa diet lg dgn tak seimbang..padan muka aku!.. huhu)

Langkah-langkah pencegahan:


1) Makan dgn jumlah yg sedikit tetapi kerap dgn tujuan untuk menstabilkan kandungan gula dlm darah yg menjadi punca berlakunya migrain.
(owhhh gitu gamaknya ku selalu sental sekali rap je takde masa nak makan sikit-sikit ini nnt habis..huhu)

2) elak dari memakanan atau minuman yg boleh menyebabkan migrain spt kopi, limau jeruk, susu coklat, keju, bawang, makanan yg mengandungi serbuk perasa, hati ayam @ makanan yg di perap, kismis (jgn lbh 1/2 cawan sehari) dan pisang (jgn lebih 1 biji sehari)

3) amalkan senaman sederharna yg berterusan
(senaman jari jemari boleh tak iye la on9 je kan senaman jari je la..hahaha)

4) berhenti merokok dan elakan dr hidu asap rokok (alhamdulilah MUJUR TAK ISAP ROKOK, ISAP GULA JE.. hahaha)

5) belajar BERTENANG dan KURANGKAN TEKANAN (bab inilah yg SSH nk control! huhu)

6) melakukan urutan di tengkuk dan di belakang kepala setiap hari untuk melancarkan pengaliran darah.
(haii kalau tgn den nk urut tak mujrab rasenye cube tgn lain KONPEM MUJARAB!! hehehe)

ok sekian sahaja yg sempat dikongsikan bersama u'll..

bukan apa kebetulan WAN pun antara salah seorg penghidap penyakit ini so nak share la ngan u'll yg sapa-sapa terkena penyakit yg sama ni boleh la follow cara2 mengatasinya..


ok semua..TAKE CARE.. KEEP IN TOUCH WITH ME... FUUUUYOOO MR.WAN...

Monday, March 09, 2009

KENA TAG LAGI

Tag rules:
1. Anda dikehendaki mengambil 3 pic di bhgn muka..
2. Pastikan dicrop..
3. Setiap 1 pic hanya boleh menampakkan 1 @ 2 anggota sahaja..

4. Huraikan sedikit tentang pic itu..

5. Tag sape jer asal lebih 5 org..

WAN sorang yg RABUN sebenarnya.. kuang..kuang..kuang...

ada janggut ciput.. hehe Mcm suke x?? teeettt =p


org kata GIGI wan CHANTEK.. BETUL KE??? layan je la kan...hehe

erm,tag ni dapat daripada eazy... THANKS...

so,yang bertuah untuk melakukannye.

1. Mohd Ilham

2. Dba
3.Lynn

4.Khairill

5. Aie

Friday, March 06, 2009

TAG PERTAMA...

Tag amik dr Princess Ida....

The rules:It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun! Don't forget to post it!

1. What is your name: SYAZWAN
2. Four letter word: STOP
3. A boy's name: SYAZAM
4. A girl's name: SAPIAH
5. An occupation: STUDENT
6. A color: SOMETHING RED, BLUE, BLACK, GREEN
7. Something you'll wear: SOMETHING APA2 AJE...
8. A food: SARDINE
9. Something found in the bathroom: SABUN
10. A place: SELANGOR
11. A reason for being late: SORRY BEB
12. Something you'd shout: STOPPPPPPPPPP!!
13. A movie title: SUPERMAN
14. Something you drink: SOUR PALM
15. A musical group: SPIDER
16. An animal: SPIDER
17. A street: SENTUL
18. A type of car: SUBARU
19. The title of a song: SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG..

haaaa SIKALANG GUA LAK NK TAG kepada SEMUA PENGUNJUNG YG SINGGAH BLOG FUUYOOOO.. MR WAN ok.. JGN MALU2 AMBIK JE..

Wednesday, March 04, 2009

FUUUYOOOO... HOT FM BIG JAM @ DANGA BAY LEBIH HANGAT DARIPADA BIASA..

ADUHHH LETIH nyeee... huhu tu laaa padahnye bersuka2 sgt kat jb kan.. terima padahnya... hey!! ASSALAMMUALAIKUM SEMUA.... amcm sihat?? windu tak WAN tak de baru2 ni?? (poyo je) hahaha releks2 k...

haaa tak mau buang masa WAN nk share ngan U'll semua apa yg ada di HOT FM BIG JAM @ DANGA BAY, JB.. but first of all apa yg leh ckp MMG BEST, HAPPENING, ENJOY..krew2 HOT FM pun carrying2 belaka... mana tak nye daripada krew viva zoomers, penyampai hot fm dan yg lbh penting BIG BOSS SEELAN PAUL pun turut sama2 ngan kite org beramah mesra tanye ok ke x apa2 semua... CAYALAH!! ni yg CAYANG lebih kat HOT FM ni.. hehehe...

ok korang layan k gmbr2 WAN yg x seberapa ni...

pagi2 berkumpul kat sri pentas.. semua muke kegirangan nk ke jb tu..

inilah bas kite org.. tpi bas lg 1 tu masa nk balik die demam pulek kejap2 air cond xde.. perh menagis ketiak kite org.. huhu

Dalam pukul 1 lebih kite org sampai DANGA BAY.. HUREY!!! tpi g check in lu... masa nk check in tu haiii mule2 da terjumpe artis da.. nasib baik die da kahwin kalau tak da lama kena sebat.. haha...

sapa lagi klau bukan isteri mawi ekin.. die ttp dgn speck die tu..

lps tu msk hotel laa tukar pakaian lmbt kang kne tinggal.. nk tgk bilik erk ok nah...

FUUYOOO tu laa words bila msk bilik HOTEL GRAND PARAGON..


ni adalah pemandangan dari bilik hotel.. VERY NICE!! FUUYOOO

dalam kul 3 turun lobi hotel.. snap lg gmbr.. haha


dalam dok sibuk ambik gmbr FUUYOOO terserempak dgn FAIZAL TAHIR & MISHA OMAR MY FAV SINGER!!! hehe

pemandangan dekat2 dgn DANGA BAY.. dorang kata ni laut yg memisahkan M'sia dgn S'pore pasan tak hujung tu haaa tu laa S'pore (dorang ckp laa kan) kalau dorang tipu korang pun kena tipu gak.. hahahaha tpi BETUL3

inilah situasi bila mula2 sampai di tapak konsert.. PERHH RAMAI SEYH!

para penyampai HOT FM.. tpi KIERAN and TINI tak dpt join al maklum la sorang tu baru dpt baby and lg sorang bertandang rumah pengantin lelaki lak kat Kota Tinggi.. tapi apa2 pun TETAP MERIAH!

pembukaan show bagi sesi 1. ONE NATION EMCEES.. mmg MANTAP persembahan mrk

haa masa ni kite org sudah "di kurung" dlm khemah VVIP so kite org duduk dlm ni je la.. hehe

IMRAN AJMAIN.. lagu my fav SELAMAT ULANG TAHUN SYG berkumandang.. YEAH!!

MISHA OMAR.. CINTA ADAN & HAWA.. tapi 1 lagu je dia nyanyi.. sedih giler.. huhu

persembahan JINBARA mmg MANTAP! LAYAN TU....

ptg tu hari da nak ujan tpi bila SUKI OIAM nyanyi.. DUMM!! hujan turun dgn lebatnya.. haaa korang pikir la sendiri la erk.. hahaha

yang BESTnya dlm hujan2 tu FAFAU turun tmpt kite org beramah mesra..
CAYALAHH FARA.. I LOVE U.. VERY SUPPORTING..MUAAH!!


WAN dpt snap peminat kecil yang WAN jumpe. walaupun dlm hujan ttp menyokong HOT FM.. adik lain kali ckp ngan mak n ayah sediakan payung sebelum hujan.. =p

Dalam pukul 8.30 konsert bersmbg balik. kali ini konsert sesi ke 2 lebih happening tu..dorang pun da tukar baju la da..

STACY pembuka tirai konsert utk sesi ke 2 pd malam tu.. STACY U ROCK BEB!! =p

tengah2 menikmati persembahan 30 artis.. kami tetamu VIP diberi peluang utk masuk backstage.. FUUUYOOOOO BEST BANGGAT TU... so kite org takan lpskan peluang.. so masuk laa.. nak tau dgn sapa WAN jumpe jomm tgk..

TADAAA!!! lg sekali FAIZAL TAHIR.. masuk2 je jumpe die dulu so snap! haha

ANDY ESTRANGED.. hoho tinggi MAK DATUK mkn apa laa dia ni kan.. huhu

STACY & LOTTER!!! VERY SUPPORTING...

ADI 6ixth Sense.. U ROCK.. I SENTIMENTEL tu yg mata ala2 stim je tu.. hahaha

ELYANA!!! YEAHHH I KALIS RINDU NAK JUMPE U.. =p

BUNKFACE!! malam tu ramai peminat dia.. semua tunggu2 persembahan mrk... tpi yg sakit hati sikit bila semua budak2 nak ambik gmbr dgn dia KONPEM BUAT MUKE2 mcm kat atas tu.. naik meluat lak tgk nye.. huhu

Dekat backstage ingatkan dpt jumpe MAWI ke, MUH ke, AZHARINA ke tpi yg ado mana dorang menyorok tak tau la.. huhu..

Lepas puassss bergambar dgn sebahagian artis2 yg ada dekat backstage.. haa sekarang giliran kite org melaram dekat dalam khemah.. jommm layan..

latar belakang stage HOT FM BIG JAM.. walaupun muke perhh berkilat.. PANASSS... tetap melemparkan senyuman.. hahaha



haaa tgk la tu BERTAPA GUMBIRANYA KAMI.. haha

kalau u all nak tau mas BUNKFACE & MEET UNCLE HUSSEIN buat show.. PERHH!!! walaupun kita org duduk dalam khemah tpi kite org TTP ENJOY... tuuu bagai nak roboh khemah kite org buat.. hahaha... nk tau knp?? ish tak payah laa tau.. nge3..

lautan manusia pada sebelah malam..

Tepat jam 12 a.m maka berakhirlah konsert HOT FM BIG JAM... fuuhh!! lega.. haha.. tpi apa yg WAN nk share gmbr seterusnya ni haiiii mmg sedih sikit.. haa tgk laa sendiri

tadi lautan manusia sekarang lautan SAMPAH!!! perhh tak tau la sikap dorang ni semua kan.
u all JGN SESEKALI BUAT BEGINI K..

dekat lobi hotel WAN just snap gmbr ANNE je.. yg lain x mau laa penat.. huhu

sok pagi pergi2 breakfirst kat CAFE PARA-PARA.. jumpe pulek dgn MISHA OMAR, ADAM, FABULOS CAT, BUNKFACE.. rupa2 nya dorang tak balik lagi.. kalau tau leh tumpang bilik dorang.. hahaha.. tpi sorry WAN tak xde hati nak ambik gmbr dorang mase tu cos muke dorang pun mcm bgn tido so memburukan je nnt.. tmbh lg muke WAN konpem2 lg buruk drpd dorang =p

sebelum balik KL tinggal dulu kenangan bersama mrk.. YEAHHH!! SYG HOT FM.. itu yg kami ucapkan =p

kenalan plg 1 kepala di JB.. alamak nama die da lupe cos kite org panggil adik ikhwan hot fm je
cos muke die mcm ikhwan.. haha tpi tgk balik tak de la pulek mcm HARUAN ada la.. opsss =p

kalau u all nk tau bus kite org la plg sikit org time balik.. cos yg lain naik bus lg 1 so bus ni ala2 ROMANTIC gitu.. semua melayan perasaan..
mencari "ILHAM" kot.. kuikui


CEH!! sapa la ambik gmbr ku.. tpi ttp MACHO.. haha.. tgh penat tu... huhu

dari kiri zack, wan, izad, am n farah.. dorang buat WAN gelak tanpa henti dlm bus tmbh2 lg si zack.. zack nnt ku BANK IN gmbr k.. khaakhaa =p

melayan perasaan sorang2 mencari "ILHAM" yg tak dtg2..huhu

OK HABIS... itu la KENANGAN MANIS WAN bersama PEMENANG HOT FM & KREW HOT FM..

WAN nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kpd warga HOT FM krn sudi bwk kami FREE ke JB.. KITE ORG AKAN SOKONG HOT FM!! YEAH!! kalau ade lagi program mcm ni call2 la k.. hehe..

kpd kwn2 pemenang telematch yg dpt g JB... U ROCK beb!! very SUPPORTING.. CAYALAH!! JGN LUPE CONTACT2 EACH OTHERS K... sapa2 nk gmbr nnt WAN BANK IN k.. (pinjam ayat ZACK) hahahahahaha

sekian dulu catatan utk HOT FM BIG JAM... INGAT SENTISA
FUUUYOOO MR.WAN.....


Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com