Saturday, February 28, 2009

FUUUYOOOO... WASIAT DARIPADA MR.WAN..

COOL.. RELEKS SEMUA... JGN MENAGIS SEMUA... WAN ALHAMDULILAH SIHAT LG.. WAN cakap pasal wasiat ni sebab 2 hari WAN tak da dalam blog FUUUYOOO MR.WAN...


sebab apa?? laaa tak tau ke?? sebab WAN dpt g HOT FM BIG JAM @ DANGA BAY, JB laaa...so dalam masa 2 hari ni WAN tak boleh la masuk ucha2 blog u all... ermm tak pe blk nnt WAN ucha k..




so tuk blog kali ni WAN bg sikit2 laa tentative sepanjang WAN berada di DANGA BAY nnt..


1 MAC 2009 (AHAD)

7.00 pagi : Berkumpul di Sri Pentas

8.00 pagi : Bertolak ke Johor Bahru

2.00 petang : Tiba di Grand Paragon Hotel Johor Bahru (check in)

2.30 petang : Berkumpul di Lobby Hotel

2.45 petang : Bertolak ke tapak Big Jam

3.30 petang : Tiba di tapak Big Jam

4.00 petang : KONSERT BERMULAAA!! YAHOOOOO!!!

12.00 malam : KONSERT TAMAT!! ALAAAA…

12.30 malam : Berkumpul di khemah VIP

12.45 malam : Bertolak balik ke Grand Paragon Hotel

1.15 pagi : Tiba di Grand Paragon Hotel (ZZZZzzzz...)


2 MAC 2009 (ISNIN)

10.00 pagi - Berkumpul di Lobby Hotel

10.30 pagi – Bertolak ke Sri Pentas

4.00 petang – Tiba di Sri Pentas.....


ok laa tuk blog kali ni WAN sampai di sini dulu la k... INSYALLAH nnt WAN melaporkan apa yg berlaku di HOT FM BIG JAM@ JB kpd sesiapa yg tak dtg k.. kpd yg dekat2 dgn JOHOR tu haaa apa tunggu lg JGN LUPE KITE JUMPE AHAD ni k...


ok u all JAGA DIRI HIASI PERIBADI... SALAM RINDU DARIPADA WAN (cewahh poyo terlebih)


INGAT SENTIASA FUUUUYOOOO bersama MR.WAN....

Comments (4)

On February 28, 2009 at 1:46 PM , Miss Atie said... [Reply to comment]

wan waktu2 smua tu
mmg drg kata gitu ke
wan bedal je?
terasa mcm lama gile pjlnan
hahahhaa

 
On February 28, 2009 at 1:57 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

ish x laaa...
ni la yg dorang bg kat wan...
sesedap hati wan main bedal..
huhuhuhu
lama sgt ke??
rase mcm biase je..
entah2 lg lambat ade la..
al maklum la kite kan org melayu...
selalu janji "tepat" hahahaha

 
On February 28, 2009 at 10:45 PM , penjenayah.merah.jambu. said... [Reply to comment]

cesss...
asek2 pat bersendalokaaaaa aje..
sungguh tak aci tau!
org kat sini kene perah otak nk test..
tak aci-tak aciiiiii!
blueks!

 
On March 1, 2009 at 10:18 PM , dBa said... [Reply to comment]

hmm..dah rezeki diew.ngeh2..

out tpoic -->> otak pale kau,ader lak kata daddy sugar lak?!! isk... ayah ngn mama aku bgi la keta tu..adoi