19 feb.2009 pukul 6.10 pagi
bunyi nada dering hp wan (lagu low)


wan: ( ish sapa pagi2 buta kol aku ni?? ade org meninggal ke??) itulah ungkapan pertama WAN bila tgk ade org call pagi2 buta.. tgk no 03771...... (x leh bg tahu) lps tu wan pikir jap (wah bgn2 tido leh lg tu berfikir) ni no area bandar utama ni.. ermm angkat je la

am krew: 1..2..3.. (tibe2 x beri salam terus ckp minatang tu) SYAZWAN AB RAHMAN!! BGN2.. WARMING UP!! 1..2...3..

wan : (uhhh apa tibebe2 pempuan ckp sal warming up).. lps tu wan pun layan la gak dgn suara yg agak2 versi RAMLI SARIP (serak2 basah) wan pun bilang 1...2...3... (apa entah yg aku bilang x tau)

am krew: SYAZWAN.. BGN2..

wan : ermmm iye da bgn da lama ni... ( sambil mengeliyat bkn dorang tau pun) haha

am krew : haaa SYAZWAN awk da practise belum untuk sabtu ini?? awk bakal msk sukan TARIK TALI!!

wan : WHAT??!! tarik tali?? ( die ingat bdn ku ni comel ke nk msk tarik tali?? mau aku kene tarik nnt) haaa BOLEH JE.. SAYA BELASAH SEMUA BOLEH JEE... (poyo je tu)

am krew : so SYAZWAN awk buat senaman tgn tau..


wan : IYE!! tiap2 hari hari senaman tgn.. (bertambah propa da aku tu)

am krew : klau awk x tau nk buat senaman tgn awk korek la hidung mcm faizal ismail.. tu jadi besar lubang hidung die.. hahaha

wan : hahahaha (aku pun gelak w/pun masih blur) huhu.. iye saya akn korek hidung die tu kasi BESAR @ KEMBANG..

am krew : hahahah (dorang gelak)

wan : hahaha (aku pun turut gelak walaupun x fhm sepatah haram pun)

am krew : ok SYAZWAN kita JUMPA SABTU NI OK.. KASI KALAHKAN JAWA RANGERS..

wan : haaaa OK2 PASTI DTG AND AKAN KALAHKAN JAWA RANGERS TU... OK THANKS
BYE..


lepas FAFAU AND FBI call.. PERH TERUS X LEH TIDO... apa lagi azan pun da berkumandang tandanye apa?? SOLAT SUBUH!! haha so WAN terus ambik wuduk solat.. (Ermm bgs dorang ni terus dpt pahala kejut aku bgn solat sekali.. haha)

PUKUL 9 PAGI..

mak wan : kenapa pagi td mengigau ke ckp sorang2??

wan: (AIKK?? tibebe2 je sound..) tak lah HOT FM CALL..

mak wan : haa iye?? apa dia nak pagi2?

wan : (aduhhyai mcm mana nk explain) ermm die just bg tau org dpt msk telematch jee.

mak wan : oh ok..

pukul 9.30
bukak 8tv tgk hot fm dlm tv..

am krew : ok sapa2 nak call bagi tahu suke or x am krew pakai baju putih call kami sekarang..

wan : (uihh bgs gak ni lps geram pg td x dpt ckp byk2.. angkat telefon.. call)

am krew : helluu sapa di sana ( fafau sambut )

wan : ellooo SYAZWAN laa yg pg td akak kol tu..

am krew : oh SYAZWAN.. haa da bgn belum?? da gosok gigi da?

wan : (ceh cilanat fafau) da2 bgn da mandi semua da (propa je) haha

am krew : haa SYAZWAN amcm pendapat awk ttg baju putih ni? ok??

wan : (haa idea ku terus zass dtg) MMG BGS SGT AM KREW PAKAI BAJU PUTIH..

1. Warna putih bile waktu panas terik die x serap haba so tenaga kite tidak akan
berkurangan nnt...


2. PENYOKONG AM KREW SEMUA SEGAR DI WAKTU PG.. penyokong jawa rangers lembab di waktu pg.. segar sebelah ptg je.. SO KITE ADA PELUANG UTK MNG ( syco2)

am krew : haaa TAU XPE SYAZWAN.. sbb itulah kami pilih warna putih and waktu pg.. haha
bgs2 SYAZWAN... JAGA STAMINA OK..


wan : haa ok2 setiap hari saya warming up ( ayat POYO) haha..


am krew : bye SYAZWAN..

wan : ok bye JUMPE SABTU NI OK.. ( aik asl aku lak terlbih dr fafau n fbi ni patutnye dorang yg ckp mcm tu)

FUUYOOOO.. moral wan nk cite.. BELUM LG ARTIS CALL WAN KEJUT BGN PAGI.. haha and lg 1 BELUM LG DLM SEHARI DPT CALL 2 KALI HOT FM.. tu je nk share.. (^_^)


U'LL JGN LUPE UNDI KAT SURVEY WAN TU K.. SIAPA BAKAL MENANG SABTU NI K.. THANKS...

Comments (13)

On February 19, 2009 at 2:47 PM , fazemy said... [Reply to comment]

Wahhh harini mesti wan senyum smpai ke malam yer. Good luck sabtu nnti. Tapi akak sokong jawa rangers..muahaha.

ps: Wan nnti tangkap gmbr byk2 tepek kat blog k:-)

 
On February 19, 2009 at 2:47 PM , fazemy said... [Reply to comment]

Wahhh harini mesti wan senyum smpai ke malam yer. Good luck sabtu nnti. Tapi akak sokong jawa rangers..muahaha.

ps: Wan nnti tangkap gmbr byk2 tepek kat blog k:-)

 
On February 19, 2009 at 3:09 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hahaha
SENYUM KAMBING je.. hehehe

alaa akak.. asal laa sokong jawa tu... ada apa dgn dornag poyo je lebih.. hehe

ok2 insyALLAH wan akan cube ambik gmbr byk2 k.. thanks kak.. (^_^)

 
On February 19, 2009 at 4:33 PM , cuit said... [Reply to comment]

Gud lak skali lg... tp aku nak sokong jawa rangers la.. pasal tak de org yg nak sokong diorang... hik hik hik

 
On February 19, 2009 at 8:14 PM , Miss Atie said... [Reply to comment]

JAWA RANGERSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!

 
On February 19, 2009 at 10:03 PM , dBa said... [Reply to comment]

oh!bila bce ni,baru aku tau yg hot fm buat telematch..hehhee
sbb aku x dgr radio ni.coz byk lagu indon!muak!hehehe
aku layan fly fm..hehehhehe

 
On February 19, 2009 at 10:04 PM , dBa said... [Reply to comment]

Good Luck wan

 
On February 19, 2009 at 10:26 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

CUIT... laaaa apa laa SOKONG JAWA RANGERS NYE... DORANG PASTI KALAH NYE..
SBB WAN MSK AM KREW.. hehehe

 
On February 19, 2009 at 10:28 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

ATIE... oh NOOOOOOOOOOO AM KREEEW.....!!!

DBA... haaa baru tahu erk.. hahaha APA2 PUN SOKONG AKU K ... (^_^)

 
On February 19, 2009 at 11:24 PM , eQueen said... [Reply to comment]

sbb u salu bgun lmbat tu yg dorg kejutkan... hahaha

 
On February 19, 2009 at 11:27 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

ewah2... nk kene ekin ni...
mana ade.. i selalu BGN AWL LAA...
BGN PAGI2 PERGI KEBUN TAU..
(^_^)

 
On February 20, 2009 at 12:13 AM , FaDLi said... [Reply to comment]

ooo...telematch ke...gewd luck la... aku xtau mende pasal radio skrang..sini xde signal hotfm...sedey gile... hehehe

 
On February 20, 2009 at 7:54 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

iye ke?? huhuhu radio on9 pun x leh ke bro?? ermmm xpe2 sbb tu ada blog ni.. wan akn sampaikan nnt k.. anyways thanks yeah.. DOAKAN AM KREW MNG K.. (^_^)