Wednesday, February 25, 2009

FUUUYOOO..... ADA APA DENGAN DESA WATER PARK??

FUUUYOOOO... WAN tengok semua ceria je ni... HAAA BAGUS laa... ada yg busy buat assigment pun sanggup singgah blog wan ni.. TIME ACEH SEMUA..hehehe..

ok2 x mau cite pjg2 korang pun ade keje lg kan and x suke baca ayat pjg2 kan so wan short cite wan ni k..

semlm (selasa) xde wat apa2 free pulak tu kan teringin sgt nk MANDI-MANDA..so ajak member rapat sorang ni SYED nama die.. ajak die g DESA WATER PARK.. pegi2 org x ramai tuuu.. haaaa apa lagi kite org konker laaa tmpt tu buat mcm hak sendiri..hahahaha..

PETUA NK G TMPT MANDI PERGI HARI KERJA KONPEM X RAMAI..
X YAH BERATUR NAK NAIK APA2.. hehe tiket masuk RM 20 for adult. tpi hari tu special kes just rm18 je. hahaha MMG BERBALOI..

ok2 x mau cite pjg2 korang layan la pic yang adoo ni k...


ni la dia ombak buatan manusia. besh tu besar gak ombak die..

HUREYYY!! lepas tension... (^_^)





pose mmmg kegilaanku.. haha







menyirap pun jd kann al maklum xde org sgt.. so x malu la..hehe

haa klau tanye sape tu syed.. haa inilah orgnye..nama penuh die SYED HAFIZUDDIN BIN SYED YUSOFF.. kwn bergaduh,gelak,nagis, mengutuk ngan die la.. hahahaha..T.Q SYED!! =P

penat mandi so rehat jap pekena ice krim.. hehe


WAN sdg mencari " ILHAM " huhu



syed suruh ku pose..ku apa lg POSE laa.. haha

tak dpt peluk org..peluk pelampung pun jd.. hehe

inilah dikatakan JANTAN.. byk bulu kaki.. hahaha.. syed ko ade bulu kaki x?? kuikui

rehat utk beri lalu kpd azan zohor.. huhu

ada pelampung kan..

taadaaaa!! mana pelampung?? haha.. wan kan HERO x yah gune pelampung pun.. hehe

ERKKK DE BA BOMMM..DUSH!!

tgk tu da surut air bile ko msk syed.. nge3..

'percikan air membuatkan ku lbh berani' hoho



FUUYOOOO... ala2 MODEL laa.. (perasaan)..hehe

FUUYOOO mcm iklan shampoo rambut kn3?? hahaha



klau la turtle tu leh berkata2 konpem die menjerit ckp ' badak mana yg impap ku ni' mujurlah die x berkata2..


kegembiraan jeles terpancar di gigi ku.. khaakhaa

bersiap sedia utk pulang!!



haa apa lag perut da lapa singgah A&W dulu.. da lama giler x p kena A&W kira2 8 tahun da. huhuhu.. so KITA ENJOY!!

FUH!! rase da puas kot u all tonton gmbr den ni.. anyways time aceh krn sudi singgah blog WAN k.. ade yg dr brunei,jakarta, johor, sabah, sarawak, kedah (uum) huhu, kl jgn ckp la kn.. ada yg dr britain, poland pun ade (haii fhm ke dorang bhs wan ni) haha..

TIMA KASIH..
THANK YOU.. ARIGATO OGAZAIMASU, XEI-XEI, SUKRAN JAZILAN, WUMAN MANDERAN..

see u next blog yeah..DON'T FORGET

FUUUUYOOO MR.WAN....

18 comments:

my name is KARL said...

one of my plan.. maybe dis fiday g kot.. but no feeling well ... ermm

mr.syazwan said...

OIC.. wahhh but i go first.. hehe
ermm xpe2 mkn ubat cpt2..INSYALLAH THIS FRIDAY U OK...
(^_^)

dBa said...

pergh!!!! penat mata aku tgk ko!tertuling2..hahaa..
weh!x ajk aku!!!

mr.syazwan said...

khaaakhaaakhaaa...
kate nk jadi model...
terguling ke.. menyirap ke da lumrah..
ceeewahhh.. hahahaha
alaaaa ku g semlm laa..
ingat ko ade kelass.. tu x nk ganggu tu..
huhu

miSz.haNie said...

haihh..
photo shoot mjlh mn nih..
hehehe..
melerts posing. :P

mr.syazwan said...

hahahahaha...
majalah PAKAR SAKIT TUAN...
tu yg melert posing tu...
khaakhaaaakhaaa
(^_^)

eazy said...

wah wah cik wan kite.
berposing sakan ye.

*senyum itu satu sedekah

mr.syazwan said...

ermmm BETUL3...

SENYUM 1 SEDEKAH..

SENYUM AWET MUDA..

SO SENYUMM...

(^_^)

eazy said...

larat kew cik wan nk senyum sampay ke petang?
ez ni pown tak larat ha nk senyum.
tapy kerja ni takleh masam2.
nnty bos marah.hehe

*kan bagus kalau ade orang nk blanje A n W hari ni.tingin nk makan cooney dog ngan rutbir.huhu

mr.syazwan said...

hahahahaha...
larat je kot senyum...
tpi klau senyum lebih2 tkt org ckp kite x betul lak...
hahahaha

haaa ez mase keje tu senyummm
baru laa leh naik pangkat kee..
heheheh

hoho
teringin mkn A n W erk..
hehehe...
ajak laa mr.rabit belanja...
=p

Lynn - Mama Dhiya Qistina said...

salam wan.. thanxs jenguk qistina kat blog.. slalu singgah ye update aktiviti qistina..
akak first time masuk tengok gambar wan yg posing baik tuh.. dah terpikir, aku nieh masuk blog ADLIN AMAN RAMLIE ke.. laa wan sebijik gambar pakai spek ngan gaya gitu mcm adlin aman ramlie.. :) okehla tuh leh jadi model larr.. ada muka komersil.. :) salam perkenalan...

arjuna.arts.com said...

ayoyo..mr.wan greater holiday guy..

tamex owg sawak...mun sik ngreti..blaja lah ooowh...

ya mum a&W sik ajak owg huhu2...

carilah makne nya sendiri...wuarghahaha...

mr.syazwan said...

lynn... salam kak... kasih di terima... no hal la ronda2 td jumpe blog akak yg cun tu so msk la jap.. hehehe

FUUUYOOOOO... ADLIN AMAN RAMLI?? hahahahaha.. kak die da tua lerr x kan muke saya da tua mcm die kot?? hahahahahaha..

anyways ADLIN AMAN RAMLI ke, AZNIL HJ NAWAWI ke, MAWI ke, apa2 laa janji

FUUUYOOOOO... MR.WAN... hahaha

owh muke komersial erk.. haii kak jgn puji lebih2 malu den.. hehehe

ok2 salam perkenalan jugak... daripada
MR.WAN..

(^_^)

mr.syazwan said...

Arjuna... hoho owg sarawak lorh.. kamek org kay ell.. so kitak tak tahuk cakap itu punya sarawak.. (mcm org asli je aku ckp ni) hahahahahahaha

anyways arjuna.. thanks view and comment my blog k..

nk AnW mai laa key ell.. and nnt ajar la kamek cakap sarawak k...

(^_^)

Lynn - Mama Dhiya Qistina said...

salam wan.. thanxs jd follower blog akak. akak pun follow blog wan gak skarang. wan aka adlin aman ramlie.. :) bukan tua la wan.. tapi kira muka skali pandang cam kena toleh lagi skali ler bila pakai sepek tuh.. hehehe.. sok bila qistina besar dia pun mesti terkezut tengok ada abang muka cam adlin aman ramlie follow blog die.. :)

mr.syazwan said...

salam kak... no problem kak.. bab follow2 ni no hal la.. hehehe.. owh bukan tua erk.. huhuhu apa2 je la kakak..
adlin ke apa ke.. janji hepi.. hehe
tpi pelik gak akak sorang je ckp mcm tu.. hehehe.. sok bsr qistina lg HEBAT KAK.. entah2 kalah DATO CT.. hehehe...
leh la wan tumpang gumbira nnt..
(^_^)

eazy said...

ala,mr rabbit jaoh la.
kat khodah nun
wan ni same umo ngan ez kan?

mr.syazwan said...

owh iye kedah....
awat hang carik org kedah...
hehehehe

yup wan 21 sama kan??
kuikui

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com