Saturday, February 28, 2009

FUUUYOOOO... WASIAT DARIPADA MR.WAN..

COOL.. RELEKS SEMUA... JGN MENAGIS SEMUA... WAN ALHAMDULILAH SIHAT LG.. WAN cakap pasal wasiat ni sebab 2 hari WAN tak da dalam blog FUUUYOOO MR.WAN...


sebab apa?? laaa tak tau ke?? sebab WAN dpt g HOT FM BIG JAM @ DANGA BAY, JB laaa...so dalam masa 2 hari ni WAN tak boleh la masuk ucha2 blog u all... ermm tak pe blk nnt WAN ucha k..




so tuk blog kali ni WAN bg sikit2 laa tentative sepanjang WAN berada di DANGA BAY nnt..


1 MAC 2009 (AHAD)

7.00 pagi : Berkumpul di Sri Pentas

8.00 pagi : Bertolak ke Johor Bahru

2.00 petang : Tiba di Grand Paragon Hotel Johor Bahru (check in)

2.30 petang : Berkumpul di Lobby Hotel

2.45 petang : Bertolak ke tapak Big Jam

3.30 petang : Tiba di tapak Big Jam

4.00 petang : KONSERT BERMULAAA!! YAHOOOOO!!!

12.00 malam : KONSERT TAMAT!! ALAAAA…

12.30 malam : Berkumpul di khemah VIP

12.45 malam : Bertolak balik ke Grand Paragon Hotel

1.15 pagi : Tiba di Grand Paragon Hotel (ZZZZzzzz...)


2 MAC 2009 (ISNIN)

10.00 pagi - Berkumpul di Lobby Hotel

10.30 pagi – Bertolak ke Sri Pentas

4.00 petang – Tiba di Sri Pentas.....


ok laa tuk blog kali ni WAN sampai di sini dulu la k... INSYALLAH nnt WAN melaporkan apa yg berlaku di HOT FM BIG JAM@ JB kpd sesiapa yg tak dtg k.. kpd yg dekat2 dgn JOHOR tu haaa apa tunggu lg JGN LUPE KITE JUMPE AHAD ni k...


ok u all JAGA DIRI HIASI PERIBADI... SALAM RINDU DARIPADA WAN (cewahh poyo terlebih)


INGAT SENTIASA FUUUUYOOOO bersama MR.WAN....

Wednesday, February 25, 2009

FUUUYOOO..... ADA APA DENGAN DESA WATER PARK??

FUUUYOOOO... WAN tengok semua ceria je ni... HAAA BAGUS laa... ada yg busy buat assigment pun sanggup singgah blog wan ni.. TIME ACEH SEMUA..hehehe..

ok2 x mau cite pjg2 korang pun ade keje lg kan and x suke baca ayat pjg2 kan so wan short cite wan ni k..

semlm (selasa) xde wat apa2 free pulak tu kan teringin sgt nk MANDI-MANDA..so ajak member rapat sorang ni SYED nama die.. ajak die g DESA WATER PARK.. pegi2 org x ramai tuuu.. haaaa apa lagi kite org konker laaa tmpt tu buat mcm hak sendiri..hahahaha..

PETUA NK G TMPT MANDI PERGI HARI KERJA KONPEM X RAMAI..
X YAH BERATUR NAK NAIK APA2.. hehe tiket masuk RM 20 for adult. tpi hari tu special kes just rm18 je. hahaha MMG BERBALOI..

ok2 x mau cite pjg2 korang layan la pic yang adoo ni k...


ni la dia ombak buatan manusia. besh tu besar gak ombak die..

HUREYYY!! lepas tension... (^_^)





pose mmmg kegilaanku.. haha







menyirap pun jd kann al maklum xde org sgt.. so x malu la..hehe

haa klau tanye sape tu syed.. haa inilah orgnye..nama penuh die SYED HAFIZUDDIN BIN SYED YUSOFF.. kwn bergaduh,gelak,nagis, mengutuk ngan die la.. hahahaha..T.Q SYED!! =P

penat mandi so rehat jap pekena ice krim.. hehe


WAN sdg mencari " ILHAM " huhu



syed suruh ku pose..ku apa lg POSE laa.. haha

tak dpt peluk org..peluk pelampung pun jd.. hehe

inilah dikatakan JANTAN.. byk bulu kaki.. hahaha.. syed ko ade bulu kaki x?? kuikui

rehat utk beri lalu kpd azan zohor.. huhu

ada pelampung kan..

taadaaaa!! mana pelampung?? haha.. wan kan HERO x yah gune pelampung pun.. hehe

ERKKK DE BA BOMMM..DUSH!!

tgk tu da surut air bile ko msk syed.. nge3..

'percikan air membuatkan ku lbh berani' hoho



FUUYOOOO... ala2 MODEL laa.. (perasaan)..hehe

FUUYOOO mcm iklan shampoo rambut kn3?? hahaha



klau la turtle tu leh berkata2 konpem die menjerit ckp ' badak mana yg impap ku ni' mujurlah die x berkata2..


kegembiraan jeles terpancar di gigi ku.. khaakhaa

bersiap sedia utk pulang!!



haa apa lag perut da lapa singgah A&W dulu.. da lama giler x p kena A&W kira2 8 tahun da. huhuhu.. so KITA ENJOY!!

FUH!! rase da puas kot u all tonton gmbr den ni.. anyways time aceh krn sudi singgah blog WAN k.. ade yg dr brunei,jakarta, johor, sabah, sarawak, kedah (uum) huhu, kl jgn ckp la kn.. ada yg dr britain, poland pun ade (haii fhm ke dorang bhs wan ni) haha..

TIMA KASIH..
THANK YOU.. ARIGATO OGAZAIMASU, XEI-XEI, SUKRAN JAZILAN, WUMAN MANDERAN..

see u next blog yeah..DON'T FORGET

FUUUUYOOO MR.WAN....

Saturday, February 21, 2009

FUUUYOOOO ... AM KREW MENANG.. BOLEH PERGI BIG JAM @ JB BERSAMA JAWA RANGERS???

elluuuu semua...
haaa korang mest x sabarkan blog wan kali ni kan..
pasal telematch hot fm sabtu lepas tu..
mesti korang da tau sapa yg mng and sapa yg pergi kan???
haaa sapa yg mng sebetul2nya???
haaa apa?? JAWA RANGERS??? OHH NO3X...
OF COURSE LAAA AM KREW...
sbb WAN GENG AM KREW.. hahaha...
AM KREWW POWER SEYHH....
TERIMA KASIH juga sapa2 yg vote
AM KREW meramalkan MENANG sabtu lepas....
tpi apa2 pun x kira JAWA RANGERS OR AM KREW..
SEMUAAA DPT G DANGA BAY AHAD 1 MARCH NI...
YEAAAAHHHHH!!

WAHHH BAIK BETUL BIG BOOSSS HOT FM TU....
haaaa apa nk tgk gmbr erk??
ok2 slow2 laa.. jgn gelojoh...
ermm tpiiii wan dpt snap skit je
masa game x dpt snap lorh cos cousin pengang camera
x dpt ambik RAMAI SGT ORG DTG..
so terkapai2 die nk ambik gmbr wan.. hehehe...

sebelum mula game..fara tgh tulis nama WAN spy sng nk panggil nnt..

tpi wan ceti apa yg berlaku pada pg tu k...
mule2 dlm kul 8.30 kite org berkumpul tuk
senaman aerobik dulu.. warming dulu kannn...
haa mase senaman tu kite org di ceriakan oleh.
BETUL..BETUL..BETUL..
UPIN DAN IPIN lerr...die pun senaman jugek..
adik TEAH (suara upin dan ipin) pun dtg beri sokongan tuk
geng AM KREW....



tempat berkumpul..

senaman aerobik with upin and ipin

lps senaman..
haa apa lg MAIN GAME lerr..
tpi yg terkezutnye dorang kte game yg dorang sibuk ckp2 kat radio semuanya di batalkan.. ade game baru..
hoho.. pg2 lagi da kene kezutan ala2 AF lak..
tpi geng AM KREW semua releks jee mase tu cos si fafau and fbi coolkan kami.. hehehe

first game..Stone Stepping..kite kene jln atas batu..
tu je.. haaa nk tua sapa menang??
OF COURSE LAA AM KREW... hahaha
wan yg mule2 stratkan tuk game ni..
tuk bg pembakar semangat tuk kwn2 lain..
ceewahhh poyo gile.. haha.
.

2cd game.. Baling Belon Air..
tuk game ni AM KREW just anta wakil wanita je cos mudah je..
yg bestnye.. BASAH LENCUN BAJU DORANG..
haha.. sampai ada yg jatuh gedebuk gedebik..amik ko!! hahaha
wan just bg sokongan je..
tuk game ni AM KREW KALAH TIPIS JE..
















3rd game.. Boling Kelapa...
tuk game ni pulak AM KREW turunkan PRIA2 je..
peerhh game ni mmg berdebar lorh and ssh..
semua peserta yg baling semua x jatuh pun pin..
tpiiii strat GROUP AM KREW iaitu HISHAM jatuh 10 pin
perhh AG tibe2 jatuh 10 pin jugek..
tpi lawan punya lawan akhirnya..
Jawa Rangers menang...
AM KREW KALAH TIPIS JE..

4th game.. ping pong...
main punya main.. haaa teka sapa mng??
OF COURSE LAA AM KREW...

5th game... Free The Prisoner..
ni game penentuan antara 2 group ni cos kami seri..
so kami da susun strategi and FOKUS!! hohoho..
game ni ingat ramai yg main n wan da daftar tuk game ni
alih2 just fafau, fbi and sorang je wakil..
cehh!! x dpt laa msk.. huhuhu
game ni cara die..
sorang kena ambik kunci dlm mangguk yg berisi air guna mulut..
dlm manggkuk byk kunci so kena pandai pilihla..
and then ambik kunci bukak iktan rakan yg tlh di kunci...
DGN HANYA 1 KUNCI SHJ AM KREW DPT BUKAK MANGGA TU..
haaa apa lagi HARUK LAA WAN..
semua group AM KREW MELOMPAT2, TERKINJA, TERJERIT2
COS DPT G JB!! wahhh mmg gembira..
faizal and fara pun suke banggat seyh..

apakan lagi kite org kan... hehehe

da habis bersuka ria tu...
BIG BOSS Seelan Paul announce sapa yg mng (pd hal da tau da)..
OF COURSE LAA AM KREW..
tpii lg skali KEZUTAN...
die ckp TAK KIRA JAWA RANGERS ke AM KREW ke..
60 ORG BOLEH PERGI JB 1 MARCH INI...

detik2 kemenangan

WAHLAWEY...
GERMBIRA SAKAN KAMI..
X HINGGAT DUNIA DA SEMUA..hahaha..
iye la sapa tak nak g kan..
SEMUA PERBELANJAAN DI SPONSER...
MKN, MINUM, TRANSPORT, PENGINAPAN SEMUA..
just bwk bdn je..
so OK LA TUH.. hehe

antara pria2 am krew..

si fara tgh cool kan kami lps tau leh g jb.. haha

antara geng2 AM KREW... CAYALAH..


YEAHHH!!




antara penyampai yg sempat jumpe

muke gembira + penat... huhuhu

wan nk ucap JUTAAN TERIMA KASIH kpd HOT FM sudi pilih WAN and of course..group AM KREW yg supporting GILER..tuk HOT FM BIG JAM @ JB nnt wan cite k..jumpe lg.. JAGA DIRI HIASI PERIBADI..
ingat sentiasa "FUUUYOOO bersama MR.WAN..."






Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com