Friday, January 16, 2009

FUUYOOO... TIKET AJL KE 23.....


FUUYOOOOOOOOOOOOOOO MR.WAN.... amcm besh x treadmark tu?? haaa HAPEEE X BESH?? BESH?? aik ckp la BTL2 CEPUK KANG.. hahaha APA2 AJE ler erk JANJI U'LL SETIA IKUTI MY BLOG yg x seberapa ni (cewah MERENDAH DIRI LA KONON KN) kuikui...

so AMCM PAPARAN CATWALK MURAI WITH ARTIS AF@PWTC sampai part 3 tu..mcm2 komen ade.. ade yg ckp ENCEM + MANIS (hehe time aceh la erk sapa yg ckp tu) haa nk sebut ke nama die xpe lerr isshh jeng..jeng.. huhu ada yg ckp muka BTL2 DI MAKE OVER nye.. al maklum la x nah makeup kn so nmpk lain la kot.. ade yg JELES (yg jeles tu x dapek la den nk nolong erk sapa suruh x antara borang) huhuhu.. ade yg ckp KAKU ( kaku xpe jgn KONGKEK sudeeh) opssssssss sowi.. hahahahaha.. ade yg x ckp apa2 pun ada.. hahaha..
tpi apa2 pun WAN SEDIA menerima segala kritikan MEMBINA (membina ke?? hehe) tu.. insyALLAH klau WAN dpt lg TAWARAN WAN cube perbaiki
(haakktuih!! MCM LA KO BGS SGT setan berbisik kat telinga Wan) huhu...

tpi apa2 pun THANKS BEBEH BEBYK2 k..lps ni insyAllah AF7 WAN lak.. (FUUUYOOOOOOO POYOS GILER paru2 berkata) hahaha..

tuk blog kali ni spt yg DIJANJIKAN WAN nk share cite sal AJL KE-23 'ILLUMINASI MUZIK' apa KEJADAHNYE ILLUMINASI pun WAN xtau YG PENTING buat2 FHM.. khaakhaa..

WAN da psg niat da ( tgk tu niat nk g tgk nyanyi2 bkn nk tgk org BERTADARUS ke g MASJID ke) so JGN LERR IKUT perangai WAN yg gilo2 ni.. huhu.. WAN bkn apa da lama giler lerr x tgk AJL depan mata last tgk masa JAC mng tu pun kat PWTC yg penting RAPTAI..huhu

so kali ni nk g tgk secara LIVE lerr tambah lg kat STADIUM BKT JALIL.. FUUUYOOO GEMPAK SYEH.. di tambah ramuanye ngan penyanyi KEGEMARAN GUE sapa lg dan lain x bukan ZIANA ZAINN..FUUYOOOOOOOO!! sbb die ler WAN TERKINJA2 nk g klau sbb si FAIZAL TAHIR, STACY, or sapa2 la CELAH gigi pun x nk g.. hehehe..

so WAN pun usaha la nk p ambik tiket kat tv3 kat damansara.. sanggup ni tanye abg, akak mcm mana nk g sana semata ambik tiket HARAM JADAH tu.. hehe..tpi ok la WAN BLJR GAK SELOK BELOK jln kat kl ni x la tau g KLCC,SHAH ALAM,JLN TAR je kn.. so nnt klau2 member2 nk g THE CURVE WAN leh ckp WOKEHH!! hehe.. (uhh da lari topic ni) ok2 FOKUS..

so WAN g ler ditemankan ngan abg,kakak and cousin g tv3 ari sabtu yg lps cos tv3 ckp da keluar tiket so WAN dgn harapan TERKINJA2 la ni konon2 dpt. tpi HARAP PAGAR, PAGAR TINGGAL KARAT.. haha tanye kat ABEY(org kelantan) ado tiket dok? dok dee lg.. pastu WAN ckp WHAT?? WHY?? HOW?? APAKEH??? opssssss yg apakeh?? sje je dok tiru ayat JEJAKA KACAK seseorg..tetttttt... so WAN pulang ngan keadaan sedih habis tisu dlm kete.. wawawa (tipu je tu)

lps tu WAN g lg ari isnin ngan my bonda TERCINTA.. punn YANG ADOO... x keluar lg.. sabo2.. so pulang uma ngan PUNAH BERKECAI HARAPAN cewah..lps tu ari selasa menjelma.. masa WAN tgh on9 (biase ler on9 mknan ku.. haha) tibe2 dgr kat tv3 TIKET AJL da keluar!! haa ni mst btl2 da keluar (GINJAL WAN berbisik..) so apa la TUTUP laptop COMPAQ yg OMEY ni capai kunci kete ZOOMMM pergi..last2 g FUUYOOOO DAPAT SYEH....

8 tiket AJL.. 1 tuk WAN.. 2 tuk TOK WAN.. 3 tuk NENAK WAN.. 4 tuk PAK WAN. 5 tuk CIK WAN.. 6 tuk JIRAN WAN.. 7 tuk SEPUPU WAN 8 tuk KUPU-KUPU WAN.. hahaha

YEAHH!!! WAN blk dgn nyanyi lgu 'BERGEMBIRA TEPUK TGN SAMA2 KITE MENARI SAMBIL LANGKAH KANAN KIRI GOYANG TGN GOYANG KAKI HUREY2..HUREY4 BERGEMBIRA' hahaha acah2 je tu.. GILE HAPE NK TEPUK TGN sambil GOYANG2 KAKI sambil drive?? mau HOSPITAL WAN check in nnt.. hahaha..

akhirnya WAN dpt 8 TIKET..TERUJA GILER tpi aras atas da mula down ingat dpt la VIP ke kn. ( KUMAN2 dlm bdn menjerit kat WAN.. KO INGAT KO SAPA NK VIP?? LAWYER? MAJESTERT??) haha so WAN REDHA.. janji dpt g dpt tgk BUMPER TONGGEK AND KENING AKAK ZIANA ZAIN kite tu BERSAMA2 DGN fanc ZIANAFOLKS..

FAZLI ZAINAL pun dlm borak2 kat ym die ckp better duduk atas cos leh dgr sound clear compare duduk bwh @ dpn ( konpem! ayat nk tenangkan WAN la tu kn?) huhu xpe ler.. JANJI dpt g..

tpi sampai la ni cek dok loqlaq lagi ni ngan sapa cek nk g?? family semua ala2 muke baik n alim x nk g.. ajak kwn2 dorang kte tgk dulu.. hai mau g sorang je yg 7 tiket tu JUAL!! DPT DUIT.. leh BELI KEK BESDAY 20 JANUARI ni nk suruh sapa lg belikn nk suruh family belanja mkn je kot.. BUAH HATI da la xde tpi tgh CUCUK JARUM ni.. hehehe..so SDN.BHD lerr... huahuahuahua.. tpi giler apa nk jual?? org semua dpt free nk jual lak erm x leh2.. bonda marah..huhu

nk tau ngan sapa WAN g?? tunggu je la nnt WAN g tau k..

JGN LUPA AHAD NI JAM 9 MLM AJL KE -23 'ILLUMINASI MUZIK' yg ditaja khas oleh make-up STAGE dibawakan secara langsung hanya di tv3 dan HOT.FM LEBIH HANGAT DRPD BIASE..


ok jumpe di blog akan dtg.. HURA-HUREY SUWEY KEMONENG...

FUYOOOOOOOOOOOO... MR.WAN...

Comments (20)

On January 16, 2009 at 7:18 PM , my name is KARL said... [Reply to comment]

ewah3x

gembiranya

 
On January 16, 2009 at 7:31 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

hahaha... GEMBIRA lerr dpt tiket da.. kuikui

 
On January 16, 2009 at 7:58 PM , n a r d indie winkie said... [Reply to comment]

tiket utk saya takde kah??

 
On January 16, 2009 at 8:14 PM , Ferr Remy said... [Reply to comment]

bagi aku satu wan!

 
On January 16, 2009 at 9:02 PM , azirulgcarl said... [Reply to comment]

banyak nya tiket ko...

Last year aku ada pegi tgk live kat Bukit Jalil tu..tapi this year aku nk tgk kat rumah je lah.

well, ajl ke-23 kali ni aku rasa...

VOKAL TERBAIK = Faizal Tahir
PERSEMBAHAN = FAIZAL TAHIR
ETNIK KREATIF=PERSOALAN CINTA-FARAHWAHIDA
BALADA = Ayu OIAM
POP ROCK= Stacy - Aku stacy (lol)

JUARA LAGU- Ayu OIAM.. hahaha


jgn marah...hihihih

 
On January 16, 2009 at 9:42 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

nard nk ke?? sorg je leh la ade 3 tiket free.. huhu SAPA NK ANGKAT KAKI... hehe

 
On January 16, 2009 at 9:44 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

FER.. nk satu je ke?? kuikui... ni tinggal2 je ni... pat2 siapa cpt dia dpt..

 
On January 16, 2009 at 9:45 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

aziru..ooo so nye this year luck ku la dpt g ajl thn ni.. hehehe

ceh!! AYU?? PODAK... konpem KALAH... ZIANA ZAIN TETAP DIHATI...
huhu

 
On January 16, 2009 at 10:49 PM , azirulgcarl said... [Reply to comment]

ceh...apa pun nantikan keputusannya...

peace...



:P

 
On January 16, 2009 at 10:52 PM , F said... [Reply to comment]

nak ikot jugak!!!

;P

 
On January 16, 2009 at 11:07 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

OK NANTIKAN.. hehe WORLD... ('',)

 
On January 16, 2009 at 11:14 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

JOMMMMMMMM .... =P

 
On January 17, 2009 at 1:37 AM , my name is KARL said... [Reply to comment]

ewah3x

bukan duk dgn kengkawan ke??

karl follow zf la... kitorang bersatu hati.. hahahhah

 
On January 17, 2009 at 1:47 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

karl.. haha g ngan kwn2 tpi mau duduk sama ZF lorh baru happening syeh.. haha

 
On January 17, 2009 at 11:21 AM , aie akaike said... [Reply to comment]

ada lagi tak? aku pun nak gak. ;)

 
On January 17, 2009 at 12:12 PM , dbaghani said... [Reply to comment]

sapa lah kupu2 tuu

 
On January 17, 2009 at 12:20 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

aie.. NK GAK ke??? nk BREAPA?? huhu

 
On January 17, 2009 at 12:22 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

dba... kupu?? hahahaha ADER LERR.... sapa mkn cili die terasa LOYA.. hahaha

 
On January 17, 2009 at 7:46 PM , aie akaike said... [Reply to comment]

dpt 2 ok gak. nak bwk si juril Duta. dia ckp tak dpt tiket. heh.

p/s: juril, member aku merangkap vokalis Duta yg buat ost Dunia Baru.

 
On January 17, 2009 at 8:37 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

OOO erk... so mcm mana nk bg sok ramai lorh.. huhu