Monday, December 28, 2009

FUUUYOOO... CUCUK BINTANG MR.WAN BABAK 8


anda semua pasti sudah tahukan siapa menang SEHATI BERDANSA kan... ahaa betul.. SEIN & NANA dengan BAYU... tahniahlah buat mereka..


Oklah tak mahu cakap panjang-panjang.. jom tengok pose-pose mengancam.. HITAM.PUTIH warna tema gue..

ini sebelum masuk dewan.. WAJIB bergambar sama rakan-rakan taulan... hehe

setelah masuk.. tetap gegeh lagi..haha

YEAH!! habis..

tetap ni.. agaga

ISMA sempat melambai.. yeah!!

SAZZY & NAZRIL.. tak pe lah beb... no 2 pun OK LA TUH!! janji ke final..

LINDA & QUE.. maybe Linda ini masih lagi berpantang kot.. tengok di jalan pun lain macam.. huhu

di luar dewan setelah selesai show...

FAHRIHIN.. sorang-sorang je dia.. cian... meh sini meh..

ISMA lagi sekali... agaga

tukar posisi.. haha

may FAV COUPLE... DIRA & ASH.. walaupun tak ke final.. kamu final di hati gue..

SEIN, NANA & BAYU...

nak jugekk tu.. tak pe biarkan.. haha

with SYED..

lepas itu apa lagi.. berfotoshoot di sekitar PUTRAJAYA lah.. haha.. baru FUUUYOO CUCUK BINTANG.... tak gitu?? haha

BERDANSA!!..

ace-ace..mengada-mengada lak tarik-tarik rantai pulak.. huhu



penat.. so duduk.. haha

aik macam kenal je gambar ni... ooo my new poster... agagaga

ceh bajet comel la tu.. comot adalah.. huhu

coret-coret SEHATI BERDANSA:

1. disebabkan my contac lense hilang sebelah terpaksalah pakai cermin mata..

2. seramai 6 orang, 2 kereta pergi.. tiket di sponser oleh SYED HAFIZUDDIN punya abang.. haha

3. kami sesat bila mahu ke ALAMANDA.. hampir 1 jam pusing tak jumpa-jumpa jalan..

4. penyokong SAZZY & NAZRIL agak "mencapap" di luar dewan bajet boleh menang kot..

5. semasa iklan saudara/adik SAZZY menjerit dalam dewan menyuruh penonton dalam dewan undi Sazzy.. motiff sangat..

6. SCHA AL-YAHYA malam itu memang sombong dan kekwat.. tak mahu senyum, tegur dengan penonton even ada koregrafer usik dia pun still tak layan.. haii bad mood pasal kes disko takkan effect semua orag kot.. naik meluat pulak tengok dia ni..

7. artis yang hadir.. DINA, D, FARHAN, AISHAH SINCLAIR, AMYZA ADNAN..

9. peratusan undi bila di tutup SEIN&NANA 83.66%, SAZZY&NAZRIL16.34%

10. balik itu.. kami mencekik (makan) di NZ CURRY HOUSE, Wangsa MAJU..

*pisst M.U MENANG.. CAYALAH.. barulah FUUYOOOO*

Friday, December 25, 2009

FUUUYOOO... MARI BERDANSA!!!

esok berlangsunganya MALAM KEMUNCAK SEHATI BERDANSA...

PASANGAN MANA SEHATI BERDANSA???

PASANGAN MANA GERAK TARINYA MEMUKAU DAN FUUUYOOOO??


nantikannya esok jam 9 malam...


jadi SIAPA PILIHAN SEHATI BERDANSA ANDA???


Get your own Poll!


pilihan WAN...


SAZZY..

dan nantikan persembahan artis undangan HAFIZ, ADAM dan STACY...

(wah da macam promote la pulak ku ni... hahaha)

Tuesday, December 22, 2009

FUUUYOOO... CUCUK BINTANG MR.WAN BABAK 7

CUCUK BINTANG kali ini ingin bercerita tentang kisah jalan-jalan di UTARA MALAYSIA..

tema dan persoalan pergi ke sana ingin memetik bunga di laman.. ahaa meminang.. tapi bukan untuk WAN.. untuk my cousin ler.. sebelum kaki mengorak langkah ke rumah tunang idaman.. kereta my uncle buat lah..


tibebe bettry boleh kong.. ceh.. mujur ada pok cik peronda plus menjadi hero.. =)

sambil menunggu baik pulih kereta uncle WAN sempatlah snap pemandangan sawah yang terbentang luas.. KU INGIN TERBANG (perasaan melayang-layang)

tepat jam 5 petang rombong dari Kuala Lumpur pun tiba di rumah pihak perempuan yang betul-betul dekat dengan jeti kuala kedah (feri tuk ke LANGKAWI)..



hantaran sebelah pihak lelaki.. HIJAU (bukan lambang PAS) tapi lambang FUUUYOOO hahaha tibebe je.. =P

kuning coklat sebelah perempuan...

kaum hawa

kaum adam

pasangan bakal pengantinnya... eleh malu-malu tikus pulek.. menyampah!!!

apa lagi time untuk MELANTAK!! walaupun petang tetap mencekik nasi.. apa boleh buat da orang hidang nasi nak tak nak hentam sajalah.. thats why perut WAN makin lama makin membun**t.. huhu..

dengan bonda kesayangan..


berpeluang singgah di KEDAH sempat jugak menjejakkan kaki di PEKAN RABU...

bandaraya KEDAH..

setelah puas terkinja-kinja di KEDAH.. kini tiba masanya bergerak ke PULAU PINANG.. yeah!!

masuk seberang naik feri.. yeah first time sampai Penang.. huhuhu

sudah nampak.. yea2 sudah nampak (hodoh gila sejibon mcm dak ketot-ketot dulu)

tetap pose.. itu yang mahal tu.. haha

yang penting pekena NASI KANDAR LINE CLEAR.. baekk punya.. orang beratur bagai nak rak.. semata-mata mahu mencekik!! huhu

destinasi akhir sekali bershopping jeruk di gerai no 17.. ingat no 17 sebab dekat sini OK sikit.. hehe


Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com