Tuesday, December 30, 2008

ABU BAKAR ATAN (TV3) KAWIN LAGI....

haaa td wan tgk laa berita kat tb3 ada dia tunjuk ABU BAKAR ATANdgn pasangan terbarunya.. dia ni dulu kawen dgn Dangsuria tu kan.. tp dh cerai..

pe2 pon tahniah..



muke wife die mak ai mcm pakai tepung gomak je PUTIH SEMCM.. huhu



ull x caya kn haa tgk beza muka die ngan telinga die.. haaaaaa



apa2 pun semoga ke akhir hayat la erk.. JGN CERAI2 LG MCM DULU ERK...

19 comments:

Re!D [TeaSeRS] said...

nice blog bro... :)

mr.syazwan said...

thanks...

*secret said...

hahahaha..
salahkan mak andam die aa..
mekap seharusnya lebih teliti untuk pengantin..
see,ade mate2 memerhati setiap perbezaan..
hahaha..
hobi ye lelaki?

mr.syazwan said...

hahaha
bkn hobi lelaki...
ni panduan tuk lelaki melangkah ke gerbang perkahwinan nnt bersama isteri tercinta..
ewah..ewah...ewah..
=)

dBagHaNi said...

ha haaaa..tu mknanya..
isterinya pon muke coklat la tu...
tu yg kena putih2 kan muke tu..

mr.syazwan said...

haaaa tau xpe...
perasan nk putih melepak konon...
kuikui

uNcLe TiEf said...

erm....cibuk je nak tau umah tangga orang.
huhuh....lar...post aku berbogel ader la..tapi rasenyer dah buang kot..hahahaha

dBagHaNi said...

tgk cm aku...putih ori tauu

mr.syazwan said...

uncle.. oit ku mana ade jaga tepi kain org... ku mewar2kan ABU BAKAR kawin ape kes nk jaga tepi kain die...
baik ku jaga tepi kain ko.. hahaha
ewah..ewah...ewah...

mr.syazwan said...

ko dbag mmg putih ori.. putih mcm mayat.. hahahaha EWAH...EWAH...EWAH..

dBagHaNi said...

kurang keajaran la kau!!
aku tarik spec mate besar kau kang'!!
msuk kat poket aku bru tau..
ehhehehehe

mr.syazwan said...

ewah..ewah..ewah... nk tarik speck ku msk poket ko erk... tu bkn buli ku.. tu nk mencuri.. call POLIS kang..
hahahahaha

Ferr Remy said...

ni pun contoh copy n paste wakakakak
x gaytew mr.syazwan?huhuh

mr.syazwan said...

hahahaha..
NI DI KATAKAN CELIK IT...
x gitu.. ttp ttp sensasi tau dek non.
ewah...ewahhh..ewahhh..

dBagHaNi said...

wah!begong tol la kau!
pandai kena kan aku!
ermm!!!

mr.syazwan said...

EWAH..EWAH..EWAH... mak x ajar ke beradap sopan?? hahaha
ala mara kew?? marah tandanye syg
EWAH..EWAH..EWAH...

dBagHaNi said...

ajar..tapi bukan tok kau..kau menyakat aku je kejenye!!ngadaa!!!
hahaha!!!
x marah la...geram..
ewah.2...
nk cubit je idung kau tuu..

mr.syazwan said...

EWAH...EWAH..EWAHH.. HIDUNG KU NI ADE INSURANS TAU.. MERAH HIDUNG KU KO KENE SAMAN TAU.. hahaha
asal ko suke hidung ku?? benda lain x syg keee???
EWAHHHH...EWAHHH...EWAHHH

dBagHaNi said...

haha!!syg jer..

Copyright © FUUUYOOO... MR.WAN Designed by azhafizah.com