Saturday, November 08, 2008

KeNaLi DiRiKu...

assalammualaikum, ahalan wahsalan, vanakam, da shang hao da sewaktu ngannye.... =p


hai u'll.... haaaaa wan aru terhegeh2 wat blog ni cos tgk yg laen buat blog mcm best je kn...
cth yg wan tgk linda onn, farah fauzana tu wat WAH MELATOP SYEH... so ape slhnye wan nk wat gak kn KHAS tuk u'll tau perkenbangan wan... hahaha ceewaahhh mcm artis pulek... kihkihkih...

ermmm so first of all, biar lerr wan cite sal diri wan ni k....

my name is SYAZWAN AB RAHMAN...Ringkas tapi nampak menarik... Emm.. Moody sometimes but still relax n cool.. Ha3... Lagik? Seorang yang suke dengan something new.. Challenge..Happy go lucky.. Kengkadang kalau kene caranya boleh layan lawak n suke gelak..khahakhaa.. klau da gelak ermmm bkn slow2 kuat2 leh SAMPAI SEMPUT... hahaha..
Tapi kene ada geng lah... Kalau pasal debat.. Emmm boleh pasang kaki lah... Nak cite pasal apa lagi... Kerje or blajar? i'm still study buat degree kat sebuah university awam...Begitulah sikit tntg lakaran kehidupan yang ada.. Yang lain mungkin banyak yang menarik.. Tapi susah nak kongsi dengan cite cam nie... ermmm nk tau lg tentang diri wan ni selalu la singgah blog yg x seberapa ni erk...

oh yee wan lupe... wan lebih suke panggil korang semua u'll k.. sng RINGKAS N PADAT x gitu??
kihkih....

hai ini laa ku insan yg bernama SYAZWAN AB RAHMAN... amcm layan je la ek.. =p

Comments (1)

On November 8, 2008 at 11:51 AM , aretook said... [Reply to comment]

welcome to blogger's world!!!muahahaha