Saturday, November 08, 2008

KAWIN vs CERAI????


haa cerai ke nk kawin baru?? haa norman fikir la masak2...klau xleh masak rebus.. huhu

hai u'll...
haaaa da tau antara sedikit my personal,my family n kwn2 kn...
tuk blog ni wan nk kongsi sikit laa cite sal ABBY N NORMAN....
haaaa cite laaa sekarang plg HANGAT DRPD BIASA....
wan bkn la nk campur or sibuk2 sal hal rumah tangga org la kn tpi just nk cite bodo2 jee... hahahaha....


haaa umo abby ni da 3o n norman lak da 32... dorang da kurnikan 3 org ank iaitu
Danish Hakim, 5; Marissa Dania Hakim, 3, dan Maria Danisha Hakim yang baru berusia 45 hari.



haaa ni laaa keluarga norman n abby... cuma ank die yg baru ni jee xde.. comel kn anak2 mereka... ank wan nnt mcm mana la erk... =p


ape yg wan dpt tau abby ni da mls daa nk pikir rumah tangga nye... die mmg ade ure2 sblm ni nk bercerai ngan si norman sebelum kes khalwat ngan memey... ermmm knp la erk?? ermm tu wan no komen k... so lps da kne cekup ngan org ramai pd kul 3 pg kat UKAY PERDANA haa kat ngan uma wan tu.. huhu so abby ape lg naik berang la die so si abby ni pun da pikir pjg la kot die g mahkamah syariah kat Gombak tuk mintak cerai tpi gagal cos dokumen si norman xde spt salinan surat nikah,ic si norman cos die yg pegang.... so lps tu abby hanggkut wartawan semua g lokasi gerak khas kat w/maju... ape yg abby buat??? haaaa die beriya2 nk suruh norman ceraikn die depan wartawan tu!! FULLAMAK ABBY.... tambah lg si abby ni dlm pantang lg... aduhh
sure 1000 satu mcm perasan ade kat lubuk hati abby tu kn...


haaa ni sekitar wangsa maju tuk pengambaraan Gerak Khas... abby sanggup bwk wartawan tuk jumpe norman nk mintak CERAI... huhuhu

ermm tpi sekarang ni dlm proses meneang kn diri kot antara mrk berdua tuk mrk mencari pendamaian la tuh kot kn... ermm harap2 BERKEKALAN LAA MRK ERK.. syg laa u da ade ank 3 org daa SYG SERIBU KALI SYG KLAU BERAKHIR DGN PENCERAIAN... huhuhu


x pe laa u'll kite sama doakn mrk spy berbaik la ek.... ermm ok laa wan x nk la cite pjg lebar sal mrk berdua... pandai2 laa mrk pikir k... bak kte nabil LU PIKIR LA SENDIRI...
wan just nk kongsi kn je cite artis kite wat mase ni ngan u'll... jumpe laen kali dgn next cite ek...

~ ke bintang ~

Comments (1)

On November 8, 2008 at 8:42 PM , ANGEL said... [Reply to comment]

hai wan..nice blog..:)
kisah abby ngan norman ni dah jadi hangat dari beberapa thn lepas dah kan..ingatkan dieorg dah ok dah..tp tak sangka lak berakhir dengan perceraian..

sekarang ni dah mcm TREND plak kawin cerai ni..kalau zaman mak ayah kiter dulu susah nak dengar org kawin cerai ni..ntah pa2 tah!

Tak tau plak sape yang harus di persalahkan dalam hal ni???
apa2 pun kite doakan abby supaya kuat menempuh dugaan hidup dan utk norman,kalau la benar (hubungan ngan "ntah tak tau nama sapa pempuan tu") harap pasni jangan laa wat perkara yang sama lagii..hmmm..bina lah keluarga yang bahagia!aman...peace!!!